מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנוגע לבליטות שיצאו לי אחרי גילוחסול לוי04/07/2021
זה משהו שעובר מהר ? הוא נתן לי למרוח שבועים את איכטמול היום התחלתי פעם ראשונה תוך כמה זמן אמור להיות שיפור בכאבים ?
זה לא משהו שצריך לפוצץ ?
אני אמורה להתחיל גם טיפולי פריון בעוד שבוע אין אם זה בעיה ? מותר להשתמש במשחה גם שהתחיל את הטיפולי פריון ? נורא רוצה שזה יעבור לי לפני גם שיש לי אדום בשני הצדדים של המפשעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמור להרגע תוך כשבוע
ד''ר דני רוזין04/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לבליטות שיצאו לי אחרי גילוח
סול לוי05/07/2021אוקי תודה :)אז יכול להיות שזה יעבור תוך שבוע? אז אני יוכל להפסיק את השימוש במשחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לבליטות שיצאו לי אחרי גילוחסול לוי04/07/2021
היי יצא לי אחרי גילוח בליטות באזור המפשעה ובאזור ארוגני ונורא כואב לי האזור
רופא עור נתן לי איכטמול משחה זה יכול לעזור לזה ?
מרגישה שכואב לי שמתכופת באזור
אודה לך אם יש משהו שיעבור לי מהר או המשחה הזאת באמת תעזור כי בנתיים ממש כואב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן זה יכול לעזור וגם מישחה אנטיביטוית כמו סינתומיצין
ד''ר דני רוזין04/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל הרגל שלי כואבת ונפוחההסובל04/07/2021
האם בחסימץ כלי דפ ברגל הרגל אמורה ליתנפח ולחליף צבע תודה הסובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי איזה כלי דם. מה שאתה מתאר לא מאד מתאים.
ד''ר דני רוזין04/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת אנטיביוטיקהלירון04/07/2021
תודה ד"ר
לא הבנתי
בהחלט סביר שזה קשור למה? לאנטיביןטיקה או לחיידק קולסטרידיום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאנטיביוטיקה… רק אם לא יסתדר/יחמיר כדאי לבדוק קלוסטרידיום. רוב המקרים אינם קשורים ומסתדרים לבד
ד''ר דני רוזין04/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אנטיביויטיקה אודה לחוות דעתךלירון04/07/2021
שלום ד"ר
אני בת 29
נטלתי מוקסיויט פורטה 500
3 פעמים ביום למשך 7 ימים בשל דלקת חריפה בחניכיים ובשן.
סיימתי טיפול לפני יומיים.
מאתמול בערב ועד עכשו בעצם ריבוי יציאות רכות מלוות בכאבי בטן( לא שלשול מיימי)
לא לקחתי פרוביוטיקה במקביל לאנטיביוטיקה.
כן אכלתי ושתיתי טוב.
האם יתכן והמעיים יצאו מאיזון בעקבות האנטי? מציינת שלאורך כל השבוע עם הטיפול לא היו תופעות אלה.
ועכשו יומיים לאחר סיום הטיפול כן
כמו כן זאת לא פעם ראשונה שאני לוקחת מוקסיפן.
ברקע רפלוקס ( מקבלת אומפרדקס) ומעי רגיז( לא לוקחת כלום)
חוששת מהחיידק קלוסטרידיום הזה..
בעבר ביצעתי פעמיים תרביות אליו לאחר טיפול עם אנטיבי ציפרודקס ויצאתי שלילי לחיידק.
בהתייעצות טלפונית עם רופא משפחה תורן נאמר לי שהחיידק הזה לרוב מתאפיין בשלשולים מים ועם דם.
אשמח לחוות דעתך המקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סביר שזה קשור. אם זה מתון אפשר לחכות עמה ימים שיתאמו חזרה.
ד''ר דני רוזין04/07/2021אם מחמיר- אז תרביות צואה וכו׳…
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסכמיה של המעיים בדיקות דםיוגב04/07/2021
שלום האם בצילום סקירה אמורים ליראות עפ יש איסכמיה של המעי ודרך בדיקות דם או שצריך סיטי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגלות איסכמיה כרונית צריך סיטי. במצב חריף יש כבר רמזים גם בבדיקות דם ובמצב מתקדם גם בצילום רגיל
ד''ר דני רוזין04/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק שרירי הבטן למניעת בקעיםאורי03/07/2021
שלום
האם חיזוק שרירי הבטן עם תרגילים מסוימים, יכול לעזור (לטווח הארוך) למנוע בקעים באזור הבטן?
ובלי קשר לבקעים- האם אתה ממליץ לחזק את שרירי הבטן מההיבט שלך כרופא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמירה על גוף בריא היא מומלצת, ובכלל זה חיזוק שרירים-
ד''ר דני רוזין03/07/2021אבל לא בהגזמה של פיתוח גוף- זה כבר בתחומי ספורט, לא בריאות.
כנראה שזה לא מונע בקעים- הקשורים יותר לחוזק הטבעי של רקמות הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אצלי במשפחה רקע משפחתי של בקעים
אורי04/07/2021יש אצלי במשפחה רקע משפחתי של בקעים.
אבא עם היסטוריה של בקע טבורי ומפשעתי, ודוד (אח של אבא) עם רקע דומה.
האם יכול להיות שתרגילי בטן עלולים לגרום לבקע פנימי בבטן?
או בקע מפשעתי/טבורי/אפיגסטרי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה שלא, אם כי יש דיעות שונות לגבי היחס בין מאמץ לבין יצירת בקעים. בכל מקרה
ד''ר דני רוזין04/07/2021זו לא סיבה מסיק טובה להימנע מתרגול שרירים, שהוא חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימת כלי דם ברגל סיטי או דופלריאיר02/07/2021
שלום האם סיטי רגל עם חומר ניגוד רואה עם יש חסימת כלי דם ברגל או שצריך דופלרר תודה מראש
כן בהחלט מראה
ד''ר דני רוזין02/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים שלי כואבות בצד ימין
יאיר03/07/2021אגפ החליפו צבע אני בחור צעיר ני בדרך.לבית החולים הגגל הכאב החזק ברגל האם זה תקין שהרגלים שלי ככה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה לומר מהצילום זה נראה כמו קו שיזוף אבל תיבדק ונראה במה מדובר
ד''ר דני רוזין03/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע ווריקוצאלה איך מאבחניםדני01/07/2021
האם מה שקובע עם יש לי בקע במפשעה , או וריקוצאלה, זה בדיקת אולטראסונד?
כי אין לי שום כאבים לא באשכים ולא במפשעה ,ובמקרה הרופא בדק אותי , אני לא כזה הבנתי את הרופא אם יש לי בקע או לא וכן וריקוצאלה.
בכל אופן הוא שלח אותי לצילום אולטרהסאונד, האם הצילום יכול לאשר אם יש לי את הבעיות הללו?
והאם בכלל צריך לטפל בזה, אין לי שום כאבים ,יש לציין שאני עדיין לא נשוי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונד יכול לעזור באיבחון. לגבי טיפול- לא תמיד חייבים לטפל, אחרי שיעשה האיבחון אפשר לשקול את זה
ד''ר דני רוזין01/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב בהמשך לתשובה שלךאוריאן30/06/2021
מה הייתה הבעיה בסוף?
??
ד''ר דני רוזין30/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה בגפים התחתונות וכאב ברגל בצד שמאליאיר30/06/2021
שלום יש לי חוסר ץחושה בגפים הץחותונות כבר שנתים וביומים אחרונים כאב בצד שמאול של הרגש מרגיש כמו משו עם הדם לא תקין גם בידים זה ככה איזה בדיקה בודקת בעיה של הדם עם הוא תקין או לא תודה לך
יש להיבדק על ידי כירורג כלי דם, ואולי גם על ידי נוירולוג
ד''ר דני רוזין30/06/2021ניתן להדוק את זרימת הדם עם אולטרסאונד דופלר, ואת העצבים עם EMG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות חודש וחצי אחרי ניתוח לכריתת חלק מהמעי הגסגלית30/06/2021
שלום וברכה
לפני חודש וחצי עברתי כריתה של מעי גס שמאלי .בשבועיים האחרונים יש לי התקף פעם בכמה ימים יום שלם של בחילות קשות .האם יכול להיות קשר לניתוח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, תופעות הקשורות לפעילות מעי יכולות להיות משניות לניתוח, ההתאוששות
ד''ר דני רוזין30/06/2021יכולה להיות מס׳ שבועות ויותר. אם לא מסתדר יש לפנות לבדיקה לוודא שאין סיבוכים הקשורים לניתוח כמו הצטברות נוזלים או זיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע וכאב מפשעה כתוצאה מדיאטהערן29/06/2021
שלום רב,
בבדיקה גופנית נתגלה בקע דו צדדי, בUs נמצא
מפשעה ימנית:
בסריקת המפשעה במנוחה ובולסלבה - הודגם בקע בלי ישיר רוחב 2.4 ס"מ.
מפשעה שמאלית:
בסריקת המפשעה במנוחה ובולסלבה - הודגם בקע בלתי ישיר רוחב 2.2 ס"מ.
הודגמה לימפאדנופתיה קלה שפירה דו צדדי בגודל עד 0.5*1.8 ס"מ. דופן בטן תחתונה ב.מ.פ.
לאחר ירידה של 10 ק״ג במהלך דיאטה, אני מרגיש בתדירות גבוהה כאבים באשך ימין שמקרינים לרגל. האם יש קשר לבקע ולירידה במשקל, או שמקור הכאב מהאשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שהכאב קשור לבקע
ד''ר דני רוזין29/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוי דברקוליטיס במעיים וגם קרוהןשלומי29/06/2021
אהלן עד כמה סיטי בטן עם חומר ניגוד טוב לגבי גילוי קרוהן ודברקוליטיס במעיים בתודה מראש שלומי
טוב מאד
ד''ר דני רוזין29/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת קו וורידי מרכזי מה הסיכוןיוסי27/06/2021
שלום,
מהם הסיכונים בהחדרת קו וורידי מרכזי באדם בן 90? מדובר על חולה שאינו אוכל כמעט בכלל כבר חודש וסובל מהתייבשות וממחלות רקע רבות
. באופן כללי, האם אחוז הסיבוכים הקשורים בהזנה בדרך זו הוא גבוה?
איזה רופא או רופאים צריכים לבדוק חולה כזה על מנת להעריך תועלת מול סיכון- כירורג? גסטרואנטרולוג?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רופא שמבין בזה- כירורג או גסטרו…
ד''ר דני רוזין27/06/2021תלוי איזה קו ורידי- לפיקליין פחות סיבוכי החדרה, סיבוכים זיהומיים יש לכולם, אבל בסה״כ בימינו זה נחשב פיתרון סביר ודי בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)