מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים עווותים חזקיםםםםםםםםםםםםםאנטון31/07/2021
שלום יש לי כאב עיוותי לא פוסק כבר 60 יום עשיתי סיטי בטן תקין האם עיוותים נגרמים רק מבעית מעיים מזה יכןל להיות ? הכאב לא פוסק עוותים מחמיריים כול כמה ימים יותר האפ עוןתים במעייפ זה מסוכן ?סיטי עם הזרקה לוריד תקין ??? בדיקת דם תקין צריך יעוץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תצטרך יעוץ גסטרו כי כאב עוויתי במרבית המקרים נובע מהמעי
ד''ר דני רוזין31/07/2021ובנוכחות סיטי תקין זה עניין תפקודי ולכן לרב לא קשור לכירורגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצב כלוא לאחר ניתוח בקעאהובה25/07/2021
שלום לד"ר
הבן שלי בן 45 עבר ניתוח בקע לפני כשנתיים מרגע הניתוח ועד היום מתלונן על כאב בדופן בטן שמאל.לאחר בדיקת כירורג נקבע כי סובל מעצב כלוא.הציעו לו כדורי ליריקה או תרמדקס ודיקור סיני.הוא לא מוכן לקחת את הכדורים החזקים האלו ודיקור סיני לא בטוח שיעזור.רציתי לשמוע ממך פתרונות אחרים לבעיה הזו בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפעמים גם עושים הזרקה מקומית, ולפעמים אפילו מנתחים אם הכל נכשל
ד''ר דני רוזין25/07/2021הוא יצטרך להחליט מה מפריע לו יוצר- הכאב או הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים שחזרו שנה לאחר כריתת כיס מרהאבי25/07/2021
כשנה לאחר כריתת כיס מרה בלפרוסקופיה.
בניתוח מצאו דלקת והידבקויות. Ercp שבוצע לאחר הניתוח היה תקין.
לאחרונה הכאבים חזרו באיזור הניתוח. עשיתי בדיקות דם לתפקודי כבד - alt + ast תקינים. מה יכולה להיות הסיבה לחזרת הכאבים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להשלים גם אולטרסאונד אבל אם תקין הבעיה היא אולי בתחום של גסטרו
ד''ר דני רוזין25/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאים ריאקטיבים עקב נפיחות בפניםאימאן23/07/2021
עברתי MRI לאחרונה בגלל נפיחות בפנים בצד שמאל התברר שיש לי בלוטת לימפה מוגדלת ולא הבנתי את המושגים בתוצאות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריאקטיבי זה תגובתי- למעשה תגובה נורמלית של רקמה לימפטית לגירויים שונים כמו דלקת.
ד''ר דני רוזין23/07/2021אין שום ממצא חשוד לגידולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופלקס וריצות....יוסי21/07/2021
שלום ,האם מותר לעשות ריצות לפני us דופלקס עורקי גפים (במאמץ ומנוחה) וורידי גפים ברגלים וכן בצוואר?
אני משער אולי בגלל הזרמת הדם אחרי הריצה שאולי יתכן שהתוצאות לא יהיו תקינות.
ובמידה ואסור כמה זמן לפני כן אסור? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מותר. אולי אל תרוץ ממש לבדיקה עצמה…
ד''ר דני רוזין21/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לפני ניתוחסובלת17/07/2021
שלום ד"ר נכבד, ברקע טחורים דרגה 4 , פיסורה, רקטוצלה, בקע בשתי המפשעות עם שומן. סבל רב ודימומים.בבדיקה מונומטרית אין תחושה. האם היית מציע או האם ניתן בכלל לנתח את כל הנ"ל בניתוח אחד? הרי זה הכל כירורגי... תודה מראש
לא. לא מערבבים תיקוני בקעים שצריך להיות נקי לגמרי עם ניתוחי פי הטבעת
ד''ר דני רוזין17/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין שתי בדיקותיהודה מכבי15/07/2021
אהלן מה הבדל בין דופלר בטן לדופלקס בטן אשמח תודה רבה
תכלס בימינו זה אותו דבר במכשירים המודרניים.
ד''ר דני רוזין15/07/2021בעבר הבדילו בין דופלר ( מדידת זרימת דם עם חיווי קולי בלבד) לבין דופלקס (שנותן זרימת דם יחד עם תמונה דו מימדית של האיזור הנבדק). היום זה אוטומטית יחד ברוב המצבים (תמונה + קול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מיפוי עצמות בקרובבבבבבבבבבביוגב13/07/2021
שלום האם במיפוי עצמות מוזרק לוריד חןמר ניגוד אותו נותנים בסיטי אנגיו תודה
לא
ד''ר דני רוזין13/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה עם שערה הפוכהמיכל12/07/2021
שלום. בבדיקת אולטרסאונד בגב התחתון נמצא - שני מבנים ציסטיים צמודים אחד לשני עם פס אקוגני במרכזם, שערה הפוכה 1.6*0.9 ס"מ הגדול ו - 0.5*0.6 הקטן. לצידם בלוטת לימפה עם סינוס שומני שמור אך מעט מעובה עד 0.9 ס"מ אוסקולרי Sebaceous cyst.
