מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גולה במפשעהנטע07/07/2009
שלום,
לפני מספר שבועות כתבתי כי רופא משפחה חשד כי יש לי בקע מפשעתי. בבדיקות אולטראסאונד לא נמצא כל ממצא לבקע. מאז המצב מחמיר ונדמה כי בגולה מופיעה לעיתים יותר קרובות ולאו דווקא בסמיכות לפעילות ספורטיבית. במגע האזור כולו יותר נושקה (ביחס לצד השני). אציין כי בימים האחרונים יש גם כאב בבטן התחתונ אשר מופיעים לסירוגין.
בשכיבה כלל לא מרגישים את הגולה ונדמה שהיא נעלמת וניתן לחוש בה רק בעמידה.
מכיוון שהרופאים לא מוצאים דבר שאלתי כיצד להמשיך מפה. כי למרות שהרופא לא מצא בקע (לא בבדיקה ולא במגע) הכאב גובר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מציע להיבדק על ידי
ד''ר דני רוזין07/07/2009רופא שמומחה לבקעים (כירורג).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..אסי אושר01/07/2009
לפני שבועיים בערך כתבתי כאן שנהיתה לי גולה בצוואר בצד שמאל
בקיצור... הכאבים כבר מזמן נעלמו אבל הגולה לא? זה נורמלי? בוא נגיד שהיא לא חזקה כמו שהיתה לפני שבוע שבוע וחצ אבל היא עדיין קיימת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נסיגה של בלוטה דלקתית
ד''ר דני רוזין01/07/2009יכולה לקחת זמן רב יחסית. אם יש מגמת שיפור באופן כללי- אז מציע פשוט להמתין עוד מס' שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים פנימייםגיל30/06/2009
שלום ד"ר
הובחנו אצלי טחורים פנימיים ללא דימום שגורמים לי לאי נוחות (הרגשה של נפיחות) באזור פי הטבעת.
רציתי לדעת אם טיפול בנרות פרוקטוגליבנול לטחורים פנימיים יעיל לזה? ואם יש טיפול יעיל יותר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמור להיות יעיל-
ד''ר דני רוזין01/07/2009אבל כמובן צריך לנסות, זה יכול לפתור אי נוחות זמנית אבל לעתים טחורים משמעותיים דורשים התערבות כמו קשירה- תלוי במידת הסימפטומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיהמיכל29/06/2009
אני בת 34 עברתי לפני חודש ניתוחון קטן עקב אבצס בשד שלחו אותי לעשות מומוגרפיה כי לאמא שלי היה סרטן והיא נפטרה הרופאה שלי אומרת שלא כדאי לי לעשות כי זה לא אמין ואני עדיין צעירה בשביל הבדיקה הזאת רציתי לדעת אם היא צודקת ומה אני צריכה לעשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לא מעט ויכוחים על הבדיקות
ד''ר דני רוזין29/06/2009להדמיית השד בגיל צעיר, מתחת ל-40. זה נכון שכבדיקת סקירה לכלל האוכלוסיה ממוגרפיה פחות יעילה בצעירות, אבל זה עדיין לא אומר שאי אפשר לראות כלום בגיל צעיר. בד"כ בצעירות מסתפקים באולטרהסאונד, אבל אם כבר היה ממצא חריג (אבצס), ואם גם יש סיפור משפחתי משמעותי- אני בוודאי לא רואה זאת כטעות לבצע גם ממוגרפיה (אבל גם US ). בטכניקות של היום (ממוגרפיה דיגיטלית) סביר להניח שבכל זאת ניתן יהיה לקבל תשובה- אלא אם רקמת השד מאד צפופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בלשוןמיכל29/06/2009
יש לי הרבה זמן פצע באמצע הלשון היום קמתי בבוקר והפצע שהיה תמיד לבן נהפך לאדום כאילו שהיתפוצץ ואני לא מבינה מה זה יכול להיות כי זה מפחיד אותי אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דני רוזין29/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=115 id=link]אף אוזן גרון[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה במפשעהנטע28/06/2009
שלום,
לפני כמה חודשים אבחנתי בגולה במפשעה שמאל. הגולה לא הפריעה והופעתה הייתה בעיקר לאחר ספורט.
