פורום אף אוזן גרון - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת שמיעה פתאומית
    משה גבעון
    03/09/2009

אני סובל מהפסקת שמיעה פתאומית ורעשים חזקים באוזן אחת. רופא קבע שמכשיר שמיעה יכול לעזור לי. אני מחפש קלינאי תקשורת שמתמחה בתחום זה ויוכל להתאים לי מכשיר .
    האם משהו יכול להמליץ על מכשיר שמתאים לבעיה שלי?
    אני מבקש המלצה על מכון שמיעה באזור תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת שמיעה פתאומית

הוספת תגובה

• מכוני שמיעה

ד''ר אביגיל ארד
    08/09/2009

יש בתל אביב מכוני שמיעה רבים. תוכל למצוא בדפי זהב. גם רופא א.א.ג שלך יוכל להמליץ על מכונים שהוא מכיר. כדאי לברר לגבי מכשיר ביותר ממכון אחד. יש מכשירים שונים ומגוון מחירים רב. מקובל גם לקחת מכשיר לחודש ואם הוא לא מתאים אפשר להחזיר בעלות מינימלית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיסה עם קרע בעור התוף
    גליה
    02/09/2009

שלום רב!
    אחי קרע את עור התוף בשל מכה.
    הוא נמצא באוסטרליה ויש לו כרטיס טיסה.
    לפני מספר ימים החלה לצאת הפרשה מוגלתית מהאוזן.
    האם הוא יכול לטוס לארץ? האם כדאי שיקבל טיפול לפני שיטוס?
    מה הסיכונים בטיסה?
    ומה הטיפול הראוי והסממנים שכדאי לו לשים יותר לב?

תודה רבה,
    גליה

לקביעת תור
    סגירה
    טיסה עם קרע בעור התוף

הוספת תגובה

• טיסה

ד''ר אביגיל ארד
    08/09/2009

כשעור התוף נקרע חשוב מאד מאד שלא ייכנסו מים לאוזן, אחרת מתחילה הפרשה . אין בעיה לטוס עם קרע, כי אז אין הפרשי לחצים כלל, אבל להפרשה המוגלתית עליו לקבל טיפול. לרב מקובל ניקוי במי חמצן וטיפות שהן לרוב טיפות עיניים. ואף טיפה של מים באוזן....!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כפתורים
    סיגל
    01/09/2009

שלום
    ילדתי בת השנה וחצי סובלת מאז שהיא בת חצי שנה מדלקות אזניים חריפות עם חומים מאד גבוהים.
    היא כבר עברה כמה פעמים שאיבות ודיקור , קיבלה כל אנטיביוקה אפשרית כולל עירוי של רוצפין ללא הועיל בכל פעם יומיים לאחר הפסקת האנטיביוטיקה היא שוב עם דלקת אזניים.
    בדיקת השמיעה שלה מראה כי יש לה ירידה משמעותית בשמיעה .
    לאחר התלבטויות רבות שלי הסכמתי להקשיב לעצת המומחה א.א.ג בשניידר ולהכניס אותה לניתוח
    כפתורים דחוף , הניתוח בשבוע הבא ואני כמו אמא דאגנית עדיין לא רגועה .
    בנוסף לאזניים הרופא ביקש לשלוח אותה לצילום נזופרינקס עשינו לה את הצילום והאבחנה היא :
    "הצרות של הנ"ל, כנראה בגלל אדנואידים מוגדלים " מה זה אומר???
    האם כדאי לשקול בכל זאת עוד משהו לפני הניתוח כגון טיפול הומואפטי?
    מה הסיכונים של ניתוח זה?
    מה הסיכונים של ההרדמה?
    האם ידוע לכם על מקום באינטרנט לקבלת מידע מפורט על ניתוח זה ?
    מה ההצלחות של הניתוח?
    מתנצלת שאני מלאה אתכם בכל כך הרבה שאלות אני מטבעי אמא פולניה
    הרבה תודה
    ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח כפתורים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    08/09/2009

