מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורותניר16/06/2010
שלום!
אני חש סרחורת והמהום עד כדי חולשה קלה ברגלים ואני מרגיש כמין הלם כזה בראש ובראיה.בנוסף אני חש בכאב בחלק האחורי של הראש ,הסחרחורות והמהומים שבאים נוצרים רק כאשר ואני מרים את הראש למעלה ומוריד אותו או עושה תנועה חדה עם הראש ,
אני מרכיב משקפי ראייה יכול להיות שהמספר שלי גדל וזה גורם לתופעה שכזאת בשל אימוץ יתר של העניים ?
בנוסף ארצה לציין שלפני מספר חודשים עבדתי טיפול תרופתי כנגד סינוסיטיס האם יכולה להיות השפעה על כך כלפי התופעה שאני מציג כאן
בנוסף ארצה לדעת לאיזה רופא לפנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר רועי הוד16/06/2010קשה לענות על שאלתך ללא בדיקה. הרופאים שהייתי הולך לראות הם קודם כל רופא עיניים. במידה והוא לא מאבחן דבר ניתן לפנות לרופא א.א.ג שיחווה דעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה בפה ובגרוןחיים15/06/2010
שלום רב !!
מזה כחודשיים אני סובל מחוסר נוחות באזור הפה יש לי כמו שריפה בפה ובגרון כולל בחלק העליון של הפה , יש לי טעם של מתכת בפה
הלשון שלי קצת לבנה , על פי מבט שלי נראה לי שבצידי הגרון מאוד אדום ( באזור השקדים ) ויש לי תחושה כללית לא נוחה בגוף ,כמו כן , אין לי חום , אבל אני כן סובל מכאבי שרירים לפעמים שאותם אני מיחס לכדורים נגד כולסטרול שאני לוקח ,בנוסף אני לוקח כדור אמפרדקס נגד חומציות בקיבה על בסיס יומי , ברצוני לשאול
ממה כל התופעות האלה יכולות להיות ?, ואיזה בדיקה אני אמור לעשות ?
תודה מראש
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא משפחה
ד''ר רועי הוד16/06/2010קודם כל בדיקה ע"י רופא משפחה שיוכל לבדוק האם חלק מהכדורים אותם אתה מקבל עלולים לגרום לתופעות לוואי אותן אתה מתאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח celonלי15/06/2010
אני אמורה לעבור ניתוח celon ואין לי מושג במה מדובר חוץ מזה שמדובר בגלי רדיו .
מה הכוונה בגלי רדיו , האם מדובר בגלים רדיואקטיביים ? מה הסיכון בניתוח זה ? ומהו זמן ההתאוששות. תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי רדיו
ד''ר רועי הוד16/06/2010אין לי מושג מה זה CELON. גלי רדיו הם לא רדיואקטיביים ואין בהם סיכון למיטב ידיעתי. זוהי דרך טיפולית במספר מחלות כולל הקטנת קונכיות האף, כריתת שקדים וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון של רפאפןלוני15/06/2010
שלום רב,
יש לי דלקת חריפה בגרון והתחלתי לקחת רפאפן, הרופא אמר שאמשיך כי זה נראה לו סטרפ A.המינון שעליו המליץ הוא 1000 מילגרם ליום, ובעבר רופאה אחרת אמרה שצריך יותר, היו שנים שהייתי לוקחת 1500 או 2000. האם זה נכון שמספיק גרם כדי להרוג את החיידק? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,במיוחד לאור העובדה שאני מקבלת פטריה ופריחה בפנים מזה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפפן
ד''ר רועי הוד16/06/2010במבוגר מעל 55 קילו ההמלצה שלנו היא 1000 מ"ג של רפפן פעמיים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקדיםשולי15/06/2010
הבן שלי בן 8 וחצי, חולה כל שלושה שבועות מגיל שנה, המצב הפך לבלתי ניסבל ,אנחנו לא מוכנים לתת כל הזמן סטרואידים, האם ניתוח שקדים מומלץ במקרה זה ? והאם בדרך כלל זה מצליח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שקדים
ד''ר רועי הוד16/06/2010ישנם המלצות חד משמעיות לגבי ניתוח לכריתת שקדים:
1. 7 דלקות בשנה, 5 דלקות בשנה במשך שנתיים, 3 דלקות בשנה במשך 3 שנים.
