מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גרון בקורסיגל22/09/2009
שלום,
בחודשיים האחרונים סובלת מכאב גרון בקור של מזגן (בזמן הנשימה אני מרגישה במיוחד את הכאב). לפעמים נלווה לזה גם שעול יבש.
הקלה מתקבלת בעת יציאה מהמקום הקר.
מה לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ושעול
ד''ר אביגיל ארד27/09/2009הימנעי ממקומות קרים מדי.יתכן וזו רגישות אפילו קצת אסטמתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כונכיות אףמאי22/09/2009
אני בת 15 וחצי והייתי אצל רופא א.א.ג והוא אמר שיש לי שקד שלישי וקונחיות מוגדלות.
הוא אמר שהשקד לא מפריעה לנשימה ומה שכן מפריעה הם דווקא הכונכיות .
הרופא נתן לי את התרופה נזוקורט אקווה והשתמשתי בה והיא עזרה לי טיפה.
הישתמשתי באוטריוין וזה ממש עזר לי אבל הרופא אמר שזה ממכר ולא להישתמש.
בנוסף יש לי יובש בפה ואני לא יודעת עם זה מהשקד השלישי או מהכונכיות המוגדלות .
הרופא אמר שהשאריות של השקד השלישי יעברו לי והוא אמר שצריך לחכות עם הקונחיות לגיל 18 ולראות אם המצב שונה.
האם כדאי לי להמשיך לקחת את נזוקורט אקווה ?
האם המצב באמת יכול להישתפר?
מדוע יש לי יובש בפה ?
האם אני צריכה לקבל תרופה אחרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד27/09/2009כנראה יש לך יובש בפה כי את נושמת יותר מהפה מאשר מהאף. לא להשתמש באוטריבין כי הוא גורם לכווץ של הקונכיות ואחר כך להתנפחות יתר שלהן. בנזוקורט תוכלי להשתמש זמן רב יחסית בלי בעיה. כדאי לשקול גם תרופה אנטיאלרגית. לפעמים זה עוזר. אם לא- תמיד קיימת האופציה הניתוחית. לא חייבים לחכות עד גיל 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח UPPP ביום חמישי,צריך ייעוץרוסלן21/09/2009
שלום,
הנני סובל מדלקות גרון חוזרות (לפחות פעמיים בשנה) ,נחירות והפסקות נשימה (בעקבות שקדים נפוחים, וכיך מצד ימין נפוח).
עברתי בדיקת שינה והתברר שאני סובל מהפסקות נשימה ברמה בינונית.
לאחר ביקור אצל רופא א.א.ג בתל השומר נקבע לי טור לניתוח UPPP שבו הולכים להוריד לי את השקדים ו"לקפל" את הכיך.
הניתוח הוא ביום חמישי הזה ולכן אני לחוץ, וראיתי שיש עוד שיטות לטיפול.
רציתי להתייעץ איתכם בפורום לגבי הבעיה שלי, האם הניתוח UPPP זה הפתרון לבעיה?
---- את התמונות יש להעלות לפורום זה ----- (מערכת BeOK)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחרות
ד''ר אביגיל ארד24/09/2009ניתוח זה מיועד לשפר את בעית הנחרות. ישנם גם ניתוחים באמצעות לייזר או גלי קול, אולם אינם כוללים לרוב כריתת שקדים מלאה. השיפור לא תמיד מלא אולם צפויה הקלה. מובן שאם יש גם עודף משקל משמעותי, כדאי לטפל גם בזאת וכן אם האף סתום על ידי מחיצת אף עקומה וכד'. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה...קארין21/09/2009
סובלת משיעות עשיתי בדיקת כיח
Sputum cultureBH2
תהליך ממצא MY_SUBTITLE2
Epithelial cells בודדים 0 0 BD2
Fungus Candida negative 0 0 BD2
WBCs בודדים 0 0 BD2
Culture negative 0 0 BD2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד27/09/2009זו נראית לי בדיקה תקינה בסך הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון ממושכיםמיכאלה21/09/2009
אני בהריון בחודש שמיני ובחודשיים האחרונים אני סובלת מכאביגרון ברמת כאב בינונית שלפעמים לא כואב כמעט בכלל ולעיתים מתגבר בעיקרלאחר שהות במזגן.מדיי פעם אני גם יורקת ליחה לבנה אבל ללא שיעול או משהו כזה.
לפני כחודש וחצי קיבלתי מוקסיפין שלא עזר בכלל.
במשטח גרון התקבלה תוצאהשיש ליסטרפטקוקוס לא מקבוצה A.
