מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת לדעת פרטים לגבי פונדקאותלימור14/06/2008
היי עדה,
אני בת 34, גרושה + 1. אני שוקלת את האפשרות להיות אם פונדקאית.
נראה לי שאני מתאימה. אבל יש לי מספר שאלות.
1. האם יש לי את האפשרות לבחור את הזוג
2. כמה זמן אורך תהליך הבדיקה לגבי התאמתי
3. מה התשלום שאקבל עבור שירות זה. אם אקבל אותו מראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור וברוכה הבאה
מינה יולזרי15/06/2008בתהליך פונדקאות יש משמעות גדולה לכל מה שקשור בהתאמה בין זוג לפונדקאית ולכן הבחירה שלך כמו של ההורים המיועדים משמעותית ביותר.
בדיקות ההתאמה (כלומר בדיקות רפואיות ואבחון פסיכולוגי( הם בהתאם לקצב שלך וניתן לבצע אותם תוך חודש. בדיקות ההתאמה מסתיימות רק אחרי שהבדיקות נבחנו על ידי הועדה במשרד הבריאות וכאן זמן ההמתנה יכולה להגיע לארבעה חודשים.
לגבי התשלום קיימים נדבחים שונים של סכום בסיסי ותוספות ולכן אשמח לשוחח איתך או לשלוח לך פירוט במייל.
להשתמע
מס' הטלפון שלי 0522-907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת האי מייל שלי- לימור
לימור15/06/2008מינה שלום,
להלן כתובת המייל שלי : [email protected] לקבל פרטים נוספים.
אצור איתך קשר טלפוני בהמשך השבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה- הכתובת:
לימור15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאותר14/06/2008
שלום,
האם יש דרישות רפואיות לאשה שמעוניינת להיות אם פונדקאית ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרישות רפואיות ממועמדת לפונדאות
מינה יולזרי14/06/2008אישה המעוניינת להיות אם פונדקאית מחוייבת לעמוד בקרויטריונים רפואיים כמו בדיקות מעבדה תקינות ומצב רפואי טוב. כדי לדעת יותר פרטים אתה יכול להיכנס לאתר של משרד הבריאות בנושא פונדקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה הדרכה מפונדקאית לשעבראיריס12/06/2008
אני בראשית התהליך והייתי רוצה לקבל הדרכה ועיצות מאשה חד הורית שכבר עשתה את זה ויכולה לספר לי על התהליך כפי שהיא רואה אותו בדיעבד וכפי שהיא חוותה אותו וגם כמה דברים פרקטיים שהייתי רוצה לדעת.
אשמח לדבר איתך...בוגרת הפונדקאות.
תודה רבה - איריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי מייל שלי
איריס12/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס את מוזמנת להתקשר אלינו
עדה אטיאס14/06/2008ונשמח לקשר בינך לבין פונדקאית שעברה את התהליך לא רק פעם אחת אלא פעמיים.
כמו כן נוכל לסייע לך בהתקשרות עם זוג.
עדה 0522907889
מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס מפונדקאית לשעבר
didi17/06/2008אשמח לשתף אותך ואם יש לך שאלה צפציפית את מוזמנת לכתוב לי אםאת מעונינת לדבר בטלפון צרי קשר איתי באימל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdidi חמודה
עדה אטיאס19/06/2008היה לי כייף לפגוש אותך היום חבל שהפגישה היתה קצרה, מיהרתי לועדה, בפעם הבא ניפגש כמו שצריך.
רציתי להגיד לך שהאינטואיציות שלך תמיד היו טובות, תשקלי את הדברים שדיברנו עליהם, ותסתכלי קדימה, כל דבר שאת עוברת כנראה היית צריכה לעבור כדי להגיע למקום טוב יותר.
אוהבת אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדה
didi19/06/2008רציתי לספר לך שקרא הבילתי נמנע . בכל אופן יהיה בסדר. היום "ג" שלחה לי תמונות של החמודות איזה מתוקות , שבוע הבא אני יהיה בתל אביב שוב אז אני יודיע לך ליפני וניפגש שיהיה שבוע טוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת בטן חזקה.....איריס11/06/2008
שלום רב !
אני מרגישה מוכנה לעזור לכם להגשים את החלום הגדול שלכם !!!
אולי אני רגשנית אבל לדעתי אי אפשר להיכנס לזה בלי מידה גדולה של רגישות.
מאז שהחלטתי שאני מוכנה, זה בוער לי בבטן. (כאילו אני כבר בהריון).
אם אתם מרגישים מוכנים וזקוקים לפונדקאית רגישה בוגרת ובעיקר מוכנה - אני כאן.
אני בת 36 גרושה ואמא לשני ממתקים.
האי מייל שלי : [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה איריס
מינה יולזרי11/06/2008להתרגש מהחלטה כזו זה טבעי. מאחלת לך כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מינה
איריס11/06/2008ועכשיו מה?
אחרי שעיבדתי עם עצמי את העניין ואני מוכנה להיכנס לתהליך, איך מתקדמים ?
עם מי יוצרים קשר כדי להגיע לזוגות שמחפשים פודקאית?
אשמח לקבל אינפורמציה נוספת
תודה - איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס מה שלומך?
מינה יולזרי15/06/2008בשלב הזה את אמורה לעבור סדיקות רפואיות ואבחון פסיכולוגי.
צרי איתי קשר טלפוני ואסייע לך 0522-907322
מינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינה שלום
איריס16/06/2008הייתי רוצה לדעת היכן אני אמורה לעבור בדיקות רפואיות ופסיכולוג.
האם זה רופא מטעם הועדה או הרופא שלי? כנ"ל לגבי פסיכולוג האם הוא מטעם הועדה או שמא אני צריכה לדאוג לכך?
אשמח לקבל תשובות.
תודה - איריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס, מה שלומך?
מינה יולזרי17/06/2008הבדיקות הרפואיות שאת אמורה לעבור נעשות בקופת החולים שבה את מקבלת בדרך כלל את השרותים הרפואיים שאת נזקקת להם לפעמים.
האבחון הפסיכולוגי נעשה על ידי פסיכולוגים שאנחנו עובדים איתם. הם עומדים בקריטריונים של הועדה אבל הם לא מטעם הועדה.
אני רוצה לציין שהאבחונים ממומנים על ידי המרכז.
אשמח לענות לך על שאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות פיננסיותשירי10/06/2008
שלום רב,
אנו זוג נשוי שמעוניין להתחיל את תהליך הפונדקאות והבנו שהסכום הכולל שדרוש לכך הוא בסביבות ה 48,000-50,000 דולר, האם אכן כך הדבר כשמדובר כמובן בהליך שנעשה דרך המרכז?
האם ידוע לכם על גוף מסויים או עמותה שעוזרים כלכלית ? או מאפשרים תנאי הלוואה נוחים?
ושאלה אחרונה - האם כל הסכום חייב לעבור מיידי למרכז לאחר שמקבלים אישור התחלתי? או שהסכום ניתן בשלבים - אם כן מהם ?
תודה רבה על כל העזרה - שירי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי בוקר טוב
מינה יולזרי11/06/2008לגבי המימון ישנו גוך בירושלים שנותן הלוואות ללא ריבית לצורך נושאים כמו פונדקאות. "המרכז הישראלי להלוואות ללא ריבית"
לגבי נושא הפקדת הכספים בנאמנות, בכל מצב גם אם אתם עוברים את התהליך באופן עצמאי הכספים המיועדים לפונדקאית חייבים להיות מופקדים בנאמנות בעת חתימה על ההסכם בנוכחות הועדה לאישור הסכמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסכום למרכז עבור שרותיו
עדה אטיאס11/06/2008ניתן בשלבים בהתאם להתקדמות עבודתו.
במידה ותירצי נוכל להעביר לך את חוזה ההתקשרות בין זוג למרכז באימייל, ותוכלי לראות את סדר התשלומים ומה התחייבות המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדוייק
מישהי11/06/2008אם לא עוברים את התהליך בעזרת מרכז העלויות קטנות בהרבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי כמה פונדקאיות צריך לאבחן
עדה אטיאס14/06/2008עד שמוצאים את המתאימה, והאם היא לא נושרת מסיבות שונות בדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הם תנאים מתאימים לאם פונדקאית?אושרית10/06/2008
שלום רב,
אני אם חד הורית ואם לשלושה. גרושה שנתיים וחצי .
ברצוני לדעת כמה דברים:
1. מה הם תנאי הקבלה ע"מ להיות אם פונדקאית, האם כולן יכולות לשמש כאם פונדקאית?
2. מה השכר הממוצע כיום לאם פונדקאית הנושאת ברחמה עובר / תינוק עבור זוג מעוניין?
3. מה הם התנאים להם זוכה אם פונדקאית מהזוג / מהעמותה בזמן היותה בהריון?
4. האם נחתם חוזה לפני התהליך עצמו?
5. האם התיווך בין האם לבין הזוג נעשה אך ורק ע"י העמותה?
אשמח לתשובות בהקדם,
אושרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדה סליחה שכחתי לרשום את המייל:
אושרית10/06/2008המייל שלי הוא: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרית ברוכה הבאה
עדה אטיאס11/06/2008לגבי שאלותייך:
1. יכולה להיות פונדקאית אישה חד הורית אם לילד אחד לפחות ולא ליותר מ 4 ילדים, בין הגילאים 22-38, ישראלית, תושבת הארץ. אלו ההגדרות של החוק, מעבר לכך עלייך לעבור בדיקות רפואיות, ואיבחון פסיכולוגי שמטרתם לבדוק את בריאותך הפיזית והנפשית ויכולתך לעבור תהליך פונדקאות.
2. לגבי השכר שלחתי לך אימייל מפורט.
3.התנאים שלהם תזכי הם, התאמת הזוג אלייך, לצפיות שיש לך לדברים שחשובים לך בקשר שיהיה בינכם, וזאת אנחנו בודקים גם על פי דברים שאת תגדירי וגם על פי האבחונים ששני הצדדים(זוג/פונדקאית)עוברים.
במהלך כל התהליך בתקופות הטיפולים, ההריון, ועד חצי שנה לאחר הלידה בנלווה אותך ואת ילדייך.
פירוט לגבי תוכנית הליווי שלחתי לך באימייל.
4. החוזה בינך לבין הזוג נחתם בועדה זו דרישה של החוק, אך כל צד מקבל יעוץ משפטי מעו"ד שלו וברגע שהחוזה מוסכם עלל ידי שני הצדדים הוא מועבר לועדה.
5. התיווך נעשה ע"י המרכז, והוא אינו תייווך בלבד אלא כפי שציינתי גם התאמה בין הצדדים, וסיוע בכל השלבים עד קבלת אישור מהועדה ויותר מאוחר גם בליווי הרגשי עד הלידה.
אשמח לענות לך על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה תודה רבה על התשובות המפורטות...
אושרית11/06/2008אני אצור קשר עם המרכז.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
לורה16/06/2008אני אם חד הורית מזה כ - 6 שנים אם לשתי ילדות מדהימות הגדולה בת 13 והשניה בת 10 כמעטץ
מבקשת לקבל פרטים , לגבי פונדקאות.
אשמח לקחת חלק בלתת את המתנה הכי יפה , גדולה, ומדהימה ילדים.
בברכת שבוע טוב
לורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניית לדבר איתך
גלית לוי15/07/2008שלום לך , שלחתי לך אימייל וזה לא הצליח ,מעוניית לדבר איתך לנו יש אישור מהוועדה , צרי איתי קשר לאימייל שלי [email protected] ותרשמי לי את הטלפון שלך כדי שאתקשר אלייך . יום טוב שיהיה לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאותליאת08/06/2008
ברצוונו להתחיל בתהליך הפונדקאות - האם התשלום הסופי לאם הנושאת כולל בתוכו מספר שאיבות והחזרות או פעם אחת בלבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשלום לאם הנושאת
עדה אטיאס08/06/2008כולל בתוכו בדרך כךך 6 החזרות במשך שנה וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האי מייל שליאיריס07/06/2008
[email protected] - אשמח לקבל תשובה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלחתי לך אימייל
עדה אטיאס07/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום לכולם וחג שמח :)מעוניינת06/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חג שבועות שמח לכולם
עדה אטיאס07/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלויות פונדקאותמירי05/06/2008
שלום רב למנהלת הפורום
אשמח לדעת מה המחיר שעליי לבקש עבור פונדקאות מזוג ההורים ולפרט לי את ההוצאות בהן אמורים לשאת ההורים מעבר למחיר שהוסכם ביננו?
לשלוח לי למייל [email protected]
בתודה
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי לך אימייל
עדה אטיאס06/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקסים אך לא הזמןקרן04/06/2008
גבי שלום,אני חושבת שלא חשבתם על זה שזה לא זמן טוב עבור ילדייך עכשיו בדיוק אחרי הגירושין הטריים.איך אתם מיתעלמים מזה.דווקא באתר שיש בו חשיבות כה גדולה לילדים.מאחלת בהצלחה אחרי שתתיחסי לילדייך בתקופה זו.קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
עדה אטיאס04/06/2008ישנן הרבה נשים שפרודות זמן רב לפני קבלת הגט , כך שהילדים כבר עברו את הפרידה ונוצר איזון במשפחה.
לעיתים הפרידה של ההורים במובנים רבים מקלה על הילדים במיוחד אם היו מריבות רבות ומתחים, ודווקא לאחר הפרידה נוצר שקט והילדים נהנים מקשר רגוע יותר עם כל הורה.
כך שהדברים הם הרבה יותר מורכבים, אין ספק שהדבר הראשון שאנו תמיד בודקות האם כתוצאה מההחלטה להיות פונדקאית לא יפגעו הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
גבי06/06/2008לא נראה לי מוצדק מצידך לשפוט אותי על גבי הפורום בלי שאת בכלל יודעת מי אני ומה הסיפור שלי.
טובת בנותי נמצאת בראש סדר העדיפויות שלי והן אהבת חיי, אני פרודה מזה 9 חודשים ותאמיני לי שעשיתי את זה בצורה הטובה ביותר בשבילן למרות שאני יודעת שזו לא הדרך האידיאלית לגדל ילדים אך לצערי לא הכל ורוד ולמרות שלא חשבתי שאגיע לכך בסוף הגירושין הגיעו גם אלי.
אני ביחסים טובים מאד עם הפרוד שלי ואף לא לרגע אחד הבנות הרגישו במתחים שהיו בינינו בתחילת התהליך, עד כדי כך שהמורות והגננות היו מופתעות כששמעו על כך כיוון שלא שמו לב מבחינה התנהגותית או כל בחינה אחרת שמשהו עובר עליהן. בחיים לא אעשה משהו שישפיע עליהן ואני בטוחה שהן תקבלנה את הצעד באהבה ובהבנה כיוון שידעו שזו המצווה הגדולה ביותר שאישה יכולה לעשות לאישה אחרת. הנושא קרוב אלי מאד והן יהיו שותפות לכל התהליך וזה רק יכול לתרום לחינוכן לערכים כה חשובים כמו אהבת הזולת ונתינה.
היי בטוחה שאני חושבת רק עליהן ויחד עם זאת גם על הרבה נשים אחרות שלא יכולות להביא ילדים לעולם ואולי יום אחד אני אזכה לתת לאחת כזו את המתנה הגדולה מכל - לאהוב תינוק כמו שאני אוהבת את בנותי.
תודה,
גבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שלום
קרן14/06/2008לגבי כניראה שפגעתי סליחה.קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פונדקאותאורלי03/06/2008
האם יש אפשרות לעבור את התהליך ללא ליווי של הגוף האחראי? מה העלות של פונדקאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי ערב טוב
מינה יולזרי03/06/2008את התהליך אפשר לעבור גם ללא ליווי של מרכז. לגבי העלויויות יש קשר בין השירותים שאת לוקחת מהמרכז לבין המחיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אישה נשואה +1 אני יודעת זה נגדמירי ד.03/06/2008
שלום רב! יש לי שאלה, ואני יודעת שהחוק בישראל אור לנשים נשואות להיות פונדקאיות, למרות שלא מובן לי למה שאני ארצה לגדל ילד שלא שלי...
אני אישה נשואה, אמא לילד מקסים בן 3.5, כרגע בקשיים כלכליים קלים, ורוצי עוד ילד אחד, אבל כמובן שצריך הרבה כסף כדי לגדל ילד... אני בן אד מאוד חזק ולא רגשני, בריאה נפשית ופיזית.
אבל חוץ סיבה כלכלית, העונג לתת למישהו מתנה ענקית בצורת תינוק אהוב... חבל לי לשמור את הקסם הזה רק לעצמי... חשבתי על זה בעקבות גיתי ששמונה שנים סבלה הפריות, לידות 3 תינוקות מתים... סבל ודיכאון. ולעומת זאת האושר כאשר אחת ההפריות סוף סוף הצליחה!
ולאחר הפתיח המייגע מגיעה השאלה: איך אני כן יכולה לעשות את זה? למרות החוק אבל לא בניגוד? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי ערב טוב
מינה יולזרי03/06/2008את מאוד מרגשת ברצון שלך להעניק חויה הורית למי שלא יכולה ללדת ילד בעצמה. הנתינה הזו אופיינית מאוד לפונדקאיות שלנו.
לגבי שאלתך, לצערי, עדיין לא מאפשרים לנשים נשואות לעבור תהליך פונדקאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות פונדקאיתגבי03/06/2008
שלום,
אני בת 28, אם ל- 2 בנות מדהימות, פרודה מזה 8 חודשים ובתהליכי גירושין מתקדמים.
להיות פונקאית זהו חלום ישן שלי אותו אני כמהה להגשים, נושא זה קרוב לי מאד מהרבה סיבות אותן לא אפרט בינתיים.
תמיד ידעתי שנשים נשואות לא יכולות להיות פונדקאיות ולכן לא הגשמתי את זה עד כה, כיוון שלאחרונה חלו שינויים בחיי נושא זה שב ועלה על הפרק וכרגע זו המטרה שלי.
השאלה שלי היא האם אני יכולה להתחיל בתהליך למרות שעדיין אינני גרושה?
תהליך הגירושין יקח זמן כיוון שמדובר על גירושין אזרחיים ואני רוצה בינתיים לקדם את התהליך.
אשמח לתשובה בהקדם,
תודה רבה,
גבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבי ברוכה הבאה לפורום
עדה אטיאס03/06/2008לצערי עד שלא תהיי גרושה בפועל הועדה לא תאשר אותך, כמה זמן את מעריכה יקח עד שתקבלי גט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
גבי04/06/2008לפי עורכת הדין שלי זה יכול לקחת בין חודשים לחצי שנה, השאלה היא האם אני יכולה להתחיל בתהליכים של לפני הוועדה כמו הבדיקות וההערכות פסיכולוגיות בזמן שאני ממתינה לגט? הרי סביר להניח שהתהליך הזה הוא גם לא קצר וחבל על הזמן המבוזבז, ככה מיד עם קבלת הגט אוכל לגשת לוועדה מוכנה.
תודה רבה,
גבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבי ניתן יהיה להתחיל בתהליך רק אחרי
עדה אטיאס04/06/2008שתקבלי גט,היות ולא ניתן לצפות בודאות מתי בפועל תקבלי גט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם פונדקאיתאליס אריאב03/06/2008
אני אם חד הורית בת 46, בריאה, ופורייה, יש לי 3 ילדים משלי, מעוניינת להיות אם פונדקאית,
למרות הגיל. אני אישה בריאה ופורייה, וידוע לי שנשים נשואות בגילי עדיין יולדות ילדים בריאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליס החוק בארץ מתיר לנשים להיות
עדה אטיאס03/06/2008פונדקאיות עד גיל 38 בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)