מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול יבש, ריפלוקס, גרון כואבדנה22/12/2011
שלום לך ד"ר.
אני סובלת בימים האחרונים משיעול יבש וטורדני, כאבי גרון דוקרים וגוש שמרגיש תקוע בגרון. רופאת א.א.ג הסתכלה בגרון שלי עם מראה קטנה ואמרה שיש אדמומיות. לטענתה זה נגרם כתוצאה מריפלוקס (אני לא סובלת מצרבות או בעיות בקיבה) והיא רשמה לי אומפרדקס ל-30 יום וסירופ נגד שיעול. אני כבר יומיים עם האומפרדקס והסירופ והשיעול שלי רק הולך ומחמיר. מדובר בשיעול יבש שממש מכאיב באיזור השקדים. התקפי השיעול נמשכים מספר דקות וחוזרים לפחות פעמיים בשעה. מיותר לציין שבלילה האחרון בקושי הצלחתי לישון. אני מתארת לעצמי שהשיעול מונע מהאדמומיות שיש לי בגרון לעבור- מה עושים? איך אפשר לעצור את כדור השלג הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול יבש, ריפלוקס, גרון כואב - תגובה
ד''ר רועי הוד26/12/2011קשה לי לענות ללא בדיקה. לשיעול סיבות רבות, האם ניגשת לרופא משפחה? צילום חזה? חום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בגרוןנטלי20/12/2011
אני בת 25, פניתי לרופא אף אוזן גרון בעקבות בעיה יומיומית שמטרידה אותי מזה שנתיים- ליחה טורדנית בגרון שמפריעה לי בדיבור ובכלל- בחיי היומיום, הרופא נתן לי כדורים לייבוש הליחה ובגלל שהכדורים לא עזרו הוא המליץ לי לעבור ניתוח לייזר , השאלה שלי היא, לאיזה ניתוח סביר להניח שהוא התכוון? לציין שאין לי סינוסיטיס וצינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד22/12/2011אין לי מושג לפי הנתונים איזה ניתוח הוא הציע לך בגלל ליחה. מיתרי קול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנוריותא.ק19/12/2011
שלום,
בני צריך להוציא צינורית שלא נקלטה טוב בניתוח וגרמה לדלקות,רופא אחד אמר חד משמעית שאפשר וכדאי רק בניתוח נוסף ,ואילו הרופא שניתח אותו נתן לנו טיפות ומי חמצן ל-10 ימים ואמר שכנאה לא תהיה בעיה להוציא את הצינורית ללא ניתוח.
אשמח לשמוע את חוות דעתך אם יש סיכוי ולא הכי קטן שבני יזוז(ללא ניתוח) ויכול להגרם נזק גדול יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנוריות - תגובה
ד''ר רועי הוד22/12/2011בן כמה הילד? כמה דלקות היו לו? כמה זמן הצינוריות במקום? בדר"כ הוצאה אצל ילדים קטנים מתבצעת בחדר ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנוריות - תגובה
ד''ר רועי הוד22/12/2011בן כמה הילד? כמה דלקות היו לו? כמה זמן הצינוריות במקום? בדר"כ הוצאה אצל ילדים קטנים מתבצעת בחדר ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינורית
א.ק26/12/2011שלום, בהמשך לשאלותיך בני בן שלוש וחצי הניתוח להכנסת הצינורית היה במרץ(לפני 10חודשים) והדלקת התחילה בערך חודש אחרי הניתוח ובעצם עד היום הוא סובל מהפרשות יש הפוגות של כמה ימים וחוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינורית - תגובה
ד''ר רועי הוד26/12/2011אם הטיפול המקומי והסיסטמי שקיבל עד היום היו טובים, הדבר הבא יהיה להוציא את הכפתורים מהאוזניים בהרדמה כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע ממושך באףמתוסכלת19/12/2011
במשך קרוב לחודשים , יש לי פצע בתוך הנחיר על המחיצה בין הנחיריים הוא נראה כמו חתך פנימי .
הפצע מעט צורב , ובתקופות שונות כואב יותר / פחות .
בהתחלה הנחתי שמדובר עקב הצטננות והשיומש במטליות לאף . אך זמן כה רב עבר - ואין לי מושג מה זה יכול להיות ובטח כיצד לטפל בו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע ממושך באף - תגובה
ד''ר רועי הוד22/12/2011קשה לענות ללא בדיקה. יכול להיות ומדבור בפצע/דלקת שמצריכה טיפול טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עצב אל עור התוףGuy16/12/2011
אני חרש מזה 37 שנים באוזן אחת כתוצאה מדלקת כרום המוח,לפי בדיקת רופאים הכל במקומו מבחינת עור התוף והשאר,
נראה שפשוט אין עצב והשאלה האם ניתן לחדש עצב ומכך תחזור השמיעה.
