פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש וחוסר איזון
    פיטר
    30/10/2011

לאחרונה אני סובל מכאבי ראש יום יומיים סבלתי בעבר מכאבי ראש מדי פעם זה קורה לכולם. אך הפעמיים האלו יחד עם הכאב ראש אני מרגיש גם קור והחושים שלי מתחדדים כלומר כל רעש נשמע לי מאוד חזק. חוסר יכולת להתרכז. וכשאני בנהיגה אני מרגיש כל שניה צורך לסדר את הכיסא מרגיש חוסר נוחות מוחלט ולעיתים מרגיש כאילו האוטו עקום או שהכביש עקום. אשמח לתשובה זה פוגע לי מאוד בתפקוד החיים.
    הכאבים הם בעיקר בצדדי הראש וחלק האחורי של הראש.
    סך הכל אני בחור שעושה ספורט ואוכל נכון. בן 20.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש וחוסר איזון

הוספת תגובה

• כאבי ראש וחוסר איזון - תגובה

אייל קליין
    30/10/2011

נשמע כמו מיגרנה, פנה לרופא המשפחה או לנוירולוג להערכת מצב וקביעת הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחנת ממסר בראש ולח"ד גבוה
    נעמי
    30/10/2011

בת 60. מטופלת בכדורים להורדת לח"ד כבר 23 שנים.
    לאחרונה יצאתי מאיזון וגם עם כדורים חדשים לחה"ד אינו יורד.
    בדיקות הדם תקינות לחלוטין - כולסטרול, סוכר, שומנים בדם - הכל בתחומים הרצויים.
    יחד עם זאת כבר מספר שנים יש לי תחושות של רעשים בראש - ממש כמו רעשי חשמל, שמדי פעם הם מתגברים. כשיש רעשי רקע אז הם פחות מפריעים אך בזמן שיש פחות רעשי רקע זה פשוט בלתי נסבל. זה לא צלצולים באזניים, זה רעשים ולחצים בצד האחורי של הגולגולת. מה ניתן לעשות עם זה?
    תודה
    נעמי

לקביעת תור
    סגירה
    תחנת ממסר בראש ולח"ד גבוה

הוספת תגובה

• תחנת ממסר בראש ולח"ד גבוה

נעמי
    01/11/2011

האם יש אפשרות בכל זאת לקבל איזו תגובה לבעיה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפיצות בשרירים + תחושת צריבה בגפיים
    נטורופתית
    29/10/2011

שלום רב,
    מטופלת הגיעה אלי לטיפול נטורופתי עם סימפטומים של הרגשת דופק באזורים שונים בגוף (למשל צוואר), "קפיצות בשרירים" - מתארת את זה כתזוזה בלתי רצונית של השריר, תחושת צריבה שמגיעה לכפות הרגליים או הידיים וחולפת בלי סיבה, ובנוסף- היא טוענת כי משהו במבנה כף הרגל שלה השתנה בתקופה האחרונה, ואכן כשהיא דורכת ניתן לראות כי הצד הלטרלי של הרגל נוטה להשתטח יותר על הרצפה (מצטערת, אין לי דרך אחרת לתאר את זה...).
    כיוון שדיווחה שלאחרונה עברה תקופה רוויות מתחים, ייחסתי את התופעות הנ"ל לסטרס או זרימת דם לקויה לגפיים. בהמשך, הבנתי לאט לאט כי המטופלת נמצאת בחרדה איומה, משוכנעת שיש לה בעיה עיצבית כלשהי, והתחילה לזרוק לעברי שמות כמו "טרשת נפוצה", ניוון שרירים וכד'...

כבר ביקרה אצל נוירולוג ששלח אותה למס' בדיקות והכל יצא תקין.
    המלצתי לה לשוב לבקר אצל הנוירולוג ולשתף אותו בחששות שלה, ובנוסף לפנות לאורטופד מומחה בכף הרגל שיבדוק את התמונה שם.

