מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת סיטי גב מותנייייייייייירון24/08/2021
שלום עשיתי סיטי גב מותני ללא חומר ניגודי יצא תקין מה הבדל של לעשות תסיטי עם חומר ניגודי של הגב במה זה שונה תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה תלוי מה שאלת הבדיקה, יוצר הניגוד מוסיף קצת מידע לגבי זרימת דם אבל לא תמיד חיוני
ד''ר דני רוזין24/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי בגיל 88אתי לוי23/08/2021
שלום
לאמא שלי ״יצאה״ בליטה במפשעה בצד שמאל לפני כחודש, שרופא המשפחה וכירורג קבעו שזה בקע. בבדיקת סיטי מלפני 3 שנים זוהו 2 בקעים קטנים במפשעה (מבלי שהיו סימנים חיצוניים). הבקע לא גורם לכאב וצבע העור לא השתנה. האם יש דחיפות לנתח? אמא שלי יחסית בריאה אך מבוגרת מאד. אני מבינה שיש סיכון מכליאה של חלק מהמעי, אך מה הסבירות לסיבוך? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסבירות ככלל לכליאה אינה גבוה אך קיימת- וגם מושפעת מכמה מאפיינים ספציפיים של הבקע
ד''ר דני רוזין23/08/2021גודל, תוכן, רוחב הפתח. כירורג צריך לשקלל את כל הגורמים- גיל, מצב רפואי, סכנה בניתוח, סכנה בהימנעות מניתוח, סימפטומים- ולפי זה להחליט אם כדאי או לא, הגיל בעצמו אינו גורם יחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי בקע סרעפתיליאור18/08/2021
שלום, בבדיקה- התגלה אצלי בקע סרעפתי קטן , אבל כבר מספר חודשים אני מרגיש רע, יש לי כאבים, בחילות, חולשה וכו'. האם גם בבקע סרעפתי יש סכנה של "כליאה" של חלק מהאיברים הקרובים אליו ? האם זה מצריך ניתוח? הבקע התגלה בבדיקת גסטרוסקופיה לאחר בדיקות שונות ורבות. מה לעשות ? יש לי כאבים ואני מרגיש רע.
בתודה על תשובתך,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא אין כליאה בבקע סרעפתי קטן, קיים (נדיר) בבקעים גדולים.
ד''ר דני רוזין18/08/2021הטיפול לרוב הוא תרופתי דרך רופא גסטרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים סביב הטבור אחרי שסיימתי לאכולללניר18/08/2021
שלום אכלתי היום ב12 בלילה אצבורגר וציפס וכואב לי הבטן ממש סביב הטבור ואני לא מצליח ללכת האם יש קשר למה שאלתי בלילה סביב הטבור כאב חזק מאוד ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לדעת. תנוח, קח משכך כאבים ותראה מה קורה
ד''ר דני רוזין18/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להוצאת אינפוזיה לאחר טיפולגלי17/08/2021
שלום,
אני מקבלת טיפול כימותרפי בכל שבוע.
ביום רביעי שעבר, בעת הוצאת האינפוזיה - כלומר הצינורית, קרו מס' דברים שמאוד מטרידים אותי ומעולם לא קרו:
א. לאחר הטיפול הכימותרפי ולפני הוצאת האינפוזיה נהוג לעשות שטיפה עם נוזלים רגילים במשך מס' דקות. כאשר הצינורית הוצאה, נזלו מתוכה מים (בזרם).
ב. אותה צינורית הוצאה כשהיא מעוקמת
( צורת מגל), ותמיד היא נראית ישרה.
ג. בדרך כלל כאשר הצינורית מוצאת, נוזל לי דם רב מהמקום, ועלי ללחוץ מס' דקות, עד שנזילת הדם נפסקת( אני גם מקבלת באופן קבוע קלקסן 60 מ"ג בכל יום).
הפעם לא היה דם בכלל.
החשש שלי הוא שחתיכה מהצינורית נשארה בפנים, שהדבר מסוכן, ושהיא עלולה לנדוד בזרם הדם, ולגרום לנזק מסוכן ביותר.
