מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעוץשרה20/02/2009
שלום רב. אנחנו מאוד מיואשים ומבקשים את עצתך. אימא שלי בת 53,בפברואר שנה שעברה היא התקררה,הלכה לרופאת משפחה קיבלה טיפול תרופתי,אך הטיפול התרופתי לא עזר. רופאת משפחה הפנתה אותה לצילום מארות פנים וגילו סינוסיטוס,קיבלה טיפול אנטביוטי אך לא עזר,ומצבה החמיר,ביולי היא כבר קיבלה הזרקה תוך שרירית IM DIPROSPAN. הזריקה הקלה על מצבה לזמן מסוים. בנובמבר עשו לה סיטי של ראות ושל סינוסים.הסיטי של ראות הראה שהכל תקין.הסיטי של סינוסים הראה: "הודגמה מלאות פוליפואידית ניכרת בכלל מערות הפנים עם איוורור חלקי בלבד בתוכם.לציין שקיימת הדקקות ניכרת והרס חלקי של המחיצות בין תאים האטמואידלים משני הצדדים. ה-OMC חסומים ומורחבים משני הצדדים.הודגם ציפוי רירית פוליפואידי בקונכות האף משני הצדדים עם פוליפים קטנים בקונכות העליונות.קיימת חסימה חלקית של חלל האף משני הצדדים.מחיצת האף עם סטייה קלה לשמאל.התרשמות:סמני פנסינוסיטיס כרוני ופוליפוזיס אפית קלה משני הצדדים". רופא אף אוזן גרון המליץ על ניתוח.כאשר הגענו לבית חולים,הרופא בבית חולים אמר שהניתוח יעזור לאימא לנשום אך לא אפתור את בעיית השיעול ושיש צורך לחזור לרופאת ראות ולעשות בדיקות נוספות. בדצמבר אימא עשתה בדיקה "מבחן תגר נשימתי ע"י מטכולין" שהראה ש "יש ירידה משמעותית בערכי FEV 1 וכן בשאר הזרמים.לסיכום תפקוד ריאהמורים על הפרעה רסטריקטיבית קלה...עדות לתגובתיות יתר משמעותית של דרכי הנשימה למבחן מטכולין.ממליץ להשלים בירור למחלה רסטריקטיבית,אם קיים חדש קליני". רופאת ראות אמרה שהדבר נובעה מסינוסיטוס ושהיא ממליצה בכל זאת לעשות לאימא את הניתוח,ושהוא יפתור את הכל למרות שרופא אף אוזן גרון אינו חושב כך. מה שעוזר לאימא שלי לתפקד ביום יום זה המשאב שהיא לוקחת. בזמן האחרון מצבה החמיר.רופאת משפחה עשתה לה רנטגן והרנטגן הראה :"ציור ריאותי מוגבר במידה קלה מימין".מה זה אומר? בנוסף אימא עשתה בדיקת אלרגיה שיצאה שלילית להכל. אני מאוד דואגת לאימי ואינני יודעת מה לעשות, במיוחד ברגעים של התקף,כאשר היא נחנקת... הייתי רוצה לדעת האם ניתוח באמת יכול לעזור או שיש צורך לעשות עוד בדיקות ואם כן איזה? למי אפשר לפנות? תודה רבה מראש שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעוץ
ד''ר שבתאי ורסנו22/02/2009שלום,
על אימך להיבדק גם על ידי רופא ריאות עם כל המסמכים. כדאי להוסיף גם בדיקת דם הנקראת Total IgE. על פי הנתונים שתארת עולה חשד לאסתמה ונזלת/סינוסיטיס כרונית ואיני חושב שגישה ניתוחית היא הצעד הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובך - שאלהקובי19/02/2009
שלום רב, מהבוקר יש לי כאבים בבית החזה.במשך כל היום,בזמן מנוחה וגם שאני מתהלך בבית כולל הרגשה של נשימה לא טובה,{ לא שיש לי קוצר נשימה חס וחלילה } נראה לי שזה מהאובך,אני לא סובל מבעיות ריאה,כליות וכאלה. אבל נראה לי שאולי השפיע אליי החול הנשימה שלו. האם הכאבים האלו יכולים להעיד על בעיה נשמיתית? או שזה אולי פסיכולוגי הכאבים כי אני חושב על הנשימה ועל החול ? ביצעתי לפני 7 חודשים בערך בדיקה לראות אם יש חשד לאסתמה ויצא שלילי. בתודה קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אובך
זהום אויויר עלול להשפיע לרעה על חולי ריאה ולב כרוניים. איני יודע האם אתה מתאים להגדרות אלו. במקרה של ספק והמשכות הסימפטומים גש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינהלציה בשבוע ה-32 להיריוןאושרת19/02/2009
בוקר טוב. אני בשבוע ה-32+5 להריוני, אני סובלת מאסטמה, מזה יומיים אני סובלת מקשיי נשימה, האם יש מניעה משימוש באינהלציה המכילה את החומר: ונטולין או טרבולין? תודה מראש, אושרת.