רופא משפחה חשד בבקע מפשעתי. בבדיקת אולטראסאונד, לא נמצא בקע מפשעתי אך נמצא ממצא כלשהו שהרופאים לא ידעו בדיוק מהו (שללו קשרי לימפה). בבדיקות דם שערכתי נמצאו כל הפרמטרים תקינים וכן בבדיקות אולטראסאונד נוספות נמצא שהכל תקין (בטן ואגן).
עם זאת, לאחרונה אני מרגישה כי הנפיחות באזור מופיעה לעיתים יותר קרובות.
מה הדבר יכול להיות? וכן מה עלי לעשות?
הסמיכות לפעילות גופנית מחשידה
ד''ר דני רוזין28/06/2009בכל זאת לבקע או למקבילה שלו- לפעמים הפתח קטן צאד ולא מאפשר יציאת מעי, אלא רק קצת נוזל מתוך הבטן, שמנפח לסרוגין את המפשעה כמו ציסטה קטנה. אם זה מופיע לסרוגין- כדאי לנסות להיבדק בזמו שזה בחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נטע29/06/2009תודה על תשובתך.
ברם לא ברור לי למה הכוונה במונח "מקבילה שלו"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה למצב דומה לבקע- כשיש פתח
ד''ר דני רוזין29/06/2009במפשעה אבל הוא זעיר, ומאפשר רק מעבר נוזל ולא תוכן כמו שומן או מעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףדנה26/06/2009
שלום!
אני בת 16 ובשפה התחתונה בפה יש לי משהו מוזר. בתוך הפשה עצמה יש מעין כדור שלא זז ולא כואב ואני לא מרגישה אותו. הוא כבר שנה שנתיים ככה. והוא הופיע אחרי שליד הפה היה לי חצ'קטון ואז החצ'קון נעלם ואחרי כמה זמן זה הופיע. כדשאני נוגעת בו חזק ומנסה ללחוץ עליו אז אני לא מרגישה קצת את השפה התחתונה כאילו שהי ארדומה,וזה מתחיל לי קצת ליכאוב,אבל ככה שאני לא נוגעת בזה לא רואיעם ולא שמים לב לזה ביכלל. זה לא מפריע לי לאכול ,זה כאילו אין את זה שם. וכשאני נוגעת אז אני שמה לב וניזכרת בזה. והיום נגעתי בזה וזה ממש כאב וירד קצת דם. וזה קשיח כמו אבן!
יש מצב שזה ח'צקון שלא ייצא?
מה זה יכול ליהיות ? העאם זה לא גידול?
והאם אני ל אצריכה לידאוג?
בבקשה תעזרו לי!
ראשית, משהו שקיים שנתיים אינו מדאיג
ד''ר דני רוזין26/06/2009ובודאי אינו גידול, כך שאין צורך להילחץ (וגם ה"דחוףףףף" היה קצת מיותר). הגולה הזאת יכולה להיות למשל איזו ציסטה קטנה של העור (ממצא שפיר ושכיח ולא מדאיג), אבל בלי לבדוק אי אפשר לומר בודאות. אם את מודאגת לכי לרופא המשפחה שיתרשם בעצמו. אבל קודם כל: להירגע :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחור עם פיסורהיעל26/06/2009
שלום,
אובחנה אצלי פיסורה והתחלתי שימוש בניפדיפין. לאחר שלושה ימים של טיפול אני מרגישה בליטה ליד פי הטבעת, משערת שזה טחור. האם להמשיך בטיפול של הפיסורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, להמשיך.
ד''ר דני רוזין26/06/2009סביר להניח שהבליטה היא מה שנקרא skin tag או anal tag, זה מין קפל עור שצומח ליד פיסורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות בעיכול לאחר ניתוח כיס מרהצחי23/06/2009
אני בן 21, עברתי לפני כשנה ניתוח לכריתת מרה לאחר מופע של אבנים ודלקת בכיס המרה.
מאז הניתוח אני סובל באופן משמעותי יותר מפעם משילשולים, עצירויות, צרבות, בחילות וגזים.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קודם כל כדאי להתייעץ עם
ד''ר דני רוזין23/06/2009גסטרואנטרולוג, למרות סמיכות הזמנים יתכן וישנה בעייה אחרת במערכת העיכול שניתנת לאיבחון וטיפול.