מה מומלץ כעת לעשות ???
הכאב לא בלתי נסבל אבל מטריד ומצד שני אני לא רוצה תרופותמיותרות בגלל ההריון.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן21/09/2009לא יהיה מנוס מבדיקה רפואית. אם קיימת דלקת גרון עם מוגלה יש לטפל באנטיביוטיקה גם בהריון. אם הגרון תקין אז לא צריך טיפול תרופתי וניתן לקחת כדורי מציצה לשיכוך כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרון
ד''ר אביגיל ארד24/09/2009כאבי גרון בזמן הריון קשורים לעיתים לחומציות שעולה מהקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונכיות האףמאי20/09/2009
אני סובלת מקונכיות מוגדלות .
הרופא אומר שאין צורך בניתוח ושכדאי לחכות לגיל 18 ולהיות במעקב ולהישתמש בתרסיסים .
אני עכשיו בת 15 וחצי
למרות שזה מפריעה הוא לא חושב שצריך לנתח
מה לעשות נמאס לי לסבול .
האם חדר מלח יכול לעזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן21/09/2009לא יודע מה זה חדר מלח. מדובר ברפואה אלטרנטיבית ואנחנו לא מתמצאים בזה
אם הכונכיות מאוד מאוד מוגדלות כן אפשרי לנתח. אולם יש לבדוק אותך ולראות
בברכה ד"ר גוטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחלל הפהרחל20/09/2009
שלום ושנה טובה.
הבעיה: מידי כמה ימים תוקף אותי מעין כאב וחוסר נוחות בחלל הפה. לעיתים התחושה מגיעה גם לעומק הגרון. תוך דקות ארוכות הכאב חולף. במה מדובר לדעתך? אין לי בעיות בשיניים.
תודה
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן21/09/2009כל כאב התקפי המגיע למספר שניות עד דקות וחולף פתאום יכול להיות כאב נוירולוגי.
ליתר ביטחון יש לגשת לבדיקה מקיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא דייקתי
רחל21/09/2009הבוקר חשתי שוב בכאב בחלל הפה והוא נמשך כשעה עד שנעלם. כנראה שלא הערכתי נכונה את הזמן ולא מדובר בדקות אלא יותר. האם תשובתך היא אותה התשובה? ולאיזה רופא עלי לפנות?
לפני כחודשיים ביקרתי אצל רופא אא"ג בענין אחר אך ציינתי את התופעה הנ"ל והוא בדק את גרוני שהיה תקין ולא הוסיף בענין.
ושוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מניתוח הסרת שקדים ופוליפיםרן19/09/2009
שלום רב,
בני בן השלוש עבר ניתוח הסרת שקדים ופוליפים. במשך הימים הראשונים הוא הסכים לאכול מעדנים, גלידות ולאכול דייסה. ביום החמישי לאחר הניתוח (עדיין מקבל משככי כאבים כל שמונה שעות) החל להתלונן על כאבים בגרון והפסיק לאכול כמעט לגמרי. האם התופעה הינה חלק מתהליך ההחלמה או שיש לפנות לטיפול רפואי דחוף?
תודה ושנה טובה,
רן (אבא מודאג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי ניתוח
ד''ר אביגיל ארד19/09/2009זה אכן ניתוח מכאיב. כדאי לתת משככי כאבים כל שש שעות. חשוב שישתה. אחרי חמישה ימים כבר מצפים שיהיה שיפור, במיוחד אם הוא אכל קודם. אולי נמאס לו מהמעדנים והגלידות. אפשר לאכול כל מזון רך אחר . גם חביתה או פסטה זה בסדר. אם הוא לא שותה כדאי לגשת לבדיקה רפואית היות והוא יכול להתייבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
רן19/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשת מערכת חיסוניתאריאל19/09/2009
שלום,
בשנים האחרונות אני סובל מחולי חוזר ונשנה, שמתבטא בעיקר במערכת הנשימה (חולשה, נזלת ושיעול, בדרך כלל ללא חום). קיימות תקופות בהן כל בשבוע שני אני נדבק במשהו. אני טס הרבה, ויש לי ילדים רכים בגיל הגן, מה שאולי חושף אותי יותר. כמו כן, ההתאוששות לוקחת ימים מרובים.
נבדקתי בעבר לאלרגיות ללא ממצאים.