סליחה על האחור. יתכן וביתך כבר עברה את הניתוח. הניתוח הוא ניתוח פשוט ובילדים בריאים לרב אין סיבוכים הרדמתיים. אם יש שקד שלישי מוגדל כדאי להסיר גם אותו לצורך שיפור תוצאות הניתוח והנשימה דרך האף. הכפתורים ימנעו את מרבית הדלקות וחשוב מאד לאחר מכן שלא ייכנסו מים לאזניים אלא להשתמש באטמים נגד מים. החורף בפתח ולא כדאי לבזבז יותר זמן על הומיאופתיה, עם כל הכבוד. הילדה סובלת. היא חולה הרבה ולא שומעת. נראה לי שבהחלט יש הצדקה לניתוח. תהנו מהתוצאות ואחר כך תצטערו שלא עשיתם זאת קודם. בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב באוזן שמאל
    איציק
    01/09/2009

החלו לי כאבים באוזן השמאלית. ביקרתי אצל רופא משפחה ביום שישי האחרון, והוא נתן לי טיפות דקס אוטיק לשים כפעמיים ביום.

הרופא איבחן שיש לי שם כמעין פצע. סיפרתי לו ששבועיים קודם לכן הרופאה א.א.ג ניקתה לי את האוזניים במכשיר כמו "איזמל" חד. האם כתוצאה מהניקוי הפצע הגיע? באוזן ימין הרופא זיהה הפרשות.

הכאב עדיין ישנו, האם להמשיך את הטיפול או לגשת לרופא אף אוזן גרון במקביל?

לקביעת תור
    סגירה
    כאב באוזן שמאל

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר אביגיל ארד
    08/09/2009

אם יש דלקת אוזן חיצונית עקב הפצע או עקב משהו אחר, הטיפות האנטיביוטיות מצויינות, אולם כדאי להשתמש 3-4 פעמים ביום ולא פחות. אם אין שיפור כדאי להיבדק שוב אצל א.א.ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שקדים וקיצור הענבל .
    דודו
    31/08/2009

בן 32 , בריא בד"כ , סובל מדום נשימה בשינה בדרגה חמורה (אחרי בדיקה של מעבדת שינה)
    יש עיבוי ברירית האף (אחרי CT ) .

לאחר בדיקה של א.א.ג הומלץ לי לעבור ניתוח להוצאת השקדים וקיצור הענבל ולאחר מכן ניתוח ליישור מחיצת האף .

האם שתי הניתוחים יכולים להתבצע ביחד ? במקביל?
    מה השכיחות של ניתוחים אלו ?
    מה הסיכונים השכיחים בניתוחים אלו ?

הוספת תגובה

• דום נשימה בשינה

ד''ר אביגיל ארד
    08/09/2009

לא כתבת אם אתה בעודף משקל. אם יש עודף משקל משמעותי הניתוחים לא תמיד עוזרים. בכלל, בדום נשימה בשינה לא תמיד הניתוחים מועילים ועדיף להשתמש במכשיר CPAP למרות שיש לי עמיתים שוודאי יחלקו על דעתי. כמובן הכל כתלות באנטומיה שלך. אני לא בטוחה שכדאי לעשות את שני הניתוחים יחד. זה קשה מדי להחלמה. הסיכון בניתוח שקדים הוא דימום. זה ניתוח די כואב והכאבים נמשכים כשבועיים. ניתוח מחיצה אינו גורם כאבים נוראים. ישנה אי הנעימות של מספר שבועות אף די סתום. יתכן דימום לאחר הניתוח. נדיר יותר שישאר חור במחיצת האף. עד כאן לסיבוכים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ר ע ש י ם!!!
    נטע
    30/08/2009