בברכה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עצב אל עור התוף - תגובה
ד''ר דן גוטמן18/12/2011ישנה אפשרות כמובן לבצע ניתוח שתל כוכלארי.
אמנם השמיעה לא תחזור אולם אם הניתוח מצליח ניתן לשמוע צלילים מסויימים וע"י אימון ניתן להבין שפה באופן לא רע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיניטוס בנהיגהדניאל15/12/2011
אני בחור שהוכר כסובל מטיניטוס
יכולה להיות לי בעיה בקשר לחידוש רשיון נהיגה?
האם יהיו לי הגבלות בדברים מסויימים בחיי היומיום ?
ד"א אין לי סחרחורות ושום דבר, רק צפצופים בגלל סביבת העבודה הרועשת שלי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיניטוס בנהיגה - תגובה
ד''ר דן גוטמן18/12/2011לא אין קשר בין טינטוס לבין הגבלה בנהיגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- snoring care והתקן דנטאליגליה14/12/2011
בעלי לא מצליח להתרגל ל C-PAP כבר כמה נסיונות והתייאש ממנו ! ראינו באינטרנט שני פתרונות אלטרנטיביות : snoring care של נקסנס (חיישן במזרן ושעון על היד) והתקן דנטאלי שמותקן ע"י רופאי שיניים שמומחים לזה.
מה דעתכם ? האם אתם ממליצים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר snoring care והתקן דנטאלי - תגובה
ד''ר רועי הוד14/12/2011קשה לי להמליץ ללא בדיקה. ישנן סיבות רבות לנחירות או דום נשימה לשינה, רק חלקן יטופלו ע"י התקן דנטלי, יכול להיות שיפור ע"י זה אך קשה לצפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספציפית ל snoring care
גליה15/12/2011בעלי כבר נבדק ויש לו דום נשימה חמור אך איננו מועמד לניתוח. הוא ניסה כמה פעמים c-pap וזה לא הסתדר. האם שמעת על snoring care ? האם הוא מומלץ על ידך או על ידי רופאי אף אוזן גרון בכלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספציפית ל snoring care - תגובה
ד''ר רועי הוד22/12/2011לא מכיר. ממליץ שתפני למומחה בנושא, ממליץ על ד"ר גידי בכר מבילינסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרוןהילית13/12/2011
שלום הייתי אצל נטורופת שהמליץ לי לקחת לטיפול בכאב גרון קל שיש לי אבץ למציצה של סולגאר. ממנו לא בדיוק הבנתי איך קשור אבץ לכאב גרון. אשמח אם תאירו את עיניי מעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון - תגובה
ד''ר רועי הוד14/12/2011גם לי אין שמץ של מושג מה הקשר. אשמח אם תעדכני גם אותי שתדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין אבץ למציצה לכאבי גרון
צוות סופהרב15/12/2011פעולתן המקומית של טבליות האבץ למציצה מסייעות בטיפול בהצטננויות ובדלקות גרון בזכות פעילותו האנטי-ויראלית של האבץ.
בברכה,
עדי ישראל - צוות סולגאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הילית17/12/2011החכמנו. אני כבר בדקתי גם בעצמי. תודה רבה על התגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין אבץ למציצה לכאבי גרון - תגובה
ד''ר רועי הוד22/12/2011זה הוכח? אפשר לקרוא על זה איפשהו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסהמיכל12/12/2011
שלום רב. אני אמורה השנה לטוס פעם ראשונה שלי, זו תהיה טיסה קצרה (4 שעות).
הבעיה שלי היא שבנסיעות עם עליות וירידות(ירושלים לדוגמא) האוזניים שלי ישר נסתמות וזה יכול להישאר סתום ולהציק לי מספר ימים, אני חוששת שבטיסה מהלחץ של העלייה יסתמו לי האוזניים ואני אסבול מכך, הם גם נסתמות לי כשאני מצוננת.
כאשר האוזן מתחילה להיפתח יש לי כמו פיצוצים קטנים. ואני סובלת מכאבים עוד כשהן סתומות.
האם יש מה לעשות לזה (חוץ ממסטיק שלא עוזר לי) כי אני לא רוצה לסבול כשאני לא בארץ ואין לי את הרופא שלי?
