מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חזקים-דחוףא26/02/2013
לפני חודש היה לי סינוזיטיס וקיבלתי טיפול לשבוע של אוגמינגן 875 גרם פעמיים ביום בשילוב של היסטפד מהרופא משפחה. הסינוזיטיס חלף (הכאבי ראש חלפו לערך לאחר 4-5 ימי טיפול) ....
אך שבוע שעבר ב20/2 בדיוק לאחר כחודש שוב התקררתי והסינוזיטס חזר(כאבי ראש חזקים במצח,בקרקפת,בלחיים,כאשר מתקופף ובמיוחד כאבים בארובות העניים )
קיבלתי שוב אוגמנטין ללא היסטפד ולאחר 3 ימי טיפול הכאבי ראש חלפו אבל לפני יומיים הם חזרו ואך החמירו יש לי כאבים בגבה השמאלית לסירוגין והראש כבד יחד עם לחץ תמידי במצח ,בארובות העניים ובאזור הרקות.
ראוי לציין שזה החמיר לאחר שהתאמנתי בחדר כושר אימון כוח לאחר הפסקה ארוכה ואכלתי המון זמן לאחר האימון רק כאשר חשתי חולשה.
שאלתי היא איך יכול להיות שבאמצע טיפול שהיה הטבה הכאב חזר ואך החמיר בגלל אימון שהיה לפניי יומיים ומה אני עושה עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חזקים-דחוף - תגובה
ד''ר רועי הוד26/02/2013קשה לי לענות ללא בדיקה, אולי האנטיביוטיקה לא מתאימה או שיש צורך בהוספת טיפטל כגון ספריי לאף או מורידי בצקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלאות לאחר ניתוח טרנספינואידלינ26/02/2013
שלום ,
לפני כשנה עברתי ניתוח טרנספינואידלי בגלל חשש לגידול בהיפופיזה.
עברתי לפני שבוע MRI מכוון להיפופיזה ונכתב כך :"מלאות בסינוס הספינואידלי-שינויים דלקתיים?לאחר ניתוח בגישה הטרנספינואידלי?"
יש לציין שבאף היו לי פלסטיקים שחסמו את האף כשנה לאחר הניתוח והצטברה כמות רבה של הפרשה ,שמו לב בכך רק לפני כמה חודשים והיא הוסרה.
מלבד כך נדמה לי כי יש שינויים נוירולוגיים מאז הניתוח וכאבים בראש ובעין.
רציתי לשאול:
1.מה כוונת המפענח של הצילום? והאם יש סיכוי לזיהום שהיה אחרי הניתוח שהכול היה עוד טרי ואולי נמשך עד כה?
2.יש לי תחושה שמחיצת האף שלי שונה מזו שהייתה לפני הניתוח ויש לי קשיי נשימה ,השאלה היא האם זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאות לאחר ניתוח טרנספינואידלי - תגובה
ד''ר רועי הוד26/02/2013יש צורך בבדיקה שלך ועדיף בבית החולים בו בוצע הניתוח ע"י רופא א.א.ג ונוירוכורוג. יכול להיות ומדובר בסה"כ במצב לאחר ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות גרון חוזרותאיל26/02/2013
שלום,
מגיל צעיר אני סובל מדלקות גרון (סטרופטוקוק A), בעבר הציעו להסיר את השקדים אך אימי סירבה.
היום אני בן 35 ובשנתיים האחרונות כל 3-4 חודשים יש לי דלקת גרון (סטרופטוקוק A) ואני תמיד נוטל את האנטיביוטיקה אוגמנטין.
האם יש פתרון סופי לדלקות מהן אני סובל? (הרופא א.א.ג שלי לא ממליץ לבצע ניתוח בגילי).
איך ניתן למנוע את הדלקות?