שלום ד"ר א.א.ג.
    אני בת 15 ועברתי ניתוח שתל-שבלול בגיל 9 וחצי. מאז שעברתי את הניתוח אני שומעת ומרגישה רעשים בראש וזה מאד מאד קשה לי. מה זה יכול להיות? ומה אפשר לעשות?
    עכשיו ,בתל-השומר אמרו להורי שמומלץ לעבור שוב את הנתוח באוזן השניה ואני מאד מפחדת. בעיקר אני מפחדת בגלל הטיקטוקים שבראש שלי.אני מפחדת שאם אני יעשה עוד ניתוח יהיה לי יותר הרבה טיקטוקים. האם זה יכול הגיוני? או שאין קשר בכלל?
    תודה רבה
    נטע

לקביעת תור
    סגירה
    ר ע ש י ם!!!

הוספת תגובה

• סובל ............

אלעד הסובל...
    03/09/2009

אני סובל מרעשים באוזן מלא זמן במיוחד מאוזן ימין ולא יודע מה מימה ולמה מרגיש כמו בריחת אוויר וזה משגע ונורא מעצבן כבר שנה וחצי כמה אפשר לסבול??????????????????????????????????????????ברוך השם התגברתי על המון משברים בחיי למרות גילי הצעיר ניתוח לב פתוח הורים גרושים OCD וכהנה וכהנה אז זה נראה לי הדבר הכי קשה בחיי .........לאחרים ניראה שטותי אבל מי יכול לתת מזור ????????...
    אז אני לא יודע לכתוב הודעה רגילה לכן כתבתי בתור תגובה לרעשים........כי גם לי יש רעשים מסוג אחר באוזניםם!!!!!!!!!!!!!!!!!נימאססססססססססס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אלעד הסובל

נטע
    03/09/2009

הי אלעד הסובל. אני מצטערת לשמוע שגם אתה סובל מרעשים באוזניים. נחכה לתשובה של הרופא. ומקווה שיהיה לו פיתרון בשבילינו:-)
    תרגיש טוב
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה

ד''ר אביגיל ארד
    08/09/2009

לצערי אין לי מספיק ניסיון במשתל השבלול. למחלקה בתל השומר יש ניסיון רב ואת יכולה לשאול אותם לגבי נושא הרעשים לאחר הניתוח. מצד שני, חישבי על האפשרות שלא היה משתל השבלול ולא יכולת לשמוע כלל. הכי חשוב כשסובלים מרעשים, להתעלם עד כמה שאפשר וללמוד לחיות איתם בשלום, למרות שאני בטוחה שזה קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אביגיל

נטע
    08/09/2009

הי ד"ר יקרה!!
    תודה רבה על תשובתך. את צודקת:-) אני אלמד להתגבר על מה שיש.שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזלת!!
    יוסי
    29/08/2009

אני לא יודע מה קורה!!!!
    יש לי נזלת כבר יותר משלוש חודשים!!
    ניסיתי כדורים,ספריים לאף וכדומה!!
    אני עברתי מישראל לקנדה לפני לא הרבה זמן..
    ואני בן 14.8...
    איך לרפא את זה ומה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    נוזלת!!

הוספת תגובה

• נזלת

ד''ר אביגיל ארד
    08/09/2009

כדאי ללכת להיבדק אצל רופא אלרגיה. הוא יעשה טסטים ויבדוק אולי זו אלרגיה למשהו בסביבתך החדשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה ובחילות
    אור
    29/08/2009

זה כבר זמן רב שאני סובל מליחה בגרון ובחילות

הבחילות באות באופן רנדומלי לפי מיטב ידיעתי ללא קשר לאוכל מסויים..
    הן פשוט עולות ונמצאות שם.. הבחילות מאוד מפריעות לי מכיוון שכאשר יש לי בחילה אינני יכול לדבר - אם אני מדבר אני מייד מקבל רפלקס הקאה

בנוסף שמתי לב שתמיד שיש לי בחילה היא מלווה במין ליחה בפתח הושט(ככה אני מרגיש)
    שמונעת ממני לבלוע רוק כמו שצריך

אני אובד עצות כבר זה כבר כמה שנים טובות (לא כל כך..)
    שאני מסתובב עם הבעיה הזאת ולא מצאתי לה פתרון

נ.ב
    ייתכן כי הבחילות נגרמות מהתרגשות.. נתקלתי בזה גם הרבה פעמים

מה אפשר לעשות ?
    זה באמת מקשה עלי..

