מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בשן הימנית התחתונה ודלקתשלומי06/06/2021
שלום כואב לי השין כמה ימים שאלתי אןתו עם יש דלקת אמר אין על סמך יסתכלות רק והכאב עדין חזק האם על ידי יסתכלות אפשר לדעת עם יש דלקת אן לא ?שוקל ללכת למיון הכאב חזק האם אפשר לעשות שם צילום רנטגן של השן לדעת עם יש דלקת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר. אתה צריך רופא שיניים לא מיון
ד''ר דני רוזין06/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר בדיקת אמ אר אי דואגת מאודשני05/06/2021
שלום רב תודה מראש על המענה במשך תקופה ארוכה למעלה משנתיים אני סובלת מכבים בצד ימין של הבטן התחתונה לסירוגין נבדקתי מס פעמים במיון ובכל פעם הטענה הייתה שהכאבים מביוץ מכיון שדאגתי מאוד ביצעתי פעם אחת סיטי בטן שהיה תקין אולטרסאונד ולפני כחודש אמ אר אי לא היה איזכור לתוספות מודלק החשש שלי שיש לי סימנים לדלקת בתוספתן ושזה לא יתפוס אותי אני לוקחת אנטיביוטיקה ושה עובר ואז שוב חוזרים הכאבים אני מיואשת ומודאגת האם יכול להיות שהתוספתן עושה לי בעיות אני מתנגדת לעשות קולונוסקופיה אני בחורה רזה ומאוד מפחדת מהבדיקה מה עוש אפשר לעשות לשלול דלקת בתוספתן זה ממש ממוקדם בצד ימין למטה לפעמים מקרין למותן בכל הבדיקות לא רואים תוספתן מודלק אני גם מפחדת מאוד מניתוח מה האפשרויות שלי שוב תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבירות נמוכה שמדובר בדלקת תוספתן, וסבירות עוד יותר נמוכה,
ד''ר דני רוזין05/06/2021גם אם הוא הגורם לכאב, שזה יתקדם לדלקת משמעותית מסוכנת.
בכל מקרה במצבים כאלה של כאבים חוזרים ללא אבחנה לעתים מגיעים ללפרוסקופיה אבחנתית, ולעתים כריתת תוספתן - ובאחוז מסויים זה פותר את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספתן שהתפוצץ בתוך הבטן ואנטיביוטיקהדנה דנון03/06/2021
שלום. לפני כשבוע וחצי התפוצץ לי התוספתן. קיבלתי אנטיביוטיקה וחוברתי לנקז. שיחררו אותי לאישפוז ביתי. העניין הוא שהמוגלה לא מתנקזת לבד. רק כשאנחנו עושים שטיפות לנקז ושואבים את זה אז יוצאת הרבה מוגלה, אבל לבד זה לא יוצא. נראה שזה סמיך מדיי. מלבד זה יש לי הרבה כאבים באיזור הנקז בכל תזוזה שאני עושה. האם כל הדברים האלה תקינים? הבדיקה הבאה היא רק עוד שבוע.
טוב שאת שוטפת את הנקז, זה מה שעושים כשהתוכן סמיך. הכאב צפוי בגלל הגרוי של הנקז
ד''ר דני רוזין04/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה על תשובתך
דנה דנון04/06/2021קודם כל, תודה רבה על תשובתך המהירה. כמה זמן הנקז הזה אמור להיות בפנים? אני מחוברת אליו כבר שבוע וחצי וזה גורם לי לסבל רב. אני בקושי מצליחה ללכת. ושאלה נוספת: האם הכאבים באיזור הנקז אמורים להשתפר עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכאבים יחלפו כשהנקז יצא. לרוב בטווח זמן כזה כבר מוציאים- זה תלוי בכמות ההפרשה, לעתים נעזרים בהדמיה נוספת לוודא שאין שארית גדולה
ד''ר דני רוזין04/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת באותו עניין
דנה דנון04/06/2021האם יש מספר מקסימלי של שטיפות לנקז שמותר לעשות ביום? אני שואלת כי כשאנחנו עושים בבית שטיפות לנקז יוצא עוד ועוד מוגלה בכמות אינסופית, אז אנחנו עושים עוד ועוד שטיפה ושאיבת המוגלה בזה אחר זה. האם זה תקין או שצריך להגביל את מספר השטיפות ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין הגבלה, בבי״ח המגבלה היא זמינות צוות אז עושים פעם-פעמיים ביום, אפשר יותר
ד''ר דני רוזין04/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם בנקז
דנה דנון04/06/2021קודם כל המון תודה על תגובותיך המיידיות!!! שנית, אני רואה עכשיו שיורד דם בצינור של הנקז. האם זה תקין? עד עכשיו המוגלה שיצאה היתה רק בצבע צהוב כמו נזלת.
