מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע מהגרוןענבר18/04/2009
שלום
מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מכאבי גרון בתדירות של פעם בחודש (!). לעתים יש החמרה
אבל בד"כ זה עובר ללא טיפול.
בבדיקות דם ומשטחים אין שום ממצאים חריגים, אפילו לא חיידק שמצריך אנטיביוטיקה.
פנייתי אליכם כי הפעם, נלווה לכאב הגרון ריח רע, שאני מרגישה - בעיקר באכילה - מהגרון.
בנוסף, בלילה אני מתעוררת כשליחה גושית תקועה לי בגרון.
לאיזה רופא עליי לפנות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009יתכן וקיים רפלוקס שזה חזרת מיצי קיבה ללוע או שהשקדים מחורצים ולעיתים שיירי אוכל נתקעים גורמים לריח רע ותחושה לא טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה מעצבנתמיכל18/04/2009
אני בשבוע 9 ויש כל הזמן ליחה. אולי זה קשור גם לזה שיש לי צרבות ובחילות והקאות אבל גם כשיש כמה ימים בהם אני לא מקיאה ושומרת על מה לאכל עדיין יש לי כל הזמן ליחה בלי קשר לאוכל האם יש טיפול לזה שמותר בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כדורים שעוזרים יש לגשת לבדיקה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף קולרוני17/04/2009
כאשר הייתי קטן היה לי קול של ילדה ושרתי מאוד יפה קול של זמיר (עד עכשיו) נהייה לי קול יותר נמוך עכשיו למרות שעדיין אני שר יפה כמו ששרתי אבל אני מצליח גם לשיר בקול "החדש שלי" והשירה שלי לא יפה כל כך ורציתי לדעת אם זה כנראה זה יהיה הקול שלי או שהוא ימשיך להשתנות בשינוי קיצוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא ניתן לדעת מה יקרה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בס באוזן שמאלניר16/04/2009
שלום ד"ר. בימים האחרונים אני עם הרגשה לא טובה באוזן שמאל.. מרגיש רעש תמידי באוזן,הרגשה של ויברציות פנימיות,כאילו הבס מאוד גבוהה באוזן..(כמו שמצמידים את האוזן לקונכייה ושומעים את הים,רק בלי שום קונכייה). בקיצור,הלכתי לא.א.ג במרפאת חירום,הופנתי לבית חולים מאיר,ושם במחלקה כל התוצאות יצאו תקינות,האוזן נראית בסדר,אין דלקת,אין שום דבר,התוצאות של בדיקת השמיעה תקינות,ונשלחתי הביתה ללא טיפול ...אמרו שזה כנראה שאריות של מערכת השפעת שהייתה לי בתקופה האחרונה,וזה אמור לעבור מעצמו... אני יושב בבית,וזה ממש לא עובר,רק הולך ומחמיר...אני פשוט שומע תנודות מציקות כאילו רוח נושבת לי בתוך האוזן... ידידה שלי הציעה לי לבדוק תפקודיי כליות (בגלל שיש לי עבר של אבנים בכליות) כי לטענתה יש קשר ישיר בין הדברים,כמו כן אמרו לי ללכת לרופא שיניים שיבדוק האם העצב שליד האוזן נפגע אולי בגלל בעיות שיניים/חניכיים. האם יש סיבה ללכת ולבדוק כיוונים אלא...מה את ממליץ לי לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009שלום לך
תראה מאוד קשה תענות על שאלה זו ללא בדיקת עור התוף
יתכן ושערה או גוף זר גורם לתחושה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפה - מעקבtch16/04/2009
שלום
לפני כ-4 חודשים ביצעתי בדיקת US צוואר שאליה הפנה אותי רופא אא"ג בשל תלונות על אינוחות בצוואר מתחת ללסת ימין.
תוצאות הסריקה היו:
ימין -
בלוטת לימפה מוגדלת 2ס"מ, מראה סונוגרפי תקין מתחת ללסת תחתונה
בלוטת לימפה מוגדלת 1.4 ס"מ, מראה סונוגרפי תקין קדמית לוריד ג'וגולרי
שמאל -
בלוטת לימפה מוגדלת 1.5 ס"מ, מראה סונוגרפי תקין מתחת ללסת תחתונה
היום לאחר כ-4 חודשים ביצעתי שוב בדיקת US לביקורת ואלו תוצאותיה:
ימין -
בלוטת לימפה מוגדלת 1.4 ס"מ, מראה סונוגרפי תקין סמוך להתפצלות עורק הקרוטיס
מתחת ללסת תחתונה 2 בלוטות לימפה בגודל גבולי 1 ס"מ במראה סונוגרפי תקין
שמאל -
בלוטת לימפה מוגדלת בגודל 1.4 ס"מ, מראה סונוגרפי תקין סמוך להתפצלות של עורק הקרוטיס
בלוטת לימפה מוגדלת בגודל 1.4 ס"מ, מראה סונוגרפי תקין מתחת ללסת תחתונה
לסיכום:
ממצאים כמתואר, שיפור חלקי בצד ימין בהשוואה לבדיקה קודמת, בצד שמאל אין שינוי משמעותי.
שאלותי:
* לאחר הבדיקה הראשונה אמרו לי שהממצאים לא בעיתיים ומחייבים מעקב בלבד - האם ההמלצה הזו תקפה גם לאחר תוצאות הבדיקה החדשה לאחר 4 חודשים ?
* האם לאור התוצאות של הבדיקה האחרונה יש מקום להתייעצות מיוחדת או נוספת עם רופא אא"ג או כירורג ?
* האם המימצאים בבדיקה האחרונה עדיין נדרש מעקב בלבד ?
* האם יש מקום לניקור הבלוטות לאור הבדיקה האחרונה או מאחר והמראה התקין שלהן גם עכשיו ועצם זה שלא גדלו (חלקן קטן) מחייב רק מעקב נוסף ?
* האם נדרש לבצע US נוסף בעתיד ותוך כמה זמן ?
תודה על הייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009נראה שלא קיימת בעיה מיוחדת בבלוטות הצוואריות שלך ואין ממצא חשוד. ולא נראה שנדרש מעקב נוסף אלא אם תופיע גדילת הבלוטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה שתקופעה בין האף לגרוןענת16/04/2009
אני סובלת מזה 8 חודשים מליחה באזור שבין האף לגרון האחורי ואני נאלצת לבלוע בתדירות גבוהה מאוד את הרוק מעין ליחה שקופה ולא מאוד צמיגית. הדבר מאוד מעצבן
עשיתי לפני חצי שנה בדיקת אאג עם הצינורית דרך האף והיא היתה תקינה כמו כן אולטרסאונד צואר תקין. אמרו לי שזה פסיכוסומטי ואני ממש בחרדות מהעינין. האם יש רעיון כלשהוא? מה זה? אמרו לי שזה יעבור עם הזמן זה לא ממש קורה.
אגב עברתי ניתוחים שונים של שתלים בלסת העליונה כולל ניתוח להרמת ריצפת הסינוס +השתלת עצם ושתלים האם יש קשר? רופא השיניים בדק ואמר שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009האם קיבלת טיפול כלשהו? למשל תרופות נגד אלרגיה. לעיתים מדובר בנזלת אחורית אלרגית ולעיתים התסמינים האלה שייכים לבעיה של רפלוקס- עליית מיצי קיבה לגרון ואז כדאי לנסות טיפול כמו נגד צרבת, גם אם אין לך צרבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באטמי אזניים בעת שינהאפרת15/04/2009
שלום רב,
האם יש סכנה בשימוש קבוע באטמי אזניים בעת שינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009רק לבדוק מדי פעם אם האטמים לא גורמים לדחיפה של שעווה לתוך האוזן ויצירת פקקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרסיס לאףהילה15/04/2009
שלום,
רציתי לדעת, האם תרסיס כלשהו לאף (לא תרסיס ספציפי) יכול לפגוע באף, בכלי הדם שבתוכו, בפוליפים ברירית או בכל מה שיש בתוך האף.
אני שואלת זאת כיוון שיש בידיעתי שעדיף להמנע מכל שימוש בתרסיס אפילו להקלה בנזלת כי זה יכול לפגוע.