לקביעת תור
    סגירה
    ליחה ובחילות

הוספת תגובה

• נ.ב

אור
    29/08/2009

אינני יודע אם זה קשור אך בבדיקות דם שעשיתי (יותר מפעם אחת)
    נמצא לי בילורובין חריג בדם ולפי אבחנה של רופא זה משהו כרוני או משהו בסגנון שאין לו השפעה על הגוף

כמו כן בבדיקה האחרונה הייתה לי חריגה של מלחים בדף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשןבה

ד''ר דן גוטמן
    29/08/2009

יש לגשת לבדיקת א.א.ג מקיפה . רפלוקס יכול לגרום לתחושה זו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה לתינוק
    אורית
    28/08/2009

בני לא נבדק בדיקת סינון (TEOAE ) בבית חולים כשנולד (המכשיר היה מקולקל).
    בגיל 3 שבועות החלטנו להעביר אותו בדיקה אודאילוגית דרך הקופה. ב 2 מבחנים התקבלו תגובות, חוץ מאשר ב-startle.
    הטכנאיות שאלו אותי אם יש בעיות שמיעה במשפחה וציינתי שבן דוד שלי לקוי שמיעה (לא מלידה, אלא בעקבות מחלת ילדות).
    הטכנאיות קבעו שעליו לעבור בדיקה חוזרת בגיל 5 חודשים.

כעבור שבועיים, החלטנו להעביר אותו בדיקת סינון (TEOAE) בבית חולים.
    הוא עבר את הבדיקה ב-2 האוזניים.
    הקלינאית שאלה אם יש בעיות שמיעה במשפחה, ושוב ציינתי את הבן דוד.
    הקלינאית קבעה שבגלל הבן דוד, התינוק נמצא בקבוצת סיכון, ולכן עליו לעבור בדיקת ברה.

אני חייב לציין שהילד כן מגיב לרעשים בבית.

מי צודק ? מה עושים ? (כמה בדיקות אפשר לעשות לילד כה קטן)?
    הוא גם נבדק אצל רופא א.א.ג שטען שאין נוזלים, והמליץ על בדיקה נוספת בעוד 3 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמיעה לתינוק

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/08/2009

לא צריך להגזים עם הבדיקות. לא נראה שלילד ישנה בעית שמיעה. יש לחזור על הבדיקה על פי המלצת רופא א.א.ג בעוד 3 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעש באוזן
    חיים מחולון
    28/08/2009

ליפני כשנתיים אחל רעש באוזן ימין לאחר ביקור אצל רופוא ו שטיפת האוזן הרעש המשיך עשיתי בדיקת שימיעה יצא תקין לאחר זמן לא רב הרעש נעלם וחזר לאחר תקופה של כמה חודשים ושוב נעלם ושוב חזר יש לציין שהרעש באוזן אחת בלבד ונישמע כמו שקית ניילון שמשחקים איתה הרעש מאוד מפריע במיוחד בלילה .הודה לך מאוד אם יש לך פיתרון לבעיה

לקביעת תור
    סגירה
    רעש באוזן

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/08/2009

יש לשלול גוף זר הנוגע בתופית האוזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומע טיקטוקים קלים מאחורי הראש
    אלמוני
    27/08/2009