בכל מקרה, פניה לרופאי אוזן-גרון לא הביאה פיתרון לבעיה, ונראה שאני פשוט סובל ממערכת חיסונית חלשה. תהיתי אם יש רופא מומחה לעניין המערכת החיסונית (או באופן כללי פרקטיקה רפואית ספציפית) בה אוכל להיעזר.
אני פתוח לכל כיוון ומחשבה.
תודה מראש,
אריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא
ד''ר אביגיל ארד19/09/2009לבדיקות של המערכת החיסונית יכול להפנות אותך רופא מומחה לרפואה פנימית או רופא המשפחה שלך. בסביבה בה אתה נמצא אתה כנראה באמת חשוף יותר מאחרים. בחודש הבא מתחילים לחסן לשפעת, כדאי לשקול קבלת חיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בראש/ במוחשירה19/09/2009
שלום רב רופאים יקרים
איני יודעת אם זו הכתובת אך אנסה.
יש לי דקירות חזקות, מעין ערימה של מחטים דוקרת את ראשי, בקרקפת מצד שמאל. כך מדי מס' דקות. הכאבים התחילו ככאבי אוזניים בלתי נסבלים.
רופא אף אוזן גרון ניקה הצטברות שעווה יבשה. טיפול שהותיר פצע גדול...נתן טיפות דזורן.
וטען שיש לי בעיה עם מפרק הלסת..והבטיח שתוך 10 דקות הכאבים יחלפו.
הכאבים התגברו ביתר שאת. הגעתי לרופא א.א.ג נוסף שאבחן חד משמעית דלקת בבלוטת הלימפה.
נתן לי אנטיביוטיקה צפורל. התרופה אינה עוזרת במאום. בנוסף נוטלת אופטלגין מחמת כאבים איומים. זו פעם ראשונה בחיי כאבים מעין אלו.
מה עושים? מה ממליצים?
תודות חמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר אביגיל ארד19/09/2009צר לי, אולם הפורום הזה אינו תחליף לבדיקה ואינו יכול לאבחן בעיות כאלה ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס בעקבות צלילהאיתמר18/09/2009
שלום רב,
לפני כשנתיים עשיתי קורס צלילה 2 כוכבים (צלילה לעומק 30 מטר) כתוצאה מהקורס כנראה נפגעתי בסינוסטיס ובצלילה של 20 מטר הם התפוצצו והרבה דם יצא, כשבוע לאחר מכן כאבי ראש נוראיים שעברו עם הזמן ומאז לא צללתי.
מאותה תקופה עברתי בדיקות והכל נמצא תקין כולל כל המחילות פתוחות ותעלות נקיות.
אבל הכאבי ראש חוזרים לעתים והם נקודתיים מעל העיניים בסינוסיטיס הפרונטלי . השבוע עברתי ארבעה ימים רצופים של כאבים .
דברים נוספים שעלולים להשפיע הם עישון ואלרגיה שיש לי מידי אביב המלווה בהרבה נזלת .
אך הדאגה העיקרית שלי היא האם זה קשור אליהם או למשהו גנטי אחר או למקרה הצלילה שמאותו היום חויתי את הכאבים בפעם הראשונה כתוצאה מהלחץ של המים.
אשמח לתגובה ואולי הכוונה מקצועית לגופים נכונים ולא סתם רופא משפחה
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסים
ד''ר אביגיל ארד19/09/2009האם בוצע CT של הסינוסים??? אלרגיה ועישון הם כנראה התשובה למצב. המקרה בצלילה נבע כנראה מכך שהאף היה גדוש ולא הצלחת לאוורר את הסינוסים, ולא גרום לבעיה הכרונית. מה דעתך לטפל בנושא העישון והאלרגיה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה בצווארשלי18/09/2009
לפני כשנה ושלושה חודשים, גילינו בלוטה בצוואר של בתי (היום בת 4) מצד שמאל,
גילינו את הבלוטה לאחר שקמה עם צוואר תפוס ולאחר מישוש באיזור אבחנו שקיימת שם בלוטה.
אינני זוכרת מחלת חום ספציפית בסמוך לגילוי הבלוטה אך עם זאת ייתכן והופיעה עוד קודם (לאחר מחלת חום כזו או אחרת) ולא ידענו על כך.
רופא הילדים שלה ורופא א.א.ג אמרו לאחר מישוש בלבד שהכל תקין "זה שום דבר".
נשלחנו בכל זאת לביצוע US.
הראשון בנובמבר 08 - " בצוואר דו"צ הודגמו בלוטות לימפה מוגדולות באורך של עד 2 ס"מ תקינות סונוגרפית",
השני באפריל 09 -"בצוואר ובאיזורים תת ליסתיים דו"צ הודגמו
בלוטות לימפה מרובות בגדלים שונים עד אורך 2.3 ס"מ, תקינות סונוגרפית, תגובתיות".
