מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיטל נתן01/02/2009
אחרי שהיה לי צפצוף חזק באוזניים היה לי סחרחורת. יכול להיות שהצפצןף קשור לסחרחורת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט יכול להיות קשור
ד''ר דן גוטמן02/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות נפוחותמעין31/01/2009
שלום רב, בת 27 בדרך כלל בריאה מלפני יומיים צינון נוראי, כאבי ראש,קצת שיעול, הרגשת כבדות וסתימות בכל הפנים וחום עולה ויורד - הכי גבוה 38 . לא כל כך נורא. מה שכן, התנפחו לי בלוטות הלימפה בצוואר מצד ימין וזה רגיש למגע. הייתי אצל רופא משפחה שבדק אותי וטען שהבלוטות לימפה טיפה מוגדלות וזה בעקבות המחלה. היום החום עבר , הצינון נשאר אבל הבלוטות עדיין נפוחות. אני חוששת מאוד מסרטן לימפומה. האם יש צורך להעמיק את נושא הבלוטות בהקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן02/02/2009לאחר צינון ובעיקר ויראלי בלוטות הלימפה נשארות נפוחות מספר שבועות ואין כל מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה כרונית - ליחה בגרוןוסילי31/01/2009
שלום, יש לי בעיה כרונית שנמשכת הרבה שנים. הייתי אצל מספר רופאי אאג אך אף אחד לא הצליח למצוא את מקור הבעיה ולהציע פתרון. אודה אם תוכלו ליעץ לי משהו. יש לי הצטברות ליחה קבועה בגרון (שנוזלת מהאף). צבע הליחה לבן-שקוף. אין נוזלת מהאף. קצב הנזילה כזה שאני נאלץ לירוק/לבלוע כל 5-15 דק'. פעם במספר ימים אני מרגיש שמשהו ממש מפריע ואז יוצא גוש קשה בצבע צהוב כהה-חום. כל הזמן יש הרגשה של משהו מפריע בין האף לגרון. ברגעים שיש פחות ליחה יש הרגשה של צריבה/שרפה. הרגשה זו חזקה במיוחד בבוקר. בדקו לי את האף עם סיב, לא מצאו חריגות. כמו כן, לא מצאו דבר בצילום סינוסים. רוב הרופאים שהייתי אצלם סברו כי התופעה היא אלרגית אך אף אחד מהתכשירים המקובלים לטיפול באלרגיות לא עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן02/02/2009ככל הנראה אם נבדקת ע"י מספר רופאים בדקו לא ניתן כאןם מעל דפי האינטרנט לבצע אבחנה רצינית. אולם אם ישנה נזלת כדאי לטפל בא דבר היכול להפחית את הצטברות הליחה. הטיפול לרוב מבוצע ע"י משאף אפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד שאלה
וסילי03/02/2009אני כמובן לא מצפה לאבחנה. השאלה היא מה עלי לעשות? הייתי אצל מספר רופאי אאג מקופת החולים ורופא אחד במרפאת בי"ח איכילוב. קיבלתי תשובות שלא ניתן לעשות כלום. האם יש טעם בכלל לשלם כסף ולנסות לפנות ליעוץ פרטי? מה הם הסיכוים שיועץ פרטי יוכל לעזור יותר מאשר הרופאים שהייתי אצלם? אמרתי שאין נוזלת מהאף אלא רק ליחה לתוך הגרון. תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה
ד''ר דן גוטמן06/02/2009קשה לי לענות על השאלה האם יעוץ פרטי יעזור שכן האבחנה הרפואית צריכה להתבצע ולא נראה לי שזה צריך להיות תלוי כסף.