השאלה שלי היא- האם עליי לחשוש בעצמי בנוגע לתסמינים ראשוניים מאוד של טרשת נפוצה? אם כן, כיצד עלי להנחות אותה? האם בשלב כזה עם תסמינים כאלו נוירולוג יסכים להפנות אותה לMRI?
    שוב, מציינת שהיא בחרדה איומה, בכל יום יש לה מחשבות "שווא" לגבי המחלות שאולי מתרחשות בגופה... ואני כבר לא בטוחה מה גורם למה- הסימפטומים למחשבות, או המחשבות לסימפטומים. בהתחלה חשבתי שמדובר במקרה קלאסי של חרדה (כבר היה לי בעבר מטופל שהיה משוכנע שיש בגופו סרטן... מה שנקרא "קרצינופוביה"), ועכשיו אני חוששת שאולי יש לבדוק את הדברים.

מה עלי לעשות?

תודה.

הוספת תגובה

• קפיצות בשרירים + תחושת צריבה בגפיים - תגובה

אייל קליין
    30/10/2011

ראשית אני חושב שאם לנהוג על פי שיטת "יש ספק אין ספק" עשית נכון שהפנית להמשך הבירור. אני מניח שהנוירולוג יבצע הערכה מקיפה ויפנה לבדיקות המתאימות. בגלל שטרשת נפוצה יכולה לתת המון סימפטומים שונים שלעיתים הם חולפים, לפחות בשלב ההתחלתי אז ברור שזה קופץ לראש אך אני חושב שהמרחק עוד גדול עד שמגיעים לאבחנה מסוג זה. הרבה פעמים סימפטומים "מוזרים" (הכוונה שלא מתאימים בדיוק לאף תבנית קלינית נפוצה) שבאים וחולפים בהחלט יכולים לנבוע מחרדה. וכמובן אפשר לחשוב גם על פתולוגיות של עמוד השדרה וכו.
    בקיצור, נוירולוג ואורטופד הם התחלה טובה לבירור הנושא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש תכוף במשך 3 חודשים
    יואב
    28/10/2011

שלום רב, שמי יואב ואני בן 25.

מגיל 4 אני סובל ממיגרנות קשות מאוד המלוות באאורה. במהלך חיי אושפזתי 4 פעמים בשל המגרנות הקשות, אחת מהן הייתה כה קשה, שאני לא זוכר כלום מאותו היום.
    במהלך חודש אוגוסט, החל לי כאב ראש מעט שונה; כאב הראש הוא בחלקו השמאלי של הגולגלת, מעל האוזן ומעט מעלה יותר לכיוון מרכז הגולגולת. כאב הראש דומה מאוד לכאב שיש לי ב-24 השעות אחרי התקף מיגרנה. בנוסף, כמעט כל יום הכאב מלווה בתחושות של סחרחורת ובחילה.
    בשלושת החודשים האחרונים הלכתי כמעט לכל רופא אפשרי, וטרם נמצאה סיבת הכאב.
    הנוירולוג שלח אותי לצילום CT, שנמצא תקין. נתן לי ווליום וכדור נוסף שאינני זוכר את שמו לטיפול במיגרנות יומיות ושניהם לא עזרו לי.
    רופא שיניים עקר לי שן בינה משום שטען שזו לוחצת על עצב. כשזה לא עבד, אמר לי ליטול אנטיביוטיקה משום שיש לי דלקת חניכיים באותו צד של הפה - ללא הועיל.
    אף-אוזן-גרון אמר שהכול תקין.
    רופא עיניים אמר שהכל תקין.
    ובבדיקות הדם נמצא שהחוסר היחידי שיש לי הוא לויטמין די (אבל לא לכולנו?)

עליי לציין שבמהלך שלושת החודשים הללו לא הייתה לי מיגרנה אחת. האם יכול להיות שהמיגרנות הקשות המופיעות לעיתים יחסית רחוקות הפכו למיגרנות קלות יותר המופיעות כל יום?
    האם יכול להיות כיוון כלשהו שטרם בדקתי?
    אני כבר נואש מהכאב וחסר סבלנות כלפי הסביבה וזה מרגיש לי כאילו הכאב הזה הולך להשאר איתי עוד שנים רבות...

לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש תכוף במשך 3 חודשים

הוספת תגובה

• חסר לך ברזל וויטמין B12 וחומצה פולי

שרה
    02/11/2011

קחי פעם בשבוע כדור משולב של חברת הדס של ברזל+ויטמין B12 וחומצה פולית.

ותיקחי כל יום כדור ברזל אחד אחרי הארוחה, של חברת אלטמן. לאכול ירק או פרי אחרי המזון ולאחר בליעת הכדור.

כאב ראש של מיגרנה נובע מחוסר ברזל וברכיבים חיוניים אלה שרשמתי לך.

בבריאות ובהצלחה. אין צורך במרשם רופא. בבית מרקחת לבקש.

לי היה ועבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד לא רלוונטי

יואב
    02/11/2011

לא ברור לי כל כך אם התכוונת לשלוח את ההודעה הזאת אליי, הרי פנית אליי כאל אשה, זאת אחרי שציינתי ששמי יואב ושאני בן 25....... ובכלל, את המלצת לי לקחת ויטמינים וכד', ועם זאת ציינתי שאף אחד מהם חסר לי (מלבד D, אבל הוא חסר ל-80% מהאוכלוסייה, ואין לנו מגפת כאבי ראש לפי מה ידוע לי). מעבר לזה, ברזל וB12 יש לי די בכדי לחלק לכל חברי הפורום.

המיגרנות הן ממש לא תוצאה של מחסור בברזל. לא ברור לי מאיפה דלית את המידע הזה...
    בכל מקרה, הייתי שמח מאוד אילו אחד הרופאים בפורום היה עונה לי. גם אם זה: "לא יודע מה יש לך, כנראה זה ישאר לכל החיים". אני בסך הכול רוצה תשובה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יואב...

שרה
    02/11/2011

לא עניתי לך והתגובה לא הייתה מיועדת עבורך.

כמו-כן, ידוע שגם בני אנוש שהם אינם רופאים, מנסים לתת יד ולעזור. בבחינה הצעת עזרה חברית.

תרגיש טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    ירון
    28/10/2011

שלום רב

אילו בדיקות יש לעשות כדי לבדוק האם יש ניוון שרירי דלקתי שנמשך במשך שנים רבות
    עם עיוות ותזוזה איטית של הגוף וריפיון שרירים .
    אילו ערכים בבדיקת דם יש לבדוק או בדיקות אחרות?

תודה מראש אסף.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

אייל קליין
    30/10/2011

לרוב אנחנו לא עושים בדיקות דם או אחרות בניסיון למצוא משהו ספציפי (למעט מקרים מיוחדים) כיוון שזה מטה מראש את אופן הפענוח של התוצאות ומעלה את הסיכוי לפספוס. אנחנו עושים בדיקות דם, בדיקות הדמיה וכו' על פי רלוונטיות ואז מנסים למחוא את הקשר בין הממצאים לבין התמונה הקלינית שהמטופל מציג וכך לקבוע בעצם את האבחנה.
    אני מציע לפנות לנוירולוג לייעוץ, לתאר את הסימפטומים שאתה חווה והוא יוכל לקבוע אילו בדיקות רלוונטיות יש לבצע על מנת להגיע לאבחנה כלשהי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות זרמים בראש
    סיוון
    26/10/2011

שלום..לפני כחודשיים עשיתי הסרת שיער בלייזר,וקיבלתי רעידות מטורפות למחרת ברגליים בעיקר משהו פנימי כזה,זו לא פעם ראשונה שעשיתי בחיי.בכל מקרה פניתי לרפואה משלימה -כירופרקט .בשיטת הטיפול העדין.בהתחלה היה בסדר ונראה שתדירות הרעידות פוחתות,כבר 15 פעמים בערך הלכתי ובפעמים האחרונות אני מרגישה צמרמורת קלה בראש וגם זרם כזה וזה עבר אחרי יום בערך,אתמול כבר התחילו לי צמרמורות רציניות בכל הראש..!זה ממש מלחיץ!כמובן שהחלטתי להפסיק אבל מה אני עושה עם זה?האם לחכות וזה באמת יעבור?מעולם לא היו לי תחושות כאלה...האם טיפול כזה שעובד על מערכת העצבים יכול לגרום לי במקום לריפוי לפגיעה חלילה??קראתי בפורום רבות על צילומים ובדיקות שעשו אנשים ובסוף נאמר להם שלא נמצא דבר ובגלל זה החשש היה לגשת לזה ולצאת בהרגשה שאני מדמיינת..מה לעשות,להיבדק אצל נוירולוג או להמשיך אצלו בכל זאת "שיתקן" זאת?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    תחושות זרמים בראש