הבלוטה שמורגשת היא ניידת מעט נוקשה עפ"י בדיקת הרופא ולא רגישה למישוש, אם כי לעיתים הילדה מתלוננת על כאבים בבלוטה...
בתחנות האחרות לא נמצאו בלוטות במישוש.
הבנו שלוקח זמן רב עד לנסיגה בגודל,
האם הגיוני שאין נסיגה בבלוטה מזה שנה ושלושה חודשים מאז שאבחנו בקיומה ?
לאיזה רופא נוסף כדאי לפנות בנושא?
אילו בדיקות נוספות יש לבצע?
אמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות בצואר
ד''ר אביגיל ארד19/09/2009בלוטות לימפה מוגדלות בצואר שכיחות מאד בילדים שסובלים הרבה מזיהומים בדרכי אויר עליונות כגון נזלת או כאבי גרון. אם סונוגרפית הבלוטות תקינות ונראות תגובתיות, כנראה שכך הדבר. שנה ושלושה חדשים זה זמן רב. אם חלילה היה מדובר במשהו יותר רציני, הבלוטות היו גדלות או מתרבות. מכאן שאני פחות חוששת. במקרים שיש ספק קליני ניתן לעשות ניקור של הבלוטה על ידי מחט ולעיתים אף מוציאים אותן, אבל זה לא נראה לי המקרה. מעקב בלבד על ידי רופא שמכיר אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שלי20/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
נוי18/03/2011היום גיליתי בצווארי את אותה הבעיה בדיוק כמ שאתם מתארים אותה . רציתי לשאול אם
אתם כבר יודעים מה זה ומה ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום C.T -מערות הפנים ממצאי בדיקהאיציק18/09/2009
דר'
צהרים טובים!!!
בני החייל אשר סובל באופן תמידי מנזלת נשלח לבצע בדיקת C.T. של מערות הפנים במנח קורונלי.
להלן תוצאות הבדיקה:
הסינוס מקסילרי (שמאלי וימני) -מלאות היקפית ומלאות באינפונדיבולום.
הסינוסים האתמואידלים -מלאות קלה
הסינוסיםהפרונטלים- מאווררים היטב, ללא פתולוגיה גרמית.
הסינוסים הספנואידלים - מלאות מינימלית
חלל האף ועצם האף- איוורור תקין של חלל האף.-קונכה תחתונה ימנית מעובה בולטת לנזופרינקס. מחיצת האף סוטה לצד שמאל.
שאלתי אליך דר' הינה:-.1משמעות ממצאי הבדיקה 2. האם ממצאי בדיקה זו מצריכים ניתוח במחיצות האף?
לתשובתך אודה!!!
שנה טובה וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסים
ד''ר אביגיל ארד19/09/2009המשמעות היא שיש עיבוי ריריות בסינוסים. זה מתאים למצבים של אלרגיה למשל, או אחרי סינוסיטיס, או הצטננות קשה. ניתוח מחיצה עושים כאשר יש קושי לנשום דרך האף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון עם רפלקס הקאהציפורה17/09/2009
שלום רב,
מזה יומיים יש לי כאב גרון חזק.
חוץ ממנו אני מרגישה טוב ומתפקדת.
מדי פעם הכאב מתחזק מאוד. הפה מתמלא ברוק, תופעה שאני מכירה אצלי כ"הקדמה להקאה".
בד"כ זה הסתיים לבד, הכאב נרגע קצת והרוק נעלם.
פעם אחת זה הגיע לכדי רפלקס הקאה - ללא קיא.
יש תובנות מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד19/09/2009לא, אין תובנות. צריך לבדוק אותך בשביל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באוזןגל17/09/2009
מדי פעם אני מרגישה כאבים בעיקר שאני לוחצת באזור של החור של האוזן מסביב למעלה יותר , אם אני לוחצת מרגישה כאב,זה תמיד נעלם ואז אחרי תקופה חוזר.
מה יכול להיות
זה לא בחלק הפנימי אלא בכניסה לתעלה באזור החור בחלק החיצוני בעיקר באזור שמעלה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר אביגיל ארד19/09/2009לעיתים מקור כאב כזה הוא ממפרק הלסת. יש להימנע מלעיסת מסטיק או מזון נוקשה ואם זה מציק לקחת תרופה מהסוג של אדויל שהיא נוגדת דלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)