מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לביתיזיוה פאר22/03/2012
שלום רב
הבת שלי בת 11 והרופא המליץ לי בגלל שהפה שלה כל הזמן פתוח לעשות ניתוח אדנוידקטומיה וכריתה מלאה או חלקית של הקונכה, אני קצת חוששת מהנתוח האם אתה ממליץ על הניתוח והאם הוא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לביתי - תגובה
ד''ר אביגיל ארד23/03/2012נשימת פה גורמת להתפתחות לא תקינה של הלסת העליונה. כמו כן יש הפרעה לאיכות החיים ואם יש נחרות אז גם פגיעה חברתית. הניתוח אינו מסובך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס?יוני22/03/2012
שלום רב
מדי שנה בעונה זו אני נתקף בקדחת השחת- התעטשויות נזלת וגרד בעיניים
השנה לקחתי יומיים כדור לורסטין ורוב התופעות נפסקו אך האף נסתם הנזלת כאילו תקועה
אני מקנח כל הזמן וטעם לאוכל אין ממש
בהליכה נפתח לי
הלילה מזה 4 ימים כך התעוררתי עם דפ בכרית וניגבתי את האף ובמקום נזלת יצא דם..
לאחר כמה דק מאז שהתעוררתי הדמם פסק
אני לא סובל משום תופעות מיוחדות אין לי חום או כאבי ראש- רק ביומיים הראשונים קצת כאב ראש מאחור הראש
הנזלת לא נראית מוגלתית.
האם סינוסיטיס? האם עלי לגשת לרופא או שהסימנים מראים תופעות שיעברו מעצמם.? בנחיר שלא ירד דם הלילה יש לי הקלה ואני יכול לנשום דרכו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס? - תגובה
ד''ר אביגיל ארד23/03/2012אפשר להוסיף שטיפות אף בתרסיס מי מלח ולמרוח מעט משחה אנטיביוטית בתוך האף. כנראה יש שם פצע מרוב קינוח אף. אם לא יהיה שיפור יש לפנות לבדיקת אאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא א.א.גאורחת21/03/2012
איך אפשר לטפל בהתכווצויות בלתי-רצוניות של שרירי החיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא א.א.ג - תגובה
ד''ר אביגיל ארד23/03/2012אם את מתכוונת להפרעה נוירולוגיה בשם מיוקלונוס הטיפול הוא על ידי נוירולוג. התכווצויות לא רצוניות ממקור נוירולוגיה מטופלות לעיתים על ידי בוטוקס המחליש את השריר אולם בחך זה בעייתי כי פוגע בתפקוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות באוזןנועה21/03/2012
שלום
אני מאתמול שומעת מן דפיקות קטנות ומציקות באוזן שמאל. כאילו דפיקות לב.... בדרך כלל זה קורה לי לכמה דקות ואז עובר ומאתמול מציק לי כל היום... יכול להיות שזה פקק באוזן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות באוזן - תגובה
ד''ר אביגיל ארד23/03/2012יכול להיות פקק באוזן או לפעמים שערה קטנה נוגעת בעור התוף. אם זה ימשיך יש לגשת לאאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שינייםדנה20/03/2012
שלום,
אני בת 20.
כבר לפני כמה שנים הייתי תופסת את עצמי באמצע ריצה בבית ספר עם כאבי שיניים פתאומיים.
עכשיו גם כשנסעתי לחרמון, שוב תקפו אותי אותם כאבי השיניים - עזים,
וגם כשאני מצוננת יש לי את אותם כאבי השיניים.
ממה זה יכול לנבוע? אם יש אפשרות לטפל בזה? או לאן כדאי לי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שיניים - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012יתכן ומדובר בסינוסיטיס שגורם לכאב בשיניים עליונות. יש לגשת לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש באף ושיעול לאחר ארוחהדוד20/03/2012
שלום רב!