שלום רב,
    יש לי שאלה מעט מוזרה ואני לא בטוח שזה הפורום המתאים,
    אני שחקן טניס חובבן,
    בשלב החימום שאני קופץ במקום ,אני שומע טיקטוקים קלים מאוד מאחורי הראש קרוב לאוזניים בצד ימין, זה כמו שיש משהו משוחרר בצד הזה של הראש,
    שאני הולך או רץ לכדורים לא מרגיש כלל מרגיש בצליל המוזר הזה,(ניסיתי גם לקפוץ ללא מישקפיים אבל עדיין הרעש הקל הזה נמשך)
    בטניס לפני שהיריב חובט נהוג לקפוץ קפיצות קלות ,קצת מציק לי הצליל המוזר.
    חשבתי שזה ניגרם כתוצאה מהתנועות חדות שיש בטניס שמניעים את הראש מצד לצד.
    האם זה נורמלי?? או פשוט לחיות עם זה?
    אשמח לחוות דעתכם.
    אם זה לא הפורום המתאים לאיזה פורום אפשר לפנות?

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/08/2009

יתכן וקיים גוף זר בתוך האוזן או שישנה בעיה בחוליות הצוואריות הגורמת לרעש זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הוצאת שקדים עקב אבסס חוזר
    מיכל
    27/08/2009

שלום רב,
    אני בת 29 ולפני כשלושה חודשים הייתי מאושפזת בבי"ח אסף הרופא בעקבות אבסס בגרון. שם ביצעו ניקוז מוגלה וחיתוך חך להוצאת מוגלה נוספת.
    כשהייתי בת 16 גם כן הייתי מאושפזת עקב אבסס בגרון.
    לפני כ-8 שנים גם היה לי אבסס בגרון אך טופל לפני שהגיע לשלב אשפוז.
    הרופאים באסף הרופא וגם רופא א.א.ג מומחה אליו הלכתי לחוות דעת נוספת אמרו שעלי לבצע כריתת שקדים היות ואבסס בגרון שחזר יחזור שוב ובתדירות גבוהה יותר וזה יכול להיות מסוכן.
    התכנון הוא לעבור את הניתוח באסף הרופא בדצמבר. השאלה שלי היא האם לאור התפרצות שפעת החזירים שאומרים שתחריף בחורף הקרוב כדאי לי להמתין עם הניתוח אולי לקיץ הבא כדי לא להסתכן בהדבקות בבי"ח? או שכדאי לעבור את הניתוח כמתוכנן?
    כמו כן אשמח אם תוכלו לתת פרטים על ההחלמה מניתוח כזה לבחורה בגילי.
    תודה מראש

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/08/2009

רצוי לבצע את הניתוח. לגבי שפעת החזירים קיימת בהלה כללית בציבור אולם יש לזכור שבתי החולים ממשיכים לתפקד כרגיל ואין דוחים ניתוחים בשל החשש מהמחלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• bppv disease
    שירט
    27/08/2009

מספר ימים יש לי סחרחורות כשאני קם ממצב שכיבה לישיבה, בחילות וחוסר תיאבון.

הרופא איבחן שיש לי bppv disease ונתן לי כדורים נגד סחרחורת.

אני בן 29, ספורטאי ובריא בדר"כ

האם מתן הכדורים הוא לא טיפול רק בסימפטום ולא בבעיה עצמה? האם יש מה לעשות בבעיה עצמה? האם כדאי להמשיך ולהתייעץ עם רופא אא"ג?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    bppv disease

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/08/2009

במחלה הזו עוברת מעצמה אולם מתן כדורים יכול להקל. ניתן לבצע פיזותרפיה מסויימת המקילה מאוד גם כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות us צוואר+FNA מבלוטת מגן
    מיראז'
    26/08/2009

שלום רב,

פניתי אליך לפני כחודש בערך בהקשר לבדיקת US בלוטת התריס שעבר אבי.

המלצת להפנותו לרופא א.א ג ורופא זה שלח את אבי לבדיקת FNA מבלוטת מגן שמאל שנראתה מוגדלת.

