מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשים פסיכולוגדניאל03/06/2008
שלום,
האם מישהו יכול להמליץ על פסיכולוגים מאזור המרכז שיש להם ניסיון בחוות דעת להליך הפונדקאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנו מכון שלם
עדה אטיאס03/06/2008הם עורכים איבחונים שנים רבות 03-9642623 בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה למנהלת הפורוםמאיה02/06/2008
אני מתעניינת אולי לחפש אם פונדקאית..
השאלה שלי היא כמה זה אמור לעלות לי בערך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תישלחי לי אימייל ואשלח לך פירוט
עדה אטיאס03/06/2008מסודר של כל התשלומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים אם פונדקאיתדני31/05/2008
זוג בני 32 ו 38 מאזור המרכז מחפשים אם פונדקאית.
המעוניינת מוזמנת ליצור קשר במייל המצ"ב ונשמח להיפגש.
cloudnine.l* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס31/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב כלכלי קשה
סיגל31/05/2008כמה אפשר להרויח בתור אם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מוזמנת לשלוח לי אימייל ואשלח לך
עדה אטיאס01/06/2008את הסכומים [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווקות לא נשואותלילי29/05/2008
שלום, האם עובדים על שינוי החוק שלא מאפשר לנשים רווקות ללא ילדים להיות פונדקאיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כידוע לי אין שינוי בנושא
עדה אטיאס29/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנוגה25/05/2008
האם קיימת תופעה של ייצוא פונדקאיות מישראל למדינות אחרות? אם כן, לאלו מדינות בדרך כלל, וכמה מקבלת ישראלית על פונדקאות כזו בערך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הכוונה יצוא פונדקאיות לחו"ל?
מינה יולזרי25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא חוקי
מישהי27/05/2008נשים שלא יעברו את תנאי הועדה להיות פונדקאיות (נשואות/מבוגרות/וכדו') מבצעים להן החזרה בחו"ל וגם הלידה נעשית שם., כאשר בכל שלב כזה היא נרשמת תחת שמה של האם המיועדת.
אגב, זה קיים גם עבור זוגות שמשיקולים שונים הוועדה לא אישרה להם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםמעיין22/05/2008
אני כתבת של ידיעות אחרונות וברצוני לעשות כתבה על אם פונדקאית במרחק השנים..
כלומר לראיין מישהי שהייתה אם פונדקאית לפני מספר שנים
ולברר בראי הזמן האם היא מצטערת או מאושרת על כך שהביאה לעולם ילד להורים
אשמח מאד לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יוצרים איתך קשר?
פונדקאית22/05/2008צרפי מספר טלפון או מייל כדי שאפשר יהיה לפנות אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, אשמח אם תיצרי איתי קשר במייל:
מעיין22/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בוירג'יניהליטל18/05/2008
האם יש לכן מידע בגין פונדקאות והפריה חוץ גופית במדינת וירג'יניה או וושינגטון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה לך לבדוק באינטרנט
עדה אטיאס19/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות פונדקאיתמעוניינת17/05/2008
חד הורית בת 30 +2
ליצירת קשר ראשוני-
צפונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס17/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתור פונדקאית
ערן19/05/2008שלום רב
אשתי ואני מחפשים פונדקאית וגם אנחנו מהצפון אנו נשמח לבצע התקשרות איתך בהמשך לפנייתך
הנך יכולה להשאיר טלפון שאנו נפנה אלייך או להתקשר לנייד 0546213806
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יותר מהר ממה שזה ניראהdidi15/05/2008
בהצלחה לכל הפונדקאיות והזוגות שרק מתחילים את הדרך הארוכה אל תתיאשו זה עובר הרבה יותר מהר ממה שזה ניראה . היום אחרי 4 חודשים אני וגם האמא המאושרת יכולות להגיד שהיה שווה כל רגע .רציתי בהיזדמנות זו להודות לעדה המדהימה שתמיד מצאה את המילה הנכונה לעודד ולכוון תודה!!!! ולכל מי שמעוניין לישאול על התהליך אני אשמח לשתף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דידי היקרה אין עלייך ואין כמוך
עדה אטיאס15/05/2008נשיקות ויופי שנכנסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנאים משפטיים לאם פונדקאיתעופר14/05/2008
רציתי לשאול כיצד ניתן לפתור האת הבעיה הנ"ל:
אם פונדקאית ישראלית
הורים - הבעל ישראלי גר בנורווגיה
האישה נורווגית - יהודית
האם הם יכולים לבצע הפריה בארץ?
ברור שמדובר באופן פרטי ולא במימון קופות החולים - האם יש רופא שיכול לבצע זאת בארץ בתשלום?