אני בגיל 54 בריא טפו ,טפו,טפו אבל לאחר ארוחה רגילה אני חייב לקנח האף כאשר הוא גדוש לפחות 4 עד 5 פעמים אם שתיתי משהו ואם לאו , זה כבר שנים רבות האם זה נורמלי? או שמא יש כאן סימפטום שצריך להיבדק,
דבר נוסף מזה כשנתיים לערך אני משתעל לעיתים בצורה די חריפה גם כן אך ורק לאחר ארוחה בלי קשר לאכילת משהו חריף בערך כ 2 עד 3 דקות רצוף
מה הקשר לאוכל? תמיד לאחר האוכל בלבד . ושוב השאלה האם זה נורמלי?
מודה לכם מראש דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש באף ושיעול לאחר ארוחה - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012ישנה נזלת כרונית המתגברת באכילה. יש טיפול ויש לגשת לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת נשימה חסימתיתמאיה20/03/2012
שלום
ילדי בן השנה וחצי אובחן לאחר מעבדת שינה כסובל מהפרעת נשימה חסימתית, האם הפתרון הוא רק ניתוח?והאם הניתוח מסוכן?תודה מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת נשימה חסימתית - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012לא מבצעים ניתוח לפני שבודקים מה בדיוק הבעיה וממה נובעת החסימה. כמו כן השיקול האם לבצע ניתוח או לא תלוי בחומרת הבעיה ובמישכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהsarit18/03/2012
ברצוני לתייעץ איתך אני מעל גיל 50 . שנים אני סובלת מנזלת .
ניסיתי כל מיני דברים אבל כלום לא עזר - פשוט סבלתי וחייתי עם זה . השנה האחרונה הרגשתי שאני כבר לא יכולה יותר פשוט זה לא מפסיק לנזול אני כל היום עסוקה בזה ו לא יכולה לעשות כלום ללא טישיו צמוד אלי עלי לציין שאין לי בעיות בנשימה. הלכתי לרופא אאג והוא נתןלי אנטיהיסמינים לתקופה לא היה שום שיפור הוא אומר ש יש לי
deviated nasal septum rhinitis chronic
המליץ על ניתוח ושלח אותי לרופא אאג מנתח
)(לצערי הרופא אמר שלא מנתחים רק עם יש בעיות נשימה (מה שאין לי
ואמר שאנ אנסה אנטהיסטימים עד שאמצא משהוא שיעזור לי
בינתיים חברות התרופות עושים עלי קופה יפה כי אני לא מצאתי משהוא שיעזור לי
עכשיו אירי שכבר ניסינו הכל הוא החליט לתת לי זריקת diprospan 2cc amp cf
הוא אמר שזה יהי חד פעמי ומקווה שזה יעזור לא מצאתי הרבה מידע לגבי התרופה ואשמח לשמוע את דעתך והאם מתנפחים מזה ?
הוא אמר שזה יהי חד פעמי ומקווה שזה יעזור לא מצאתי הרבה מידע לגבי התרופה ואשמח לשמוע את דעתך והאם מתנפחים מזה ?ומה היעילות של התרופה כל מידע יעזור. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת נשימה חסימתית
מאיה20/03/2012שלום
ילדי בן השנה וחצי אובחן לאחר מעבדת שינה כסובל מהפרעת נשימה חסימתית, האם הפתרון הוא רק ניתוח?והאם הניתוח מסוכן?תודה מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
sarit20/03/2012לכמה זמן זה יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
sarit20/03/2012לכמה זמן זה יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012הדיפרוספן יעיל לחודש. לא מתנפחים ממנו בטיפול חד פעמי. אולם נשאלת השאלה למה לקחת אותו אם אין ממצא אחר באף המצדיק את שימושו.
לא ברורה לי האבחנה וניתן להגיע אלינו לחוות דעת נוספת על מנת לראות כיצד ניתן לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהוא קטן
sarit21/03/2012תודה על התשובה אבל לנזלת כרוני ללא הפסקה זה לא יכול לעזור? כל האנטיהיסטמינים לא עזרו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף*****17/03/2012
בת 38, רציתי לדעת לגבי ניתוח פלסטי באף, אני סובלת מנזלת כרונית והבנתי שאחרי הניתוח אסור לקנח את האף במשך כמה ימים ואצלי זו בעיה כי כל הזמן מנוזלת.