תגשי לבדיקה אצל רופא אמין עליך ואל יאוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון אחר
ד''ר אביגיל ארד15/02/2009תסמינים כמו שאתה מתאר יכולים להתאים לרפלוקס, שזה עליה של מיצי קיבה לגרון. הבעיה יכולה להיות גם ללא צרבת. הטיפול הינו חודש לפחות של תרופה להפחתת חומציות כגון אומפרדקס 40 מ"ג בבקר, או 20 בבקר 20 בערב. להפחית מזונות מחמירי חומצה כמו קפאין, חומץ, מזון חריף או מטוגן וכד'. גם אם לא בטוחים באבחנה שווה לנסות, כי אם יש שיפור לא צריך בדיקות נוספות. לעיתים קשה לאבחן זאת בבדיקה וכדאי לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
טלי03/02/2009שלום, ידוע לי שמוצרי חלב גורמים לליחה בגוף ובגרון (באופן אישי...) אני טופלתי ע"י נטורופתית ומטפל סיני אשר בעקבותם הפסקתי להשתמש במוצרי חלב בקר ועברתי למוצרי חלב עיזים והדבר פתר את בעית הליחה. שווה ניסוי! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, לצערי לא עוזר
וסילי03/02/2009תודה טלי! אך לצערי ניסיתי וזה לא עזר. ששכחתי לציין, ניסיתי גם לטפל בבעיה אצל מישהו העוסק ברפואה סינית. עקב המלצתו שיניתי את התזונה ובין השאר, לא אכלתי מוצרי חלב. אך לא היו שינויים מורגשים במשך 3 חודשי הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהלן מכייחים טובים
זאב14/02/2009סודה עם לימון טבליות ריאולין אחרי האוכל אגב עם הליחה לא קשורה לנזלת היא קשורה למערכת העכול . יש משהו בתזונה שלך שגורם לליחה . להתיץ עם מומחי תזונה/בתי טבע - רופאים כאן לא יעזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכום ביקור מרפאה נוירוכירורגיהשרון30/01/2009
שאלה בעקבות בירור על זהום באוזן בוצע אםמרי מוח והיא תגלה מנגיומה מיקרי קטן באזור פריאטלי משמאל או תהליך אחר בשלב זה מומלץ על מעקב בלבד בדקת אםמרי מוח בלי ועם חיני בעוד 4 לה 6 חודשים לחזור נוירוכירורגיה לה מעקב רציתי לשאול למה אחרי כול אבדיקות שעברתי יש לי עדין כאבים בטוח האוזן הפנימית וכמה זמן זה עוד ימשיך לכאוב לי אני לי בבקשה מה לעשות אם האוזן זה מאוד מפחיד אותי תודה רבה שרון
ד''ר דן גוטמן02/02/2009איןקשרבין הממצא המיקרי של המנינגיומה שהתגלתה לבין כאבי האוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהנילי30/01/2009
שלום רב, אני בת 34 . לפני 5 וחצי חודשים בזמן קימה משינה סחרחורת 360 מעלות. עברתי פיזיוטרפיה לתזוזת קריסטלים, שעזרה אך השאירה תחושת שיוט ותזוזה מתמדת. מאז צפצופים שהחלו בשתי אזניים, ורעש של זרמים. כל בדיקות אוזנים שבצעתי- שמיעה עד 20,000 הרץ,ברה, טימפנומטריה...אי אנ ג'י- הכל יצא תקין. נוירלוגית שלחה לבדיקה וזו התוצאה אםאראי- . לפני ואחרי הזרקת גדוליניום לוריד. 1. מבנה תקין סינוסים, ארובות עיניים, בסיס גלגלת ופרמידות. מעבר קרניו-צרביקלי תקין מתחת לטנטוריום:פרנכימה וחדרים שמורים לאחר הזרקה של גדולניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה. מבנה תקין של האוכף הטורקי, תוכנו וסביבותיוץ מבנה תקין של ורידי המוח למעט פגם מילוי בסינוס הרוחבי השמאלי בחלקו הלטרלי בקוטר כ- 8 "מ"מ. באבחנה המבדלת אפשרות של גרנולציה ע"ש פקיוני או פקיק. אני מאוד מודאגת ומנסה לתפקד כאמא אך לא מצליחה להעביר יום אחד בלי תחושה של תזוזה או שהריצפה לא תחתיי.... סחרחורות .הרגשה שנופלת.....לוקחת אגיסרק 3 פעמים ביום. אודה לתשובתך, אפילו לפסכלוגית פניתי מרוב ייאוש.....א.א.ג לא מוצאים כלום.התחושה שלי זה מהאזניים מזה יומיים לחץ בשתי אוזניים.וכמו שציינתי צפצופים בשתיהן.האם יש סיכוי שיחלוף? מה בעצם יכול להיות כל הסיפור המטריד הזה שהחל לפתע פתאום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009אני מבינה שכל בדיקות א.א.ג תקינות. אם מבחינת הנוירולוג אין בעיה ב MRI, אפשר לנסות שוב פיזיותרפיה למערכת שווי משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשימה מהפה בזמן הצטננותרועי30/01/2009