אחרי כריתת כיס מרה נוזל המרה זורם ישירות מהכבד למעיים, ולפעמים זה גורם לשילשולים ותופעות אחרות. לרוב זו תופעה חולפת, תוך מספר שבועות, אם זה ממשיך ניתן לעתים להעזר בתרופות סופחות, כמו כולסטירמין- התרופה סופחת את מלחי המרה ומפחיתה בכך את הגרוי של המעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט לאחר ניתוח אפנדציטשגיא22/06/2009
עברתי לפני שבועיים וקצת ניתוח אפנדציט.. אני כבר מרגיש טוב עכשיו ויום חמישי הייתי במסיבה וגם יום שבת במסיבה.. הרופא אמר לי בעקרון שאני צריך לנוח ולא לעשות פעילות ספורטיבית- כל עוד אני לא משתגע במסיבה ולא כואב לי כלום זה בסדר או שעדיף לא?
אם אתה מרגיש טוב אין מגבלות מיוחדות
ד''ר דני רוזין22/06/2009יש גם קצת הבדל מבחינת סוג הניתוח- אם לפרוסקופי אז אין ממש חתכים משמעותיים שצריכים להתאחות, ואפשר לחזור לפעילות מלאה כשמרגישים טוב. בניתוח פתוח עם חתך בבטן ימנית יש בכל זאת תקופת איחוי של דופן הבטן, וכדאי להפחית פעילות מאומצת לכ-6 שבועות, אבל פעילות רגילה אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בצוואראסי אושר20/06/2009
פתאום אתמול צצה לי גולה בצוואר מצד שמאל כזה מתחת לאוזן וזה כואב רצחחחחחח
ואני ממש מרגיש גולהה
היה לי את זה שהייתי קטןןן כמה פעמים אבל אני לא זוכר מה זה
מה זהי כול להיות??? אתמול שרטה אותי הכלבה של חבר שלי זה יכול להגרם מזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה יכול להיות קשר לימפה
ד''ר דני רוזין21/06/2009("בלוטת לימפה"). לקשרי לימפה נטיה לגדול ולעתים לכאוב כשהם פעילים, לרוב בתגובה לזיהום או דלקת אחרת- זה חלק ממנגנון ההגנה החיסוני של הגוף, וכמובן נורמלי. בהחלט יכול להיות קשור לשריטה מהכלבה.
מציע לעקוב מס' ימים, ואם אין הקלה להיבדק על ידי הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר כנס בבקשה משהו חשוב ומוזר..
אסי אושר21/06/2009לפני ממש כמה שעות שמתי לב שה'גולה' שינתה מיקום
היא עלתה למעלה ב2 ס"מ בערך , והיא עכשיו ממש צמודה לאוזן שמאל.
הכאב פחת בצורה משמעותית עם המעבר שלה בכמה ס"מ למעלה , אבל אני מתחיל לדאוג כי זה צמוד מדי לאוזן ודרך אגב היא כל כך חזקה שהיא בולטת לעין ואפשר לראות אותה ככה בלי לגעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל מה שאתה מתאר לא נשמע מדאיג
ד''ר דני רוזין21/06/2009ומאפשר מעקב של כמה ימים, ביחוד שהכאב פחת. אבל אם אתה לא שקט- פנה לרופא לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהlala17/06/2009
שלום,
לפני כחודש אובחנה אצלי פיסורה בפי הטבעת. טופלתי בנרות רקטוצורין המרוחים במשחה דרמקומבין. לפני כשבוע הפיסורה חזרה, כואבת יותר.
האם זוהי שיטת טיפול מקובלת? בפורומים אני רואה שימוש במשחה ניפדיפין.
כמו כן, מה ביכולתי לעשות על מנת להקל על הכאב עד שהרופא יוכל לראות אותי שוב?
אכן ניפדיפין הוא הבסיס
ד''ר דני רוזין17/06/2009לטיפול שאינו ניתוחי, הנרות אולי מקלים קצת אך אינם טיפול יעודי- שמטרתו להשיג הרפייה של שריר פי הטבעת.
הקלה על כאב יכולה להיות השילוב של כדורים נגד כאבים, משחה לטחורים (עדיף על נר), וריכוך יציאות- למשל על ידי שמן פרפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםבת 2616/06/2009
ערב טוב ,
אני סובלת מאנימיה קשה , ובלי הגזמה קיבלתי בשנה האחרונה יותר מ- 30 מנות דם , וגם כן קיבלתי כעשרה עירוי ברזל ...
פעם ההימוגלובין יורד בצורה משמעותית ( HB=4 ) ואחרי מנות הדם עולה ל- 10 , ואז אחרי כמה ימיים או שבועות יורד עוד פעם . מחסני הברזל כמעט אפסי ...