אסתמה בהריון
אין מניעה לשימוש בונטולין באנהלצייה לפי הצורך. מאידך יתכן וההחמרה שלך דורשת טיפול נוסף מלבד מרחיב סימפונות. עלייך להיבדק בהקדם על ידי רופא שמבין באסתמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים מאזבסטניר19/02/2009
בחצר הסמוכה לביתינו עומד לול ישן וגדול שאינו פעיל זה מס' שנים. האם יש צורך לבצע פעילות מונעת לגג האזבסט על מנת להימנע מנזקים בריאותיים? האם לא עדיף לסלק את הלול ?
אסבסט
עדיף לסלק את מרכיבי האסבסט בהקדם ועל ידי גורם מקצועי שיודע איך לעשות זאת תוך נקיטת אמצעי זהירות. יתכן והטוב ביותר יהיה לוודא דרך משרד העבודה בטיחות וגיהות. בזמן הפירוק עצמו עלולה להיות חשיפה במידה ויפורק שלא באמצעי זהירות מקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגג אסבסט
מרים02/06/2010במקום עבודתי התקרה של המפעל הינה מגג אסבסט, קראתי בעבר הרבה כתבות בעיתון על הסכנות
הטמונות בגג אסבסט, ואני מאוד חוששת מכך.
יש לציין שהוא קיים למעלה מ-40 שנה לפי איך שהוא נראה.
האם זה מסוכן לבריאותי?
יש לציין שבתקרת גג המשרד ישנה הנמכת תקרה מגבס, אך ברוב שעות היום אני נמצאת בכל המפעל ולא רק במשרד.
חשבתי אפילו על התפטרות בשל חששותיי לסכנות .
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גג אסבסט
ד''ר שבתאי ורסנו02/06/2010שלום,
ראי תשובה קודמת.
בנוסף\ ניתן לגשת לרופא תעסוקה לשם הערכה מקצועית של מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפודנסילימור19/02/2009
בבדיקת סי טי מה פירוש ממצא היפודנסי זה מעיד על גידול? סי טי חזה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפיפות נמוכה
ד``ר דניאל סטרובין19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינהלציה בהריוןאושרת18/02/2009
בוקר טוב. אני בשבוע ה-32+4 להריוני, אני סובלת מאסטמה מגיל 3, מאתמול יש לי קשיי נשימה, 1. האם יש מניעה משימוש באינהלציה המכילה את החומר: ונטולין? 2. תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - אינהלציה בהריון
אושרת18/02/20092. כטיפול מונע אני משתמשת בסימביקורט, האם נכון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה ויתר לחץ דםדני17/02/2009
שלום. אבי בן 60 סובל בשנים האחרונות מלחץ דם גבוה במיוחד. כמו כן יש לו אסטמה קלה מאוד, שאינו מטפל בה, ולמיטב זכרוני בהסכמת הרופא. רציתי לשאול האם יתכן קשר בין 2 מחלות אלו, האם האחת גורמת להחמרת השניה, והאם חשוב במיוחד לטפל באסטמה כדי לא לגרום להחמרה בלחץ דם. כמו כן, אשמח לשמוע האם יש איזשהו ניגוד תרופות בין 2 מחלות אלו. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין אסתמה ליתר לחץ דם
ד``ר דניאל סטרובין19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לדלקת ריאותיובל17/02/2009