שלום, בימים אלו אני מאוד מצונן, האף שלי סתום לגמרי ואין לי ברירה אלא לנשום מהפה. אבל אחרי יומיים שלשה, התחילו לכאוב לי מפרקי הלסת . האם זה נורמלי ? והאם זה בריא לנשום מהפה ? תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשימה
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009נשימת אף טובה יותר, אבל לפעמים כשמצוננים אין אפשרות אחרת. אפשר להשתמש במורידי גודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידותחדוה30/01/2009
שלום ד"ר סבלתי לאחרונה מקושי בדיבור עקב בצקת שנובעת מריפלוקס.הרופא נתן לי משאף פליקסוטייד ללא cfc 125 מק"ג. בעקבות שימוש של יום אחד (4 לחיצות) נהייתי מאוד צרודה,וכבר יומיים שאני שותקת ולא ממשיכה בטיפול ,אבל אין שיפור בקול. אני דואגת ביותר. האם זה מוכר? מתי יחזור קולי? בתודה מראש חדוה. אגב,כתוב בעלון שזה יכול לגרום לצרידות,אבל למה זה עוד לא עבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009צרידות קשה לרב לא נגרמת מרפלוקס אלא ממאמצים קוליים או מזהום חידקי או ויראלי. מאז שאלתך עברו, לצערי , שבועיים. אם את עדיין צרודה עליך להיבדק שוב על ידי א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים באיזנייםמוריה30/01/2009
שלום! אני רוצה לעשות חורים באוזניים. אני יודעת שבאוזן יש הרבה נקודות חשובות ושמעתי שחשוב שאדם מקצועי יעשה את זה. איפו הכי טוב לעשות את זה? ועוד שאלה. יש לי לפעמים כמו כדורים קטנים בחרורים או סמוך לאוזניים כאשר אני מצטננת. בדרך כלל בחורף ואחר כך הם נעלמים. האם אני צריכה להיזהר מלעשות חורים? תודה מראש על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009רק באזור התנוכים בהם אין סחוס ובמקום נקי ועל ידי אקדח היורה עגילים חד פעמיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר גוטמן-דחוף לי מאוד מאוד.תהילה30/01/2009
שלום רב, אמי כבת 50 (חולה כרונית באסטמה סכרת יתר לחץ דם) לפני כשנה עברה ניתוח פוליפים מחיצה וקונכיות. כעת היא חולה מעל כחודש, ויותר מש3 שבועות שאין לה קול. תחילה כאב לה הגרון, מה שקורה היא משתעלת ללא הפסקה עד כדי חנק כמעט מתעוררת מדיי לילה כתוצאה מן השעול ומקיאה הרבה. אין לה ליחה ואין לה חום. דלקת ריאות נשללה, היא טופלה ע"י רופאת המשפחה באינלציות,משאף ונטולין, מוכולית,סרוקסים(התחליף של זינת) שהופסק באמצע ובמקומו ניתן לה "טבניק". שום דבר מכך לא עזר ולא הועיל לשיפור המצב. כעת מטופלת באנטיביוטיקה מסוג 3, אוגמנטין. בביקורנו בבי"ח נעשה צילום ריאות והרופאה רשמה משאף נוסף, כדור לאלרגיה ועוד כדור. שוב- אין הטבה ושום דבר לא עוזר. השיעול ממשיך יש כאב בבית החזה כתוצאה מהשיעול.הקאות מדי יום והתעררות מדיי לילה כתוצאה מן השיעול החזק והממושך. "התחושה שהיא מתארת זה מעין גרגירים בגרון" סליחה על האריכות, ממתינה בקוצר רוח לתשובתך, מה השערתך? ומה לעשות מכאן? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת מיתרי הקול והסימפונות.