חיכינו זמן לתור הזה ולבדיקה והגיעו התוצאות ואשמח אם תוכל לפענח אותן ולומר לנו במה מדובר ואם יש להלחץ או לא.

תוצאות us צוואר+FNA מבלוטת מגן

באונה ימנית מוקד היפואקוגני מעורב בגודל 1.2 *0.8 ס"מ

ללא זרימה בתוכו, מסויד בהיקפו, כנראה ציסטה שדיממה בעבר.

אונה שמאלית מוגדלת מאוד עם דחיקת הקנה וגלישה רטרוסטרנלית,

תפוסה ע"י קשרים מעורבים גדולים.

מהקשר נמוך ביותר בוצע- פעמיים FNA.

החומר נשלח לציטולוגיה.

מהלך תקין.

ללא הגדלת בלוטות לימפה.

אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי מענה בהקדם בנוגע לתוצאות הבדיקה.

בברכה,

מיראז'

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/08/2009

תוצאות הבדיקה הם שאין מדובר בממצא של גידול ממאיר אולם על פי מימדי בלוטת התריס הירידה הרטרוסטרנתלית ודחיקת הקנה יש לבצע ניתוח להסרת הבלוטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתוצאות US + FNA בלוטת המגן.

מיראז'
    30/08/2009

ד"ר גוטמן שלום רב,

ראשית כל תודה על המענה לשאלתי.
    שנית ישנם עוד מס' שאלות שברצוני לשאול והן:

1. אם רשום שהדגימה נשלחה לציטולוגיה האם עדיין התשובה אינה סופית ויש להמתין לתשובה הסופית?או ע"פ תוצאות אלה לא מדובר בגידול?
    ו2. אם אבי כרגע אינו חש במחנק של הבלוטה למרות הממצאים האם עדיין יש צורך בניתוח והאם הניתוח מסוכן או קשה? מכיון שאבי סובל מיתר לחץ דם ונוטל כדורים לכך וגם סובל מסכרת.
    3. והאם יש דרך טיפול אחרת חוץ מינתוח ומהן ההשלכות?

אודה לך אם תענה על מספר שאלותיי בהקדם.

בברכה,

מיראז'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה תוצאות US+FNA בלוטת מגן

מיראז'
    30/08/2009

להזכירך אלה הן התשובות של הבדיקה.

תוצאות us צוואר+FNA מבלוטת מגן

באונה ימנית מוקד היפואקוגני מעורב בגודל 1.2 *0.8 ס"מ

ללא זרימה בתוכו, מסויד בהיקפו, כנראה ציסטה שדיממה בעבר.

אונה שמאלית מוגדלת מאוד עם דחיקת הקנה וגלישה רטרוסטרנלית,

תפוסה ע"י קשרים מעורבים גדולים.

מהקשר נמוך ביותר בוצע- פעמיים FNA.

החומר נשלח לציטולוגיה.

מהלך תקין.

ללא הגדלת בלוטות לימפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכה באף בצד שמאל
    יעל
    26/08/2009

שלום,
    קיבלתי מכה בצד שמאל של האף לפני כ3 שבועות והופיעה לי בליטה קטנה בצד, הלכתי לרופא לבדוק האם יש שבר והוא אמר שאין גם אחרי צילום האף, עדיין נשארה לי אותה בליטה ולא היה אותה קודם לפני, רציתי לשאול האם זה פשוט עניין של זמן עד שזה יסתדר בעצמו או שצריך לעשות משהו עם זה?
    תודה רבה, יעל.

לקביעת תור
    סגירה
    מכה באף בצד שמאל

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/08/2009

חבלה באף היצרת בליטה לעיתים חולפת לאחר זמן רב. לעיתים כן נוצר שבר בעצם המחייב טיפול אולם לא ניתן לראות אותו בצילום רנטגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה