מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה מאוד להיות אם פונדקאיתאלאנורה10/05/2008
אני רוצה להיות אם פונדקאית לזוג מושלם בעל יחולת כלכלית לתחזק ילד היום
אני בת 24 אם שני ילדים בראים ללא בעיות בריאותיות לכן אם יש זוג כזה שרוצה שיתקשר אלי
052-5999667 אלא לא ליתקשר אלי חסום אני לא עונה לחסום!
בברכה כמו כן מייל שלי [email protected] רק לרצנים בלבד לא ליתקשר ולבלבל את המואך!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ליתרום זרע בתשלום אני בן 26אלאנורה10/05/2008
אני רוצה לימחור זרע שלי ביזו סכום מדובר וביזה תהליך [email protected]
057-7805241 חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המקום בנק הזרע בבתי החולים השונים
עדה אטיאס11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיות פונדקאיתגילי המתוקה09/05/2008
מאיפה מתחילים ? מה עושים?
כמה משלמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה שלי עם השטויות שלה
טל טולי09/05/2008ניכנסה דרך המחשב שלי בשם אחר ----שינתה לי את השם
אז זו אני טל טולי1
היא התעניינה ומותר לה ----היא הייתה צריכה לעדכן אותי אבל לא חשוב נעזוב את זה בצד
את כל האינפורמציה היא קיבלה ממני ----סורי על האי נעימות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להזור לנשים שרוצים ילדאלאנורה09/05/2008
האם אני רוצה ליתרום זרע שלי בתשלום מה התחליך של זה? ומה עליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע? אין לאישה זרע -ביצית
גילי המתוקה09/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנובמבר אהיה בת 38, האם רלוונטי?גליה08/05/2008
שלום רב,
שמי גליה ואני בת 37 בנובמבר ימלאו לי 38 שנים.
זמן מה אני שוקלת נושא זה וכעת החלטתי לקדם נושא זה מ- 2 סיבות-
ראשית בעיני פונדקאות היא מצווה!! להגשים חלום להורים שלא יכולים להנות מהאושר הזה!
שנית - אני גרושה, אימא לשתי בנות מקסימות ( 10 ו - 8 ) וזקוקה לתמיכה הכספית.
קראתי הרבה כתבות בנושא ואני חושבת שאני בהחלט יכולה להתאים - אני אדם חיובי, שמח, נהנית משתי בנותיי ואין לי רצון לעוד ילדים, אוהבת אנשים ואוהבת לעזור לזולת, אני אדם מאוד אחראי, אישה חזקה, ספורטיבית וכמובן הקשר שלי עם בנותי טוב ואני די משוכנעת שהן ילמדו לקבל באהבה את הפונדקאות.
כל ההקדמה הארוכה הזו.. כדי לבדוק האם לא מאוחר מדי להתחיל בתהליך מפאת "גילי המתקדם"?
(איך פתאום אני נחשבת זקנה...אני לא מרגישה כך..).
בערכה, גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הפונדקאית
שני09/05/2008גליה שלום,
אנו זוג אשר מחפש פונדקאית ולאחר בדיקות רבות של הנושא
לדעתי אם הגיל הוא הדבר היחידי שלא עובר מבחינת הוועדה ובכל שאר הדרישות את עומדת
אז יש סיכוי שהם כן יאשרו אבל את צריכה להזדרז ולהתחיל עם הבדיקות הראשונות שצריך לעשות
ובמקביל להכין את כל האישורים הרפואיים שלך
אשמח לעזור לך גם אם לא אנו נהיה הזוג שבו תבחרי
את מוזמנת להתקשר 050-8431816 או לשלוח מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה ברוכה הבאה
עדה אטיאס11/05/2008גילך אינו מהווה בעיה יחד עם זאת אם ברצונך להיות פונדקאית יש להזדרז עם כל הפרוצדור שלפני
כדי שהתיק יוגש לועדה לפני שתהיי בת 38.
