מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעפייםענבר23/12/2007
שלום, העפעפיים שלי לא זהים, בעין שמאל העפעף נפול יותר מעין ימין וכשאני עייפה ממש שמים לב לזה, לעיתים באמצע שיחה העףעף נסגר מעצמו מבלי שאני שמה לב בכלל. מה האופציות שעומדות בפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת עפעפים
פרופ. אריה נמט23/12/2007ענבר שלום
ענבר שלום. נראה שיש לך צניחת עפעפים שמקורה בשריר מעלה העפעף. את צריכה להבדק ע"י פלסטיקאי עיניים לצורך אבחון סופי . במידה והתופעה מחמירה בעיפות ובשעות הערב יש לשלול בעיה נוירולוגית הקשורה לתופעה. במקרה וזו האבחנה הטיפול הוא ע"י תרופות דרך הפה.
אם האבחנה אחרת- קרוב לודאי שהטיפול הוא ע"י ניתוח לתיקון מנח העפעף.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ובידרםענת19/12/2007
שלום רב,
לפני כחודשיים הזרקת ג''ובידרם מתחת לעיניים למילוי קמטים. מייד לאחר ההזרקה העפעפיים התחתונים התנפחו מאוד. לאחר כשבוע, לאחר שלא היתה ירידה בנפיחות, הזריק לי הרופא זריקה להורדת הנפיחות ששיפרה את המצב בכשמונים אחוז. מאז ועד עכשיו אין שיפור בנפיחות.
מאז נותרו לי שקיות/ בצקות בולטות מתחת לעיניים.
שאלתי היא : האם הן ייעלמו עם התפרקות החומר, או שאני עלולה להישאר עם המצב הזה לצמיתות?
ישנו פתרון מיידי אחר להעלמת השקיות?
אני מיואשת מהמצב
אודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי מילוי
פרופ. אריה נמט19/12/2007ענת שלום
ג'ובדרם הוא חומצה היאלורונית אשר מתפרק ע"י הגוף לאחר מספר חודשים. ייתכן שהזריקה שקיבלת היתה שטחית -לתוך האפידרמיס ולכן נוצרה הנפיחות. אם אכן אלו "שקיות" או גבשושיות שנוצרו לאחר הזרקת החומר, סביר שייעלמו עם הזמן. יש להמתין בסבלנות.
אל יאוש.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שק הדמעותravid18/12/2007
אני אמורה לעבור ניתוח לפתיחת שק הדמעות
איך עדיף לעבור את הניתוח בהרדמה כללית או מקומית?
שאלה נוספת היא: באזור של הצינורית הקרוב לעין ישנה נפיחות כמו גולה שלפעמים כואבת וכמובן עם דלקת שקשה להיפתר ממנה,
וכמה זמן אפשר למשוך במצב כזה ? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שק הדמעות
פרופ. אריה נמט19/12/2007גל שלום
נשמע מדבריך כי את סובלת מתהליך דלקתי כרוני של שק הדמעות. מעבר לדמעת, להפרשות ולאי הנוחות, התופעה עלולה לגרום לזיהום חריף שעשוי לסכן את האיזור. לכן רצוי לעבור ניתוח לפתיחת מעקף של הניקוז לכיוון האף. הנתוח אינו דחוף, אך רצוי לבצעו במצב "שקט", ללא תהליך פעיל, תוך שבועות עד חודשים ספורים.
לרוב מבוצע הניתוח בהרדמה כללית, או תחת טשטוש עמוק.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלזיוןורד16/12/2007
שלום רב
לבני (22) כלזיון בעפעף עליון ולאחר ביקור אצל רופא עיניים בקופת החולים הופנה להתייעצות בבלינסון לברור הצורך בניתוח. האם יש אופציות נוספות לטיפול בבעיה זו ואם ישנן כאלו אודה לך אם תוכל להתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלזיון
פרופ. אריה נמט17/12/2007ורד שלום
כלזיון הינו תהליך של התארגנות (קולקציה) של תוצר בלוטות החלב של העפעפיים בעקבות סתימה בניקוז. בשלבים הראשונים העורכים בדר"כ שבועות ספורים, ניתן לבצע קומפרסים פושרים או חמים (עם שילובים שונים של תרופות "סבתא"- ביצה חמה, שקיות תה, ועוד כהנה). כ 80-90% מהמקרים מסתדרים תחת הטיפול השמרני הזה.