תוך כמה ימים מלקיחת האנטיביוטיקה אני כבר לא מדבק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות גרון חוזרות - תגובה
ד''ר רועי הוד26/02/2013הטיפול יכול להיות טיפול אנטיביוטי מונע לתקופה ארוכה או כריתת שקדים. לכל טיפול יתרונות וחסרונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות גרון חוזרות
איל26/02/2013אז מהן היתרונות והחסרונות עבור
- טיפול אנטיביוטי מונע לתקופה ארוכה
או
- כריתת שקדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות גרון חוזרות - תגובה
ד''ר רועי הוד26/02/2013ניתוח בהרדמה כללית עם כל הסיכונים,כאבים,סכנה לדימום בזמן ולאחר הניתוח. טיפול מונע לא יעיל בהרבה מקרים,יכול לגרום לתופעות לוואי ולחיידקים עמידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי בדיקת אוטוסקופיה ?יעל25/02/2013
איך היא מתבצעת?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי בדיקת אוטוסקופיה ? - תגובה
ד''ר רועי הוד26/02/2013בעזרת מכשיר עם אור שבודק את תעלת האוזן מבנה עור התוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתרסיס אף סטרואידים Flixonaseאור24/02/2013
הבנתי שהתרסיס הוא סטרואיד קטבולי - מפרק שריר.. עד כמה זה באמת משפיע על פירוק השריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בתרסיס אף סטרואידים Flixonase - תגובה
ד''ר רועי הוד24/02/2013רב ההשפעה של תרסיס סטרואידים הוא מקומי עם משהו כמו 1% סיכוי למעבר החומר לרקמות אחרות. לא ידוע לי שגורם לפירוק שרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלל בעיות שטרם באו על פתרונןדין23/02/2013
שלום.
כבר מספר שנים אני מסתובב עם בעיה חוזרת ונשנית שאני מחפש להבין אולי אלו מספר גורמים לא קשורים ואולי כן- אבל השאלה מה הפתרון לה. זכר בן 24. בריא בד"כ.
ככה-
1. אני מוצא את עצמי עם קול צרוד לאחר הרצאה שאני מעביר (4 שעות). יש ימים שלאחר מכן אני גם חולה כתוצאה מזה בדלקת גרון שתסמיניה עוברים תוך 3 ימים.
2. בילדותי היה לי ריפלוקס אך לאחר גיל ההתבגרות זה הסתדר. הבעיה צצה לי לפני גם כשנתיים אבל הפסיקה לאחר שנמנעתי מלהפסיק מנהג מגונה של אכילה בשעות מאוחרות לפני שינה.
3. לשון לבנה- לפני חצי שנה לערך אובחנה כפטרייתית(ללא בדיקת מעבדה) על ידי רופא. השתמשתי בג'ל למריחה אבל לדעתי שום דבר לא השתנה. (במשטח גרון STREPTOCOCI NON A)
4. ריח רע מהפה- כאשר אני מתעורר בבוקר או לאחר מספר שעות שלא אכלתי (3-4שעות) נידף ריח שאנשים מסביבי מגדירים כ"באוש".
5. הרפס שפתיים חוזרת ונשנית כל מספר חודשים.
אני משתמש במי פה ומצחצח שיניים קבוע. באמת שאני לא יודע להסביר איך פתאום אני מפחד לפתוח את הפה שלי ליותר מ4 שעות להרצאה. ממש חוסר אונים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלל בעיות שטרם באו על פתרונן - תגובה
ד''ר רועי הוד24/02/2013אתה מציין הרבה בעיות שלא נוכל לפתור בפורום שנועד לתת תשובות קצרות וענייניות. פנה לבדיקת רופא אאג או משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת בלוטת התריסלוי ויויאן21/02/2013
שלום
אני צריכה לעבור בחודש הבא ניתוח להסרת בלוטת התריס , בשיטוט באינטרנט
מצאתי חדשות בתחום שבינואר השנה בוצע ניתוח במרכז רפואי רבין ע"י רובוט
מבלי לבצע חתך בצוואר והבלוטות הוסרו דרך בית השחי אני מבינה שזה הליך חדש
האם ניתן לבצע ניתוח בשיטה הזאת היום?