(פשוט הם קיבלו תשובה שמאחר שהאמא לא ישראלית אין אפשרות לבצע זאת בארץ)
תודה עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות לתושבי חוץ
מינה יולזרי14/05/2008מבחינה חוקית אנשים שאינם תושבי המדינה אינם יכולים לעשות פונדקאות בארץ. אם מדובר רק בטיפולי הפרייה ולא פונדקאות אז לדעתי זה אפשרי תפנה לבית חולים פרטי (אסותא או המדיקל סנטר בהרצליה) ותברר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למינה/עדהמאירה14/05/2008
שלום לכן, אני בת 47 אם ל- 3 , חיה בפרק ב' עם רווק ללא ילדים. האפשרות להרות קיימת רק ע"י תרומת ביצית.מעדיפה הליך של פונדקאות מאחר והליך התרומה יקר ואין ודאות לגבי ההצלחה, גם בן הזוג מצידו מעוניין רק בילד ביולוגי שלו. האם באפשרותנו לקבל אישור לפונדקאות מהוועדה. בברכה ותודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאירה שלום
עדה אטיאס14/05/2008ראשית גם הליך הפונדקאות יצריך תרומת ביציות כי בגילך זו האפשרות הקיימת.
כדי לקבל אישור עקרוני עליכם לפנות לאביבה נימרודי בוצר מזכירת הועדה 025681275* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית נשואהפרח14/05/2008
אני אישה בת 29 אמא ל-3 ונשואה .שנים אני אם הרצון להיות אמא פונדקית מתוך רצון עז לזכות הורים בלהרגיש מה זה שמחה,חיוך ,צחוק ובכי של ילד.להרגיש את החלל העצום הזה שרק "ילד" ממלא. אני לא אשקר ואומר שכיום אני יותר בודקת לעומק כי גם נוסף לצערי גם הצורך הכספי.למרות שככל שאני יותר בודקת כך גודל אצלי הרצון לעזור מתוך עזרה לשמה ולא כ"השכרת רחם".
השאלה שלי:האם בגלל היותי נשואה אני לא יכולה להיות "אם פונדקאית"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית נשואה
מינה יולזרי14/05/2008מבחינת החוק בישראל אישה נשואה אינה יכולה להיות פונדקאית . השיקול הינו שיקול הלכתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ל מינה
פרח15/05/2008האם לא קיימת שום אפשרות לנשואה? או שרק דרך מרכז אסור נשואה? באופן פרטי אם לזוג אין בעיה תעדין אסור? וכמה זמן אישה צריכה להיות גרושה כדי לקבל אישור להיות "אם פונדקאית"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרח יקרה
מינה יולזרי15/05/2008הקריטריונים הם אותם קריטריונים. דרך מרכז או באופן עצמאי צריך לקבל את אישור הועדה של משרד הבריאות שקבע שנשים נשואות אינן יכולות להיות פונדקאיות. לגבי שאר השאלות תתקשרי אלי ואתן לך תשובות בהתאם למצבך כי התשובות יכולות להיות שונות.
מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרח החוק חל על כולם
עדה אטיאס15/05/2008ולא משנה אם התהליך נעשה דרך מרכז או באופן עצמאי, האפשרות היחידה שבה תוכלי להיות פונדקאית היא בחו"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים אם פונדקאיתטליה13/05/2008
אנו זוג מאזור השפלה שכבר קיבל אישור עקרוני לביצוע הפונדקאות ומוכנים להתחיל בתהליך, רק חסרה לנו האם הפונדקאית :-)
למי שמעוניינת נשמח אם תצרי קשר בטלפון 0542494388* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מינה יולזרי14/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות
פאני15/05/2008אני בחורה בת 28 נשואה ואם ל2 בנות אני מוכנה להיות אם פונדקאית אנא צרו עמי קשר במייל ואני יתקשר אליכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים אם פונדקאיתליאורה11/05/2008
זוג ממרכז הארץ מחפשים אם פונקאית. תשלום הוגן למתאימה עד גיל 33. טלפון:0507991833
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מינה יולזרי11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
מינה יולזרי14/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית
יעל22/05/2008היי,
אני רווקה בת 25 וללא ילדים שמעונינת להיות אם פונדקאית עם כל המשתמע מכך.
אני חיה בלונדון, ולפי מה שהבנתי מכיוון שאין לי ילדים הדרך היחידה שאוכל לעשות זאת היא בחו"ל או למצוא את המרפאה שכן עושה זאת בארץ.
אם נשמע לכם, אשמח אם תצרו קשר
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הועדה-מה ניתן לעשות מולה?מישהי11/05/2008
האם משהו יודע למי ניתן לפנות באם יש לנו השגות על התנהלות הועדה? (בפרט עם אביבה!)
זה שאנחנו מחכים כבר חצי שנה , זה שרק עכשיו היא הואילה בטובה לעיין בתיק ובדוק מה חסר ועכשיו עד שנשלים את החסר זה יקח עוד זמן ובטח אז הם יצאו לפגרת הקיץ שלהם.
כמה עוד אפשר להתעלל בנו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה בשבילכם שמעכשיו ילך מהר
עדה אטיאס11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)