מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גולה או נפיחות במפשעהelina31/12/2009
שלום דוקטור.אני אחרי כריתה של בלוטת התריס עקב פפילרי.לאחרונה אחרי שאני מודעת לכל הבלוטות לימפה ואם הן נפוחות זה יכול להיות מסוכן מימששתי אצלי לפני כ3 חודשים גולה או נפיחות במפשעה.בשבוע אחרון היא גדלה.חשוב לציין שאני מגלחת אך אף פעם לא היה לי דבר כזה או אולי אף פעם לא שמתי לב.בכל אופן היום הייתי אצל כירורג שיש לו US במרפאה הוא אמר לי שזה לא בלוטת לימפה אלה נגע נייד ותחת אור אך בוודאות לא בלוטת לימפה.קיבלתי משחה THREOLONE. אך הוא לא שלל אופציה של ניתוח או דיקור במידה ומשחה לא תעזור.האם הגדרה של זה זה ציסטה עם כן אני פשוט לא מוצאת שום מידע ברשת לגבי ציסטוט במפשעה או שיש לזה שם אחר?ולמה ניתוח או דיקור הרי עם זה לא בלוטה אז למה לדקור או שזה כמו בקשר לקשרים בבלוטת התריס ש 4% מקשרים מעל 1 ס"מ סרטניים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם זה באמת ציסטה תת עורית
ד''ר דני רוזין01/01/2010אז זה לא הופך לממאיר, חפשי תחת Sebaceous cyst. מוציאים אם זה גדל ומפריע, או לעתים מזדהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרית לימפה נפוחהגלי30/12/2009
שלום רב,
אני בת 38 ואתמול הייתי אצל הכירורג על מנת לבדוק קשר למפה קטן מובילי לא רגיש 2-3 מ"מ באזור סופרה קלוויקולרי (כדבריו) . הוא שלח אותי לבדיקות דם רק ליתר בטחון ואמר שהוא בכלל לא מודאג.
להלן התוצאות:
WBC 11.10 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)*
NEUTROPHILS 8.10 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)*
NEUTROPHILS % 72.90 % ( 46.00- 68.00) (.........)*
LYMPHOCYTES 2.30 K/UL ( 1.10- 3.50) (....*....)
LYMPHOCYTES % 20.80 % ( 15.00- 45.00) (.*.......)
MONOCYTES 0.60 K/UL ( 0.08- 0.90) (.....*...)
MONOCYTES % 5.20 % ( 2.00- 9.00) (...*.....)
EOSINOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.60) (.*.......)
EOSINOPHILS % 0.70 % ( 0.00- 6.00) (*........)
BASOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.15)
BASOPHILS % 0.40 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)
RBC 4.73 M/UL ( 3.90- 5.40) (....*....)
HEMOGLOBIN 12.70 G/DL ( 12.00- 16.00) (.*.......)
HEMATOCRIT 39.00 % ( 35.00- 45.00) (...*.....)
MCV 82.30 FL ( 80.00- 98.00) (*........)
MCH 26.80 PG ( 27.00- 33.00)*(.........)
MCHC 32.50 G/DL ( 32.00- 35.50) (*........)
PLATELETS 381.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (.......*.)
MPV 8.70 FL ( 6.50- 11.50) (...*.....)
RDW 13.80 % ( 11.00- 16.00) (....*....)
CEA 0.10 NG/ML ( 0.00- 3.00) (*........) NORMAL
(NON SMOKERS 0 - 3 NG/ML)
(SMOKERS 0 - 5 NG/ML)
רציתי לדעת האם הבדיקה תקינה והאם הערך הגבוה של הכדוריות הלבנות והנוטרופילים קשור לכך שהייתי קצת חולה לפני כשבוע ושאני בחודש האחרון מאוד מאוד מצוננת וקצת סובלת מסינוסיטיס, ובכלל, האם אני יכולה להיות רגועה בקשר לבדיקה?
יש לציין שאת הנפיחות הקלה בבלוטות גיליתי ממש במקרה כשגירדתי באיזור.
אודה מאוד לתשובתך,
גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכדוריות הלבנות אכן יכולות להיות
ד''ר דני רוזין30/12/2009קשורות למחלתך לאחרונה, והבלוטה אכן נשמעת לא מדאיגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיסCסיגלית30/12/2009
ליפני כ5 שנים עברתי טיפול בהפטיטיסC בהצלחה.(פג אינטרפרון,וירומידין+ריבווירין).PCR שלילי,תיפקודי כבד בנורמה.האם יש סיכוי אפילו קטן שאני יכולה להדביק ביחסי מין במצב הנוכחי?4
לדעתי כן. הנגיף יכול להיות קיים
ד''ר דני רוזין30/12/2009עדיין בתוך התאים. אבל ממליץ לשאול בפורום מחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן בבלוטת התריסרמי29/12/2009
שלום,
אבקש את התייחסותך לממצאים הבאים:
דוח היסטולוגי של FNA בלוטת התריס שדגם קשרית של 1 ס"מ בבן 35:
"במשטח קטעי אפיתלפוליקולרי אטיפים חלקם במבנה monolayer . בחלק מהגרעינים נראים grooves ובאחדים intranuclear cytoplasmic inclusions . הממצא מתאים ל- papillary ca of thyroid .