אשמח לקבל תגובה ולהמנע מצלקת מיותרת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת בלוטת התריס - תגובה
ד''ר רועי הוד24/02/2013קראת נכון. כרגע האינדיקציה היא הגדלה שפירה של הבלוטה עד גודל מסוים ולכן גידולים ממאירים או גושים מעל גודל מסוים לא ניתן לבצע עדיין ע"י ניתוח רובוטי. אם את מעוניינת ממליץ לפנות לבדיקת רופא אאג בבילינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטימות כרונית באזנייםאודליה מעטוף21/02/2013
סובלת מבעיה כרונית של אטימות באוזניים, בפיהוק הסתימה לא נפתחת וגם לא בלחץ אויר כשהפה והאוזן סגורים. ? (יש לציין שאני נוטה לסבול לעיתים גם מאלרגיה)
בבדיקה אצל רופא א.א.ג לא נמצאה בעיה חיצונית באוזן ( לא נמצאו פקקים) ובדיקת שמיעה יצאה תקינה וכן בדיקת טיפונומטריה יצאה תקינה. הרופא אמר שאינו רואה בעיה ועל כן לא מצא טיפול. עם זאת הבעיה לא נפתרה. האם זו בעיה מוכרת ? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטימות כרונית באזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד24/02/2013קשה לי לענות ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת שקופה נוזליתרפאל20/02/2013
היי אני בן 28 לאחרונה. יש לי נזלת שקופה טורדנית רציתי לשאול מה הסיבות בקצרה. האופיניות. והנפוצות של הנזלת הזאת תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת שקופה נוזלית - תגובה
ד''ר רועי הוד20/02/2013בדר"כ ויראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואל20/02/2013
אתמול בביקורת שגרתית אצל רופא א.א.ג התגלה ממצא חשוד שלא היה בביקורות הקודמות ונמצא ליד התופית. הרופא שלח לסי טי לבירור גודל המסה שהתגלתה ומאיזו רקמה עשוי. אשמח לקבל הסבר מה המשמעות אם הממצא הוא גרמי? ומה המשמעות אם הוא מרקמה רכה?. ואם צריך לטפל- מה דרכי הטיפול?. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד20/02/2013צריך לדעת אם מדובר ברקמה רכה כגון פוליפ/ציסטה/גידול שפיר או גרמי (עצם) כגון הגדלה של עצם וכו'. לא יודע איך לטפל כי אין לי מושג מה טיב הממצא. חכי לבדיקת ה-CT וחזרי לרופא ששלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן ימין נסתמה לחלוטיןעדנצ'ו 2820/02/2013
אני מרגישה כמו חצי בת אדם ככה.. האוזן הימינית נסתמה לי לגמריי מאתמול יש לציין שיום לפני היא גירדה לי מאוד ואז התעוררתי בבוקר וזהו היא נסתמה לגמריי..יש לציין גם שאני מנוזלת ומשתמשת באוטריוין ספריי לאף..מה אפשר לעשות כדי לפתוח את האוזן? אהה ואני גם בתחילת ההריון ככה שלא כול התכשירים מותרים לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן ימין נסתמה לחלוטין - תגובה
ד''ר רועי הוד20/02/2013קשה לי לדעת ללא בדיקה, יכול להיות והחסימה היא רק של התעלה ואז ע"י שאיבה או ניקוי אפשר לפתור אותה, לחלופין יכול להיות שהחסימה מאחורי עור התוף ואז הטיפול שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באוזן שמאל.עומר/אודיולוג20/02/2013
לפני 20 יום בערך, במהלך עבודת תזה, נחשפתי לתדר 500 הרץ בעוצמה של 110 DBHL מיד הורדתי את האוזנייה (פחות משניה), והעברנו את REFLEX DECAY ב 100 DBHL ל 10 שניות. הבדיקות ישמשו אותי ב MA (אודיולוג), בלילה התחילו כאבים באוזן שנחשפה, עשיתי בדיקת שמיעה, והשמיעה שלי תקינה.
ביקרתי א.א.ג. שאמר האוזן ועור התוף נראים בריאים. למה אחרי 20 יום יש לי עדיין כאב באוזן, במיוחד כשאני מדבר בקול רם?
זה התחיל להדאיג אותי.
אני חושב שאני גם שומע צפצוף כרוני בלילה אך לא בטוח, מכיוון שזה מרכזי ואני לא בטוח שזה באמת טינטון(עשיתי בדיקת מאפייני טינטון ולא גיליתי אותו) אני פשוט עובד בתחום ומנסה לעלות על כל בעיה אפשרית.
טמפנו לא הצלחתי לאטום את אוזני, אני אעשה את זה בקרוב.
*חשוב לציין שהאוזן הזו במיוחד, הינה קצת רגישה לעוצמה חזקה, מאחר ובילדות נחשפה לרעש חזק ומאז היא יותר היפראקוזית.
מה כדאי לי לעשות עוד?
בברכה,
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באוזן שמאל. - תגובה
ד''ר רועי הוד20/02/2013קשה לי לענות ללא בדיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באוזן שמאל
עומר20/02/2013מצורפת בדיקת השמיעה האחרונה.
אני מבין שכדאי לי לחזור למעקב של א.א.ג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באוזן שמאל - תגובה
ד''ר רועי הוד20/02/2013נראית בדיקה תקינה לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באוזן שמאל.
עומר20/02/2013תודה על התגובה המהירה.
אני מסיק מזה, שזה יקח זמן עד שהאוזן תתאושש.
והכאב שמלווה יעבור בקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באוזן שמאל. - תגובה
ד''ר רועי הוד24/02/2013מקווה שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסטרפטוקוק - בקשה לייעוץדנה19/02/2013
שלום רב, עקב הימצאות סטרפטוקוק שאינו מקבוצה a רופאת המשפחה רשמה לי רפאפן 500 מג פעמיים ביום לחמישה ימים. אציין שהנני בהריון שבוע 16 ולפני כשבועיים וחצי סיימתי אנטיביוטיקה (רפאפן 2000 מג ליום ל10 ימים) עקב סטרפטוקוק A. שאלתי היא האם הטיפול שניתן לי היום מספיק כדי לסיים עם החיידק בסבב הנוכחי ( אני חוששת שהטיפול אינו חזק מספיק ואז אאלץ לחזור על טיפול אנטיביוטי בהמשך. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסטרפטוקוק - בקשה לייעוץ - תגובה
ד''ר רועי הוד19/02/2013אין צורך לטפל בסטרפ לא מקבוצה a
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותעינבל19/02/2013
שלום רב,
לפני 4 שנים עברתי דירה, גם החלפתי מקום עבודה ושיניתי סטטוס לנשואה. באותה שנה בחורף התחיל רצף של הצטננויות שהביאו למצב של היחנקות בלילות (בין שעה וחצי לשעתיים התקפי שיעול שמביאים אותי למצב של הקאה). בהתחלה סברו שזאת אסתמה, בדקו אותי מיטב הרופאים וגם כמה פרופ' (ביניהם פרופ' וינר פלטיאל) שקבעו סופית שלא מדובר באסתמה. גם לא עזרו משאפים, אינהלציות. עדין אותם התקפות והקאות. בדק אותי גם מומחה לאלרגיות, ד"ר פולק שמעון ולא מצא שום ממצא ופסק שלא מדובר באלרגיה. בדקו אותי מומחים לאף אוזן גרון וקבעו שאין לי כלום. בבית חולים בני ציון קבעו שמדובר בשעלת ונתנו לי תרופה לשעלת שנתנה לי מנוחה מהמחלות ליומיים בלבד. זה 4 שנים בהם אני חולה ללא הפוגה (כמתואר למעלה). השיעול גורם לי לתשישות, להשתנות והכי מפחיד אותי שפעם אחת לא אצליח להקים את עצמי מהמיטה ואחנק. אני כל הזמן מקיאה. הנזלת לא מפסיקה, היו שנים שלא הצלחתי להריח ולטעום. בזכות פרופ' וינר הכרתי את התרופה אבמיס שגרמה לי להריח שוב ורופאת המשפחה נתנה לי לורטאדין שעד לאחרונה שיפר במעט את המצב. השנה רופאת אף אוזן גרון מצאה שהסינוסים שלי מלאים בנזלת ונתנה לי טיפול 14 יום באוגמנטין ועוד מקבץ כדורים וטיפות אף שהצליחו לתת לי הפוגה של יומיים מהמחלות. לאחר הטיפול הזה ראינו בצילום שהסינוסים נקיים. ושוב אני חולה. גם עתה שהגעתי אליה היא אמרה לי "כולם מצוננים אז גם את..." כי לא היתה נראית שום בעיה. אני מחפשת מוצא. רופא שיכול לתת מענה למצבי. האם תוכל/י לייעץ למי עלי לפנות מבלי שיגיד לי שאין לי כלום ואני לא חולה?
בתודה ובברכה,
עינבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד''ר רועי הוד19/02/2013מומחה לאלרגיה?אאג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר רועי
עינבל20/02/2013בדקו אותי אלה שהמלצת עליהם:
מומחה לאלרגיה - ד"ר שמעון פולק
מומחה אאג - ד"ר ולדמן אלי וד"ר אסתר בראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר רועי - תגובה
ד''ר רועי הוד20/02/2013מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית אלכוהול לאחר טיפול אנטיביוטיאליס19/02/2013
שתיתי במשך עשרה ימים אנטיביוטיקה pen-rafa vk 500 ארבעה כדורים ביום סהכ 2000 מג מתי לאחר סיום הטיפול ניתן לשתות אלכוהול? לא היה מצוין בעלון שאסור לשלב עם אלכוהול האם אין לתרופה כל השפעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית אלכוהול לאחר טיפול אנטיביוטי - תגובה
ד''ר רועי הוד19/02/2013לדעתי יום יומיים לאחר סיום אבל לאט לאט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)