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009תהליך ההחלמה מזה ארוך לעיתים והטיפול אכן כולל אנטיביוטיקה ומשאפים. לעיתים יש להוסיף תרופה נגד צרבת כי מרב שעול עולות חומצות וזה גורם בעצמו לשעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה דמיתחדוה29/01/2009
מהיום בבוקר התחלתי לירוק ליחה דמית האם עלי להילחץ , לא חליתי לאחרונה ולא הייתי מנוזלת מזה כמה שעות הדבר פסק ונחלש האם עלי להיות בלחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009השאלה מלפני שבועיים. אם התופעה נמשכת גשי דחוף לא.א.ג. לבדיקה מעמיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגברות בעיות שמיעה בעת התקררותגדי29/01/2009
שלום! אני סובל מירידה משמעותית בשמיעה + טינטון, המלצת קלינאית תקשורת לאחר בדיקה, היהת "אתה זקוק למכשיר שמיעה בשתי הוזניים" אולם בגלל בושה אני נמנע מכך. אני שם לב שבזמן שאני מצונן בעית השמיעה מחריפה מאוד ובגמר הצינון אני חוזר לאט לאט למצבי הקודם. האם יתכן שבעית השמיעה נגרמת בגלל סתימה קבועה באוזניים. האם יש בדיקות שיכולות לבדוק את המצב שלי מלבד בדיקת שמיעה אותה כבר עברתי. בתודה גדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009בזמן הצטננות יש פעמים רבות ירידה קלה בשמיעה עקב בעית אוורור של האוזן התיכונה. לאדם עם שמיעה תקינה זו קצת אי נוחות. לאדם אם ירידה בשמיעה זה הקש ששובר את גב הגמל והתוספת של הירידה בשמיעה גורמת לאי נוחות רבה. לגבי מכשירי שמיעה - אין מה להתבייש. גם משקפיים גרמו פעם לבושה והיום הם אביזר אופנתי. כולם הולכים עם דיבוריות על האוזן ללא בושה. הרבה יותר גרוע לשאול כל הזמן מה ולעצבן את הסביבה או לא להבין ולענות תשובה שגויה. אפילו הנשיא לשעבר קלינטון, החתיך, הולך עם מכשירי שמיעה. מה הבושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהום דלקת באוזן ימין דחוףשרון29/01/2009
שאלה בעקבות ברור על זהום אוזן בוצע אםמרי מוח בשלב זה מומלץ על מעקב בלבד בבדיקת אםמרי מוח בין 4 לבין 5 חודשים בדיקת מוח גילו לי בבדיקה קודמת של אםמרי מנגיומה או תהליך אחר לכאורה באיזור פריאטלי משמאל ויחזור אל אאג .למה אם כול אבדיקות עד כואב לי נורא בטוח האוזן ביפנים זה נורא מפחיד אותי מה לעשות לגבי האוזן . אנה חזרי אלי בתשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009לא הבנתי היטב את השאלה. לא ברור לי מה קרה באוזן. את התהליך האחר צריך לפרש נוירולוג או נוירוכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחח מחיצות וקונכות תחתונותאמיר29/01/2009
עברתי ניתוח מחיצות באף וכריתת קונכות תחתונות שמעתי שבמשך השנים זה חוזר למצב הקודם כלומר לאף סתום אני סבלתי מאוד במשך 20 שנה וזה פגע בי בתפקוד היום יומי ולא יחסתי לזה חשיבות שיש קשר לאף ולא הייתי כל כך רוצה שזה יחזור ולעשות שוב את הניתוח קראתי באינטרנט שיש מה שנקרא זיכרון הסחוס שהעצם חוזרת למצב הקודם השאלה אם זה רלוונטי לגביי כיוון שהאף הסתום נוצר לי בעקבות חבלה באף ולא נולדתי עם מחיצה עקומה לגבי הקונכות האם לאחר כריתת הקונכות הם יכולות לגדול שוב? תודה
ד''ר דן גוטמן02/02/2009תאורטית הכונכיות יכולות לגדול שוב ולעיתים יש לבצע ניתוח נוסף. בכל אופן יש לגשת לבדיקה על מנת לראות מה קרה באף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחות אחרי האוכלדני28/01/2009
אני בן 65 הייתי מאד מצונן לפני כחודשיים מאז אחרי שאני אוכל ארוחה טובה ,אני מרגיש המון ליחה בגרון שאני חייב להפתר ממנה אחרי זה טוב לי בנשימה .האם יש קשר בין זה למקצוע שלכם ואם כן מה עושים והאם יש טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד28/01/2009יש להבדיל בין מצב שהליחה היא נגר אחורי מהאף המתגבר בזמן האוכל ונקרא נזלת וזומוטורית, לבין מצב של תחושה דומה הנגרמת על ידי עליית מיצי קיבה לגרון אחרי אוכל. לאו דווקא מלווה בצרבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתמש בטבליות ריאולין
זאב14/02/2009טבליות ריאולין עוזרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים לירעות ע28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כי
ד''ר אביגיל ארד28/01/2009האתר מופעל בהתנדבות ובין שאר עיסוקנו איננו יכולים לענות מדי יום. לבעיות דחופות יש לפנות לחדר מיון או מוקד ולא לפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)