במיעוט המקרים נותר חומר בלתי מנוקז הגורם לנפיחות בעפעף בסוף התהליך. במקרים אלו לא ניתן להפטר מתוצר זה בשלבים אלו ללא הסרה כירורגית. מדובר על ניתוחון קצר ופשוט. מבוצעת זריקת אלחוש לעפעף (קצת כואבת), ושאר התהליך קצר ולא כואב.
בהצלחה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סימטרייה בעייניםאיתי15/12/2007
יש לי ראייה מצוינת איני מרכיב משקפיים או עדשות ומעולם גם לא הרכבתי, אך עיניי אינן סימטריות יש לי עין אחת אשר גדולה יותר מהשניה ובאופן כליי המבנה של שתי עייני שונה.
אני חוזר ומדגיש כי אין לי בעיית ראיה אך הדבר מפריע לי מאוד ורציתי לדעת האם קיים ניתוח פלסטי לתיקון המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה של העיניים
פרופ. אריה נמט15/12/2007איתי שלום
איננו סימטריים. כמעט לכולם יש אסימטריה בין 2 חלקי הפנים, כך גם לגבי איזור העיניים. לעיתים הדבר נובע משוני במבנה הגרמי- הארובה וסביבה, ולעיתים משוני ברקמות הרכות העוטפות אותה. מומלץ לשלוח תמונה טובה מקרוב ולהגיע לבדיקה. במקרים רבים יש פתרון ניתוחי או ע"י הזרקת חומרי מילוי.
בהצלחה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת עינייםמשה12/12/2007
האם יש סכנות בהשתלת שתל במקום גלגל העין לשם הגדלתה?
מה הסכנות בזה והאם העין תיראה טבעית?
והאם זה לצמיתות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים
דנה16/05/2013שלום (:
רציתי לדעת אם יש באמת דבר כזה ניתוח לשינוי צורת עיניים-לדוגמא צורה של עיני חתול(קראתי על זה אבל לא מצאתי באינטרנט אתרים של פלסטיקאים שעושים את זה)
ואם יש איך בדיוק הולך התהליך?
האם זה מסוכן מאוד-(כי עיניים זה מקום רגיש)? ולכמה זמן זה מחזיק מעמד?
תודה רבה והמשך יום טוב,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל לרצפת הארובה
פרופ. אריה נמט12/12/2007משה שלום
הסיכונים האפשריים הינם- פגיעה בתחושה של העור מתחת לעין, בליטה של השתל, הפרעה בתנועות העינים, זיהום התותב או יצירת גרנולומה באיזור ההשתלה.
השתל נותן, במקרה והושתל באינדיקציות הנכונות מנח סימטרי של העין ללא עין שקועה, ולפיכך מראה טבעי יותר. השתל עשוי לשפר את תנועתיות גלגל העין במידה ונוצר חיכוך מתאים בינו לבין התותבת.
לצמיתות? כמעט אין דבר שהוא לצמיתות. אבל הוא עשוי לתת מענה טוב למספר שנים טובות.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל לרצפת הארובה.
משה05/01/2008ומה טווח המחירים בערך לניתוח שכזה?
והאם אתה מתמחה בניתוחים מהסוג הזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל לרצפת הארובה
פרופ. אריה נמט06/01/2008משה שלום
מדובר על ניתוח בהרדמה כללית. יש צורך להבדק קודם כל ולהחליט שאכן זה הניתוח הרצוי. אני מבצע ניתוחים מסוג זה.
שבוע טוב
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי חשוב בשבילי-באותו נושא
פשוש הבית02/05/2012מדובר רק בעין שלא רואה או שזה אפשרי בעין רואה? הייתי פעם ביעוץ אצל אוקולפלסטיקאי, וברגע שהוא הבין שאני רואה טוב בעין שיש לי בה פזילה מדומה (בגלל ספיגת רקמת השומן) הוא עשה הכל בשביל שאני אבין שזה לא מתאים לי ובשביל שאני אלך משם. איזה תיקון אופטי יכול לתקן את זה ואצל מי אני מתאימה אותו למשקפיים שלי שיש בהן רק תיקון אסטיגמציה/צילינדר עם התאמה לזוויות של העיניים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי חשוב בשבילי-באותו נושא - תגובה
פרופ. אריה נמט03/05/2012שלום רב,
ניתן לבצע ניתוח זה גם בעין רואה. מאידך- טיפול בספיגת שומן בדרך כלל קשור בהוספת רקמה רכה- שומן או מילוי אחר. לגבי תיקון אופטי- לרוב הוא אינו מתקן פזילה בגיל מבוגר.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי הענייםלילי12/12/2007
שלום ד"ר נמט
האים יתכן מצב של שקיות כתוצאה מרפיון שרירים[ בת 40] ומה הפעולה הספציפית שמבצעים בניתוח עפעפיים במצב זה והאים הינך מבצע זאת בשערי צדק ? ושאלה אחרונה האים אני יוכל לצאת מביתי לאחר ניתוח כזה
תודה רבה אודות הפורום המבורך שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפים תחתונים
פרופ. אריה נמט12/12/2007לילי שלום רב
שקיות השומן של העפעפיים התחתונים נמצאות עמוק לשריר עוטף הארובה ולעור. לכן רפיון שריר עשוי לסייע לשקיות שומן לבלוט. לעיתים קרובות החולשה היא של הספטום, אותה רקמה שמעל שומן, והיא ברפיונה מאפשרת לשומן לבלוט.
במקרים כאלה רצוי לבצע תמיכה של הרקמות הרפויות, אם זה הספטום או השריר, ובדר"כ אני מחזק את 2 השכבות, ולעיתים גם חיזוק של העפעף לעצם הנמצאת בצד העין.
ניתן לבצע את הניתוח גם בשערי צדק.
משך ההחלמה מניתוח כזה כשבועיים. ניתן לצאת מהבית כעבור ימים ספורים, אך לעיתים קרובות נותרת בצקת למספר שבועות נוספים.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ניתוחמישהי12/12/2007
שלום! אני רוצה לעשות ניתוח עפעפיים ,רציתי לדעת כמה זמן אורך הניתוח (עפעפיים עליון ותחתון) וכמה ימים אחרי זה אפשר לחזור לעבודה. בכבוד רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ניתוח
פרופ. אריה נמט12/12/2007שלום
אורך ניתוח עפעפים עליונים ותחתונים נע בין 1.45-2.30 שעות בתלות בטכניקה ובמצב הבסיסי.
ניתן לחזור לתפקוד כעבור 2-3 ימים. נותרים סימנים חיצוניים למשך כשבועיים.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעף נפול בעקבות סינדרוםדנה08/12/2007
שלום,
בני בן השנתיים אובחן כבעל סינדרום הורנר. הסיבה לצערינו היתה נאורובלסטומה. הגידול הוסר ולשמחתינו אינו צריך שום טיפול נוסף בשלב זה. שאלתי היא כיצד ניתן לטפל בסינדרום הורנר או לפחות כיצד ניתן לשפר באופן קוסמטי את נפילת העפעף העליון. האם פיזיוטראפיה עשויה לעזור? לא נראה שזה מפריע לו כלל לראיה. הניתוח היה לפני כשבועיים, האם יש סיכוי שמצב העפעף ישתפר עם הזמן? האם כדאי לחכות עם הניתוח?.
צרפתי שתי תמונות להתרשמות כללית. ראה לינק למטה
תודה מראש,
דנה
[a href=http://lh5.google.com/yahavdinai/R1pQj1Rf-KI/AAAAAAAAAIA/M_toPrRr1v4/IMG_5305.JPG?imgmax=512 id=link]
[a href=http://lh3.google.com/yahavdinai/R1pQUVRf-JI/AAAAAAAAAH4/89aSzXHNGHE/IMG_5256.JPG?imgmax=512 id=link]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת הורנר ופטוזיס
פרופ. אריה נמט08/12/2007דנה שלום
צניחת עפעף בעקבות הורנר היא בדרך כלל קלה ואינה משפיעה על ציר הראיה. פיזיוטרפיה לא תעזור וגם הזמן לא אמור לשנות.
איני מצליח לפתוח את הלינק המצורף. מומלץ לבצע בדיקת רופא עינים לילדים כולל בדיקת רפרקציה, ואם אכן ציר הראיה פתוח ניתן להמתין לגיל 4-5 לביצוע ניתוח קוסמטי לתיקון הצניחה.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעד בעפעףמיקי06/12/2007
כבר כמה שבועות שעפעף עין שמאל רועד מדי פעם. מה משמעות התופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד בעפעף
פרופ. אריה נמט07/12/2007מיקי שלום
הסיבה השכיחה ביותר לתופעה זו הקרויה FACSICULATION היא מתח משני לעבודה או גורמים סביבתיים אחרים. הטיפול לכך הוא ע"י מסג' מקומי של האיזור הרועד בזמן שהתופעה מתרחשת. לרוב התופעה חולפת לאחר מספר שבועות.
לעיתים נדירות יש קשר לבעיות נוירולוגיות - ולכן אם התופעה נמשכת, יש לפנות לבדיקת רופא עיניים לצורך אבחון
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבהמשה05/12/2007
אני מאוד מודה לך על התשובה נתתה לי תקווה טובה ותודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג חנוכה שמח
פרופ. אריה נמט07/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני05/12/2007
אני בת 17 וחצי..ונורא סובלת ממראה עייף תמידי בעיינים. יש לי שקיות ועיגולים שחורים מתחת לעיינים..וזה נורא מפריע לי, אני לא יכולה לצאת ללא איפור מהבית ולפעמים האיפור רק מחמיר את הבעיה. חשבתי על לעשות ניתוח עפעפיים לפני הצבא..רציתי לדעת מה משך ההחלמה הסופית מהניתוח והאם ישנו סיכוי שלא יצליח..תודה, שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מראה עייף
פרופ. אריה נמט05/12/2007שני שלום
משך ההחלמה של ניתוחי עפעפיים תחתונים- 10-20 יום, בתלות במצב ובסוג הניתוח. כמו כל ניתוח יש סיכוי לחוסר הצלחה, כמו: אסימטריה, משיכת עפעף, דימום, זיהום ועוד. לרוב התוצאות טובות והמטופלים שמחים עם התוצאות.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית03/12/2007
כמה זמן אחרי ניתוח ליזר בדרך כלל יש בעיה בעפעפיים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ליזר
פרופ. אריה נמט19/01/2008שרית שלום
אין בדר"כ בעיה בעפעפיים לאחר ניתוח לייזר. בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ליזר
פרופ. אריה נמט05/12/2007שרית שלום
לאחר ניתוחי ליזר בדר"כ אין בעיה בעפעפים. על איזו בעיה את מדברת?
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חן
חן18/01/2008כן , הסתכלתי מתמונות מגיל 12 והעיינים בסדר גמור זהות...
מאז הרכבת העדשות העין שמאל נפוחה אני גם זוכרת מאז העדשות המון דלקות עיניים
האם יש קשר
והאם יש משהו לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סימטריה בעינייםחן01/12/2007
היי ! אני בת 21 סובלת מאז הרכבת עדשות מאי סמטריה יחסית בולטת מעין שמאל לעין ימין לפני שנתיים וחצי עברתי הסרת משקפיים בלייזר אני רוא טוב ברוך השם אבל האי סמטרייה נשארה וזה דבר אשר פריע לי נורא ............... אני מאוד היתי רוצה להיבדק אפילו על ידך ושאולי יש תקוה............... דרך אגב הייתי אצל 2 רופאי עיניים שאמרו שאין מה לעשות וזה מבנה העין אך זה לא נכון זה נראה כאילו עין שמאל נפוחה האם יש איזשהו ניתוח ???? אודה לך מאוד לתשובה מהירה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א-סימטריה בעיניים
פרופ. אריה נמט05/12/2007חן שלום
האם האסימטריה החלה לאחר הרכבת העדשות?- האם אחת העיניים "צונחת" לעומת השניה?
לא ניתן לענות לשאלה מבלי לבודקך או לראות תמונה הממחישה את המצב.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלזיון כרונירותי28/11/2007
אני בת 18 ומתגייסת בעוד שבועיים יש לי כלזיונים בשני העפעפיים התחתונים של שתי העיניים
היה לי כבר כלזיון בעפעף השמאלי והזריקו לי לשם חומר והכלזיון עבר. שאלתי היא האם אני יכולה לעשות את הניתוח או ההזרקה בזמן הצבא או אם ישנם רופאים שמבצעים זאת במרפאות פרטיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלזיון כרוני
פרופ. אריה נמט05/12/2007רותי שלום
את יכולה לפנות למרפאה בצבא ולבקש הפניה לבצע את הפעולה. אם את רוצה לעשות זאת במהלך השבועיים הקרובים, אוכל לעשות זאת במרפאתי.
גיוס קל
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)