במידה ותרצי פרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפסים אם פונדקאיתרונית01/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהצלחה בהמשך הדרך
מינה יולזרי01/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפסים אם פונדקאיתרונית01/05/2008
אנו זוג החיי בלוס אנגלס, מעונינים לעבור את תהליך הפונדקאות בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בישראל
מינה יולזרי01/05/2008תהליך פונדקאות בארץ אפשרי רק אם אתם תושבי המדינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות
פשושה02/11/2008תצרי קשר למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה עדיין אקטואלי
טל16/11/2008צרו קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש אם פונדקאיתאלכס30/04/2008
שלום, אני בן 36 ממרכז הארץ. חי בזוגיות עם גבר מזה כמה שנים. מחפש פונדקאית לצורך גידול ילד / ילדים. אשמח אם תצרי קשר: 050-4888837
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בישראל הינה חוקית ולא...
מינה יולזרי01/05/2008מאפשרת לזוגות מאותו מין לעבור תהליך פוננקאות תברר על פונדקאות בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית
יעל22/05/2008היי,
שמי יעל, בת 25. רווקה וללא ילדים. גרה בלונדון, ומחפשת את הזוג להגשמת חלומם!
מכיוון שאני לא יכולה לעבור את התהליך בישראל וכמדומני שגם זוגות חד מיניים לא עוברים את הוועדה, ישנו סיכוי טוב שזה יוכל לעבוד בשביל שנינו לעבור את התהליך באירופה.
אם נשמע לכם ואתם מעונינים ליצור קשר,
00447738505596
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל מלונדון
אורטל25/02/2009צרי איתי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פונדקאיתנועה29/04/2008
אנו זוג רציני ותומך. מחפשים את הגדולה מכולן שתעזור להביא חיים לעולם. 09/8627213 052/8377686
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית
יעל22/05/2008היי,
בת 25,רווקה וללא ילדים.
מחפשת את הזוג שמחפש להגשים את חלומו!
אם ישנה דרך בה אוכל לעזור לכם אשמח אם תצרו קשר.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל!
אנסטסיה23/05/2008אני סטודנטית ועושה עבודה סמנריונית בנושא הפונדקאות, תהיתי אם אפשר לשאול אותך כמה שאלות בנושא לצורך העבודה?!
אשמח אם תעני בחיוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
yael24/05/2008בשמחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל !
אנסטסיה25/05/2008את תוכלי לרשום לי את האי מייל שלך , כדי שאוכל לכתוב לך?
או שתרשמי את שלי: [email protected] .
תודה על שיתוף הפעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
yael26/05/2008הייתי בטוחה שהמייל מופיע, סורי.
yael23londo* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
אורחת29/05/2008050-3833833
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשכנעו אותי שכדי
סיגל31/05/2008רוצה לעזור אבל יש לי פחדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה למשל את פוחדת?
מעוניינת01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה טובה, כדאי!!
נועה01/06/2008יקירתי,
הפחדים שלך מובנים.
הלא נודע והלא מוכר תמיד מפחידים.
את הולכת לעבור התערבות בגוף ובנשמה שלך.
את מוכרת את עצמך.(לכאורה)
אך האים באמת כך?
את עומדת לעשות מצווה ענקית, להיות שותפה לפרו ורבו.
את עומדת לעשות חסד של אמת.
השם נתן לך גוף בריא, איברים תקינים. זכית. אך לא כל אחת זוכה לזה. יש כאלו שלא בורכו בגוף בריא, דם תקין, איברים בריאים. אך האם הדבר ימנע מהם את האושר הגדול להביא ילדים לעולם? להיות הורים? לחנך ולגדל? לתת מכל הלב והנשמה ? כמה אושר נותן לך ילד. יותר ממה שאתה נותן- אתה מקבל. והאם החיים הם אותם חיים איתם ובלעדיהם?
לך, יש את האפשרות לשמח משהו אחר, להיות צינור ההולדה, להורדת נשמה לעולם.
לך, יש את האפשרות להעניק למישהי את מה שאין לה.
לך, יש את האפשרות- שאין לה.
זה מעבר לכסף, זה מעבר למה שיגידו או מה יחשבו עליך.
זה התחושה הפנימית שלך, שנתת לאחרת את מה שהיא לא יכולה בעצמה.
זה הידיעה שעל אמת, היית משמעותית.
מעצם זה שחשבת על התהליך- את גדולה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הסבר יותר טוב מזה -כל הכבוד נוע
מעוניינת01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
נועה02/06/2008אשמח שתתקשרי 09/8627213 052/8377686
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לנועה
איריס13/06/2008שלום לך נועה !
אני מתעתדת להיות אם פונדקאית.
ההודעה שלך נשמעת נחמד ואף מאתגרת.
במידה ואת מעוניינת נוכל לשוחח.
irishuta@wal וכל טוב.
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינים באם פונדקאיתלילך29/04/2008
אנו זוג מהדרום עם בעיה רפואית אצל האשה מעונינים באם פונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינית להיות אם פונדקאיתאיליאם28/04/2008
היי אני אם חד הורית ממרכז הארץמעוניינת וכשירה להיות פונדקאית הורים אשר הגונים וחושבים שמשלמים כראוי יכולים לפנות אליי בט"ל 052645979
עדה אטיאס28/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
שני29/04/2008המספר שפירסמת שגוי חסרה סיפרה
אשמח אם תצרי איתי קשר או שתפרסמי מתוקן על מנת שאוכל אני ליצור איתך קשר
שני 050-8431817* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר הטלפון שגוי אנא תקני ואצור קשר
שני29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונקאות והפריה חוץ גופית בונצואלהליטל27/04/2008
מהו הדין החל בונצואלה בעניין פונדקאות והפריה חוץ גופית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה לבדוק דרך עו"ד שמתמחה בחוק
עדה אטיאס28/04/2008בונצואלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג מחפש פונדקאיתיולי22/04/2008
שלום, אנחנו זוג שנות ה -30 שעקב בעיות רפואיות נאסר עלי להיכנס להיריון. ולכן בחרנו בפונדקאות.
אנחנו מחפשים אישה שמעוניינית להיות פונדקאית, להגשים את חלומנו לילד ראשון.
לפרטים: 052-9770068
מודים מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה וחג שמח
עדה אטיאס22/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינת
איליאם28/04/2008אני מעוניינית אנא צרואיתי קשר בט"ל 052645979
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר הטלפון שגוי אנא פרסמי תיקון
שני29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות במיספר
איליאם03/05/2008אני מצטערת המיספר באמת שגוי וזה המיספר העדכני:0526459719
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה האפשרויות לגבר רווק לקבל פונדקאו
שרון29/04/2008שלום-אני רווק בן 42.
רציתי לדעת האם קיימת האפשרות בחוק לרווק לקבל אם פונדקאית?.
אני מאוד רוצה ילד משלי.
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אפשרות כזו בארץ
שני29/04/2008אני מציעה לך להיכנס לחפש מישהי להורות משותפת בפורום חד הוריות באתר דולה
לי זה נשמע הכי טוב לשלושת הצדדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנדבות לאם פונדקאות
פאני15/05/2008אני מעוניינת אנא צרו עמי קשר 050-6650614
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית
יעל22/05/2008אשמח אם תצרו קשר,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיות פונדקאיתאורית20/04/2008
שלום
חברה שלי מעוניינת לעבור תהליך פונדקאות ואני מעוניינת להיות הפונדקאית שלה
אנו חברות טובות ואני מאמינה כי אני יכולה לסייע לה
עברתי 3 לידות, בת 35
העניין היחידי שנראה לי בעייתי הוא שאני נשואה
שמעתי על זוגות שהתגרשו בשביל העניין
האם ניתן להתגבר על מכשלה זו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח אורית
מינה יולזרי20/04/2008פונדקאית חייבת להיות אם לא נשואה אין דרך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אודה להתיחסוותך לשאלתי
אורית20/04/2008תודה על התשובה
אני מוכנה להתגרש לצורך העניין, אך האם זה יעבור את הועדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
עדה אטיאס20/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שזה יעבור את הועדה
מינה יולזרי21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכים אם פונדקאיתנטלי20/04/2008
אנחנו זוג בשנות 30 שמנסה להכנס להריון 5 שנים לאחר 7 טיפולים .ישנה שאלה לגבי אם פונדקאית :האם ישנה אפשרות לאם פ' מתוך המשפה ( כמו שאתו של דודים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי חג שמח
מינה יולזרי20/04/2008החוק מדבר על כך שקרבת משפחה הינה בלתי אפשרית, יחד עם זאת אני ממליצה לשאול את אביבה ממשרד הבריאות האם קרבת בני דודים אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)