רק אציין שיש לי ירידה קלה בשמיעה באוזן שמאל שלא ידוע מה מקורה (כנראה כי מגיל קטן מאוד היו לי דלקות אוזניים חוזרות)ובאמת לרוב כשנסתמות לי האוזניים זה לרוב אוזן שמאל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה - תגובה
ד''ר רועי הוד14/12/2011ניתן ללעוס מסטיק, לשתות או לאכול בעיקר בזמן נחיתה או המראה, ואם אף סתום להשתמש בטיפות אף שיפתחו אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך התייעצות בנושא ניקוב עור התוףדוד11/12/2011
ראשית תודה רבה על התגובה ד"ר.
שנית,
לשאלותייך - כן,אני בטוח שיש כפתור כי כל רופא שבודק אותי אפילו רופא משפחה בבדיקה שגרתית מיד רואה כפתור באוזן ומתפלא על כך.
גם אני לפני מספר שנים הופתעתי ושאלתי את הרופא אא"ג שלי למה הוא לא שולף את הכפתור,הוא אמר שאין לי מה לדאוג לגביו זה משהו שיוצא אחרי כמה זמן ומתישהוא הוא יצא לבד.אם מוציאים אותו צריך בניתוח כי זה הליך לא כל כך נעים והוא טוען שזה מיותר לנתח בגלל כפתור.
רציתי לשאול אותך,מהו אירפופר עליו את ממליצה בתגובתך?זה הליך כואב?מסובך?
ולגבי ניקוב עור התוף,שוב,שאלותיי החשובות הן האם זה מכאיב?יכול לגרום לבעיות שמיעה?
זה פתרון מתאים לבעייה שהצגתי?
עבר כבר חודש מאז שהייתי אצל אותו רופא אא"ג..וכלום לא השתנה.עדיין מושך באפי כדי לבדוק האם אשמע יותר טוב אך רק אוזן שמאל מתפקדת...אוזן ימין נפתחת ונסגרת מיד ואז הצלילים באוזן זו נהיים עמומים יותר ופחות ברורים אינני שומע בחדות כבעבר..
תודה רבה,
התייעצות זו חשובה לי לפני שאני חוזר אל הרופא,כי הוא מתכנן לנקב את עור התוף בביקור הבא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך התייעצות בנושא ניקוב עור התוף - תגובה
ד''ר אביגיל ארד26/12/2011האם הכפתור באוזן שמאל? אירפופר הוא מכשיר הניתן לרכישה ובעצם "מפמפם" או יוצר השוואת לחצים, משהו דומה למה שאתה קורא "מושך באף". השימוש בו אינו כרוך בכאב, מלבד לארנק, כי מחירו לא נמוך. כפתור שלא יצא עשרים שנה, לא יצא לבד. לא ברור לי למה הרופא שלך ממהר לנקב את עור התוף. האם קיבלת תרופות לייבוש הנוזלים? האם נבדק הלע האפי שלך כדי לשלול חסימה של צינור האוסטכיוס דרכו משווים לחצים?? ניקור עור התוף כואב. ניתן להשתמש באילחוש מקומי. אני חייבת לומר שאינני מבצעת פעולה זו במרפאה. יש דרכים אחרות ואם הנוזל נשאר עדיף לעשות זאת בהרדמה מקומית ולהכניס צינורית. זאת רק כברירה אחרונה. מעבר לזה קשה לענות לך בלי לערוך בדיקה מלאה. רצוי גם בדיקת שמיעה כולל טימפנומטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשים באוזנייםjulia10/12/2011
תודה שחזרת שלי ד"ר
ובכן הראשים הם קבועים אך כנראה התרגלתי זה מה שקורה כשיש לך אורח עקשן.
למדתי אפילו להירדם עם זה. הרעשים אינם קשורים לפעימות הלב . הרעש הוא כמו גלים רחוקים ולפעמים נוסף רעש צרצרי כזה ובמקביל רעש סטטי כזה שלפעמים אני מצליחה לנטרל אותו מהשמיעה ולפעמים מתעקש להישאר..אני יכולה לתאר מצב של פעם או פעמיים שהתעוררתי בגלל הרעש החזק מהאוזן.
מבחינת ירידה בשמיעה ובכן כן יש לי ירידה בשמיעה לפני שנתיים ולפני חודש בדקתי שוב ולא היה שינוי . המצב עומד היום כמו שהיה לפני שנתיים. ללא שינוי.