שאלתי את השאלה גם בפורום ניתוחי אף שם נאמר לי שניתוח פלסטי באף יכול גם לגרום לבעיות בנשימה וכיוון שאני סובלת מנזלת כרונית זה עלול להגביר קשיים בנשימה, האם נכון? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012צריך להבדק ולראות ממה נובעת הנזלת הכרונית. יש לטפל בסיבה שגורמת לנזלת כרונית ורק לאחר מכן לבצע את הניתוח הפלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
*****22/03/2012זו הבעיה שעד היום כבר שנים לא נמצא פתרון הייתי אצל רופאי א.א.ג שתמיד נותנים לי טיפות שלא עוזרות או כדורים גם אצל רופא אלרגולוג שעשה לי טסטים לאלרגיה שנמצאו שליליים גם ממנו קיבלתי כדורים שלא עזרו והוא אף אמר שאין פתרון לבעיה.
גם אחותי סובלת מנזלת כרונית גם אמא שלי סבלה מזה, הנזלת מתגברת בעיקר בשעות הבוקר הלילה וגם כאשר אוכלת או שותה לא משנה מה(אוכל חם, קר, שתיה חמה או קרה)
אז מה עושים בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרון כואבשני17/03/2012
שלום,
לפני כשבוע החל לכאוב לי הגרון לאחר ביקור אצל הרופא התברר כי מדובר במוגלה בגרון. הרופא רשום לי אנטיביוטיקה (מוקסיוויט פורטה) ואמר לי לקחת שני כדורים בבוקר ושני כדורים בערב למשך חמישה ימים שמתוכם לקחתי ארבעה.
אתמול החל לכאוב לי שוב הגרון כמו לפני שבוע כאבים חריפים שמלווים בליכה ירוקה מהפה והאף.
איך זה יכול להיות שהותקפתי שוב בכאבים? האנטיביוטיקה לא עדיין נמצאת בגוף? האם זה יכול להיות משום שלא סיימתי את האנטיביוטיקה? מה כדאי לי לעשות להיוועץ שוב עם רופא,להמשיך את האנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון כואב - תגובה
ד''ר אביגיל ארד23/03/2012אם מדובר בדלקת שקדים עם חידק סטרפטוקוק הטיפול הוא עשרה ימים. אם זה לא חידק אז בין כה וכה הגוף צריך להתמודד לבד וזה לוקח זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד קול ממושךדליה17/03/2012
שלום
חליתי בהתקררות שנמשכה שבוע, חום נמוך, שיעול יבש וגודש באוזניים. במשטח גרון לא נתגלו סטרפטוקוקים. במשך אותו שבוע קולי הלך והצטרד. אני כבר בריאה 10 ימים אבל הקול לא חזר. יש שיעולים יבשים מדי פעם בלילות.
יש לציין שברקע יש סיפור של איבוד הקול עקב בקע בסרעפת המלווה בריפלוקס, ומאז (9 שנים) נוטלת בקביעות 20מ"ג לוסק ליום.
בינתיים אני מקפידה לשתוק על מנת שלא לגרום לנזק נוסף, עושה תרגילי נשימה וסגירת המיתרים כפי שלמדתי בשיעורי פיתוח קול (ללא הוצאת קול) מוצצת סוכריות אקליפטוס, ותרופה הומאופטית לצרידות. ושום דבר לא עוזר.
מלבד בדיקה אצל רופא א.א.ג (שמזומנת לי בעוד כשבוע) - האם יש משהו נוסף שאוכל לנסות בינתיים על מנת להשתפר?
אני מתחילה להיות מודאגת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד קול ממושך - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012לא שידוע לי עיצה אחרת בנוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר שמיעה לאפילפסיהעדן16/03/2012
שלום :)
אני בן 15 ויש לי אפילפסיה בשינה. לכן אחד מהדברים שהיא גורמת ביום זה אאורה שקשורה לאוזן השמאלית שלי. כשיש רעשים חזקים וחדים (כמו צרחה או זמזום חזק) אז מתחיל להיות לי רעש חזק באוזן שמכאיב לי ולפעמים גם גורם לאאורות נוספות במקביל ואפילו למיני-התקפי אפילפסיה בזמן שאני בהכרה.