איך אפשר לבדוק את העניין?
אני מאוד דואגת.
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חששות לא מבוססים כלל. הזרימה נבעה מזה שהברז החיצוני אולי
ד''ר דני רוזין17/08/2021לא היה סגור לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יצאה אפילו לא טיפת דם אחת
גלי17/08/2021תודה על תשובתך, בכל זאת רציתי לשאול - העובדה שלראשונה לא יצאה אפילו לא טיפת דם אחת, לא יכולה להיות קשורה לחשש שלי?
יש איזשהי דרך לבדוק אם חתיכה קטנה נשארה?
איך אני יכולה להיות רגועה לחלוטין בעניין זה?
אני מרגישה שם משהו, אבל אולי זה הוריד עצמו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה פשוט לא קורה… חבל לדאוג סתם מדברים לא מבוססים.
ד''ר דני רוזין17/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח PNSגלעד16/08/2021
שלום רב,
אני שבוע לאחר ניתוח PNS שבו כרתו לי את האיזור שבו היה מוגלה ליד פי הטבעת, לאחר הניתוח הרופא המנתח תפר לי את הפצע בתפרים נמסים
היום שבוע לאחר הניתוח באיזור של הניתוח, קצת מתחתיו ויותר קרוב לפי הטבעת הופיע לי אבצס/פצע מוגלתי כלשהו חדש, מה אפשר לעשות עם זה?
האם זה רק ניתוח נוסף? נמאס לי לסבול…
יש לציין כי לאורך כל השבוע הזה התקלחתי 3 פעמים לפחות ביום ושמרתי על הגיינה מאוד גבוהה באיזור הניתוח כולל החלפת תחבושות 3 פעמים ביום.
האיזור שבו היה הניתוח מרגיש טוב וללא כאבים חזקים מידי אבל מטריד אותי מאוד שהופיע מוגלה חדש.
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעט הפרשה זה שכיח וטבעי. אם ממש מדובר על אבצס גדול אז לעתים צריך לפתוח את הפצע ולנקז
ד''ר דני רוזין16/08/2021ולתת לזה להתרפא כפצע פתוח. לצורך החלטה צריך לבדוק את המקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלעד16/08/2021להמשיך לחבוש את האיזור כרגיל או לתת לזה להיות פתוח כרגע כדי להתנקז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חבישה לא הדוקה שתספוג ותשמור נקי, והחלפה 2-3 ביום שלא יישאר רטוב
ד''ר דני רוזין16/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלעד21/08/2021היי,
בהמשך להודעה הקודמת, אני כשבועיים לאחר ניתוח PNS.
הפצע של הניתוח לא ממש נראה מתאחה, יש לציין כי אני נמנע כמה שאפשר מישיבה ואם ישיבה אז עם כרית/על צד הגוף, אך עם זאת הפצע לא מתאחה וגם נראה שהוא נפתח קצת.
האם זה לגיטימי?
והאם כבר אפשר לחזור לשגרת חיים יום יומית, ביום יום אני לא מרגיש כאבים או איזשהי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן, ההחלמה של הפצע עשויה לקחת מספר שבועות. אפשר להתנהג כרגיל בלי מגבלות.
ד''ר דני רוזין21/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הגבלה על שימוש באנדוסקופיה לתיקון בקע מפשעתי ?יוסף15/08/2021
בן 40 ללא מחלות רקע , רזה 58 ק"ג , עם בקע מפשעתי גולש מצד שמאל ... האם עדיף ךתקן את הבקע בניתוח פתוח או אנדוסקופיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בתנאי שהמנתח מיומן- לדעתי עדיף לפרוסקופיה. ההבדל אינו דרמטי.
ד''ר דני רוזין15/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לניתוח חוזר וניתוח הרניהAron10/08/2021
שלום רב,
אציג בקצרה את הרקע לשאלתי, לפני כשבוע עברתי ניתוח ניסיון לכריתת תוספתן, כאשר למעשה התברר כי רופא אחר צדק באומרו כי אין לנתח ויש לטפל באנטיביוטיקה בשלב זה,
כך שאחרי שעתיים וחצי של ניתוח סגרו בחזרה את החתכים, השאירו נקז והורו על טיפול אנטיביוטי וקביעת מועד לניתוח חוזר.
כמו"כ יש לי הרניה (בבר כבר נותחתי להרניה).
כעת אני שואל, היות ואני אחרי ניתוח ועוד צפויים לי שני ניתוחים בבטן (אא"כ יתברר שאחרי האנטיביוטיקה לא אצטרך לניתוח...), מה הייתם ממלציצים לי?
מהי הדרך הניתוחית הטובה ביותר שתמנע ממני לעבור בסמיכות עוד ניתוחים מלאים ומתישים?
[אציין שאני ספורטאי והפסקת שגרת האימונים מקשה עלי מאוד, מעבר למגבלה והקושי הכללי בתפקוד אחרי ניתוח]
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא כל תוספתן אחרים טיפול אנטיביוטי מחייב כריתה, ולא כל בקע מחייב תיקון.
ד''ר דני רוזין11/08/2021תמשיך בפעילות שלך, ותראה איך הדברים מתפתחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש צורך בניתוח נוסף כרגע
Aron11/08/2021איך אוכל להיות בטוח ורגוע לגבי זה,
אם מצריך ניתוח או לא?
(ברור שבביה"ח בו נותחתי טוענים שאני חייב ניתוח חוזר)
איך ממשיכים מכאן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה כללית רעה לאחר אכילת פחמימותלילך08/08/2021
שלום,
בת 36,
בעקבות הרגשה רעה לאחר אכילת פחמימות, גזים מרובים, נפיחות וכאבי בטן עליונה מידיי פעם הופניתי לאולטראסאונד בטן ,
כל התוצאות יצאו תקינות מלבד
כיס מרה - הודגמו כמה פוליפים בקוטר של עד 0.2 ס'מ,
אני בחורה בריאה בכללי, ללא עודף משקל (bmi 20.5)
האם נדרש לעשות משו עם הממצא הזה ? והאם זה בכלל קשור לבעיה שבגללה הגעתי ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא קשור ולא דורש טיפול. מעקב באולטרסאונד עוד חצי שנה, אלו כנראה משקעי כולסטרול
ד''ר דני רוזין08/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבית השחיאנונימית05/08/2021
היי
אני חודש אחרי לידה.*מניקה*
כשבוע בערך אחרי הלידה נהייתה לי נפיחות בבית השחי הימני מעט כואב במגע הייתי אצל כירורג שהתרשם שאין קשר לשדיים וביצע בדיקה פיזית.
וכנראה בלוטת זיעה נתן הפניה לאולטראסאונד בית שחי
עבר כמעט חודש וכעת הנפיחות ירדה מאוד רק בלחיצה באזור אני מרגישה מעין גולה קטנה
האם יש לי סיבה לדאגה?
ממתינה לתור לאולטרסאונד אך איני רגועה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נשמע מדאיג בכלל. לעתים יש ק רקמת שד בהית השחי שמתנפחת סביב לידה/הנקה, זה תקין
ד''ר דני רוזין05/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת מעיייםם די רציניתתתתתתתתתשלומי04/08/2021
שלום רצחתח לדעת עם מעי רחב גורם לכאבים עוותים בבטן עם הוא רחב יתר על המידה
רק אם משהו חוסם אותו
ד''ר דני רוזין04/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובהההההההההה
שלומיי04/08/2021ועפ משו חוסם אותן זה אמור לגרום לחסימת מעיים גם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן
ד''ר דני רוזין04/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות במעייים מזהההההההה אומרררררראלכס04/08/2021
מזה היצרותתת במעיים דוקטור תודהה
מצב שבו קוטר המעי רטן מהצפוי, מסיבות שונות, מה שגורם להפרעה במעבר המזון/צואה
ד''ר דני רוזין04/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת מעיים די רצינית יש סימנים גופנים לכך? תודהיוגב02/08/2021
שלום מה התסמינים של הרחבת מעיים באופן די רציני האם יש סימנים לכך והאפ בדיקת סיטי מחייבת לגלות מעי רחב הרבה יותר מהרגיל תודה
אם זה נובע מחסימה אז בחילה הקאה וכאב. סיטי יראה זאת
ד''ר דני רוזין02/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים 10 ימים לאחר הוצאת תוספתןשירי02/08/2021
שלום בת 37 לפני 10 ימים לאחר התקף כאבים הוצא לי התוספתן בשיטה לפרוסקופית כשהוא דלוק בצורה לא חריפה. לאחר היתוח עברו הכאבים באיזור התוספתן כמעט מיידית. הכל היה טוב עש שלשום שהתחילו לי שוב דקירות באיזור ומאז זה מתגבר , דקירות חזקות מאוד ודומות לכאב שהיה לי לפני הוצאת התוספתן. בלכתי לרופא משפחה שטען שזה עצב ופשוט לקחת אקמול. האב התחזק עוד יותר מאז ואקמול לא עוזר. מה עלי לעשות? אין חום או תופעות נוספות, הדקירות מתפשטות גם לכל חלק הבטן התחתונה אבל בעיקר בצד ימין היכן שהיה התוספתן. מדוע זה יכול לקרות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
שירי02/08/2021מופיעים כאבים ודקירות באות והולכות גם בצד ימין של הבטן ועוד אזורים אבל קלים יותר מאשר אזור התוספתן שם הכאב העיקרי והחזק. בנוסף יש לי חולשה מאז שהחלו הכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון *גם בצד שמאל
קארין מור לוין02/08/2021.
לרוב אלו באמת כאבים של תהליך החלמה באיזור הניתוח ופרט למשככים לא צריך כלום,
ד''ר דני רוזין02/08/2021אבל אם מאד משמעותי כדאי להיבדק (מוקד או מיון) לראות שאין אבצס באיזור (בדיקות דם ואולטרסאונד )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמתי לב
שירי02/08/2021שהכאבים מתחילים לאחר צרכים, אני קמה בבוקר בסדר ולאחר שעושה צריכים הכאב נפתס ולא משחרר כל היום.. האם כאבים התקפיים , דקירות חזקות בעיקר שבאות והולכות, אופייני למורסה ? וכן הכאבים מאוד חזקים. המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב
שירי02/08/2021כשיש אצבס יש חום? כי אין לי חום .
לא טיפוסי אבל לא שולל. לרוב המורסה יש חום, לא תמיד.
ד''ר דני רוזין02/08/2021אם הכאבים חזקים ולא מגיבים למשככים תפני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי ממיון
שירי03/08/2021תודה ד"ר, חזרתי לפני שעתיים ממיון היתי כל הלילה. לא מצאו כלום בדיקות דם תקינות, סיטי תקין (מצויין רק משהו לגבי שומן אני מצרפת צילום) ,שוחררתי ללא שיפור בכאבים. שאלתי היא אם מותר (בכללית) לקחת מוסקול כ10 ימים לאחר הניתוח? רוצה לבדוק אם זה יעזור לי כי אקמול לא עוזר.המון תודה שוב אשמח לדעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובץ
שירי03/08/2021מצורף
הסננת שומן זה מצב נורמלי באיזור ניתוח. שינויים רגילים של הרקמות סביב
ד''ר דני רוזין03/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא רואה את הקובץ- אבל אפשר להעזר במשככים לפי הצורך
ד''ר דני רוזין03/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב
שירי03/08/2021תבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עבור אמא בנודע לבדיקת MRI בטןמודאג01/08/2021
שלום ד"ר רוזין
שאלה עבור אמא, בת 62 עם מחלות רקע: שחמת בכבד (הפטיטיס סי), סכרת ולחץ דם. כחלק מבדיקות מעקב שאמא עושה על פי בקשת הרופא שלה מביה"ח בלינסון היא ביצעה שבוע שעבר בדיקת MRI בטן וכחלק מהממצאים התגלה "נגע היפואקוגני ציסטי בלבלב בגדול 1.5 מ"מ". האם צריך לדאוג?
תודה על המענה
משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה זעירה כזו היא חסרת משמעות, למעקב בלבד
ד''ר דני רוזין01/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)