מהי הגישה הנהוגה במקרים הללו ?
מהי המשמעות מבחינת מידת התקדמות הסרטן וסיכויי החלמה ?
האם עלי להיות במעקב אונקולוג ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כריתה מלאה של הבלוטה.
ד''ר דני רוזין30/12/2009השלמת שימוש ביוד רדיואקטיבי. המשך מעקב אנדוקרינולוג. טיפול תחליפי לבלוטה.
סיכויי החלמה מצויינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית פיפי בלילמרדכי27/12/2009
שלום שמי מרדכי בן 58 לאחר התקף לב קל.
1- יש לי בעיית השתנה בלילה אני קם כמה פעמים בלילה להשתין ולא מצאתי פיתרון לנושא מה לעשות?
אני עייף במשך היום ולפעמים יושן.
הרופא שלי הציע לי גלולה שאסור להפסיק לקחת אותה(אורולוג)
ניסיתי כדורים לפרוסט לא עזר ואני שוקל להשתמש בכדורי פרוסטה גארד או chromium piclinate 200 mg , מה לעשות? אני לא יושן טוב ,אני גם לוקח כדורים משתנים בשם נורמיטן 25mg
-------------------------------------------------------------------- 2-בקשר לניתוח עם גלי רדיו כתבתם שיש כאבים חזקים בניתוח בגלי רדיו ,כמו כן כתבתם שהטיפול טוב ל 2-3 שנים אולי תוכלו להסביר את הנושא?
3- גם אני סובל מנחירות והפסקות נשימה ההיתי במעבדת השנה ושם המליצו לי על מסכת cpap ניסיתי אותה במשך שבועים ולא הצלחתי להתרגל. מה אתם ממליצים.
בתודה מרדכי
רק בריאות,
בעיית נחירות בלילה ,בעיית פיפי בליל
העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דני רוזין27/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=282 id=link]אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בצד שמאלאסתר23/12/2009
שלום רב,
אני סובל מכאבים הולכים ומתגברים בבטן התחתונה עם הקרנה עד מאחורי הגב בצד שמאל בסריקת CT נמצא הממצא שיש נגע סולידי פרה אאורטלי ורציתי לדעת קצת יותר פרטים.
אשמח לקבל את תשובתכם
קשה לומר בלי לראות את
ד''ר דני רוזין25/12/2009התשובה המלאה, שלא לדבר על הצילומים עצמם. כעיקרון נגע סולידי הוא ממצא רקמתי- שאינו נוזלי, אבל לא ברור מה בדיוק אופיו (גודל, מיקום מדוייק, חומריות). המיקום הוא קדמית לאאורטה (אבי העורקים), צריך לדעת אם יש קשר לעורק, ובאיזה גובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PNSטל21/12/2009
שלום. בן 22 עברתי ניתוח לכריתת סינוס פילונידלי לפני חודש וחצי.. הפצע עכשיו פתוח, מפריש ואני מחכה שייסגר. נאמר לי לשטוף את הפצע 3 פעמים ביום כדי למנוע זיהום. לא יוצא לי לשטוף את הפצע 3 פעמים ביום.. אני רוצה לדעת מה יקרה אם הפצע יזדהם? תודה.
סביר להניח שלא יקרה כלום- זה רק
ד''ר דני רוזין22/12/2009יאריך את תקופת ההחלמה. אם הפצע נסגר ויש עדיין הפרשות וזיהום בפנים אז לעתים יש צורך בפתיחה חוזרת, אבל אם הוא פתוח היטב אז זה צפוי להחלים. ההיגיינה חשובה- גם למנוע הצטברות הפרשה וריח רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרים בכף הידיעל20/12/2009
שלום
אתמול נחתכי ביד שמאל באצבע ה3 וה4 וקצת בכף היד, סהכ הרופא אמר שהחתך הוא כס"מ ,אתמול הייתי ב"ביקור רופא" והרופא אמר שאין צורך לתפרים.
היום הלכתי לאחות והיא אמרה שחייבים לתפור ואז הפלסטיקאי תפרתפר אחד(אם אני לא טועה הוא ביקש מחט 0.4) והוא לא ביצע הרדמה וזה היה כאבי תופת,וכואב לי עד עכשיו...
בקיצור בגלל שתפרו את זה 24 שעות אחרי המקרה הוא אמר שזה מאוחר מידי,
אמרו לי שיורידו לי עוד שבועים את התפרים וכל יום צריך להחליף את התחבושת..