עלה לי רעיון שאולי עם מכשיר שמיעה על אוזן שמאל, שיטשטש לי במידה את השמיעה, יהיו פחות אאורות. קשה מאוד להתרגל לאאורה הזאת כי זה לא רק מעצבן, זה גם מכאיב נורא באוזן ולפעמים הכל הצד השמאלי של הפנים.
זה נשמע רעיון אפקטיבי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
עדן16/03/2012קראתי עוד טיפה, והבנתי שהרעש הזה נקרא טיניטוס פועם ושיש איזה טיפול ארוך בו. אני רק שואל אם קיים מכשיר שמיעה שמטשטש ומנמיך את השמיעה ואם זה בכלל אפקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר שמיעה לאפילפסיה - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012לא נראה לי שמכשיר שמיעה יעזור, הוא רק יכול להגביר את תחושת הטינטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטה בגרוןתמר13/03/2012
שלום,
היה לי צינון קשה, לאחריו צרידות ואז פצע מאוד מאוד כואב בגרון.
כעבור שבוע וחצי הלכתי לרופאת א.א.ג, שאמרה לי שזאת אפטה ולחכות 2-3 שבועות, ואם זה לא יעזור נעשה בדיקת סיב אופטי. עברו שבועיים מאז שהפצע התחיל והוא עדיין מאוד כואב.
1. איך להקל על הכאב?
2. מה זה יכול להיות אם זה לא עבר אחרי שבועיים?
3. האם בדיקת סיב אופטי יכולה להתבצע באלחוש? זה נורא כואב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטה בגרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012בדיקת סיב אופטי הינה בדיקה שיגרתית המבוצעת במרפאותינו ( למי שיש סיב אופטי)
אבל מה בדיוק יש לך שם לא ניתן לומר ללא בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעבות רירית במקסילרים.סימה13/03/2012
שלום רב,
מזהחודשיים הנני סובלת מסתימה באף נזלת וגודש. הרופאה המליצה על אוגמנטין במקביל לאריוס.
בעקבות צילום מערות האף - תשובה - התעבות הרירית במקסילריים.
מה פירוש התשובה.?? מה צריך לעשות.?
פניתי לרופאת המשפחה והיא המליצה להפסיק עם אוגמנטין ולהמשיך רק עם אריוס?
האם זה הטיפול הרצוי? האף עדיין סתום וקושי בנשימה.ממתינה לתשובה בבקשה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעבות רירית במקסילרים. - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/201299% מהצילומים מפוענחים בעיבוי רירית במקסילרים. זה מעיד על גודש אולם לא לסינוזיטיס. מצד שני אם התחלת אוגמנטין, לא טוב להפסיק באמצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות לב באוזנייםתמר13/03/2012
שלום, כבר מדי כמה חודשים קיים אצלי טינטון פועם בשני האוזניים שבא והולך. יש ימים שבכלל אין לי שום בעיה באוזן. כל פעם שזה מופיע זה מופיע למשך שעה פעימות לא רציפות למשל פעימה אחת ולאחר כמה שניות שוב פעימה או שתיים. שמתי לב שבזמן שמישהו מרים את הקול לידי או שאני שומעת רעש חזק מופיע לי פעימות לב באוזן בזמן הרעש ומתי שהרעש נפסק נפסק גם הטינטון הפועם. שמתי לב גם ממש לאחרונה שיש לי פעימות די חזקות בחזה(לא כואב) הטנטון הזה אולי קשור לבעיה בלב?
אני אבדוק את זה אצל רופא. אבל לפי דעתך ממה למשל הטנטון הזה יכול לנבוע?
בתודה, תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות לב באוזניים - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/03/2012בהחלט יש לגשת לבדוק את קצב הלב ואת לחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)