2. הפרעת נשימה חסימתית וכו'.
על פי תאורך, בנך סובל ממספר רב של דלקות שקדים בשנה ועל כן יש סיבה לנתח. בנוסף טיפול סטרואדלי לאורך זמן עלול לגרום לבעיות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!ג'ולי15/06/2010
שלום ,
אני בת 29 , לפני כשנה הרגשתי כמו בליטה בשקד בעלת תזוזה עכשיו ישנם עוד 2 שאחד ניתן לראות והוא בצבע לבן ויש לי בלוטת ליפמפה מוגדלת בצד ימין של הצוואר , (יש לי שן בינה באותו הצד עם סתימה ובעייתיות ) לפני 3 חודשים הפנו אותי לאולטרסאונד לבדיקת הבלוטות שיצא תקין המרקדם והמבנה והגודל היה:אונה ימנית 1.1X1.3 3.6 עם מרקם אחיד , "הודגמו בלוטות לימפה צוואריות בשרשרת היוגולרית דו"צ,הגדולה מבניהם 1.9 ס"מ . עם מבנה סונוגרפי תקין .
הגעתי לרופא אף אוזן גרון , שהפנה אותי לדיקור הבלוטה של הלימפה והורדה של השקד .
מאז אני תחת לחץ נוראי , האם יש סכנה למחלה מסוכנת עקב השתנות השקד? והלימפה האם קשורה למצב זה ? האם זהו סימפטום מוכר למחלה כל שהיא (השקד) ?
האם יכול להיות שינוי כל כך מהותי תחת האולטרסאונד אם עברו 3 חודשים ?
עברתי בדיקות דם לפני חצי שנה שיצאו תקינות .
אודה לתשובה או כל דבר שישפוך קצת אור על החושך המבלבל הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים
ד''ר רועי הוד16/06/2010יש צורך בבדיקה רופא א.א.ג.
כתם לבן בשקד יכול להיות טונסילוליט (אבן קטנה שתקועה בשקד) אך יכול להיות גם דבר אחר ועל כן יש צורך בבדיקה. בלוטות הלימפה בצוואר יכולות להיות תגובתיות לדלקת שיניים, שקדים וכו'.
אין לי מושג מדוע הומלץ על כריתת השקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה לשוהה בחו"לital15/06/2010
איזה בדיקה יותר מעמיקה אפשרית לבעיה שטרם זוהתה בבסיס הגרון וממנה אני סובלת כבר כמה שבועות.
אאג איבחן שהגרון מאד יבש, אך אני ממשיכה לסבול מתחושת גירוי בכלי הנשימה התחתונים והקול שלי לא חוזר לתפקוד מלא, הנשימה שלי כבדה ואני מאד מאד חלשה ומנומנמת.
האם יש בדיקת אולטראסאונד או הכנסת מצלמה, או בדיקת דם מיוחדת,
אשמח לקבל את שם הבדיקה באנגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סיב אופטי
ד''ר רועי הוד16/06/2010בדיקת סיב אופטי של הגרון והכניסה לוש יכולה לתת עוד אינפורמציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי אוזניים וטיסותאורחת14/06/2010
שלום
אני דיילת אוויר כבר שבע שנים אך לאחרונה יש לי כאבי אוזניים מאוד חזקים בטיסות.