בבה"ח אומרים שיש דימום ממקום כלשהו , אבל עדיין לא יודעים מאיפה ...
כמובן שללו מחלות בדם ובייצרתו , גם כן נשלל דימום מהווסת( יותר מחצי שנה לא מקבלת- אני בנתיים בתת משקל (38ק"ג) ...
עברתי כמה בדיקות לשלול דימום ממערכת העיכול ( גסטרוסקופיה , קולונוסקופיה , וידיו קפסולה , CT בטן , ... ) והכל יצא תקין...
בנתיים אני במעקב רופא גסטרו , האם תוכל להסביר לי מאיפא אפשר לאבד דם בצורה כזאת ?
אתמול עשיתי ס"ד והנה התשובה :
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
10.8- 4.8 K/ul 6.0 WBC
5.40- 4.20 M/ul 2.19 RBC
1 16.0- 12.0 g/dl 5.4 HB
47.0- 37.0 % 16.7 HCT
31.0- 26.0 pg 18.3 MCH
36.7- 33.0 g/dl 30.5 MCHC
16.0- 11.0 % 18.6 RDW
97.0- 80.0 fL 76.3 MCV
15.0- 0.0 0.1 MACRO%
10.0- 0.0 11.0 MICRO %
10.0- 0.0 0.7 HYPER%
10.0- 0.0 30.1 HYPO %
10.0- 0.0 0.4 MICRO%/HYPO%
450- 150 K/ul 998 PLT
13.0- 4.0 fL 10.1 MPV
- ++ MICROCYTOSIS-DIF
- +++ ANISOCYTOSIS-DIF
70.0- 40.0 % 52.0 NEUTROPHILS%-DIF
7.0- 0.0 % 1.0 EOSINOPHILS%-DIF
40.0- 20.0 % 39.0 LYMPHOCYTES %-DIF
8.0- 2.0 % 8.0 MONOCYTES%-DIF
8.0- 1.9 3.1 NEUTROPHILS abs-DIF
0.6- 0.0 0.1 EOSINOPHILS abs-DIF
4.5- 0.9 2.3 LYMPHOCYTES abs-DIF
1.0- 0.2 0.5 MONOCYTES abs-DIF
פירוט הערות
מציין הערה
1
בוצע פעמיים
קשה לענות בלי לראות את כל הבדיקות
ד''ר דני רוזין16/06/2009שנעשו עד כה- אבל אם באמת אין פרוק דם, אלא איבוד, ויש סימנים של איבוד דם במערכת העיכול, הבדיקה המתאימה לאחר כל מה שעברת היא אנטרוסקופיה עם שני בלונים- בדיקת המעי הדק לכל אורכו מבפנים. לעתים אפילו מגיעים לניתוח ובדיקת המעי תוך כדי ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר apendectomyמיה16/06/2009
אני שישה ימים לאחר כריתת תוספתן בשיטה הלאפרוסקופית האם נורמלי עדיין לחוש בכאבים חותכים ומשתקים בבטן ימנית תחתונה?? תודה רבה
עדיין סביר,
ד''ר דני רוזין16/06/2009הכאב יכול לנבוע מהחתכים אך גם מאיזור הניתוח עצמו בתוך הבטן, תלוי גם כמה דלקת היתה שם- לוקח זמן עד שהאזור מחלים. אם יש תופעות נילוות כמו חום או הקאות, או שהכאבים עזים מאד, כדאי לנות חזרה למחלקה הכירורגית, ולשקול הצורך בהדמיה כמו אולטרהסאונד או סי טי- בשאלה של הצטברות נוזלים או מוגלה באיזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פינולידל סינוסבר16/06/2009
דר שלום,
אני בחור בן 26 והובחן אצלי זיהום בפינולידל סינוס- ציסטא (שערה) קיבלתי אנטיביוטיקה וזה עבר.
הרופא אומר שאני חייב לעבור ניתוח. השאלה היא בעצם עד כמה מסובך הניתוח ואיך אני יכול לבחור את הרופא המומחה ביותר לניתוח כזה? האם אתה עורך ניתוחים מסוג זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הניתוח אינו מאד מסובך, אבל
ד''ר דני רוזין16/06/2009לעתים יכול להיות עם החלמה יחסית ארוכה וקשה. צריך לשקול טוב האם הוא באמת חיוני. אני מבצע ניתוחים כאלה, פעמים רבות זה נכלל בתחום של פרוקטולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)