האם כואב להוציא את התפרים כמו שכשתופרים אותם?
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא , הוצאת תפרים מציקה
ד''ר דני רוזין20/12/2009אך אינה כואבת משמעותית, בודאי לא כמו התפירה עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה לאחר סדרה של ניתוחיליאורה20/12/2009
לפני 5 שנים עברתי ניתוח טבעת ,רזיתי 48 קג, לפני 5 חודשים הגעתי למיון שחלל הבטן מזוהם מכך שהפורט של הטבעת הזדהם הוציאו לי מייד את הפורט ,אחרי 10 ימים חזרתי לניתוח הוצאת הטבעת עצמה, הניתוח הסתבך ואחרי 4 ימים גילו שהמעי הסתובב סביב עצמו ואז נכנסתי לניתוח מס 3 ברציפות בו שחררו את המעי בהצלחה שוחררתי אחרי שבוע הביתה. מאז עליתי 10 קג במשקל למרות ניסיונותיי לשמור ניסיתי כמה דיאטות ולא הצלחתי לרזות .לפני חודש ושבוע התחלתי את דיאטת אטקינס בה אוכלים תפריט נטול פחמימות לגמרי חוץ מפחימימות שבירקות ורק 20 גר ביום . לא ממש ירדתי גם מזה (3 קג ב5 שבועות) אבל אני מתמידה כי אני מפחדת להשמין אם אני הפסיק. לפני כשבוע החלו לי כאבים בבטן התחתונה כ3 ס"מ מתחת לפופיק, כמו לחץ של פיפי רק יותר גבוה ,בהתחלה זה היה בבקרים ממש חצי שעה ועבר ,ביום רביעי האחרון תקפו אותי הכאבים אחהצ וממש לא יכולתי לעמוד ,לקחתי אופטלגין ואחרי 20 דקות זה עבר. אותו הדבר קרה לי היום התחיל בשעה 19:30 בכאב עמום ואח"כ כאבים שלא יכולתי לעמוד ונשכבתי עד שממש ברגעים אלו (20:05) הכאב התעמם ומתחילים להעלם לגמרי.
שאלתי - מה זה יכול להיות? אילו בדיקות אני צריכה לעשות? האם עליי לחזור למרפאה של המחלקה הכירורגית בה נותחתי או לפנות לרופאת המשפחה? האם זה יכול להיות מה שנקרא הדבקות מעיים (הבנתי שזה תופעה שכיחה אחרי ניתוחי בטן) ? האם זה יכול להיות מהסוג דיאטה שאני עושה (אני סובלת מעצירויות רבות במהלכה)? ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור הניתוחים שעברת והכאבים
ד''ר דני רוזין20/12/2009החדשים ממליץ להיבדק על ידי הכירורג במרפאת המחלקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי לרופאת משפחה
ליאורה23/12/2009תודה
פניתי לרופאת משפחה והיא שלחה אותי לבדיקות דם שתן ורופא נשים
אתמול היה לי התקף של חצי שעה ואחריו היו כאבים עמומים
ניסיתי לקבוע לרופא שניתח אותי אבל אין לו תורים פנויים בחודשיים הקרובים
מה אני אמורה לעשות? האם זה יכול להיות הדבקות של המעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדבקויות בודאי יכולות להיות,
ד''ר דני רוזין25/12/2009השאלה היא מה הן גורמות, והאם יש תופעות המתאימות לחסימת מעי.
אם הכאב עז ואין לך מענה מרופא מטפל כדאי לגשת למיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס פילונידלי! שאלה ענייניתטל20/12/2009
שלום, אודה לך מאוד אם תענה לי על השאלות הבאות. אני בן23 עברתי לפני חודש וחצי ניתוח לכריתת הסינוס בעצם הזנב. תפרו לי בהתחלה את הפצע והוא הזדהם ונפתח. פתחו לי את התפרים והפצע נשאר פתוח. הפצע לא מפסיק להפריש ועכשיו אחרי חודש וחצי נראה שהוא מתחיל להיסגר, הוא נסגר כבר 50% מהגודל שהיה. האם זה מסוכן שהפצע יסגר אבל ההפרשות יימשכו מבפנים?(להפרשות לא יהיה לאן לצאת). או כשהפצע נסגר גם ההפרשות מסתיימות ולהיפך? ועוד שאלה, נאמר לי לשטוף את הפצע 3 פעמים ביום במים וסבון . האם ככל ששוטפים את האיזור הפצע ייסגר יותר מהר/לאט? או שזה לא משנה? ומה גורם לפצע להסגר מהר/לאט?
כשסגירת הפצע תקינה היא קורית מבפנים
ד''ר דני רוזין20/12/2009ואז אין חשש לכליאת ההפרשות. הן פוחתות ובסוף נפסקות.
