מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי בדיקהבנימין06/11/2012
של ביופסית שריר.ואלו התוצאות:
מראה כללי שמור,חלוקה תקינה לטיפוסים,איןאגירת של סוכר ושומן,אין סיביCOX שלילים
הופנתי בגלל חולשה כללית ובשרירים שנראתה גם בבדיקת EMG
התור שלי רחוק לרופא המומחה.מה פירוש התוצאות?הכול תקין?ממה נובע חולשת השרירים?אציין שבדיקות בדם שךי תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי בדיקה - תגובה
אייל קליין14/11/2012קשה להגיד ממה נובע, הבדיקה שנעשתה שללה מחלות שריר. יש להמשיך את הבירור אצל נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניורופתיהיוסי06/11/2012
שלום רב.
אני בן 40,ולפני מספר חודשים נתגלתה אצלי ניורופתיה קלה ברגליים.
עברות מספר נרחב של בדיקות דם,וכל הבדיקות נמצאו תקינות.
בדיקת ויטמין B12 שלי הייתה ברמה של כ 200.
לדברי הרופאה הניורולגית שלי קיימים מקרים מסויימים שלא נמצאת הסיבה לניורופתיה.
כמו כן נאמר לי שבמקרים שסיבת הניורופתיה לא ידועה,אין התדרדרות של המחלה,וייתכן שהכל יחלוף מעצמו.
נכון להיום יש ימים מסויימים שאני לא חש בתופעות של הניורופתיה,ויש ימים שאני חש את התופעות.
האם באמת התופעות אכן יכולות להעלם מעצמם?
האם במקרים כגון אלו הניורפתיה לא מתדרדרת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניורופתיה - תגובה
אייל קליין14/11/2012ייתכן והסימפטומים מהווים ביטוי למתח נפשי כלשהו, בהחלט יכול להיות שהתופעה תחלוף. בכל מקרה יש לעקוב ואם לא נעלמים או מחמירים אז להמשיך את הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרדרות במצב אמירעיה03/11/2012
שלום רב!אמי בת 80 עם אלצהיימר,פרקינסון,2 אירוע מוחי מלפני כמה שנים.בזמן אחרון היא התחילה לדמיין דברים:כמו אנשים זרים בבית,ושהיא רוצה הביתה(אבל היא נמצאת בביתה).ועוד...לפני חצי שנה נאורולוגית נתנה לה תרופה סרוקואל 25 מג.טור הבא יש לה רק בעוד יותר מחודש.מה לעשות בינתיים?היא מקבלת גם בונדרמין.יש לה הרבה בילבול והתקפי זעם.היא לא נותנת לישון בלילה לעובדת זרה.מה לעשות עד שיגיע טור לרופא?תודה רבה מראש.בכבוד רב-רעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרדרות במצב אמי - תגובה
אייל קליין03/11/2012ייתכן בהחלט שניתן לשנות את הטיפול התרופתי אך חובה להיוועץ עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר לתסמונת אטקסיה טלנגיאקטזיהירון01/11/2012
רציתי לשאול בגיל קטן התחלתי לדבר מאוחר הלכתי לבדיקת שמיעה והכל היה תקין הפנו אותי לקלינאי תקשורת שעזרה לי לפתח תשפה. הבנתי הכל אבל לא ממש דיברתי. עכשיו בגיל 15 התחלתי להרגיש תחושת רעד קלה. עייפות וחולשה וחוסר יציבות. רציתי לשאול האם יש קשר ל תסמונת אטקסיה טלנגיאקטזיה {כי אני די בלחץ בגלל זה.עשיתי בדיקות דם והכל תקין } נוסף לכל התאמנתי בספורט תחרותי שחייה מגיל 6-14 במשך של שלושה עד ארבעה אימונים בשבוע . הכל היה תקין בתקופה זו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
אייל קליין03/11/2012לא ניתן לקבוע דבר כזה על סמך מידע בפורום. יש לפנות לנוירולוג להערכת המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף אפילפטי לאחר ארוע מוחיאיה29/10/2012
שלום רב ,
אחותי בת 35 עברה לפני כחודשיים ארוע מוחי ולפני מס' ימים עברה התקף אפילפטי ,
כמו כן נוצרו לה בעיות בראייה , האם יש קשר בין ארוע מוחי להתקף אפילפטי?
אודה לתשובתכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף אפילפטי לאחר ארוע מוחי - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/11/2012כן יש קשר בין ארוע מוחי לאפילפסיה אבל ארוע מוחי בגיל 35 שנים גם מוזר ביותר .
כדאי להיות במעקב צמוד של נוירולוג . ארוע מוחי יכול לגרום בהמשך לאפילפסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שכחהאשה בת 7529/10/2012
בבדיקת CT נמצא כי "רקמת המח שמורה.חדרים, חריצים וציסטרנות המוח שמורים, חדרי המוח וחללי CSF מעט מורחבים - סימני אטרופיה.
לא נצפו ממצאים מוקדים ברקמת המוח, הסתדירות סימטריות בלנטיפורמים דו צדדי - ללא משמעות קלינית.
חללי אויר בעצמות הגולגולת מאווררים היטב.
עורקים וורטברלי וקרוטידיים מסוידים.
ללא ממצא פתולוגי פוקל ברקמת המנח וכמפורט".
מה הממצאים אומרים?
האם יש סיבה לשכחנות המתגברת?
האם משהו מהממצאים מעיד על אלצהיימר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שכחה - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/11/2012הסיטי תקין .
מחלת אלצהימר נעשית האבחנה רק באופן קליני ובמעקב קבוע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות מוזרותנינה28/10/2012
שלום
בחודש האחרון סובלת מתופעות משונות: מעין זרמים / נימול בכל הראש. כל פעם באזור אחר. לפעמים בעורף ולפעמים במצח ומסביב לעיניים. ולעיתים מרגישה כמו מכה או פיצוץ בתוך הראש בראש ומיד אחריה מרגישה שהמוח "נגמר" לי אולי כמו אירוע מוחי (לא היה לי אף פעם אבל אני יכולה לדמיין). יש לי גם נימול ביד ימין ואח"כ ביד שמאל.
יש גם לחץ באזניים שחולף אחרי כמה דקות. המון תופעות שבמרכזן הראש. אין לי שכחה או טשטוש ראיה.
יש לי תור לניורולוג בעוד שבועיים אז אני מבקשת התייחסות הד"ר. אני בת 60 עם סכרת לא מאוזנת. לחץ דם מאוזן עם תרופות.
אודה על תשובתך / חוות דעתך. אני חרדה מהמצב ומודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות משונות - תוספת
עלמה29/10/2012בהמשך להודעה הקודמת מצאתי את המילה המתארת את התחושה" זרמים בראש ובידיים לסירוגין - כל פעם יד אחרת ובראש זרמים כמו קצר חשמלי לכמה שניות, כשזה קורה אני מרגישה כאילו המוח מפסיק לעבוד ומעין הרגשה כאילו המוח נגמר לי. אחרי כמה שניות הכל עובר עד הפעם הבאה אחרי כמה דקות או אחרי כמה שעות. כשזה קורה אין לי סחרחורת או נפילה או שיתוק כלשהו או הפרעה בראיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות מוזרות - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/11/2012תופעות מזורות יכולות להיות מוסברות על ידי לחץ נפשי או חסר ויטמין בי 12 כדאי להבדק עי נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בכף יד ורגל וכאב ברגל שמאלא28/10/2012
שלום,אני בת 43. זה יותר מחודש וחצי יש לי תופעה של כאב ברגל שמאל. בהתחלה זה היה רק עם הקימה מהשינה ובירך ועכשיו זה מופיע לאורך היום,אבל הכאב נדד לישבן ומקרין לירך ולשוק. בימים האחרונים התחלתי להרגיש גם נימול בכף יד ובכף רגל שמאל. האורתופד אמר שבגלל שהנימול גם בכף היד,אז זו לא בעיה אורתופדית אלא נוירולוגית או שילוב של השניים והפנה אותי לנוירולוג. (במקביל-ביקש אישור לסיטי גב תחתון לבדוק אם יש פריצת דיסק).
לפני כ10 שנים היתה לי תופעה של נימול ברגל וביד שמאל ללא כאבים וזריקות של ויטמין B12 10 ימים רצוף פתרו את הבעיה.
אשמח דעת מה המלצתך, בזמן שאני מחכה חרדה לתור הקרוב לנוירולוג ומעבירה בראש תסריטים שחורים.. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול בכף יד ורגל וכאב ברגל שמאל - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/11/2012הבעיה יכולה להיות בגלל חסר בי 12 יכולה להיות מבעיות של עמוד שדרה צוארי ומתני . אבל ישנן גם אפשרויות נוירולוגיות ולכן יש צורך בברור מקיף כולל מרי מוח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לחץ או משהו אחר כיצד אדעי28/10/2012
מזה כשבועיים תחושה של ריחוף ולחץ בתוך הגולגולת (כאילו עשיתי עמידת ראש והדם זורם),או הרגשה של העינים רוצות לצאת משהו כמו לחץ פנימי,ממש מפחד לרדת מדרגות (לא ורטיגו שהיה לי לפני 10 שנים וניקוי אוזנים העביר זאת)לחץ כאילו קסדה של אופנוע.כמו כן מבולבל ומתבלבל במילים,שוכח דברים בסיסים,וחסר חשק ואנרגיה.בן 45 180 ס"מ 70 ק"ג ללא תאופות ללא משקפים (יתכן ובגלל מאמץ ראיה מקרוב)בתרגיל ליישר ידים ולעצום עינים ,לאחר 20 שניות לפתוח ראיתי שיד ימין היתה נמוכה בכ-20 ס"מ מיד שמאל ! מדוע?
בדיקת אקו לב תקינה אולם הרופא אמר לחץ דם בגבול הגבוה 85/130
כיצד לפעול האם להתחיל שרשרת בדיקות או אולי זה מתח (יש מתח וסטרס וחרדה עקב לחץ יום יומי עבודה ילדים וכו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לחץ או משהו אחר כיצד אדע - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/11/2012יש צורך בבדיקת נוירולוג ובצוע סיטי מוח . אכן כל התופעות יכולות להיות מלחץ אבל בלבול מילים ויד אחת יותר חלשה יש צורך בבצוע סיטי מוח בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בלתי רגילות בראייהענת28/10/2012
שלום,היום באופן פתאומי ולמשך כעשרים דקות התקשתי מאוד למקד את הראייה וראיתי בצידי שדה הראייה עיגולים גדולים ללא הפסקה.המראה לא הייה מלווה בשום תחושות נוספות,מה יכולה להיות הסיבה לכך ולאן עליי לפנות?תודה,ענת(57).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בלתי רגילות בראייה - תגובה
אייל קליין03/11/2012להתחיל עם רופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשעדי27/10/2012
שלום, אני בת 21 ומזה חצי שנה יש לי כאבי ראש שאינם הכאבים שאני רגילה אליהם: הכאבים הם לעיתים כמו דקירות בכל מיני איזורים, או כאב ממוקד באיזור רחב יותר (מעין כאב עמום), לעיתים הכאב מלווה יחד עם כאב באוזן שמאל, ולעיתים יש תחושה של זרם של נוזל בתוך הראש באיזור הכאב. בחלק מהכאבים האזור בקרקפת מעל הכאב גם הוא רגיש. משך הכאבים יחסית קצר (שניות עד דקות) אבל הם חוזרים מספר פעמים ביום. במקביל, יש לי כאבי גרון ואוזניים (בעיקר אוזן שמאל). בחודשיים האחרונים אני מרגישה מכין דקירות עקצוצים חזקים בקצות האצבעות ביד שמאל ולעיתים רק באצבע אחת מהן. זה קרה גם ברגליים בערך פעמיים. בנוסף שרירים שונים בגוף שלי קופצים באופן לא רצוני וכדי להפסיק את זה אני צריכה לשנות תנוחה. הנוירולוג שלח אותי לבדיקת EEG שיצאה תקינה והבדיקה הנוירולוגית הייתה תקינה וכן בדיקת העיניים. כעת הוא נתן לי CT אך אני מאוד חוששת מהבדיקה בשל הקרינה. האם יש בדיקות שיכולות להיות יעילות יותר לזיהוי הבעיה ללא ביצוע של CT?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
אייל קליין03/11/2012אני ממליץ להמשיך בבירור כפי שיעץ הרופא ולבצע את הסיטי. אולי כדאי גם לפנות לרופא אף אוזן גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש חולפים בצד ימין של הראשזיו25/10/2012
יש לי אחת לכמה זמן- בערך חודשיים כאבים יחסית חזקים בצד ימין של הראש
ממש לכמה דקות ואחר כך עוברים ושוב נפגשים כל חודש וחצי-3 חודשים.
האם יש סיבה לדאגה או שזה דבר טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חולפים בצד ימין של הראש - תגובה
אייל קליין26/10/2012כאבי ראש אינם דבר טבעי אך יחד עם זאת כיוון שאינם מגיעים לעיתים תכופות ואינם נמשכים זמן רב ייתכן ומדוב בתופעה שתחלוף. אם ההתקפים ממשכים וכמובן אם תדירותם עוצמתם או משכם מתגברים יש לנות לבירור התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת מינון גבוה מהמותר כדור טגרטולחלי25/10/2012
מקווה שיש עכשיו מישהו שיכול לענות...בעלי עבר לפני שנה ניתוח להסרת גידול בראש הוא קיבל כדור טגרטול 200 מ"ג כדור וחצי בבוקר וכדור וחצי בערב הוא נטל את הכדורים עד לפני שבועיים כאשר הרופא אמר לו שהוא יכול להפסיק בהתחלה הוא הפסיק בבוקר ואחר כך לגמרי כבר שבועיים הוא לא לוקח עד שהיום בבוקר הרגיש מעין ריחוף כאבי ראש וחוסר איזון והוא החליט לקחת 2 כדורים בבוקר ובערב שוב הרגיש לא טוב ולקח עוד 2 כדורים ושוב הרגיש מרחף וחוסר שליטה בתנועות מאד מדאיג מה לעשות האם לגשת למיון? בבקשה עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת מינון גבוה מהמותר כדור טגרטול - תגובה
אייל קליין26/10/2012רצוי לגשת למיון על מנת לברר את התופעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת בוטוקסנורית23/10/2012
שלום, בעלי סובל מ"טיקים" (לא תמיד, תקופתיים אך כשזה מגיע זה מציק) ,הוא התייעץ עם נוירולוג וקיבל הפניה לזריקת בוטוקס לשריר, שתפסיק התכווצויות בפנים.
השאלה שלי-איך מונעים מצב של בוטוליניום, שיתוק על ידי הרעלן? אולי אני לא מספיק מבינה את ההבדל בין הזריקה לבין מצב של הידבקות, אבל-חוששת
ובכלל-האם זריקה כזו עלולה להיות מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה...תודה
נורית06/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו מה זה נראהגולן16/10/2012
שלום, אני יתן רקע בקצרה:
אני בן 19, לפני 4 שנים,התחילו להרדם לי כפות הידיים בשינה(לפעמים רק כף יד אחת ולפעמים שניהם) ובקור האצבעות היו מכחילות,הרופאים סיכמו את זה כתופעת רנו, נתנו לי לעשות emg שבהתחלה יצא תקין ואחרי שנה הראה תסמונת התעלה הקארפלית, אבל הבדיקה יצא ממש כמעט תקינה עם לחץ קל,אחרי הרבה בדיקות קרדיולוגיות הכל תקין ומבחינה ראומטולוגית אני בבירורים, לפעמים יש לי קצת כרישת יתר ולפעמים לא,בבדיקות האחרונות הכל תקין כבר שנה, בכל אופן היה חסר לי גם ויטמין b 12 שבאמת אחרי תקופה שאני לוקח אני מרגיש ממש הקלה ובקושי נרדמות לי הידיים, ונראה לי שזה בגלל התנוחה בה אני ישן,השאלה שלי היא כזו: בערך שנתיים וחצי, פעם בכמה זמן נניח חודש/חודשיים, בזמן השינה,אז אני מאבד קליל את התחושה בבערך חצי ראש, איבוד תחושה קליל כזה ,וחשוב לציין שזה קורה כשאני ישן על הכרית למשל עם הראש לצד שמאל, במהלך היום לא נרדם לי הראש ואני מרגיש מעולה,גם היה נרדם לי בשינה(עד לפני שנה) פעם באיזה חודשיים כף הרגל ואז נגיד בלילה יצא שנרדם לי גם היד וגם כף הרגל וגם חצי מהראש, אבל לעיתים ממש רחוקות וכבר שנה שזה לא קורה ואני מרגיש ממש טוב, אבל בגלל התדירות לא ייחסתי לזה חשיבות והיום זה בכלל לא קורה, רק רציתי לדעת אם יש סיבה ממשית לעשות mri או ct?כמו מה זה נראה?אגב עשיתי לפני בערך 3 שנים צילום צלע צוארי שיצא תקין אני חושב שעשיתי אותו בגלל cpk מוגהר או מששהו
שוב חשוב לי להדגיש שזה כבר שנתיים וחצי וקורה אחת לחודש/חודשיים,אני מברר את זה רק בגלל שאני רוצה להיות שקט עם עצמי כי שוחררתי ממעקבים ורוב התופעות נעלמו והבדיקות תקינות.
תודה רבה! חשוב לי שתגידו לפני כמו מה זה נראה כי אני די לחוץ.זה נראה כמו משהו ממאיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו מה זה נראה - תגובה
ד``ר רונית גלעד18/10/2012ה לא קשור לממאירות . קשה לאמר למה זה מתאים אם באמת יש איזו בעיה ראומטולוגית זה יכול להיות קשור .
בכל מקרה זה לא מדאיג בגלל שזה קורה לעיתים רחוקות .
לדעתי יש לחזור על אמג במכון של בית חולים כל שהו . שתהיה בדיקה יותר אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
גולן18/10/2012בקושי כבר נרדמות לי הידיים בשינה, אבא שלי עובד באיכילוב והוא בירר בקשר לאמג וזה יכול לעבור והבדיקה יכולה להיות שוב תקינה,וגם בבית חולים מבצעים את הבדיקה מספר פעמים אבל כרגע האמג לא נראה לי רצוי כי אני מרגיש הטבה משמעותית מאז שהתחלתי לקחת b12 יש קשר נכון?
זה שנרדם לי פעם בחודש חודשיים הראש, זה יכול להיות קשור אולי לעוד נושאים כמו סרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציין משהו אחרון
גולן18/10/2012שוב רציתי לציין שזה נרדם רק בשינה והאמ הקודם שעשיתי במילא יצא על גבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)