מדובר על גוש נייד שנמצא עמוק בגב. האם חייבים לנתח ? האם זה יכול לעבור מעצמו ? או עם משחה ? האם יכול להיות שזה משהו אחר והאבחנה שגויה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נשמע משהו אחר… אבל הסיבה לנתח היא לא סכנה רפואית את כי לרוב זה מפריע.
ד''ר דני רוזין12/07/2021אם בכלל לא מפריע אפשר לחכות- אבל אין ממש טיפול אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נקודתיים בטבור וקצת דקירות והפרשותHana Waizman10/07/2021
הי, אני בת 54 ואתמול פתאום התחילו לי כאבים נקודתיים באזור הטבור וקצת דקירות. הדקירות נעלמו. אחר כך הייתה הפרשה דמית קלה והיום שוב הפרשה. האם זה יכול להיות תחילתו של בקע טבורי? זה בעיקר מציק כשמתכופפים או מתיישבים. עברתי 3 ניתוחים קיסרים בעבר ועוד ניתוח אחד לבדיקת בלוטות הלימפה מתחת לבטן לפני כ - 15 שנים
לא נשמע כמו תיאור מתאים לבקע, יותר אולי לדלקת קלה בטבור, אפשר לנסות משחה אנטיביוטית
ד''ר דני רוזין10/07/2021ואם ממשיך כדאי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי אחרי דיסקציה צוואריתל.08/07/2021
שלום רב אני כשנתיים וחצי אחרי דיסקציה צווארית בעקבות פפילארי בלוטת תריס.. סובלת מאז בהגבלה בצוואר ובכתף
נשלחתי לעשות סיטי ורציתי לדעת מה זה אומר
בחלק מדיאלי ישנו סטרנו קלידו מסטואיד מצד שמאל מודגם תהליך גרמי או סקלרוטי בבממדים
של 5X2X3 מ"מ , טיבו אינו ברור.
מודד יותר מאשר עצם קורטיקלית . ממוקם בגובה גוף החוליה C4.
מ/א כריתה של בלוטת התריס. חוסר תחושה של צד שמאל של הפנים צוואר ואיזור הכתף משמאל.
EMG בעצם הפציאליס דו צדדי תקין.
בסיכום –
ממצא סקלרוטי באיזור מדיאלי לשריר הסטרנו קלידו מסטואיד השמאלי, מתאים לגוף זר יתכן סיכה ניתוחית
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה חסר משמעות ולא מסביר את התלונות, סיכה ניתוחית זה מקובל שמשאירים
ד''ר דני רוזין08/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות נוגדי דלקת כאב בטןיוגב08/07/2021
שלום אני סובל מכאב בטני משמאול תחתון אני צריך לקחך נוגדי דלקת עקב דלקת ועקב זה שהרופא נתן לי את זה שמעתי שזה לא טוב לבטן ויכול לגרום לדימום מפחד לקחת שיחמיר כאבים שלי תודה
תרופות אלו גם משככות כאבים דוקא. הסיכון לדימום במינונים רגילים הוא נמוך
ד''ר דני רוזין08/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפנות בשירתים של בתי החוליםשמעון06/07/2021
שלום לפעמים תוןפס אןתי כאבים בבטן בבית החוליפ אן בקופת חולים וצריך.לתפנות שם האם זה מסוכן לחטוף חידק במקומות האלה אןקי תןדה
אם המקום נשמר נקי ומסודר אז לא מסוכן
ד''ר דני רוזין06/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרשת עורקים ברגליפ אבחנה מהירה ?הסובל05/07/2021
שלום איזה בדיקה טובה יותר לבדוק עם יש חסימת כלי דם הרגלים זרימת דם ברגלים סיטי עם חומר ניגוד או דופלר רגלים תודה לבדוק טרשת עורקים שם ..
שתי הבדיקות טובות. דופלר פשוט וזמין יותר
ד''ר דני רוזין05/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת דופלר ורידים עליתי מסמך
הסןבל06/07/2021עשו לי דופלר ורידים עןרקים אמרו שצריך הפניה צרופא משפחה ונשלחתי דרך מיון אבל טכנאית אמרה שתשים עין על עורק ראשי ורשמה כך צרפתי מסמך האם זה שולל בעיה בזרימץ דם תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן. תקין
ד''ר דני רוזין06/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע ללא כאבים ופעילות גופניתשימי05/07/2021
שלום יש לי בקע ,(לא סגור אם זה בטני או מפשעתי) נשלחתי לעשות צילום us. אני לא מרגיש שום כאבים ,ובבדיקה בקשר למשהו אחר ,הרופא שם לב לכך תוך כדי מישוש.
השאלה שלי ,אני אחד שאוהב לרוץ, האם מותר לי להמשיך לעשות ריצות? והאם אין חשש שבגלל הריצה יתפתח סיבוכים בעקבות הבקע?
2) במידה ואני מחליט לא לטפל בבקע, כי באמת לא כואב לי, מה הסימנים לכך שהבקע מחמיר ואני צריך ללכת לטפל לפני שיהיה סיבוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מותר להמשיך בפעילות. אם יופיעו/יחמירו כאבים, או תגדל נפיחות- תפנה לבדיקה
ד''ר דני רוזין05/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)