השטיפה שומרת על ניקיון- לא ממש מזרזת את ההחלמה. קצב הריפוי יחסית קבוע, אלא אם יש גורמים מפריעים, כגון סכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פינולידל סינוסמיקי18/12/2009
עברתי פעמיים ניתוח להוצאת הפינולידל סינוס,פעם ראשונה המקום היה מודלק וסבלתי מכאבים עזים. אחרי שנה חזרו הכאבים ונותחתי בשנית.
כעת אני סובלת מכאבים באזור ,רופא שבדק אמר שהמקום מודלק ועלי לקחת אוגמנטין 10 ימים.
אני בחו"ל הכאב לא פוסק והמקום נפוח מה עלי לעשות.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מצטרף להמלצה לקחת אנטיביוטיקה,
ד''ר דני רוזין19/12/2009וזאת בהנחה שאין שם כרגע אבצס שמחייב ניקוז מוגלה. זה רק בבדיקת רופא אפשר לוודא.
אם השהייה בחו"ל היא קצרה ממליץ לנסות להעביר את התקופה עם אנטיביוטיקה ותרופות נגד כאבים, ולהיבדק כשאת חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן תחתונהמיכל15/12/2009
מזה מספר שעות מופיעות דקירות כואבות בצידה הימני של הבטן התחתונה,, האם אוכל לקבל הערכה במה מדובר והאם עליי לפנות לרופא. בתודה מראש
מיכל
..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סיבות רבות לכאבי בטן תחתונה,
ד''ר דני רוזין15/12/2009אך אם זה כאב משמעותי, או שמלווה בבחילות, הקאות, חום- רצוי מאד להיבדק, יש לשלול בעיות דחופות כגון אפנדיציטיס, בעיה בשחלה, זיהום בשתן ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטרוסקופיהבת 2614/12/2009
עישית היום בדיקת גסטרוסקופיה בגלל אנימיה . והנה התוצאה , בבקשה אם אפשר הסבר פשוט ...
האם התוצאה מצדיקה את האנימיה או שצריך לעבור בדיקה נוספת(קולונוסקופיה) ?
ממצאים :
ושט תקין , מעבר ושט קיבה תקין . בקיבה נשאבו כמויות גדולות של תוכן קיבה חום עם שרדי דם ישן . באנטרום 6 קיבים עד 2ס"מ עם CLEAN BASE עם צלקות גדולות .גסטריס דיפוזית .
בצל התריסריון אדום עם כיבים מרובים סירקולריים וגדולים התופסים שטח ניכר מהיקף התריסריון . קושי במעבר לחלקו השני.
אבחנה אנדוסקופית :
DIFFUSE GASTROPATHY
ANTRAL ULCERS MULTIPLE
נשלחה פתלוגיה : לא
זה בהחלט מסביר את האנמיה,
ד''ר דני רוזין14/12/2009דורש טיפול, וגסטרוסקופיה חוזרת לביקורת. לא ברור לי למה לא נלקחו ביופסיות. ממליץ לחזואר לגסטרואנטרולוג לקבלת טיפול והמשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת לאחר ניתוח בקע מפשעתי.יוסי10/12/2009
בס"ד
שלום רב,
לפני כחודשיים עברתי ניתוח בקע מפשעתי בשיטת ליכטנשטיין שבו התוקנה רשת.
לאחר כשבוע בביקורת התפרצה המטומה זיהומית. הרופא כירורג נתן לי לקחת אטביוטיקה לשבוע.
בביקורת השנייה שנצפתה הסננת רקמה רכה באזור הצלקת וכמו כן- שישנה רגישות באזור.
שאלתי היא כיצד ניתן לדעת שהרשת לא הזדהמה ושהבקע לא חזר? האם יש בדיקות מסוימות שיש לעשות על מנת לוודא שהרשת לא הזדהמה?
תודה!
לזיהום ברשת יש ביטויים שונים,
ד''ר דני רוזין13/12/2009של נוכחות דלקת- אודם, חום מקומי או כללי, רגישות, לעתים הפרשה, אבל חלק מהתופעות האלו הן גם שכיחות ונורמליות בתגובה לניתוח עצמו. בדיקת הרופא היא זו שאמורה לקבוע אם יש סימני דלקת וחשד לזיהום, וגם אם יש חשד להישנות (אז ניתן גם להעזר באולטרהסאונד). מציע קודם להיבדק שוב על ידי הכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בור בגבגיא09/12/2009
יש לי בור בגב, ממש בורמצולק , וסביבו צלקות, בעקבות 3 ניתוחי סקוליוזיס.
יש פיתרון לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להתייעץ עם פלסטיקאי,
ד''ר דני רוזין10/12/2009יתכן וניתן לתקן על ידי העברת רקמה לאיזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)