מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להיות פונדקאיתגילי המתוקה17/04/2008
אם חד הורית ל-2
ברשותי כל המסמכים הנדרשים +אישור עקרוני מהוועדה
עברתי איבחון פסיכולוגי
רצינית מאוד
פניות רציניות התקבלו בשמחה
0525468843* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מהצפון
גילי המתוקה17/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל טולי בהצלחה
מינה יולזרי17/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות במספר-תיקון 0525408843
גילי המתוקה29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ידיד שמועניין לתת זרע למי פונים ?לילך16/04/2008
היי יש לי ידיד טוב שמעונין לתת זרע .למי פונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנק הזרע בבתי חולים
עדה אטיאס16/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הבנות שרוצות להיות פונדקאיותola16/04/2008
תזהרו מזוג נורווגי Janne & Moshe - זה לא אנשים שנוהגים לשלם כסף. כבר נפלתי אתם בפח בתחום אחר והעניין מתגלגל לבית המשפט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יעל22/05/2008אשמח אם תרחיבי, אני בתהליך איתם ונפגשתי איתם כבר!
בבקשה אם יש לך משהו לאמר תצרי איתי קשר דחווווף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
ola23/05/2008תראי, אני נתתי להם שרות צילום (החתונה שלהם) - הרבה פחות חשוב וגם הרבה פחות כסף - רק 4500 ש"ח. כמובן יש גם הסכם. הם קיבלו את העבודה ומסרבים לשלם בנימוקים אידיותיים. צריך לציין שאני בין הצלמים האיכותיים בארץ.
בהתחלה הם גם היו מאוווד נחמדים. תחשבי האם כדי לך להסתבך אתם. יש הרבה זוגות אחרים שרוצים תינוקות ואין להם בעיית מוסר תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
yael23/05/2008שאלה לי אלייך,
איך הגעת לפורום בעצם? איך ידעת שהם מחוברים לכל הענין של פונדקאות?
תודה על העצה!
מקוה שתסדירו את הענין ותקבלי את מה שמגיע לך....
שבת שלום
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש פשוט
ola23/05/2008חיפוש פשוט בגוגל לפי שם מפשחה נותן הרבה. בגלל שהם גרים בחו"ל ואין שום אפשרות לתקשר אתם בצורה נורמלית אני התחלתי לחפש אינפורמצייה באינטרנט. תאמיני לי אם לא החוצפה שהם שפחו אלי הייתי עוזבת את העיניין ואת הכסף ושוכחת מהסיפור. אבל כל העיניין של פונדקאות נראה לי רציני מידי כדי שאני לא אזהיר את הבנות.
שיהיה גם לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע קצת הזויי לא נראה לך??
חסוי26/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הוגן
מישהי27/05/2008אני לא מכירה את הזוג ויכול להיות שמדובר בשרלטנים, אבל בית המשפט עדין לא החליט ! ומה שאת עושה כאן זה בית דין שדה שבו אפילו לא שומעים את הצד שלהם!
להעניש זוג שכמהה לילדים בצורה כל-כך נקמנית ואפילו אובססיבית (לחפש כל מידע עליהם) נשמע לי ממש אכזרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בסיס לנכונות ההודעה!
יעל30/05/2008דברתי עם הזוג והם הראו לי את כל הנתונים, לפי מה שהבנתי זה לא הגיע לשום בית משפט!
מדובר בזוג מקסים שהכרתי טוב בחודשים האחרונים עם כל התהליך... ויש להם ענין לא פתור שפוט!
אני מקווה שישנה דרך לעצור את אלו שמנסים לנצל את הפורום להודעות אישיות שלא קשורות לשום ענין כאן!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות לילד שניטליה16/04/2008
שלום, יש לנו ילד ולאחר ששני הריונות נוספים כשלו אנו שוקלים פונדקאות.
