מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרחבה של דרכי מרה תוך וחוץ כבדיות ללא ממצא חוסםיפעת08/02/2020
מבקשת להבין במה מדובר להערכתך?
זו בדיקה של אמא - בת 70 עם הממצאים הללו.
בגסטרו מצאו הרחבה של CBD ושלחו לבדיקת האם אר איי הזו- וזו התשובה.
יש לציים שכרתו לה כיס מרה עקב אבנים לפני 30 שנה לערך
אאנא התיחסותך
להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של :MRCP
אינדיקציה לביצוע :אפיון עץ מרתי .
, דיכוי שומן ,T2, T1 DIXON, MRCP, DWI, ADC map הבדיקה בוצעה במנחים אקסיאלים וקורונלים ,ברצפי לפני ולאחר הזרקת גדוליניום.
גבולות הכבד סדירים ,אות תקין ,ללא ממצא מוקדי בכבד ,Midclavicular line - הכבד בגודל תקין ב כיס מרה נכרת. התקבלה הדגמה רציפה של דרכי מרה תוך וחוץ כבדיות מורחבות : . מ"מ 7 -דרכי מרה תוך כבדיות מורחבות יותר באונה השמאלית ,ברוחב עד . מ"מ 13 - הודגמו ברוחב כ CHD -ו CBD דרכי המרה הודגמו עם דופנות סדירות וללא פגמי מילוי חשודים לאבנים ,לא התקבלה האדרה פתולוגית דופנית לאחר הזרקת גדוליניום.
לבלב אטרופי .לא נצפה ממצא מוקדי או הרחבת צינור הלבלב. טחול בגודל תקין. אדרנלים מעט מעובים אך ללא ממצא מוקדי מוגדר.
שתי הכליות בגודל תקין עם פרנכימה שמורה. כליות מרכזות ומפרישות סימטרית היטב וללא עדות להרחבת מערכות האיסוף. . מ"מ 16 - נצפו ציסטות קורטיקליות בשתי הכליות אשר הגדולה מהן באספקט פנימי של כליה שמאלית בקוטר כ מ"מ עם מחיצות עדינות בתוכה אשר אינן 12 - באספקט חיצוני בין קוטבי של כליה ימנית לציין ציסטה בקוטר כ .2F עוברות האדרה פתולוגית .ציסטה עשויה להתאים לבוסניאק
אין עדות לאדנופתיה ברטרופריטונאום עליון. אאורטה הבטנית אינה מורחבת. פיתולי המעיים שנכללו בסריקה אינם מורחבים ובמהלך תקין.
לסיכום: קיימת הרחבה של דרכי מרה תוך וחוץ כבדיות ,ללא ממצא חוסם ,דופנות סדירות אשר אינן עוברות האדרה פתולוגית לאחר הזרקת גדוליניום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב לדעת מה היתה הסיבה לבירור- היתה צהבת? הפרעה בבדיקות דם?
ד''ר דני רוזין08/02/2020על פניו אין בעיה מדאיגה, ולעתים עם השנים אחרי כריתת כיס מרה דרכי המרה פשוט מתרחבים באופן טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה מאופנוע כאבים בכף הרגלקובי08/02/2020
שלום דוקטור נפלתי בעבודה מאופנוע על כף הרגל ויש כאבים שם עבר שבוע ימים בהתחלה הלכתי ממש צולע עכשיו קצת יותר טוב אבל גם אחי שבוע נשאר כאב בינוני האם יש מצב שקרעתי רצועה מזה יכול להיות שאחרי שבוע עדין הכאב נשאר אשמח לדעה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכאב מחבלה אורטופדית יכול להמשך מספר שבועות. אם טווח התנועה מלא החשש לפגיעה ברצועה נמוך.