כשמתחיל תהליך ריפוי יש כלי דם חדשים ועדינים אז יכול להיות מעט מעורב בדם.
ד''ר דני רוזין05/06/2021כמובן שאם יש דימום משמעותי ורציף צריך לפנות לרופא/מיון, אבל לרוב לא מדובר בכמות משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלכלה בזמן ניקוז
דנה דנון08/06/2021קודם כל תודה רבה לך על המענה המיידי. שירות מדהים!! אתה ממש עוזר לי! יש לי שאלה נוספת לגבי הכלכלה: בביה"ח נתנו לי כלכלה דלת שארית. אני כבר שבועיים עם הנקז. כאמור, אני כבר בבית. מתי אני יכולה לאכול אוכל רגיל?
כבר יכולה
ד''ר דני רוזין08/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ppi נוטלת עקב חור בקיבהמיה29/05/2021
התחלתי ליטול נקסיום פעמיים ביום מיום חמישי בבוקר יובש בפה נהיה שתן מרוכז והרגליים נירדמות כאילו נימול האם זה מהטיפול והטיפול לא עוזר עדיין להקאות גם
לא בטוח שקשור לטיפול, תשתי הרבה ותתחילי בשבוע הבא עם הרופא נטפל שרשם את הטיפול.
ד''ר דני רוזין29/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע טבורי בשילוב היפרדות בטניתרומי27/05/2021
האם זה נכון שאי אפשר לטפל בניתוח רק בבקע הטבורי ולא לטפל בהיפרדות הבטנית כי חוסר טיפול בהיפרדות הבטנית יוביל לכך שהבקע הטבורי יחזור שוב
נכון בערבון מוגבל. לרוב זה מצליח (תלוי גם בדרגת ההיפרדות), אבל הסיכוי להישנות הבקע יותר גדול
ד''ר דני רוזין27/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים ואי יכולת להתפנות כמו שצריךעידן25/05/2021
שלום לא מצליח לתנפנות ככבר שבןט כמו שצריך מקודם ניסתי שלשוללים וממש קצת מה הסיכוי שיש לי חסימה חלקית או מלאה יש לי גם קצת דופק מהיר ואני לא מקיא ?
סיכוי נמוך. לא כל עצירות זה חסימה
ד''ר דני רוזין26/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאאאא
עידן28/05/2021היתי בבית חולים עשן לי 3 צילןמי רנטגן רשמו ללא אוויר חופשי אין חסימה ולא מצליח לתפנןת עדין מה הסיכוי שיש חסימה שרןאים בסיטי בטן רק האם צריל לעשןת ?לא מצליח 8 יום לתפנןת יוצא ממש קצת מפחד שיתפתח לי בעיה באפסקת דם
חסימה רואים בצילום רגיל. הפחדים שלך לא מבוססים
ד''ר דני רוזין28/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטון קצר שעליתי על מה שיש לי בטבור והבטן ניכנסת פנימניה בלי הץכוונוץעופר24/05/2021
שלום דוקטור יש לי בטבור שחןר וכואב הבטן מזה יכןל לההיות בנוסף משו לוחץ על הבטן רואים בסרטון שזה זז בלי שאני עושה משו עם הבטן תסתכל בסרטון בבקשה האם יש מצב שיש גוש עשיתי סיטי תקין לפני שנה משו בבטן ניכנס פניצניה וזה בלי התכוונות תסתכל עם יכול בסרטוון תןדה
חסר משמעות אלו תנועות טבעיות של דופן הבטן
ד''ר דני רוזין24/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד ממצאים אקוגנייים טחולאבי24/05/2021
הי עשיתי בדיקה אולטרסאונד ואני בלחץ
כבד בגודל תקין באונה הימנית הודגם ממצא היפואקואי
בגודל 0.9.12 יכול להתאים להמנגיומה
טחול בגבול עליון של הנורמה מרקמו אקוגני
עם ממצאים אקוגנייים זהירים מרובים
מזה אומר???
ולמה אני צריך לעשות בירור CT בטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מה להיות בלחץ, המנגיומה זה ממצא שפיר- אבל להשלמת התמונה מומלץ סיטי שנותן פרטים מדוייקים נוספים
ד''ר דני רוזין24/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצזה מנגיומה?
עופר24/05/2021עשו לי סיטי עם חומר ניגוד דוקטור והןא יצא תקין ועדין יש לחץ והבטן ניכנסת לבד בלי לתכון האם צריך סיטי מיוחד אןלי משו אחר
המנגיומה זה למעשה גוש של כלי דם מורחבים. לא תהליך ממאיר
ד''ר דני רוזין24/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטיפול לזה בבקשה
עופר24/05/2021האם זה מסוכן דןקטור ומה הטיפול לזה ולמה לא מאחבנים זאת בסיטי שעשו לי ?
לא דורש טיפול. לא מסוכן.
ד''ר דני רוזין24/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד ממצאים אקוגנייים טחול
אבי24/05/2021לסיכום מה שהבנתי ממך
שממצאים אקוגנייים זה ממצא שפיר
ורק עושים בירור להשלמת סיטי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד ממצאים אקוגנייים טחול
אבי24/05/2021תודה על התגובה אתה איש טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה של חתך - תשובהטים23/05/2021
שלום דוקטור,
ביום שבת לפנות בוקר הדביקו לי חתך. הרופא אמר לי שאני אוכל להתרחץ כרגיל ביום למחרת. (אני לא הייתי מספיק מפוקס האם כוונתו הייתה לאור יום שבת או ליום ראשון). שאלה שלי היא כזאת: אני צריך הרי לשטוף ידיים, שירותים, נוגעים בזבל, אוכל מבחוץ, ובכלל - להתקלח. מה הפרוצדורה במצב כזה? לא לעשות כלום? אני אודה לך על חידוד העניין, כלומר האם אפשר לשטוף ידיים עם סבון או בלי סבון ומתי אפשר לחזור להתנהל כרגיל או שאפשר כבר עכשיו להתנהל כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר להתנהל כרגיל- פרט להשריה במים (אמבטיה) בימים הקרובים
ד''ר דני רוזין23/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה של חתך - תשובה
טים23/05/2021תודה על המענה. זאת אומרת שאפשר לשטוף ידיים עם סבון, גם אם אזור ההדבקה הוא בפרק כף היד. השרייה באמבטיה אני מבין. כלומר מקלחת אפשר לעשות במים חמים, כן?
כן אפשר- אבל בעדינות בלי לקרצף…
ד''ר דני רוזין23/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה של חתך - תשובה
טים23/05/2021תודה דוקטור על המענה. שאלה אחת אחרונה מאחר ואני מרגיש שזה כבר טו מץ', אבל אני פשוט נשארתי בלי מענה איך להתנהל עם ההדבקה הזאת על הפצע.
אני זקוק לאימוני כושר כל הזמן. עכשיו האם יש מניעה ללכת להתאמן בגלל זעה וכו'? צריך בכלל לשים פלסטר על הדבק ?
תודה לגבי המענה של המקלחת ושטיפת הידיים, שוב, אחזור להתקלח ולשטוף ידיים בצורה נורמליות אחרי יום של אי וודאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין צורך בפלסטר. אימונים- אחרי מספר ימים כשהאיזור מחלים ולא רגיש
ד''ר דני רוזין23/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן ואי יכולת להתפנות כמו שצריךעופר20/05/2021
שלום צריך עזרה מה הסיכוי שיש לי חסימת מעיים שלןשה ימים יש יציאות חלקיןת ושלשולים מקודם נכנסתי שוב ויצא לי קצת לא שלשול רגיל אבל קצת אני חושב שיש לי חסימה לא מצעליח לתפנות כמו שצריך אין לי בחילות אני לא מקיא האם צריך מיון תודה
בחסימה אין יציאות. לא נשמע כמו משהו שדורש מיון
ד''ר דני רוזין20/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תדובה לשאלתך כאבי בטן לחץ עצביםגלית18/05/2021
תודה רבה. אמרת שבהחלט זה נשמע כמו תופעות מעי. מה ניתן להקלה?האם אדויל מותר? או קלבטן יכול לעזור?
תנסי קלבטן
ד''ר דני רוזין18/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן לחץ עצביםגלית18/05/2021
שלום ד"ר
בת 30
ברקע מעי רגיז ורפלוקס
ביומיים האחרונים כאבי בטן ימנית מעל הפופיק. מגיע בגלים. כאבים חדים. ריבוי גזים ויציאות. שאני אוכלת אני מרגישה את הכאב יותר. בלילה ישנה בלי כאב.
כל זה התחיל לאחר לחץ מטורף מהטילים..
האם יתכן וזה קשור לתופעת המעי רגיז? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט נשמע כמו תופעות של מעי. אם ימשיך תפני לבירור גסטרו.
ד''ר דני רוזין18/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע נפוח אדום וכואב בבטן התחתונה שחולף מעצמויוסי12/05/2021
שלום דוקטור , לפני בערך שנה יצאה לי בליטה בבטן התחתונה בצד שמאל אדומה נפוחה וכואבת , ביצעתי אולטראסאונד בו נאמר כי הכל תקין ולאחר חוות דעת של רופא כירורגי לדעתו מדובר בפרונקל שחלף ונשאר רק סימן , העניין בפצע הזה שהוא בערך כל חודש מתנפח , אדמומי וכואב , ולאחר שבוע נעלם מעצמו בלי שום טיפול ונשאר רק סימן קטן ואדום, ואז שוב יש הפוגה של שבועיים בערך ושוב יוצא הפצע הלוך חזור ככה , אולי הדוקטור יודע במה יכול להיות מדובר? תודה מראש.
יתכן ובלוטת חלב של העור מתנפחת כציסטה ומזדמנת, וזה פותרים בניתוח קטן
ד''ר דני רוזין12/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול עמוק ברקמה הרכה של האגןבורין אטי12/05/2021
באלטראסאונד ובאמ.אר.אי עם חומר ניגוד התגלה גוש רקמה הרכה של האגן.ממליצים לבצע ביופסיה או הוצאת הגידול.אשמח לקבל שיחה עם הרופא.
תודה
בורין אטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ברורה הבקשה. לשילה יש להגיע עם כל החומר הרפואי, דרך מרפאה
ד''ר דני רוזין12/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מיקום הסטומה בדופן הבטן הוא קבוערומי04/05/2021
האם מיקום הסטומה בדופן הבטן הוא קבוע או שניתן לעשות סטומה לפי העדיפות של המטופל אם הוא רוצה שהסטומה תהיה במקום מסויים
זה גמיש. יש מקומות מועדפים שבהם השימוש יותר נוח, אבל אפשר להתאים לצרכי המטופל
ד''ר דני רוזין04/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)