הבת שלי בת 7 שנים עם אסטמה ומספר פעמים קיבלה דלקת ריאות. איזה סוג חיסון לדלקת ריאות הכי מתאים לגיל שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין19/02/2009קיימים שני חיסונים רלוונטיים לדלקת ריאות - PNEUMOVAX (נגד פנאומוקוקוס) וחיסון נגד המופילוס. בדרך כלל לא נותנים אותם לילדים ללא מחלה ריאתית כרונית. רצוי להתיעץ עם רופא ילדים או ריאות ילדים בקשר למקרה פרטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה פירוש ממצא היפודנסי??????לימור17/02/2009
זה מצביע על גידול קטן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין19/02/2009מושג הינו הדמייתי בלבד- מדובר בצפיפות נמוכה בתמונה של בדיקת CT , יכול להיות במדובר בממצא נוזלי או רקמתי . הגדרה הזאת אינה נותנת אבחנה של מחלה ספציפית , זה רק פרט במסגרת בירור כולו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סיטי חז הלימור17/02/2009
ממצא היפודנסי קטן רטקוסטרנילי בצפיפות נוזלית בגובה הקשת ,ללא שינוי אין תפליטים מרקם גרמי-ללא ממצא חשוד מה זה? לסיכום:ללא ממצא חשוד מה זה ממצא היפודנסי?בסיטי הקודם היה ליתפליט פלורלי מצד ימין שהרופא פירש כעיבוי של העלה הפלורלי לכן ביצעתי סיטי חוזר ועכשיו מופיעה ממצא היפודנסי יש לי סיבה לדאגה? תודה
ד``ר דניאל סטרובין17/02/2009קשה לומר מה אפשרויות בלי לראות צילומי הCT . רצוי היה להגיע ליעוץ של רופא ריאות עם CT חדש וישן . אז ניתן לדעת האם לממצא יש משמעות ואם דרוש מעקב או בירור כלשוהא בנושא.
לפי תאור מדובר בממצא בצפיפות נוזלית במיצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי ראות
לימור17/02/2009תודה לך מה זה אומר צפיפות נוזלית במיצר? בסיטי הקודם היה בעלה בצד ימין נוזל פלורלי שעכשיו בסיטי החדש לא רשום עליו כלום זה מצביע על גידול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה וריח מהפהדני17/02/2009
שלום. אני סובל מאסטמה או אמפיזמה, ולוקח סימביקורט וונטולין באופן קבוע. מלבד זאת, יש לי טעם חמוץ בגרון במקום הבליעה באופן קבוע+ ריח רע מהפה. רציתי לשאול האם יתכן קשר בין שני הדברים. יצוין שאיני סובל מרפלוקס. תודה רבה.
ד``ר דניאל סטרובין17/02/2009אסתמה או אמפיזמה אינם סיבה לריח מהפה. מקור לריח מהפה יכול להיות בחלל הפה, גרון, ושט או אף וסינוסים . יש להתחיל בירור מא.א.ג ופה ולסת ובמידה ולא מוציאים מקור , להגיע לגסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ריאות ואסטמהאוריה16/02/2009
בתי בת השנתיים וחצי אובחנה כסובלת מדלקת ריאות ויראלית טופלה באזניל, החום ירד וניראה שהיא בסדר, אך החל שיעול מציק. בהתחלה שיעול מלא ליחה, ועכשיו שיעול לילי שהוא מן שרשרת ארוכה של שיעולים קצרצרים שנשמעים קצת אסמטיים, ניראה שבהתקף היא מתקשה לנשום ומתעוררת. באופן כללי רגישה במערכת הנשימה אובחנה כסובלת מסטרידור מספר פעמים וטופלה באינהלציות של בודיקורט. האם תופעות אלה תואמות מצבים של דלקת ריאות? והאם אינהלציה יכולה לעזור? אם כן אז עם איזו תרופה?
ד``ר דניאל סטרובין17/02/2009שיעול אחרי תהליך זיהומי בדרכי אויר אויר אינו דבר נדיר. בחלק מהמקרים זהמשך של אותה מחלה, לפעמים דלקת ריאות עושה גירוי לפטולוגיה אחרת (סטרידור, אסתמה או אחר). יש להבדק ע"י רופא ילדים או רופא ריאות ילדים לצורך איבחון וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי ריאות - הפרעה חסימתית קלהיוסף16/02/2009
בני אמור להתגייס בקרוב לצה"ל, נקבע לו פרופיל 97 והוא אף היה מועמד לקורס טייס ועבר את כל המיונים המקדימים במכון לרפואה תעופתית. בבדיקות שנערכו לו לצורך קבלה ליחידה אחרת נמצאו תוצאות נמוכות בבדיקת ספירומטריה והוא נשלח לבדיקת תפקודי ריאות בקופ"ח. בבדיקה נמצאו הערכים: FEV1 - 79%, FVC - 84%, FEV1/FVC - 80 ולאחר מרחיבי סימפונות FEV1 - 87%. לאור תוצאות אלה בוצעה בדיקת תפקודי ריאות מלאים ובה התקבלו תוצאות קצת יותר נמוכות: FEV1 - 78%, FVCex - 80%, FEV1/FVC - 83 ולאחר מרחיבי סימפונות FEV1 - 84%. בנוסף התקבלו כמובן פרמטרים רבים נוספים שאוכל לפרט במידת הצורך. בפיענוח התוצאות ציינה הרופאה: " הפרעה חסימתית קלה עם שיפור לאחר ונטולין. נפח שאירי 120%". יצויין כי הבחור בריא בד"כ ומעולם לא סבל מכל בעייה נשימתית. שאלתי היא, מה משמעות תוצאות אלה ועד כמה הן חמורות? האם ייתכן שמדובר בכשל בבדיקה וכדאי לבצע בדיקה נוספת או בדיקות אחרות? במידה ואכן תוצאות אלה מצביעות על בעייה ריאתית מסויימת, האם עלולות להיות להן השלכות על תפקודו כחייל והאם הן מהוות עילה להורדת הפרופיל הצבאי (למרות שבמקור אין זו כוונתנו והבחור חדור מוטיבציה לעבור את המבדקים ולהתקבל ליחידה)? אודה על חוות דעתכם.
ד``ר דניאל סטרובין16/02/2009בדיקת תפקודי ריאות אינה כלי אבחנתי יחיד, היא רק מוסיפה מידה לממצאים אובייקטיביים אחרים. בדיקה שהוצגה יכולה להיות גם אצל בן אדם בריא לגמרה וגם אצל חולה אסתמה. מבחינת צבא תפקידים ספציפיים אינם מאפשרים נוכחות אסתמה גם במידה ואין תסמינים כלל.
כדי לוודא שממצאים בבדיקה הם אמיתיים , אפשר לעשות בדיקה במכשיר אחר. לאחר מכן רצוי להתיעץ עם רופא ריאות - האם יש מקום לבצע בדיקות נוספות או אפשר להסתפק בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחנקתויקטוריה14/02/2009
שלום רב אני בת 20 בריאה אבל שמתי לב לתופעה מתרידה שנשמכת כבר שנים אך ביטלתי את התייחסותי עד שזה החמיר בחודשים האחרונים. כשאני עולה במדרגות רצה קלות או אפילו הליכה מהירה שלא לדבר על ריצה מהירה, אפילו מעמץ גופני כמו הזזת רהיטים, אני מתחילה להחנק, מעין תחושה שאין לי אוויר ושורף לי בקנה נשימה ואני משתעלת, הלב שלי משתגע ולוקח לזה כ 10 דקות לעבור... פניתי לרופא המשפחה לשם כך והוא אמר שזה כלום וסירב לבדוק את העניין. העניין מדאיג אותי משום שכל חיי ההיתי מעשנת פסימית לשני הורים מעשנים. האם יש צורך לפנות לבדיקות? ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות?
ד``ר דניאל סטרובין15/02/2009ממצאים שהוצגו אינם ספציפיים למחלה ריאתית או אחרת. באנשים צעירים רשימת אפשרויות בדרך כלל קצרה מאוד. החלטה על צורך בבדיקות נוספות צריכה להתקבל ע"י רופא המשפחה . יש טעם לבצע תפקודי ריאות כדי לשלול אסתמה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה או COPDנאוה14/02/2009
רופא משפחה קבע שיש לי COPD . עד שיש לי תור לרופא ריאות ביקרתי אצל אלרגיולוג שביצע טסט על העור וקבע שיש לי אלרגיה חריפה לחתול כלב , עץ ברוש וקרדית האבק. לצערי נאלצתי להפרד מהחתול שלי, ואני מבצעת כמעט את כל הנחיות האלרגיולוג. כמו כן האלרגיולוג הקשיב לריאות שלי וקבע שהן מתפקדות רק 50 אחוז. האם יש חשש למחלת COPD?אני בת 61 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן התחלתי בטיפול סרטייד
נאוה14/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין15/02/2009תסמינים של COPD ואסתמה במבט הראשון יכולים להיות דומים. אחרי ביצוע תפקודי ריאות ויעוץ רופא ריאות תמונה תהיה ברורה יותר - האם זה COPD , אסתמה או פטולוגיה דומה להם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)