באופן כללי האם ישנה בעיה עם קבלת אישור משום שאנו כבר הורים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני ברוכה הבאה
עדה אטיאס16/04/2008אין בעיה לקבל אישור עם ילד אחד, יש להגיש בקשה מסודרת לאישור עקרוני בצירוף דוח רפואי מפורט, צילומי ת.ז ומכתב ממכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה להיות אם פונדקאית ?לילך15/04/2008
אני מעונינת להיות אם פונדקאית ? איך מצטרפים ?למי פונים ? אני אישה בריאה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך בוקר טוב
מינה יולזרי16/04/2008כדי לדעת אם את יכולה להיות פונדקאית עלייך לעמןד בקריטריונים מסוימים. מדובר על גיל (22-38) מצב משפחתי (חד הורית עד 4 ילדים) מצב בריאותי ופסיכולוגי. אני מזמינה אותך להתקשר אלי 0522907322
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוג ללא ילדים,נשמח לשוחח איתך בנושא
אורית16/04/2008שלום
אנו זוג(35) ללא ילדים המנסים זמן רב להרות. לצערינו נתבשר לנו כי פונדקאות היא המוצא האחרון מבחינתנו. נשמח מאוד להיפגש איתך, להסביר על הנושא ולהכיר אחד את השני.
מובטחת תשומת לב, יחס חם, הוגנות ותמורה הולמת
ניתן ליצור קשר באימייל [email protected] ובסלולרי 054-4661333* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך שלום, אנו מחפשים פונדקאית
שני03/05/2008אשמח לשוחח איתך
שני 050-8431817
את יכולה גם לשלוח SMS או מייל ואחזור אלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה להיות פונדקאית?חגית14/04/2008
שלום, אני גרושה +1 רוצה להיות אם פונדקאית , אך ראיתי באתר של משרד הבריאות שישנה הגבלה של הגיל , בעוד חודשיים אני אהיה 37 אני מבינה שהכנת תיק לוועדה לוקח די הרבה זמן השאלה של י האם אני יכולה להיות פונדקאית או כבר לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית בוקר טוב
עדה אטיאס15/04/2008הועדה מאפשרת לנשים עד גיל 38 להיות פונדקאיות, אך הפרוצדורה עד הגשת התיק לועדה גם לוקחת זמן לכן, את מוזמנת להתקשר ואוכל להעביר לך את טופס הבדיקות הרפואיות שעלייך לעבור וכמו כן אשמח לתת לך פרטים נוספים בנוגע לתהליך עצמו.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פונדקאיתאסנת13/04/2008
הורים לילדה בת 5 באמצעות פונדקאות
מחפשים פונדקאית לפעם שניה
0523-263710* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס14/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות
פאני15/05/2008אני בחורה בת 28 נשואה אם ל2 בנות קטנות אני אשמח לעזור לכם בפנדקאות אנא צרו עמי קשר 0506650614
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית
יעל22/05/2008אשמח אם תצרי קשר!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג ללא ילדים מחפש אם פונדקאיתעמית11/04/2008
שלום
אנו זוג(35) ללא ילדים המנסים זמן רב להרות. לצערינו נתבשר לנו כי פונדקאות היא המוצא האחרון מבחינתנו. נשמח מאוד לקבל פניות של אמהות חד-הוריות המעוניינות להיות פונדקאיות.
מובטחת תשומת לב, יחס חם, הוגנות ותמורה הולמת
ניתן ליצור קשר באימייל [email protected] ובסלולרי 054-4661333* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס14/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינית כנסו לפה!!!
איליאם28/04/2008היי אני חד הורית בת26 ממרכז הארץ אם לילד בן 3.5 בריא!!! ואני מוכנה וכשירה להיות אם פונדקאית כמובן שקיבלתי הצעות בעבר ואני מבינה שאתם מתייחסים ומשלמים כראוי...אודה לכם אם תיצרו עימי קשר בט"ל 052645979
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר הטלפון שגוי אנא פרסמי תיקון
שני29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילים?עדי10/04/2008
מנסה למצוא רגליים וידיים בתהליך הפונדקאות אבל לא ממש יודעת מאיפה להתחיל.
עם מי יוצרים קשר??? לאן??? ולמה ???
ואחר כך, מה אחר כך...התהליך נשמע מפחיד ומסובך וכמעט בלתי אפשרי - או שאני אולי טועה כי אחרי הכול יש לא מעט סיפורי הצלחה...וזה מה שאני רוצה הכי בעולם....
הרבה תודה (אני מעדיפה לא להציג את עצמי בשלב זה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ק. ברוכה הבאה
עדה אטיאס10/04/2008אנסה לעזור לך לעשות סדר. אני מבינה שאתם זוג שמעוניין להביא לעולם ילד בעזרת פונדקאית.
ראשית עליכם להגיש בקשה לאישור עקרוני, לועדה לפונדקאות.
הבקשה צריכה לכלול חוות דעת רפואית המסכמת את ההיסטוריה הרפואית שלך, שבגינה אינך יכולה להכנס להריון או לשאת הריון, והמלצה על פונדקאות.
צילומי ת.ז שלך ושל בעלך, ומכתב קצר ממכם ובו אתם מבקשים מהועדה לדון בבקשה.
התשובה לבקשה תינתן לכם תוך שבועיים עד חודש.
לאחר קבלת האישור תוכלו להתחיל את התהליך עצמו.
התהליך מורכב מאיתור פונדקאית מתאימה, אשר עברה את כל האיבחונים הנדרשים ע"י החוק, ועריכת חוזה משפטי בינכם לבינה, והגשת כל המסמכים שוב לועדה לקבלת אישור להתחלת התהליך הרפואי לשם השגת הריון.
את יכולה לעשות את כל הפרוצדורה באופן עצמאי או להעזר במרכז.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווקותטל06/04/2008
שלום רב, מדוע רווקות לא יכולות להיות אמהות פונדקאיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
מינה יולזרי06/04/2008רווקות כן יכולות להיות אמהות פונדקאיות, הן צריכות להיות אמהות לילד אחד עד ארבעה ומצבן המשפחתי הוא המתאים ביותר בעיני החוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אם מיועדת עוד מס חודשים אםאפרת שלום03/04/2008
בפועל, רציתי לדעת האם לדעתכם כדאי לצלם את הפונדקאית ואת הבטן שלה למקרה שהילד שלנו ישאל עליה? עוד לא שאלתי אותה אם היא מוכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שבת שלום
עדה אטיאס04/04/2008ראשית אני רוצהלברך אותך על היותך אם בקרוב, הייתי מייעצת לך כמובן ראשית לשאול את הפונדקאית אם היא מסכימה במידה וכן, את יכולה לצלם אותה ואת הבטן בכל מקרה ורק בשלב מאוחר להחליט אם להראות לילדך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת בפרטיםמיכל02/04/2008
אני בת 22+ בהליכי גירושין כבר זמן מה....יש לי ילד אחד
והייתי מוכנה לשמוע יותר פרטים על עניין הפונדקאות.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכל
ליאן03/04/2008אם הבנתי נכון , את מעונינת להיות פונדקאית.
אחת הדרישות של הוועדה היא שהפונדקאית תהיה "פנויה חוקית" גרושה , רווקה או אלמנה.
תתמקדי כרגע בגירושייך , אני יודעת שזה "סרט" בפני עצמו.
לאחר הגירושים תוכלי להיות פונדקאית למופת.
האם הייתם פרודים תקופה כלשהיא? הוועדה לוקחת בחשבון את היותך פרודה לפני גרושייך.
בהצלחה רבה יקירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל הי
עדה אטיאס04/04/2008מבחינה חוקית עלייך להיות גרושה כדי להתחיל את התהליך, את צעירה מאוד ובמידה ולאחר הגירושין הדבר יהיה עדיין אקטואלי תוכלי כמובן לעשות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם פונדקאית נשואהגפן30/03/2008
האם קיימת אפשרות לאשה נשואה(+2) להיות אם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גפן בוקר טוב
עדה אטיאס31/03/2008בארץ החוק אינו מתיר לאישה נשואה להיות פונדקאית, אך ניתן לבדוק את האפשרות לעשות זאת בחו"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה פסיכיאטריתקרן30/03/2008
שלום רב, רציתי לדעת האם אשה המעוניינת להיות פונדקאית עוברת בדיקות פסיכיאטריות או אבחון פסיכולוגי על מנצת לראות את מידת רצינותה ושפיותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
מינה יולזרי30/03/2008פונדקאית עוברת בדיקה פסיכולוגית ולא פסיכיאטרית. הבדיקה נעשית בשני מפגשים בקליניקה של הפסיכולוג.הבדיקה לא מאיימת ונעשית באוירה נעימה ויש הרבה שטוענות שהבדיקה מעניינת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת עובראלה25/03/2008
הנני מעוניינת לתרום עובר זכר לאחר בדיקה רצף גנטי תקין...לפרטים יש להשאיר הודעה במייל...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת עובר?
מינה יולזרי27/03/2008אני לא בטוחה שזה חוקי. אני אבדוק ואודיע בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)