מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלו05/03/2008
האם אחות יכולה לשמש כאם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החוק קבע שפונדקאית אינה יכולה להיות
עדה אטיאס06/03/2008קרובת משפחה של ההורים המיועדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבארז04/03/2008
האם זוגות חד מיניים רשאים להעזר בארץ בפונדקאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי הרב לא
עדה אטיאס04/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לדעת....קשת02/03/2008
שלום הייתי מעוניינת לדעת מהו הסכום עבור פונדקאות?.
תודה וערב נעים ושקט....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשת ערב טוב
עדה אטיאס02/03/2008את מוזמנת להתקשר אלי או לשלוח לי באימייל את האימייל שלך ואשמח להעביר לך את כל
הפרטים בנוגע לתמורה אותה מקבלת פונדקאית.
הפלפון שלי 05229079889 האימייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ההתעלמות בכל פעם שמדברים על כסף
hagit09/03/2008למה בכל פעם שמישהו שואלת כמה אם פונדקאית מקבלת, מבקשים ממנה לפנות למנהלת האתר? מדוע החשאיות לגבי הסכומים? הרי בסופו של דבר הרוב עושות את זה בעיקר בשביל הכסף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג מחפש פונדקאיתיעל02/03/2008
זוג מקסים מחפש פונדקאית, שכר הולם וחמימות משפחתית.
054-6448170* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מינה יולזרי02/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות במזרחעידו01/03/2008
שלום לבאי הפורום..
אשמח לקבל כל מידע אשר קיים אצל מי מכם בנושא פונדקאות בזין או מקומות אחקים במזרח...
אשמח לכל אינפורמציה מכיוון שברשת כמעט לא ניתן להשיג בגלל בעיות
שפה (כיתוב באתרים סינים הוא בסינית..).
תודה מראש
עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו שלום
מינה יולזרי02/03/2008יש פונדקאות מסודרת בהודו. על סין לא שמעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאותארז28/02/2008
שלום רב
אני רווק
האם לפי החוק בישראל אחותי יכולה לשמש פונדקאית עבורי?
אציין שאחותי רווקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות לרווק
מינה יולזרי28/02/2008בישראל גבר או אישה שאינם נשואים לא רשאים להעזר בפונדקאית. בנוסף גם זוגות אינם יכולים להעזר בפונדקאית שהיא קרובת משפחה מקרבה ראשונה. כדאי לנסות פונדקאות בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוניםטל26/02/2008
האם יש סיכונים כלשהם בתהליך פרט לתהליך הלידה הרגילה, כלומר עניין הפריית הביצית והטיפול וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
מינה יולזרי27/02/2008לגבי סיכונים לאם הפונדקאית: הסיכונים הינם סיכונים הקיימים בכל הריון.הטיפול המקדים להחזרת העוברים לרחם של הפונדקאית לפי טענת הרופאים אינו יוצר סיכונים.
לגבי האם המיועדת ממנה שואבים ביציות: ניתן לראות את הסיכונים האפשריים גם באינטרנט בדיונים המתייחסים להפרייה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים אם פונדקאיתטניה23/02/2008
מחפשים אם פונדקאית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פונדקאית לתהליך שניאמונה22/02/2008
אנו מעונינים לחזור על תהליך פונדקאות נוסף כדי להגדיל את האושר.
אנו מחפשים אם חד-הורית העומדת בכל קריטריונים שמציבה הוועדה ומעונינת לצאת איתנו לדרך המופלאה.
ניתן ליצור קשר במייל: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמונהההה
מירב10/11/2008אמונה אני מוכנה ללכת איתך עד הסוף תשאירי פון שלך פהההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרו קשר
טל16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיון21/02/2008
שלום רב, אני רוצה להיות פונדקאית
שאלתי היא, באיזה דרך ללכת ? מרכז או עצמאי? מתלבטת...
האם יש למישהו עיצות או טיפים?
מה הכי כדאי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרכז או לבד
מינה יולזרי21/02/2008אני חושבת שהכל תלוי ביכולת שלך לעבור תהליך כזה. ללכת עם מרכז זה בעצם אומר לקבל עטיפה של ליווי ,הכנה לך ולילדייך מאנשי מקצוע, להכיר זוג שיתאים לך עפ"י מדדים מקצועיים. לעיתים גורם מתווך יוצר נוחות רבה יותר בתוך מערכת יחסים ומאפשר להתגבר על מבוכה ואי נעימות שיכולה לעלות במערכת יחסים כזו בינך לבין הורים מיועדים. מרכז ימשיך אגב ללוות אותך ואת ילדייך גם לאחר הלידה כשההורים המיועדים יהיו עסוקים בגידול הילד/ים.
למרות מה שנאמר, יתכן שמערכת היחסים עם זוג באופן מקרי תהיה נעימה וטובה ולא תצריך מעורבות נוספת כל שהיא.
מאחלת לך הצלחה בכל בחירה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לתרום ביציות תמורת תשלוםדורית16/02/2008
היי
אני מעוניינת לתרום ביציות תמורת תשלום
אשמח לדעת איך והיכן ניתן לעשות זאת
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית שלום
מינה יולזרי16/02/2008תרומת ביצית אינה חוקית בישראל אלא אם כן את בעצמך עוברת טיפולי הפרייה חוץ גופית. יתכן שתוכלי לעשות זאת בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש פונדקאית ותרו מת ביצית
יהושע18/02/2008אשמח לשוחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הדרךשני15/02/2008
אנו זוג נשוי מזה כ-3 שנים ויש לנו ילדה מקסימה בת שנתיים.
במהלך חודש אוגוסט 2007 גילו לי לוקמיה מסוג CML
ההנחיה החד משמעית של הטיפול במחלה היא שאסור להיכנס להריון במהלך הטיפול אשר הינו לכל החיים, הטיפול אינו להחלמה אלא לחיים טובים עם המחלה ולכן נמנעת ממני האפשרות שלהיכנס להריון נוסף ולהביא אח או אחות למקסימה שלנו,
את האינפורמציה הזו אמרו לי כמעט באותה נשימה שסיפרו לי על המחלה מכיוון שידעו שאנו מנסים להרות הריון שני ולכן לפני שהתחלתי את הטיפולים ביצעתי שאיבה, הפריה והקפאת עוברים.
היום לאחר שהתייצב מצבי עם נטילת הכדורים וההפנמה שאסור לי בשום אופן להיכנס להריון
החלטנו לפנות לדרך הפונדקאות.
אנו נשמח מאד להכיר אותך הפונדקאית אשר תרצה לעזור לנו להרחיב את התא המשפחתי
ניתן ליצור עמנו קשר טלפוני: 050-8431817* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בהמשך הדרך
מינה יולזרי16/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
אורית17/02/2008מאוד אשמח לעזור לך בכל דרך שתבחרי מהסיבה שאני מבינה לליבך במידה ותהייה מעוניינת צרי קשר : [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
שני19/02/2008תודה על פנייתך אשמח אם תצרי עימי קשר טלפוני או שתשלחי לי את שלך ואצור עימך קשר
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית נשואהקרני13/02/2008
שלום,
אשמח לשמוע אם יש תקדים כלשהו לפונדקאית נשואה.
חברה טובה שלי נזקקת לפונדקאית ונראה לי אידיאלי אם אוכל לעזור לה.
אני בגיל המתאים. סיימתי ללדת את ילדיי שלי. אני נושאת הריונות בקלות (טפו, טפו, טפו)
האם אוכל להיות פונדקאית בעודי נשואה ?
האם הזוג עצמו יכול להביע הסכמה לכך - האם הכל תלוי בממסד החשוך בארצנו ?
אשמח לשמוע את דעתכן
קרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית נשואה
מינה יולזרי14/02/2008במדינת ישראל אישה נשואה אינה יכולה לשמש כפונדקאית. מעולם לא אושרה אישה נשואה בועדה לאישור הסכמים למרות שהחוק אינו חד משמעי ביחס לנשים נשואות. בחו"ל, אני יודעת שאישה נשואה כן יכולה לשמש כפונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לעשות את התהליך בחול
נונה29/09/2009ולחיות בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות בחו"ל
מינה יולזרי29/09/2009בהתאם לחוק את יכולה לעבור את תהליך ההחזרה בחו"ל, להיות בארץ לאורך רוב תקופת ההריון. הלידה חייבת להיות בחו"ל וכדי שהלידה תתקיים בחו"ל עלייך לצאת מהארץ כמה שבועות לפני תאריך הלידה המשוער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאותנטלי13/02/2008
אני בחורה בת 24 מאופקים חד הורית לילדה אחת מעוניינת להיות פונדקאית, לצור קשר במס' 0523134950
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורל שלחתי לך את הבדיקות
עדה אטיאס13/02/2008אני בטוחה שנטלי תסייע לך מהנסיון שלה, אהיה איתך בקשר ונתאם פגישה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ממוצע עד התחלת הריוןשרון12/02/2008
מהו הזמן הממוצע של התהליך מרגע ההחלטה ועד טיפולי ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ממוצע
מינה יולזרי12/02/2008החלק הראשון קשןר באיתור ואבחון פונ דקאית אבחון של ההורים המיועדים ויעוץ משפטי. לאחר מכן מעבירים את התיק לועדה וזמן ההמתנה בועדה עד לאישור עומד על 4 חודשים בממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)