הוספת תגובה

• תחושות זרמים בראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/10/2011

תופעות מוזרות לדעתי זה קצת מצב של לחץ להמתין טיפה לקחת משהו להרגעה טבעי וזה יעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RE:

סיוון
    30/10/2011

שלום ד"ר..
    כבר 4 ימים חלפו וזה לא עבר...זה שאת אומרת שזה מלחץ זה אורמ שאני בעצם מדמיינת?כי אני לא ,מעולם לא חויתי סחרחורת או צמרמורות בראש והכל החל לאחר כמה טיפולי כירופרקט..אז בעצם מה לעשות? להישאר עם הסבל והתחושות המדומינות שלי כי אם אפנה לנוירולוג הוא לא ימצא כלום?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RE: - תגובה

אייל קליין
    30/10/2011

שלום ע
    אני מבין שאת מודאגת. זה שהתופעות נגרמות מלחץ אינו הופך אותן לפחות אמיתיות או מדומיינות. הן אמיתיות, הן קיימות, הן לגיטימיות, פשוט מקורן כנראה לא המקור שאת חושבת עליו. כדי להשקיט את דאגותייך את יכולה בהחלט לפנות גם לנוירולוג שיעשה הערכה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה.
    אורלי
    26/10/2011

אני בת 19 סובלת ממיגרנה כ-8 שנים. בד"כ ההתקפים היו כל חודש עד חצי שנה.
    ההתקפים מלווים באאורה.
    לפני שנתיים היו לי התקפי חרדה וטופלתי בציפרלקס 10 מ"ג.
    היפסקתי את הכדורים לפני חודשיים.
    בנוסף בתקופה האחרונה אני בלחץ נפשי.
    בשבוע האחרון יש לי התקפי מיגרנה כל יומיים, מיום שני שבוע שעבר היו לי כבר 5 התקפים.
    מתוך 5 ההתקפים , היה לי התקף אחד רק עם אאורה ללא כאב ראש והשאר אאורה עם כאב ראש .
    האם זה הגיוני שיש התקף מיגרנה כל יומיים בשבוע אחד, והאם יש סיבה להילחץ אם יהיו לי עוד התקפים בתדירות כזו?

לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה.

הוספת תגובה

• מיגרנה. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/10/2011

על רקע מצבי לחץ המיגרנות יכולות להחמיר כמובן . לדעתי עליך לגשת לנוירולוג ולקבל טיפול מונע למיגרנה בשלב זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש.
    ירון
    26/10/2011

שלום,
    יש לי שאלה קצרה:

בזמן שאני מזיז את העיניים יש לי כאב נוראי.

אני לא דואג, אני זוכר שזה כבר קרה בעבר וחלף מעצמו.

אני רק סקרן לדעת על מה הסימפטום הזה יכול להעיד?

תודה רבה@

לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש.

הוספת תגובה

• כאב ראש. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/10/2011

זה יכול להגרם מסינוסיטיס אבל מאד ממליצה להבדק עי רופא עיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח EMG - דלגו על ההודעה אשמח לתש
    smad
    26/10/2011

שלום רב,

לפני כ-4 שנים נרדמה חצי כף רגל ימין דבר שלא הפריע לי בתפקוד היום יומי, נכון לעכשיו יש החמרה נוסף להרדמות של כף הרגל יש גם הרגשה של נמלים הולכות על כף הרגל עקצוצים שעולים לכיוון הרגליים והידיים ולעיתים מורגשים גם בפנים. בתחילה, רק בלילה נכון לעכשיו גם במשך היום בישיבה בהליכה,, במשפחה סבתא שנפטרה בעקבות ניוון שרירים. האורטופד שפניתי אליו רשם נוירופתיה מצב בינוני הנורולוגית שהופנתי אליה כתבה נורופתיה מצב התחלתי אין עדות לפגיעה פריפרית.

יש לציין שאני עוסקת בספורט אופניים הליכה ריקוד.

השאלה שלי היא מה מראה תוצאות בדיקת EMG האם נוירופתיה מצב התחלתי או בינוני.
    והאם יכול להיות שהכיוון יוביל בסופו של דבר לניוון שרירים.

מצ"ב תוצאות הבדיקה
    תודה מראש

הוספת תגובה

• פענוח EMG - דלגו על ההודעה אשמח לתש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/10/2011

לא יכולה רלאות את תוצאות הבדיקה . בקשר לנוון שרירים לא בוצעה בדיקה של שרירים רק של עצבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סי טי של המוח
    שרה
    25/10/2011

אימי מאושפזת בבית חולים לאחר כימותרפיה בעקבות לימפומה, ירידה חדה בספירה וזיהום קשה, היא ישנה במשך 3 ימים רצופים, ב- 3 ימים אלה כאשר קראנו לה - היתה מגיבה - פותחת עינים ונרדמת חזרה. לאחר 3 ימים, התעוררה ושמנו לב שהיא לא מדברת. היא הבינה הכל , מבחינת התודעה הסביבה, מכירה את כולם, חוש הומור, אבל לא דיברה.
    נשלחה אתמול ל- סי טי מוח ולאחריו החלו במתן סטרואידים. הבוקר התחילה לדבר, אמנם אומרת מילים, אך מתקשה לומר משפטים. הרופאים אמרו שבסי טי יש ממצאים או נגעים שמתאימים ללימפומה במוח.
    שאלתי - האם יש סיכוי שהנגעים יכולים להתאים למצב אחר- כמו זיהום או בצקת?

האם אין צורך גם באם אר איי כדי להיות בטוחים באבחנה?

אין לי את התשובה הרישמית של הסיטי.

האם יתכן שמצב השינה הממושכת (מצב של סטופור) יכול לגרום לבעיה מוחית כמו בעיה בדיבור?
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי סי טי של המוח

הוספת תגובה

• מקפיצה. מצפה לתשובתכם

שרה
    26/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סי טי של המוח - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/10/2011

המצב של סטופור נגרם מהנגעים במוח ולא להפך . לגבי הנגעים תמיד ישנה אפשרות גם של זהום אבל הרופאים בדכ יודעים לזהות ואם יש ספק אז הם מבצעים מרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים
    ערן
    25/10/2011

שלום רב שמי ערן אני בגיל 32 אני סובל בלילות מהרמות השוק ברגל וזה נמשך המון זמן
    השאלה שלי היא ממה זה נובע
    אני גם סובל מכאבי גב כאשר אני מישר את הגב וגם שאני מתאמץ להרים דבר כבד
    אשמח לתשובה מהירה ומה עליי לעשות
    הייתי אצל רופא לפני 3 חודשים והוא טען שיש לי דלקת בגב רופא אורטופד

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

אייל קליין
    25/10/2011

לא הבנתי מה הבעיה בשוק ברגל.
    לגבי כאבי הגב - הטיפול המומלץ הינו טיפול פיזיותרפי. אנא פנה לרופא המטפל ובקש הפניה לפיזיותרפיה שם יעשו הערכה מקיפה וייתנו מענה לבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגרנות-חום גוף נמוך-אי פריון
    שרון
    23/10/2011

גיליתי שפעמים רבות כאשר יש לי מגרנה, יורד לי מאוד חום הגוף ,בזמן רגיל לפני ביוץ חום הגוף שלי הוא 36.1, בזמן מיגרנה קשה חום הגוף הוא 35.3.
    א. האם אכן יש קשר בין מיגרנה לחום גוף? כיצד ניתן לטפל בזה?
    ב. אני ובעלי מנסים להכנס להריון ולא מצליחים, כרגע נחשבים לא מוסברים, האם יכול להיות איזשהו קשר?
    ג. האם יכול להיות שהורמונים גורמים למיגרנות, כי כשאני מזריקה הורמונים בטיפול הרבה פעמים יש לי מגרנות קשות עם חום גוף נמוך?

הוספת תגובה

• מגרנות-חום גוף נמוך-אי פריון - תגובה

אייל קליין
    23/10/2011

על אף שזה לא ממש תחום המומחיות שלי אענה על פי מיטב ידיעתי:
    א. קשר כזה קיים ואף מופיע בספרות המקצועית כ- wilson's syndrome
    ב. אני לא בטוח שיש קשר. אבל ייתכן קשר עקיף דרך בלוטת התריס שבין השאר גם אחראית על שמירת חום הגוף. אני מציע לפנות לרופא המטפל ולהעלות בפניו את הנושא.
    ג. יש קשר, כיוון שהורמונים מסוימים עשויים לגרום להרחבת כלי דם ובכך להגביר מיגרנות.
    מקווה שזה עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שלום בחודשיים האחרונים 2 תופעות אחת כמו ירידת לחץ כמו שיורדים מרכבת הרים ואחת עירפול לא סחרחורת אבל מאוד דומה לכמה שניות האם יכול להיות מלחץ וחרדות תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אייל קליין
    23/10/2011

ייתכן. הסימפטומים שתיארת לא ממש ברורים. אם התופעות ממשיכות או מחמירות אני מציע לפנות לנוירולוג, על מנת לברר לעומק את אופי הסימפטומים ואת הסיבה להם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימול באצבעות,יד וצד שמאל של הפנים
    עמוס
    22/10/2011

לפני כחצי שנה התחלתי לחוש נימול בקצות אצבעות יד שמאל. עשיתי בדיקת EMG והיא היתה תקינה. מאז כחודשיים התחושה החלה לעלות לאורך יד שמאל, ועתה הנני מרגיש תחושת גרד עמומה תת-עורית בצד שמאל של הפנים. מהי תופעה זו? האם עלי לחזור על הבדיקה? מה עלי לעשות? אני מודאג.

הוספת תגובה

• נימול באצבעות,יד וצד שמאל של הפנים - תגובה

אייל קליין
    25/10/2011

לא חושב שיש טעם לחזור על הבדיקה. פנה לנוירולוג להערכה מחודשת ודווח על השינוי בסימפטומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עמוס
    26/10/2011

תודה על התגובה המהירה. העניין הוא שבביקור האחרון אצל הנוירולוג שבדק אותי ואת תהוצאות השליליות של EMG , הוא אמר שיש צורך לחזור על הבדיקה כי היא לא מספקת, בשל הסימפטומים החדשים.
    כמובן שאני מעדיף שלא לעבור את הבדיקה שנית... בכל מקרה אני ממתין לביקור אצל נוירולוג בכיר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכה חזקה בראש
    עדי
    22/10/2011

שלום,
    חבר שלי נפל לפני כ-6 שנים וקיבל מכה חזקה מאוד במצח, והיה גם דימום די מאסיבי.
    את המכה הוא לא זוכר. הוא לא הלך לשום רופא בקשר למכה ולא נבדק, אבל נראה שלא קרה שום דבר בעקבות המכה.
    האם יש טעם שייבדק עכשיו? האם יש סיכונים?

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    מכה חזקה בראש

הוספת תגובה

• מכה חזקה בראש - תגובה

אייל קליין
    22/10/2011

אם הוא לא נבדק עד עכשיו ואינו חווה בעיות כלשהן בתפקוד אני לא רואה סיבה שיילך דווקא עכשיו להיבדק. אם קיימים סימפטומים או סימנים (פיזיים או קוגניטיביים או נפשיים) כלשהם שגורמים לך לחשוד שאולי מדובר על תוצאה של פגיעת הראש אז יש מקום לברר זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה