מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בצואהמאירה09/10/2007
ד"ר שלום,
בעלי בן 48 במהלך החודשיים האחרונים יש לו דם בזמן יציאת הצואה
זאת אומרת שכל המים בשרותים אדומים מדם ולא טיפות בודדות בלבד
יש לציין שהתופעה לא קבועה ישנם ימים שהתופעה נעלמת.
מה לעשות ולמי לפנות.
תודה
מיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם ביציאות
ד''ר דוד נויפלד16/10/2007לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בטוח שכבר שאלו את זה אבלדניאל07/10/2007
לא ממש מצאתי איפה אני אמור לבדוק אם יש לי טחורים
כאילו בקופת חולים? תור לאיזה רופא אני מבקש בדיוק?
והאם אני חייב לעבור דרך רופא המשפחה שלי לפני (מעדיף שלו)
שוב.. אני בטוח ששאלו את זה כבר כאן.. אבל לא מצאתי ואודה לכם אם בכל זאת תענו לי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007כירורג ועדיף פרוקטולוג במרפאת מומחים. לברר אם צריך הפניה מהרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרת טחורים מיד לאחר ניתוח טחורים?אסף06/10/2007
שלום רב ,
שבוע שעבר עברתי ניתוח.
מדובר בניתוח טחורים רדיקאלי בשיטת מילגן מורגן עם ליגשור ,ובנוסף בוצע חתך חלקי של הסוגר הפנימי דרך חתך הכריתה של הטחור הצדדי כדי להקל על כיווץ השריר ובעיקר בגלל חשש מפיסורה.
היום לאחר חמישה ימים מהניתוח שמתי לב שיצאה לי בליטה שנראית למיטב הבנתי והיכרותי(לצערי סיפור שנמשך 5 שנים) כמו טחור חיצוני.
הגיוני הדבר?
בשרטוט שאני רואה במכתב השחרור נראה כי נכרתו טחורים בשעות 1 (אחור ימין אחורי),5 (טחור ימין חיצוני),9 (שמאל חיצוני) של הרקטום.
אני רואה את הבליטה בשעה 3 ,שוב בליטה חיצונית כפולה ,לדעתי טחור לכל דבר.
שאלתי :
מהיכרותך ומניסיונך -יכול להיות שפוספס טחור חיצוני או פנימי שבמאמצי היציאות צונח ?
למה ואיך? ומה באפשרותי לעשות או לדרוש ?
ד"א יציאותי רכות מאד ונעשות פעם ביום אך המאמץ רב.
לפי דבריו של המנתח יש להמתין עוד פרק זמן כדי להווכח.
אם תוכל לענות בצורה מפורטת (עם הסבר טכני) מעבר ללתת לזה זמן בגלל הקרבה לניתוח אודה לך מקרב לב.
רב תודות
אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה...
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007הסבר מפורט וטכני זה לא המקום.
בניתוח טחורים לא כורתים, ואסור לכרות את כל הרקמה הטחורית ולעתים קורה שבתגובה לניתוח יתנפח טחור חיצון. עם הזמן זה נסוג, אם כי לא נעלם לחלוטין.
מטרת הניתוח היא לא להחזיר החולה לגיל הילדות לפי טבעת מושלם, ציפייה כזו היא לא ריאלית. הניתוח נועד להקל או לבטל את הסימפטומים שהיו קיימים לפני הניתוח.
ד"א, ללחוץ ליציאה זה לא בריא ורק יביא בסופו של דבר לחזרת הטחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרת טחורים לאחר ניתוח שאלה נוספת
אסף07/10/2007תודה דר' על התייחסותך,
ברשותך שאלה נוספת
רשמת שללחוץ ליציאה לא מומלץ ,אולם אין לי שליטה בזה .זה צורך קיים ואציין שאני נוטל פגלקס פעם ביום ליציאה רכה.
ישנן המלצות כאלה ואחרות ע"מ להמנע מלחיצות?
התזונה שלי תמיד היתה עשירה בסיבים ומעולם לא חוויתי עצירות,אולם היציאות תמיד היו מלוות במאמץ רב.
הארותיך יתקבלו בברכה.
רב תודות, אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה...
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007כנראה שבכל זאת אין מספיק סיבים. פגלקס הוא משלשל ולא מפעיל את המעיים עצמם כראוי. תנסה Konsyl או Benefiber.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים?עיצה דחוףף בבקשהפישפש03/10/2007
כבר מזה מספר חודשים מאז שחזרתי מטיול בתילאנד אני סובלת מגירודים באזור פי הטבעת
כמו כן כשיש לי יצאות זה לוקח הרבה זמן ןלפעמים יש לי דם בעת הניגוב
מה לעשות.?
האם אני סובלת מטחורים?
מה מומלץ למרוח כדי להפסיק את הגירוד העזז בפי הטבעת ובאזור יציאת הצואה?
עזרו לי בבקשה
בהמוןן תודה
פישפש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפישפש
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007על פניו לא נשמע כטחורים. יש להבדק לשלול פיסורה. כ"כ רצוי בדיקת צואה לפרזיטים ותולעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצואהליטל03/10/2007
ד"ר שלום רב,
1. לאחר שבוע של עצירות, התקורנתי בשעה טובה ושמתי לב שיצא לי דם מפי הטבעת יחד עם הצואה. יומיים לאחר מכן שוב היה דם בעת היציאה אך פחות מהכמות שהיתה ביציאה הראשונה.
האם עלי לעבור בדיקת דם סמוי? או בדיקה אחרת על איזו בדיקה את/ה ממליץ/ה ? או האם עלי לחכות ולראות האם המצב חוזר על עצמו? יש לציין כי לפני העצירות הכל היה בסדר ולא היה דימום.
2. האם ניתן לשלול הימצאותו של סרטן המעי הגס על פי בדיקת ספירת דם מלאה (CBC) ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף ש...
ליטל03/10/2007עשיתי ספירת דם והכל יצא תקין... האם יש לזה קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם ביציאות
ד''ר דוד נויפלד07/10/20071. אין טעם לבדוק דם סמוי כאשר יש דם גלוי! - יש דם!
2. לפני שאני עונה לגבי בדיקות לסרטן אני צריך לדעת מספר דברים בסיסיים כמו הגיל וסיפור משפחתי אם יש.
3. באשר לספירת דם, במצב רגיל הבדיקה הזו לא אומרת דבר במיוחד אם היא תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
ליטל07/10/2007ד"ר שלום,
ראשית, תודה רבה על התגובה.
1. אז מה עושים? האם לחכות ולראות אם עדיין יש דם? או להיבדק? ואם להיבדק- אז איזו בדיקה אני צריכה לעבור?
2. הגיל שלי הוא 22.8 . אין במשפחה היסטוריה של סרטן (ברוך השם), גם לא בדורות הרחוקים יותר.
3. השאלה היא האם קיים סיכוי לסרטן (חס וחלילה) למרות שהבדיקה יצאה תקינה? אני שואלת מכיוון שרופאת המשפחה שלי הסתכלה על הבדיקה וקבעה מייד שאין סרטן. ואני שואלת האם ניתן לקבוע את זה כל כך מהר עפ"י הבדיקה?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוספת...
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007לא, אבל לפי הגיל והרקע הסיכוי קלוש ביותר. אם את נורא מודאגת תצטרכי לעבור בדיקות לא נעימות שיש בצידן סיכון. תשקלי זאת היטב. בשלב זה לא ממליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה לי שיש לי טחורים...אנא עזרו לידנה03/10/2007
כבר מספר שבועות שאני שמה לב שלאחר שאני עושה את צרכיי ומנגבת, יש דם.
היום, לפני מספר דקות, שוב זה קרה רק שהפעם היה המון דם, אפילו גוש של דם קטן.
אני חושבת שזה טחורים.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי? להגיד לי מה לעשות? ואם אפשר אז גם קצת מידע על טחורים-ממה זה נגרם, מה הסימפטומים, מה דרכי הטיפול וכד'.
בתודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007נראה לי שאת צריכה לפנות לבדיקה אצל פרוקטולוג. הוא גם יסביר לך את כל אשר תרצי לדעת על הטחורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007אפשר לגגל לכותרת "טחורים" או hemorrhoids. שם תוכלי למצוא את כל התשובות לשאלות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..שאלה נוספת
דנה07/10/2007עשיתי מה שכתוב באתר לגבי טחורים-אמבטיה חמה, אפילו את העיניין של השום והבצל ואכן מאותו יום ועד היום המקרה לא חזר על עצמו.
לדעתך, עלי ללכת בכל זאת לרופא או "להמתין" למקרה נוסף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוספת...
ד''ר דוד נויפלד07/10/2007תלוי כמה זה מפריע לך. אם לא אז לא ואם כן אז כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה רבה מקרב לב
דנה07/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההה..עזרההAnaT03/10/2007
שלום רציתי לשאול איפה אפשר למצוא סיבים תזונתיים????
כי הרבה פעמים יש לי עצירות ואמרו לי שזה עוזר..
והאם יש דבר כזה שטחורים או פיסורה ייעלמו!?!??!
כמובן אם מקפידים ושומרים לא שלא יהיו לך עצירות עוד פעם..
יש דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר עדה רוזן03/10/2007כן בהחלט כדאי לשמור על יציאות סדירות.סיבים-חנויות טבע-גרנולה, סובין, פרות וירקות עם קליפה, לחם חי וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בפי הטבעתאילת02/10/2007
שלום רב, אני כשנה אחרי ליד. עד לפני כמה חודשים היו לי טחורים מהלידה. לפני חצי שנה התגלה פוליפון, כהגדרת הרופא שלי. אני מרגישה אותו. הוא מפריע כמעט אחרי כל פעילות מעיים. הרופא שלי אמר לי שאנסה לחיות איתו כמה שיותר. וכשלא אוכל אבוא לנתח
אבל ההחלמה היא קשה. מה דעתך?אני מרגישה שאני לא יכולה יותר לחיות עם זה?
אודה לתשובתך אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ אנלי
ד''ר דוד נויפלד03/10/2007קודם כל, לא לדאוג. ה"פוליפים" האנליים כמעט ללא יוצא מן הכלל אינם פוליפים אמיתיים אלא הצטלקות של טחור ישן. בתור שכאלה אין להתייחס אליהם כאל פוליפים עם פוטנציאל ממאיר. הם לא הופכים לסרטן.
אם הפוליפ שלך מפריע לך אפשר בקלות להסירו בניתוח קטן בהרדמה מקומית ובד"כ המחיר מבחינת הכאבים ואי הנוחות הוא מינימלי וחולף תוך כשבוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורבן חדש....דודי02/10/2007
היי... אני ממש בלחץ!
אני בן 22,גר במרכז אך משרת בקבע בבסיס מרוחק בדרום.
לפני יומיים החל לכאוב לי אזור פי הטבעת. לא ממש התעמקתי בנושא עד אשר היציאה האחרונה שלי (לפני כמה שעות) שכאב לי ממש. הסתכלתי במראה בפי הטבעת שלי ומצאתי בקלות רבה מדי בליטות משונות ודי גדולות. ישר הבנתי כי מדובר בטחורים. בדקתי עכשיו באינטרנט כל החומר שאני יכול למצוא בנושא. בינתיים עשיתי אמבטיית מיים פושרים ושטפתי את האיזור, עדיין כואב.
אולי חשוב לציין שלפני שנתיים היו לי דימומים באיזור, לא טיפלתי בזה בכלל, וזה עבר תוך שבוע.
מה שמלחיץ אותי זה כמה דברים:
1. לפי מה שהבנתי מה"דרגות" של המחלה - איך ייתכן שהגעתי ישירות לשלב 4? לפי מה שהבני השלב שבו ניתן להבחין בקלות בשלפוחיות, כלומר לא טחורים בפינימיים) הרי לא עברתי את השלבים הקודמים??
2. האם המחלה כרונית? האם לעולם אסבול מהנ"ל?
3. האם עצם זה שאני כבר בשלב הרביעי, האם כבר מאוחר מדי בשבלי לכל המשחות והטיפולים הפחות כואבים (כמו ניתוח או קשירה)?
אודה לעזרתכם... אני ממש חושש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "קורבן"?????
ד''ר דוד נויפלד03/10/2007עפ"י התאור, נשמע שאתה בהתקף חריף. במצב זה לא מדברים על דרגות. מונח זה משמש אותנו להגדיר את חומרת "המחלה" הכרונית והממושכת.
אתה צריך לדאוג שהיציאות תהיינה רכות, להמשיך באמבטיות ולחכות בסבלנות שההתקף יחלוף לחלוטין ואז להבדק. אז אפשר יהיה לקבוע את "דרגת" המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורבן...
ד''ר עדה רוזן03/10/2007לפי התאור נשמע לי שמדובר בטחורים טרומבוטיים חיצוניים בלבד. כנראה עקב עצירות המצב חולף עם טיפול -אמבטייות ישיבה זה מצויין אך רצוי להוועץ בכירורג או פרוקטולוג לגבי טיפול נוסף(משחה, הרטבות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהמיטל30/09/2007
שלום רב,
אני בת 31 בהריון שני (שבוע 10). בהריון הראשון , בחודש שמיני יצא לי טחור חיצוני אחד ממש צמוד לפי הטבעת. אני לא יודעת אם יש קשר אך עליתי 30 ק"ג בהריון הראשון וחשבתי שיצא לי אולי בגלל זה. (ילדתי לפני שנה וארבעה חודשים). למעט אסתטיקה הוא לא מפריע לי ואני מאוד מתביישת להיבדק אצל פרוקטולוג. המיילדת אמרה שבזמן הלחיצות יצאו לי כשישה טחורים והיא דחפה אותם חזרה. האם יש לטחור החיצוני השלכות לגבי הלידה השנייה?
מה אתם ממליצים לי לעשות? להיבדק? ואם כן האם אתם מכירים פרוקטולוגית באיזור ראשון לציון?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד01/10/2007השאלה לא היתה ברורה ולכן לא נענתה.
טחור חיצון לא קשור לבעיות שאת מודאגת מהן.
ד"ר רוזן היא פרוקטולוגית.
להמנע מטחורים בלידה עד כמה שאפשר - להשתמש בפסיליום בכלל ובעיקר בזמן ההריון. להקפיד שלא תהיה עצירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאל30/09/2007
ביומיים האחרונים התחיל לי גרד בפי הטבעת
אני בהריון בחודש חמישי
האם יש קשר?
האם יש צורך לבדוק או לחכות קצת לראות שיעבור מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד''ר דוד נויפלד01/10/2007להבדק ע"י גניקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים לאחר לידהטליה28/09/2007
ילדתי לפני 3 חודשים (לידה ראשונה). מזה חודשיים וחצי אני סובלת מטחורים שמתבטאים בכאב בזמן יציאה ובמשך מספר שעות לאחר מכן. ניסיתי טיפול ברקטוצורין ובשמן פרפין ללא שיפור משמעותי. שאלתי היא כמה זמן יכול להמשך התקף טחורים ? האם יש להתחיל לשקול אופציות טיפול כירורגיות?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...אחרי לידה
ד''ר דוד נויפלד28/09/2007מבלי לבדוק... אני מנחש שהמדובר בפיסורה!
עשי לעצמך טובה ולכי להיבדק כראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים חוזרים לאחר PPHתומר28/09/2007
נותחתי לפני כמעט 4 חודשים בניתוח שנקרא PPH לפי המלצת ד"'ר רוזן בבית החולים וולפסון, אך לפני 4 ימים שוב חזרו הטחורים ,הלכתי להיבדק ומסתבר שיצא לי טחור חיצוני והכאבים הם יותר חזקים מאשר שהיה לי לפני הניתוח ואז היה לי דרגה 4 , למה זה חזר כל כך מהר ?הרופא שבדק אותי המליץ על קשירה בעוד כשבועיים ,האם יש אלטרנטיבה אחרת? ומה אני עוטשה בינתיים אני סובל מכאבים שלא ידעתי כמוהם עד היום אני מורח את המשחה אבל שום דבר לא עוזר ,הצילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעביר לד"ר רוזן!
ד''ר דוד נויפלד28/09/2007עדה, את רוצה להרים את הכדור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר נויפלד \ד"ר רוזן
תומר30/09/2007הייתי שמח אם משהו\מישהי ממכם ירים את הכפפה ,לא משנה לי מי העיקר הפיתרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפפה
ד''ר דוד נויפלד01/10/2007קשה להבין מהתאור שלך מה בדיוק הבעיה.
1. טחור חיצון תרומבוטי אכן יכול מאד לכאוב אבל זה חולף מעצמו. זה לאו דווקא קשור לטחורים פנימיים או לניתוח PPH.
2. ע"מ להעריך נכון את מצב הטחורים צריך להבדק ע"י משהו שבקיא בניתוח. לזכור שאם מבצעים את הניתוח נכון, הטחורים נשארים במקום ולא נכרתים, ואם רואים אותם זה לא אומר שצריך לקשור אותם!
3. יש צורך לקחת לטווח ארוך מרככי צואה מסוג פסיליום ע"מ להמנע מבעיות בעתיד.
בקצור לחזור אל הרופא שניתח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש תחליף לקשירה
תומר01/10/2007האם יש תחליף לקשירה ?
נבדקתי ונמצא שיש טחור חיצוני אחד בודד (שמאוד כואב ומפריע.
ההמלצה כאמור היתה קשירה האם יש עוד דרכים (לא ניתוח) לטפל בטחור החיצוני הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקשן...
ד''ר דוד נויפלד02/10/2007למה אתה מתעקש לקשור???
טחורים חיצוניים לא קושרים! אסור!! כואב!!!
בטחורים חיצוניים הטיפול הטב ביותר הוא הזמן. התופעות חולפות מעצמן.
אנא...תפנה ותבדק ע"י מי שניתח אותך, ואז תבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ד''ר דוד נויפלד02/10/2007טחורים דרגה 4 לא מציגים עצמם ככאבים אלא בד"כ מדממים, מפרישים ולעתים צונחים עוד יותר בזמן היציאה. אם אכן האבחנה היתה נכונה, והם היו דרגה 4 אמיתית הרי ש-PPH הוא לא הניתוח המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה בילדיםאופיר27/09/2007
לבני בן ה-3 נתגלה פיסורה. לאחר מתן מספר טיפולים הילד עדיין התלונן על כאבים עזים -דבר הגורם לו לאכול פחות מפחד הצואה, הוא לא שותה הרבה במהלך היום. שאלתי האם יש משהו טוב ויעיל יותר לילדים? האם שיטת "פומולת נונא" תהיה יעילה עבורו? האם יש חומרים נוטורופטים היעילים לכך?. עזרו לי . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטורופטיה
ד''ר דוד נויפלד28/09/2007מה זה "פומולת נונא"?
מה יותר "נטורופאטי" מפירות וירקות במצבם הטבעי - הנקי + מים?
אם את מחפשת הוקוס פוקוס, זה לא המקום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהדניאל26/09/2007
שלום רב!
אבא שלי עבר ניתוח לכריתת הטחורים
יום אחרי נהייתה לו בצקת במקום
רצינו לשאול ממה זה נגרם
ומה ניתן לעשות מלבד קומפרסים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה דחופה
ד''ר דוד נויפלד26/09/2007א. לפנות לרופא המנתח.
ב. קומפרסים, אמבטיות, זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)