מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקע בדופן הבטן לאחר ניתוח קיסרימילי22/09/2021
שלום, לפני כשנה ילדתי בניתוח קיסרי וכמה ימים לאחר הניתוח הרגשתי את הבטן שלי קשה ומעוותת. לאחר כחודשיים אובחנתי עם בקע של שומן מזנטריאלי בדופן הבטן ובקו האמצע ומתחת לטבור. השאלה שלי אם יהייה אפשרי להיכנס שוב להריון, ללדת בקיסרי ולתקן בו זמנית גם את הבקע? ככה לא אצטרך שני ניתוחים נפרדים. או שבכלל זה מסוכן להיכנס להריון במצב שלי? יש לציין שהבקע לא כואב לי בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר להיכנס להריון. לגבי תיקון משולב- אפשרי אבל לא תמיד מומלץ. לקראת הלידה כדאי לברר שוב
ד''ר דני רוזין22/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש וחצי לאחר ניתוח PNS וכאביםגלעד18/09/2021
היי, אני חודש וחצי לאחר ניתוח PNS, רוב הפצע כבר נסגר אבל האיזטר מאוד כואב ושורף בימים האחרונים, האם זה שכיח? זה מאוד מגביל אותי לאורך כל החודש וחצי לא היו לי כאבים כמעט בכלל.
מה ניתן לעשות? האם זה לגיטימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, בניתוח בו באיזור נשאר פתוח ההחלמה היא ממושכת וגם אחרי כמה שבועות
ד''ר דני רוזין18/09/2021לעתים יש כאב או צריבה. אם אין חום והאיזור נקי אז זה בגדר הסביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניתוח שלי סגרו את זה עם תפרים נמסים
גלעד18/09/2021בניתוח שלי סגרו את זה עם תפרים נמסים זה לא כאב/צרב בכלל עד היום.
אתה ממליץ למרוח בפנטן או איזשהי משחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם זה יקל עלייך אז אין התנגדות. זה חלק מתהליך ההחלמה הטבעי
ד''ר דני רוזין18/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות של דם ומוגלה חודש ומשהו לאחר הניתוח
גלעד18/09/2021היי דוקטור , תודה על המענה המהיר.. יש לי עוד תהייה, הורדתי את התחבושות היום והיה הרבה מאוד הפרשות בעיקר של דם וקצת מוגלה, שוב אני כבר חודש ומשהו לאחר הניתוח וזה לא קרה עד עכשיו.
למה זה קורה והאם זה לגיטימי חודש וחצי לאחר ניתוח או שללכת לבדוק את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאי להיבדק. הדם אינו מדאיג כי רקמת הריפוי עשירה בכלי דם.
ד``ר דני רוזין18/09/2021גם מה שאתה רואה כמוגלה יכול להיות רק הפרשות טבעיות של רקמה חשופה.
אבל לעתים הפצע שנסגר מחביא בעומק עדיין דלקת- אז שווה להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה דוקטור ומחר אבדוק
גלעד18/09/2021תודה רבה על העזרה דוקטור מחר אבדוק את זה טוב שיש את האתר שלכם למענה גם בשבת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חייבים לעשות ניתוח וצריך למהרנורית13/09/2021
לכבוד הדוקטור
אמי התאשפזה עקב חסימת מעי חלקית שנגרמה עקב כליאה בבקע POVH .באשפוז היא טופלה ללא ניתוח וזה הסתדר .בביקור במרפאת מעקב הרופא כותב שיש בקע ונטרלי בקצה התחתון של צלקת עם כליאה של מעי במאמץ לא כלוא ,והוא המליץ על ניתוח בכפוף לאישור קרדיולוג .הקרדיולוג כותב שהסיכון הניתוחי מוגבר אבל אין התווית נגד לניתוח
מאוד יעזור לי ולאמי אם הדוקטור ישיב לנו האם חייבים לעבור את הניתוח .ושאלה שניה היא מה מידת הדחיפות בניתוח ,האם חייבים ניתוח מידי או שיש זמן לחשוב ולפנות לחוות דעת שנייה.האם בנתיים יש סיכון לכליאה וצריך למהר לניתוח ?
תודה רבה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם כבר היתה חסימה הסיכון להישנות גבוה ומומלץ לנתח.
ד''ר דני רוזין14/09/2021דחיפות זה עניין יחסי, אסל יש זמן לעוד התייעצות אם תרצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גוש עגול עשוי להיות סרטןיוסף13/09/2021
שלום דוקטור בן 23. לפני כמה שבועות סבלתי מצריבה במתן שתן, רופא נתן אנטיביוטיקה לכלמידיה וזיבה שפתרו את הצריבה
אך לפני כמה ימים בעת מישוש מקומי. מצאתי שבמפשעה שמאל, ממש בחיבור בין שלפוחית השתן לרגל, ישנו גוש עגול, שנדמה שהוא תזוזתי (יכול לשחק איתי באצבעות להזיז אותו ממש) הוא עגול . וקצת כואב למגע (וגם כואב לאחר התעסקות מרובע בו)
הוא מורגש רק בצד שמאל, בצד ימין אינני מוצא משהו זהה
הוא איננו ״בולט״ למראית עין מבעד לעור (או שבולט בצורה אפסית לא מצליח להבין במבט)
בכול אופן קראתי דברים מצמררים אודות לימפומה.
אודה לתשובתך לגבי האם סרטן עשוי להיראות כפי שתיארתי לך? במה לדעתך מדובר ? והאם בלוטת לימפה מוגדלת במפשעה זה משהו שעשוי להיגרם סתם כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבירות מאד נמוכה. סביר להניח שמדובר בבלוטה תגובתית. אפשר לעקוב ולראות.
ד''ר דני רוזין13/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוך כמה זמן היא אמורה לדעוך
תודה המשך13/09/2021בהנחה וזה בלוטה תגובתיות
תוך כמה זמן היא אמורה לדעוך? שבועיים שלוש ארבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בליטה זו אמורה לדעוך תוך מספר שבועות
ד''ר דני רוזין13/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בלוטה תגובתיות היא עניין טבעי? או שבכול מקרה מחשידה ולא אמורה לקרות
המשך14/09/2021האם בלוטה תגובתיות היא עניין טבעי? או שבכול מקרה מחשידה ולא אמורה לקרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טבעי. זו בלוטה שממלאת את תפקידה במערכת החיסון
ד''ר דני רוזין14/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש שומן בעורף שלא לימפומהדניאל12/09/2021
לפני חודש גדל לי גוש בעורף באמצע גב עליון , לאחר בדיקת us הממצא שומן בלבד , הייתי אצל כירוג ואצל כירוג פלסטי שתיהם אמרו שזה לא ליפומה, האם יש דרך להסיר את אותו הגוש? ואיך נוצר מצב כזה?
זה כנראה עיבוי של רקמת השומן הטבעית, די שכיח באיזור הזה, עדיין ניתן להסיר בניתוח אם מפריע
ד''ר דני רוזין12/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארבעה ימים לאחר כריתת כיס מרה בלפרוסקופיהמור05/09/2021
שלום וברכה,
בן 33, ניתוח ראשון בחיי.
לפני 4 ימים נכרת כיס המרה בלפרוסקופיה.
המנתח ציין כי כיס המרה נצפה חולה במיוחד. לא שמר את האבנים כדי להראות לי. (ייתכן והתקשה בהוצאת הכיס והאבנים?)
מאז הניתוח ועד היום, אני סובל מכאבים בינוניים מצד ימין לטבור.
הכאב מופיע בעיקר בעמידה זקופה, בהשתנה, ובהפעלת שריר הבטן.
היום הופיע באזור כתם כחול (רצב תמונה). וכל האזור מסביב לטבור בצבע צהוב.
מה הסיבה לכאבים הנ"ל מימין לטבור?
האם מעורר סיבה לדאגה, או שעליי להמתין בסבלנות עוד מס' ימים לחלוף הכאב?
המון תודה!
זה שטף דם מקומי קטן ושכיח שיספג לבד תוך שבוע שבועיים. כאב מתון זה סביר. תוך
ד''ר דני רוזין05/09/2021לא נראה שיש בעיה מיוחדת.
לגבי האבנים- לעתים פשוט שולחים אותם עם הכיס לפתולוגיה, לא כל המנתחים מוציאים ונותנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים שטחייםגלי05/09/2021
שלום,
אני מקבלת טיפולים כימותרפיים. כתוצאה מריבוי דקירות והכנסת המחט לורידים, חלק מהוורידים נעלמו/שקעו.
במקומות מסוימים בגב כף היד, שמתי לב לתופעה הבאה: בתחילה ראית מעין נימים כחולים ודקים חדשים, ותוך כמה זמן ראיתי שהם מתעבים וגדלים. הם עדיין לא בגודל של וריד, אך הם כביכול מתפתחים.
האם קיימת כזאת תופעה של שיקום הורידים ? חזרת ורידים לאחר העלמותם?
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן יצירת כלי דם חדשים זו תופעה מוכרת
ד''ר דני רוזין05/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולל ורידים ?
גלי05/09/2021תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן. כלי דם זה כולל את כל הסוגים… כמובן שאבי העורקים יש רק אחד…
ד''ר דני רוזין05/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שמרני באפדנציטיס והאם יש צורך בצוםירון03/09/2021
שלום דוקטור
האם הפרוטוקול של טיפול שמרני באפנדציטיס כולל צום ,ואם כן מה משכו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח. לעתים היממה הראשונה כשהתמונה לא לגמרי ברורה ויש עדיים אפשרות
ד''ר דני רוזין03/09/2021שיוחלט לנתח אז משאירים בצום. לעיתים הדלקת גןרמת להחילה או הקאה אז יד היגיון מסויים להשאיר בצום. אבל זה לא עוזר לריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבור בולט וכואב בעת נגיעה קלהרונן01/09/2021
בן 48 כבר כמה זמן הטבור יצא החוצה והוא בולט ובימים האחרונים ממש כואב לי הטבור אפילו בנגיעה קלה.
מה ההבחנה פה ? ומה הטיפול ? והאם זה מסוכן ?
זה בקע. אם בלוט וכואב סביר להניח שתצטרך ניתוח- כדאי להיבדק על ידי כירורג
ד''ר דני רוזין01/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטן החליפה צבע בצדדים של הבטן והטבור שחור כואב לי הבטן בלי הפסקהעידו01/09/2021
שלום יש לי כאבים בבטן הרהבה זמן בצדדים משמאול ימין החליף צבע האזור של הבטן עם תוכל לראות יש לי כאבים חזקים בבטן הבטן מתכווצת לי גם בסרטון משו ניכנס פנימייה הטבור שחור ובצדדין של הבטן צבע אחר אשמח לייעוץ תודה
לא רואה שום דבר חריג בכך
ד''ר דני רוזין01/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכאב לא מצריך לקיחת משכך כאביםאדל29/08/2021
זה לא כאב שמצריך אותי לקחת אפילו משכך כאבים. פשוט הכאב נמצא שם. יומיים. בא והולך כזה.במגע בגב כואב יותר.בלילה ישנה טוב.
למה התכוונת בתשובך? שזה יכול להיות ממקור שלד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפי התיאור זה מתאים לכאב ממקור שריר או שלד- ״מוסקולוסקלטלי״, שלרוב אינו מדאיג
ד''ר דני רוזין29/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בטן אודה לחוות דעתך המקצועיתאדל29/08/2021
שלום ד"ר
אני בת 29
בריאה.למעט רפלוקס ומעי רגיז.
יש לי כאב בגב העליון צד ימין איפה שהצלעות. אם אני נוגעת נקודתית בגב יש כאב . וגם אם אני עושה פעולות מסויימות זה כואב. מרגיש כמו שריר תפוס או משהו בסגנון.
ןמשום מה גם הבטן העליונה בצד ימין כואבת באותו צד . לא במגע בבטן. האם יתכן שכאבי גב מקרינים לבטן?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן יתכן. זה תלוי בהרבה גורמים וצריך לאפיין טוב את הכאב- משך, עוצמה, אופי, וכו׳
ד''ר דני רוזין29/08/2021אם ממשיך ולא מוקל על ידי משככים פשוטים כדאי להתייעץ עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים כואבים סביב פי הטבעתקרן28/08/2021
לאחר אימון כושר שכלל הרבה קפיצות חוויתי במשך כמה ימים כאב בצורת לחץ חזק באגן האחורי עד הקוקסיקס כולל עצמות הישיבה .היום גיליתי שיצאו לי פגעים סביב פי הטבעת. מאד כואב. פצעים לא מוגלתיים אלא כמו פצעי לחץ .
מה לעשות?
מציינת שאני בת 44 , תוהה אם יכולה להיות פה תזוזה או נפילה של רצפת האגן ולכן לחץ על איברים פנימיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שיש תזוזה באגן בגלל אימון שגרמה לבעיות בפי הטבעת. מניח שמדובר בבעיה נפרדת.
ד''ר דני רוזין28/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ באגן אשר הכל נפוח וכואב
קרן29/08/2021זו לא הפעם הראשונה שאני חווה את הלחץ הזה באגן .
מה לעשות? לאיזה רופא ללכת? מרגיש שהכול נפוח וכואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נשמע משהו שבין אורטופדיה לגינקולוגיה… כנראה כדאי לבדוק את שני הכיוונים
ד''ר דני רוזין29/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ים/בריכה/טבילה במקווה אחרי ניתוחש.ה25/08/2021
שלום
לפני 7 שבועות עברתי ניתוח כריתת רחם וחצוצרות בגישה בטנית פתוחה (רוחבית). שבועיים לאחר הניתוח אושפזתי שוב בגלל הצטברות נוזל סרוטי מתחת לצלקת וזיהום. פתחו פתח קטן בקצה הצלקת, ניקזו את הנוזלים ונתנו לי אנטיביוטיקה.
הצלקת נשארה פתוחה והכניסו פתיל גאזה קטן בקצה על מנת שהנוזלים ימשיכו להתנקז. אחרי השחרור הגעתי באופן יומיומי, במשך כשבועיים, לקופה"ח על מנת להחליף את הפתיל, עד שהפתח נהיה קטן מכדי להכניס לשם פתיל.
לאחר מכן, עוד כשבועיים, המשכתי לראות מעט הפרשה שיוצאת ולפני מס' ימים הפסקתי לראות את ההפרשה, אז אני מניחה שהפתח נסגר..
האם אני יכולה כבר לטבול במקווה או להיכנס לים ולבריכה? או שעדיף לגשת לכירורג/רופא נשים שייודא שהצלקת אכן סגורה לגמרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יכולה
ד''ר דני רוזין25/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ש.ה25/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה מחשידה בבטןדן24/08/2021
שלום דר
בן 47. ברקע כריתת כיס מרה בשיטה לפרוסקופית לפני 10 חודשים. לאחרונה מרגיש בליטה בבטן בדיוק באזור החתך במרכז הבטן בין הצלעות דרכו בוצע הניתוח.
האם הבליטה מקורה בניתוח או חלילה יכולה להיות סימן למשהו אחר שלא נדע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן בדיקות דם לא תקינות
דן24/08/2021הכוונה לתפקודי כבד.
בילירובין תקין, כמו גם ביוכימיה אחרת וספירת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת אחרונה לגבי הדמיה
דן24/08/2021לפני 7 חודשים בוצע סיטי בטן ויצא תקין
לא סביר שזה גידול אבל די סביר שזה בקע. כדאי להיבדק
ד''ר דני רוזין25/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר. שאלה נוספת ברשותך
דן25/08/2021צריך בדיקת הדמיה כדי לראות אם זה בקע? אם כן בדיקת אולטראסאונד מספיקה?
אולטרסאונד הוא אכן בדיקה טובה לאבחון בקע
ד''ר דני רוזין25/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה לשאלתי
דן25/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)