כמו שאמרתי אומנם למדתי לחיות עם זה ולפעמים מציק יותר ולפעמים פחות . אבל הייתי שמחה לדעת אם יש אפשרות לדעת על זה יותר ואם יש טיפול ואם יש סיכוי שזה יעלם כמו שזה בא פתאום?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעשים באוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011לא הבנתי אם יש ירידה בשמיעה לפי בדיקת שמיעה? אם יש ירידה בשמיעה, צריך לראות מה טיבה ומה הסיבה לה. אם הסיבה ניתנת לתיקון, אולי השמיעה תשתפר ואיתה גם הרעש המלווה, אם לא בר תיקון, ניתן לנסות לטפל בטנטון עצמו ע"י תרופות שונות, טיפול התנהגותי או מכשיר שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעשים באוזניים
julia10/12/2011לא דיברו איתי על תיקון בירידת השמיעה.
וכן היתה ירידה בשמיעה לפני שנתיים. רציתי להגיד שאין הרעה במצב.
נראה שמחר אקבע תור לרופא המשפחה ואקח את כל ההמלצות שלך.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעשים באוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול תינוקעדידו'ש10/12/2011
שלום רב
בני בן 8 חודשים שבוע אחרי הלידה הוא החל עם שיעול טורדני כמו סטרידור הדבר לעיתים פעמיים ביום ויש ימים שגם אין ויש ימים שהם יותר והתערבות של משאף בודיקורד,
רק במקרה שמחריף אז הוא אכן בהתקף אבל לרב לא מפריע לו לישון או לנשימה.הייתי אצל רופא ריאות ילדים אמר לי שכנראה מלציה וזה אמור לחלוף אבל רופאת ילדים אמרה שכנראה אצטרך ברונכוסקופיה . אני לא מעוניינת להעשות כזאת בדיקה פולשנית לילד שלי. מה שגם הדבר לא כלכך חמור תודה לאל רק במקרים שזה מתחזק יותר . גם לפני בכי יש ציפצוף ממתירי הקול יש לציין שהתינוק צרחן וצרוד לעיתים קרובות
מה דעתך בנושא תודה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול תינוק - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011אני חושב שיש צורך בביצוע לרינגוסקופיה כהתחלה, בדיקה עם סיב אפטי דרך האף של מבנה תיבת הגרון, יכול להיות והבעיה נמצאת שם, אם כן ניתן להחליט לגבי המשך הבירור/טיפול לפני ביצוע ברונכוסוקפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים תפוסות כואבותאבי10/12/2011
ביומיים האחרונים יש לי כאב מהאוזן כאשר מושכים בתנוך שמקרין לצוואר ולעורף ואני מרגיש שכל צד שמאל תפוס. גם הפה נתפס לאחר שאכלתי פעמיים
כמו כן יש לי טעם מר בפה בצד וקשה להרגיש בטעם האוכל
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים תפוסות כואבות - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011גש להבדק, יכול להיות ומדובר בבעיה עצבית או דלקת מקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן שמאלדודו09/12/2011
שלום רב אני בן 35 אספר בקצרה על הבעיה יש לי כאבים כול הזמן באוזן שמאל ואחרי בדיקה שגרתית אצל רופא אין שום בעיה של דלקת אני סובל מסחרחורות בפרט שיש רעש של מוסיקה חזקה או שאני מתמקד במסך ישר לי לי סחרחורת ואז בחילות והגשה של נפילה שזה מצב מוזר מאוד עשיתי בדיקת עיניים והכול היה גם תקין
קראתי קצת על השם קריסטלים שיש בתעלות באוזן התיכונה ברצוני לשאול לאיזה רופא אתה ממליץ לי ללכת ומה יכול להיות הסיבות שאני סיפרתי לך אתה רופא אתה אמור לדעת קצת מהרקע שספרתי ואיזה טיפול אפשר לקחת מה ההמלצה שלך אבקש תשובה מקצועית לבעיה שלי כי אני סובל והחיים כבר לא אותו חיים שהיו לפני שנים עברו
אודה לך אם תיהי לי תשובה מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן שמאל - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011הייתי מתחיל בבידקת א.א.ג ונוירולוג, יכול להיות ומדובר בקריסטלים או בבעיה אחרת שגורמת לתלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה לרופאים ולאורחיםבתאל08/12/2011
רופאים: אני לא חושבת שאתם מקצועיים עם אנשים תמימים מבקשים ייעוץ ואתם מתעלמים ממש חוצפה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה לרופאים ולאורחים - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011מצטער שלא קיבלת תגובה. אנו עונים על שאלות בהתנדבות ובזמננו החופשי, השבוע היתה בעיה במענה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)