תודה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרסיסים
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009תרסיס מסוג שמכווץ ריריות, כגון הטיפות והתרסיסים הנמכרים ללא מרשם רופא, לא רצוי לצרוך למעלה משבוע בגלל סכנת התמכרות. תרסיסים על בסיס סטרואידים, כמו אלו שאנחנו נותנים למצבי אלרגיה, אפשר לצרוך תקופות ארוכות בצורה בטוחה יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת חשמל סטאטי בגרוןאפרת15/04/2009
שלום רב,
מזה 5 ימים אני מרגיש תחושות מוזרות בגרון, כמו תחושה של חשמל סטאטי. כל זה בלי סיבה חיצונית, וללא שיעול רפלקסיבי. כשאני מתאמץ להשתעל הגירוי נרגע לרגע וחוזר אחרי כדקה. אציין כי בעת השיעול אני "רואה" הבזקים של אור.
האם יש מקום לדאגה? אציין כי אין לי אלרגיות ידועות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעול
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009נסי להתחיל עם סירופ נגד שעול כגון טוסופדרין ודומיו, הנמכרים גם ללא מרשם רופא. עכשיו תקופה של אלרגיות, אבק באויר וכו'. יתכן וזה יעזור. התחושה של הבזקים בעיניים בזמן שעול אינה מעידה על כלום ואינה מסוכנת. מובן שאם הבעיה תימשך תצטרכי להגיע לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת כפתורירון14/04/2009
האם יש שיטה להוצאת כפתור אחד מהאוזן תחת השפעה של גז צחוק בילדים שהם בני 7 שנים?
כפתור אחד נפל לבד והשני כבר שנתיים באוזן.
האם אין סכנה שהילד יזוז תוך כדי ההוצאה?
האם זה אכן קים ועדיף על הרדמה מלאה?
סיכונים?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009אפשר תחת גז צחוק. לא בטוחה שיש רופאי א.א.ג שמרפאתם מצויידת בגז צחוק. אגב, גם בחדר ניתוח הפעולה נעשית בהרדמת מסיכה לא מאוד עמוקה. רק הבלגן מסביב עושה רושם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפתורים באוזנייםירון14/04/2009
ילדה בת 5 עם צינורית כחולה באוזן, צינורית שניה נפלה מיד לאחר הניתוח ונוצר נקב שקיים מזה כשנתיים מהניתוח, נותחה בגיל שנה ניתוח חיך שסוע.
אין דלקות אוזניים והצינורית יושבת טוב טוב במקום בדיוק שנתיים וחודש.בדיקות שמיעה תקינות וחוץ מניתוח חיך ובעית צינורית אין שום דבר אחר.
נשאלת השאלה:
האם כדאי/רצוי להוציא את הצינורית שקיימת ולהחליפה בצינורית חדשה?
האם להוציא בכלל את הצינורית או שמא להשאיר אותה?
האם אין סיכון בהישארות הצינורית באוזן לאורך זמן? ומה הזמן המקסימלי שמותר להשאיר אותה.
ממה שהבנו מרופא א.א.ג חייב הרדמה ובעצם ניתוח.
אודה להתיחסות לנושא הצינורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009משום מה נראה לי שכבר עניתי על שאלה זו, אולם יתכן וזה לא נקלט. מקובל להוציא צינורית רגילה, שלא נפלה, אחרי שלוש שנים ואילו צינורית T אחרי חמש שנים. הקפד על אטימת שתי האזניים באמבטיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפצופים באזנייםיוסי ממו14/04/2009
אני מאד סובל מצפצופים באזניים ממכת שוט.
האם יש מישהו שסבל מכך ויודע על טיפול ספציפי שעזר לו?
נ.ב. הייתי בדיקור סיני - שום דבר לא עזר.
אנא עזרתכם.
יוסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009חפש בגוגל תחת המילה טינטון. קיימים מספר מכונים בארץ המטפלים בבעית טינטון. אני חייבת לומר שאישית אינני מכירה חולים שהיו שם בטיפול, אבל אפשר לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרן14/04/2009
שלום, אני לאחר ניתוח הסרה חלקית של הקונכיות התחתונות, רציתי לדעת למה אני מתקשה לנשום דרך האף יש הרגשה שאין מספיק אויר שעולה דרך האף פנימה, וזה מונע ממני לישון וגם שאני עושה איזה פעילות אפילו הולך קצת ברגל, אני מתאמץ להכניס אויר דרך האף אני מרגיש שהמעבר סגור מה הסיבה לכך ? תודה ויום טוב !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009צריך לבדוק את האף. אולי הקונכיות עדיין חוסמות או שהתנפחו. לא כתבת מתי היה הניתוח. אם ממש לאחרונה, אולי תהליך ההחלמה לא הסתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריחות משונים -די דחוףרק שאלה13/04/2009
לד"ר שלום רב ,
אני סובל תקופה של מעל שנה מריחות כבדים של שרוף
או קטורת .ריחות לא נעימים במקומות לא סבירים שימצאו
ושמגיעים גלים גלים .
בתהליך הבירור ראיתי שתחושה כזו יכולה להגרם מגידול
באונה הטמפורלית במוח (הרחת ריחות של שרוף/משונים ) .
רופאת המשפחה נתנה לי איזה תרסיס לאף שסייע מעט
אך התופעות לא חדלו לחלוטין ואף חזרו בתקופה האחרונה
תוך שהיא מציינת שניתקלה כבר בספרות בתופעה הזו .
נוירולוג שבדק הפנה אותי לסי.טי ראש וכן לבדיקת eeg .
לשמחתי (מקווה שלא מוקדמת מידיי) ראיתי התייחסות שלך
מחודש דצמבר 08 לתופעה דומה של אחד השואלים בו אמרת
שייתכן וזה זיהום בסינוסים ונידמה לי שיעצת לו לעשות צילום
שלהם.
האם תוכלי להרחיב עבורי מעט בנושא
טרם ביקרתי אצל רופא א.א.ג .
תודה מראש
וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת השאלה
רק שאלה13/04/2009ד"ר ארד ,
זוהי תשובתך מחודש נוב' 08 לשאלה שהפנתה אלייך בנוגע לריחות מוזרים .
"צריך לבדוק שאין זהום בחלל האף או הסינוסים. אם זכור לי מהספרות הרפואית יש גם משהו נוירולוגי די נדיר " .
אם אני צריך לבחור בין הסינוסים לבין הקטסטרופה הנדירה - ברור במה אני בוחר.
שוב תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009בCT ראש שיעשו לך יראו גם את אזור הסינוסים ואז נראה אם יש שם זיהום. הסיפור עם האונה הטמפורלית מוכר לי מימי הלימודים,אבל חייבת לציין שאני אישית לא נתקלתי בזה. חכה לתוצאת ה CT וגש עם הצילומים לא.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מאודד אני מריח ריח משונה
יוני10/01/2015בבקשה אני צריף תשובה דחופה אני מה זה לחוץ מי זה בתקופה אחרונה אני מריח ריח מוזר מכיוון הפנים הראש ריח של מנטע מתקתק קצת שרוף של קטורת זה בעיקר בא בגלים בזמן שאני חושב יותר מידי ומדמיין דברים ( אני בין אדם שמדמיין המון דברים וחושב הרבה מאוד זה גורם לי לפעמיים ללחץ בראש ) השאלה שלי היא אני בדקתי בפורמים שזה יכול להיות גידול במוח באונה הטרמפולית וזה מאוד מלחיץ אותי וקראתי שזה יכול להיות גם פרוסמיה או סינוסים באף מה זה יכול להיות אני תרם הלכתי לרופה לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתרן12/04/2009
שלום !! אני לאחר ניתוח כריתת קונכיות חלקית תחתונות + ישור מחיצה באף !! אני כחודש לאחר הניתוח ואני מתקשה לנשום בשינה דרך האף ,אני מרגיש שנכנס אויר אבל לא מספיק והלכתי לרופא המנתח והוא אמר לי שהכל פתוח ,אבל יש תחושה שאין אויר מלא שנכנס פנימה יכול להיות שהוא הרס לי את הקונכיות ? ואני לא נרדם כתוצאה מזה, מה הסיבה לכך ? תודה ולהתראות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך לרופא אחר
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009שהוא אובייקטיבי ויאמר לך מה העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)