(התופעה לא הייתה לי בעבר). רציתי לדעת האם יכול להיגרם לי נזק אם אמשיך לטוס והאם רופא עשוי לקבוע כי אני לא כשירה לטוס יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן16/06/2010אם האוזניים סתומות יכול להגרם נזק. אבל יש לגשת לבדיקה לראות מה מצב האוזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתוםיוסי שבתאי14/06/2010
שלום אולי תוכל לעזור לי ותאמר לי מה יש לי או להמליץ מה לעשות אז ככה: האף שלי סתום כבר כמעט שבוע זה משחק פעם נסתם פעם נפתח השתמשתי במשך הזמן הזה בטיפות אף אלרין זה עוזר אבל אחר כך שוב פעם נסתם הייתי אצל רופא א.א.ג היא לא ראתה משהו מיוחד שלחה אותי לצילום רנטגן רגיל לנחירים ונמצא הכל תקין והבעיה היא שאני מרגיש שכאילו אין תאום בין הנשימה לאף לפה אם אני מתנשף חזק מהאף יוצא מין חרחור כזה בפה אז מה אתה ממליץ לי לעשות או שיש לך מושג מה זה הדבר הזה ועוד דבר היא נתנה לי כדורים שנקראים קלרינז אבל זה לא עוזר אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לומר מה יש ללא בדיקה
ד''ר דן גוטמן16/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- engגלי14/06/2010
אני כבר שלושה חודשים סובלת מצפצופים באוזניים מסחרחורות שלפעמים נמשכות שעה שעתיים ברציפות, מבחילות וכאבי ראש
אני בת 25 ובריאה בדרך כלל
רופה הא.א.ג הפנה אותי לבדיקת eng, ונשלחה אלי התוצאה הבאה:
pathological non localizing.
there is no spontaneous nystagmus.
LT beating nystagmus was recorded with dix-hallpike and positional test.
oculometric tests are normal
bithermal caloric test is within the normal limits
אני לא מצליחה להבין מה זה אומר, ואם התוצאה תקינה,
אודה מאוד על עזרתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
גלי14/06/2010דבר נוסף שרק הייתי רוצה להיות בטוחה לגביו
כחלק מהבדיקות שעברתי הופנתי גם ל ct אוזניים, כאשר גם שם קיבלתי תשובה כלשהי לא ברורה
"יש לציין היפופלזיה של תאי המסתואיד דו"צ"
הנוירולוג שבדק אותי אמר שלדעתו התוצאה תקינה, אך לא הסביר לי מה שורה זו אומרת וביקש בכל זאת להציג את התוצאה לרופא א.א.ג בביקור הבא שלי אצלו.
אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מה המשמעות של השורה הזו ואם יש קשר בין זה לבין כאבי הראש, הסחרחורות והצפצופים שאני חווה בחודשים האחרונים
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על תוצאה תקינה לחלוטין
ד''ר דן גוטמן16/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהeng
גלי16/06/2010תודה רבה על התשובה המהירה!
אני מבינה שהתוצאה של ה- eng תקינה, אך בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה משמעות השורה הזו שהייתה חלק מהתוצאה:
LT beating nystagmus was recorded with dix-hallpike and positional test.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידותהילה14/06/2010
שלום
לפני חודש גילו לי רפלוקס בקיבה שהמלצה של רופא גאסטרו עברתי בדיקה רינגוסקופיה הרופאה כותבת לוע שיפור פחות אודם בפרינקס לרינגוסקופיה לא ישרה- אין לראות ריקמה זרה אבל אודם ובצקת באיזור אריתנאוידים משמאל תנועת המיתרים תקינה אולי מעט אי סגירה בפונציה. חשוב לי לציין שכל התהליך של הבדיקות נדרם בגלל צרידות הולכת וחוזרת ואני מטופלת כבר כ5 שבועות ב-לנסופרזול אך מרגישה אותו דבר, תוכלו להסביר לי מה הכוונה לבצקת באיזור אריתנאוידים משמאל ומה אני יכולה לעשות .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2010הכוונה ככל הנראה לסימני רפלוקס כלומר חומציות יתר. אולם מאחר ואין תגובה לטיפול קשה לי לומר מה קרה. יש להגיע לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח - סגירת נקב עור התוףגיל14/06/2010
שלום רב ד"ר.
אני בן 22, יש לי נקב באוזן שמאל מזה 6 שנים.
הנקב הוא קדמי, שולי. (יחסית גדול הבנתי), לא ניתן לראות שוליים בשל OVERHANG.
בבדיקת השמיעה האחרונה התגלה שיש ירידה בשמיעה (20-25 דציבל), אבל הבנתי שעצב השמיעה לא נפגעה.
אני ככה יודע בקווים מאוד כללים על הניתוח, הייתי רוצה לשמוע קצת לפרטים יותר.
(באופן כללי הבנתי רק שנכנסים מאחורי האוזן, חותכים איזה חתיכה, ומדביקים עם איזה חומר..)
הייתי רוצה לדעת מה אחוזי הצלחה של הניתוח, האם אחרי הניתוח להוציא סימן אחרי האוזן, יראו משהו מבחינה חיצונית? (שמעתי שאולי בימים הראשונים האוזן יכולה להיות עם נטייה קלה קדימה?)
וקצת לשמוע אחרי מה קורה, תוך כמה זמן יודעים שהשתל נקלט? האם בדרך כלל השמיעה חוזרת לקדמותה? תחבושות? האם אני מנוע אחרי הניתוח לעשות דברים?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טימפנופלסטיה
ד''ר רועי הוד16/06/2010ניתוח לסגירת נקב בעור התוף (טימפנופלסטיה) הוא ניתוח עם 90% סיכוי לסגירת הנקב ו-60% לשיפור השמיעה. הוא בדר"כ נעשה בהרדמה כללית ע"פ התאור שאתה מכיר. הצלקת מאחורי האפרכסת ועל כן בדרך כלל לא נראית לאחרים. לאחר הניתוח תחבושת חיצונית למספר ימים ופתיל בתעלה לשבועיים. לאחר מספר שבועות ניתן לדעת אם הניתוח הצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידותמאי13/06/2010
שלום רב,
בני יותר מחודש כבר צרוד ומתאמץ כאשר הוא מדבר.
עכשיו הוא שבוע וחצי לפני בר-מצווה והמורה שמלמד אותו אמר לי שכנראה יש לו פוליפ במיתרי הקול.
אני ממש בלחץ! מה עליי לעשות? האם זה כתוצאה שמתחלף להם הקול ?
אשמח לקבל תגובה בהקדם.
תודה,
מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ
ד''ר רועי הוד17/06/2010יש צורך בבדיקה. ישנן סיבות רבות לצרידות בילדים ומבוגרים, חלקם קלות מאוד ונובעות מדלקת מקומית של מיתרי הקול, חלקן נגרמות כתוצאה משינוי אנטומי כגון פוליפים, נודולים, ציסטות וכו'. לכל בעיה ישנו טיפול אחר. ניתן להתחיל במנוחה קולית למספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזנים סתומותלימור13/06/2010
לפני כשבוע וחצי נסתמה לי אוזן שמאל ומיד אחריה אוזן ימין. בלילה כאבה אוזן שמאל מאוד ורוםא א.א.ג אמר כי יש לשחם טיפות אנטיביוטיות+ אנטיביוטיקה. חלף שבוע ועדין אוזן שמאל סתומה לגמרי. כאילו ואנח נמצאת בצלילה מתחת למים.
מה עלי לעשות כעת אני מרגישה שאני גם לא שומעת טוב בעקבות כך.
תודה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אוזן
ד''ר רועי הוד16/06/2010כעת יש להיבדק ע"י רופא א.א.ג שיתרשם ממצב האוזן ויחליט לגבי טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בשמיעהאורלי מור13/06/2010
שלום רב,
לאחרונה שמתי לב שבני בן השלוש וחצי שואל אותי מס' פעמים "מה אמא" ומתקרב אליי, אציין שמאז שנולד בכל ביקור אצל הרופא ילדים שלו אני שומעת שיש לו נוזלים באוזנים, ניגשתי לרופא א.א.ג שנתן לי הפניה לבדיקת שמיעה בחדר אקוסטי, בתוצאות הבדיקה נאמר לי שהילד לא שומע טוב, אבל שזה לא בעיה בעצב.
איך אני ממשיכה מכאן? אני רוצה לגשת להמשך טיפול לפרופ' / רופא שהוא גם מנתח. הייתי מעדיפה שהרופא יהיה ברשימת הרופאים / יועצים של קופ"ח מכבי. אשמח לקבל המלצה / עצה.
אבקש לציין שהילד לעיתים קרובות מאוד עם נזלת, הילד חלה בדלקת ריאות סמויה כבר 3 פעמים.
בתודה מראש,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן16/06/2010נוזלים באוזניים הינם בעיה שכיחה מהגורמת לירידת שמיעה אצל ילדים וניתנת לטיפול פשוט המחזיר את השמיעה.
הנני רופא מנתח ברשימת המנתחים של מכבי וניתן להגיע אלי
בברכה ד"ר גוטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)