ד''ר דני רוזין08/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשישות אחרי הניתוח - ממש מלחיץאלה07/02/2020
שלום! אבא שלי בן 83 עבר ניתוח לפני כחודש להוצאת ציסטות מלבלב
אחרי ניתוח הסתבך עם אספרציה ודלקת ראיות , היו לו גם פירפורי לב.היה באישפוז שבועיים , כבר שבועים בבית ומצבו ממש לא טוב - הוא ממש תשוש , לא מסוגל ללכת אפילו בבית ( לפני היה עצמאי לגמרי) , בלי תאבון , בלילה קם כל שעתיים לשירותים לתת שתן וביום כל הזמו ישן . לפני שבוע בבדיקות דם המוגלובין 9.3, iron 31 סוכר 210-300 (מטופל עם כדורים אבל נראה שזה לא עובד)
לחץ דם בסדר
מה לעשות ? אני ממש בלחץ וחסרת אונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה ניתוח גדול עם החלמה של 6-8 שבועות...יצטרך כנראה
ד''ר דני רוזין07/02/2020תוספת ברזל , שליטה טובה יותר על הסוכר- כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באזור עצם הזנבדורין07/02/2020
שלום רב, קרוב לחודש אני מוטרדת מכאב באזור עצם הזנב. הכאב חלש ומופיע רק בזמן שאני מתיישבת. אני בת 70, ולא קיבלתי מכה באזור. רציתי לדעת מה הסיבה לכאב הזה, איך צריך לטפל בו, ומה הבדיקות שאולי צריך לעשות. בתודה מראש, - דורין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שזה קשור לשינויים ״ניווניים״ בעצם הזנב, כמו שקורה בחוליות אחרות בעמוד השדרה.
ד''ר דני רוזין07/02/2020בכל מקרה אם זה מאד מפריע כדאי להיבדק אצל אורטופד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב באזור עצם הזנב
דורין07/02/2020תודה לך דוקטור רוזין על תגובתך המהירה, מה ניתן לעשות ואיך לטפל במקרה הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם זה מאובחן כ״אוסטיאוארתריטיס״ ניתן לטפל בתרופות נוגדות דלקת, ולעתים בהזרקה מקומית.
ד''ר דני רוזין07/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מקומי בכף הרגלקובי06/02/2020
שלום ניתן לעבור ניתוח בכף הרגל מקומית ?
עקרונית כן, תלוי באיזו פרוצדורה מדובר
ד''ר דני רוזין06/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות בשדיים בגיל מתקדםחני06/02/2020
דוקטור יקר שאלתי יכולים להיות ציסטות בשדיים לבנות 80
כן זה עניין של מבנה. כמובן שיש הרבה פחות גרוי הורמונלי של רקמת השד בגיל כזה אבל עדיין קיימת רקמת שד שיכולה לפתח ציסטות.
ד''ר דני רוזין06/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח צילום רנטגן בעקבות כאבי גב מותניים ואגןשלי05/02/2020
שלום דר', אני בת 32, מיזה שנתיים אני סובלת מכאבי גב תחתון, מותניים וכל איזור האגן, לאחרונה חלה החמרה בכאבים. ביצעתי צילום רנטגן.
צילום אגן ופרקי ירכיים ועמוד שדרה מותני סקרלי:
פענוח בשנת 2018 - שינויים OA בשני פרקים אילאוסקרלים
צילום זהה פענוח מהיום:
שינויים ספונדילוטיים L4-S1
מוקד סקלרוטי בפוביס משמאל- לקורולציה עם מיפוי עצמות
בפענוח נראה שלא בוצעה השוואה.
1. האם הפענוח הקודם קשור לפענוח של עכשיו או ממצאים שונים,
תוצאה של החמרת שחיקה?
2. שינויים ספונדילוטיים L4-S1 - גורם לכאבים שתיארתי?
3. מהו מוקד סקלרוטי בפוביס - גורם לכאבים?
אודה על הסבר הפענוח ומשמעותו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלו שינויים המכונים ״ניווניים״, שכיחים ולא מדאיגים אם כי פחות נפוצים בגילך.
ד''ר דני רוזין06/02/2020הממצאים די דומים, כלל לא בטוח שאלה הגורמים לכאבים, כדאי להתייעץ עם אורטופד, ואם אינו חושב שזו הסיבה לברר סיבות נוספות לכאבי בטן/אגן, למשל בדיקת גינקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שעוד לא נרפא לי ברגלשלומי05/02/2020
שלום דוקטור החלקתי מאופנוע לפני 4 ימים ועדיין הפצע לא נסגר תוך כמה זמן זה אמור להתרפא?תודה
שבוע שבועיים
ד''ר דני רוזין05/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות לחזרת בקע לאחר קולונוסקופיהיותם04/02/2020
שלום לרופא
אני בן 60, מידיי 5 שנים עובר קולונוסקופיה,בגלל סיפור מישפחתי של אחד ההורים [האמא] של סרטן המעי הגס,
בשנת 2015, עברתי ניתוח לפרוסקופי דו צדדי במפשעה, עקב בקע מיפשעתי,
השנה אני אמור לבצע שוב קולנוסקופיית ביקורת,
חשבתי על הבקע שהיה, ויש לי שאלה, או שתיים,
יודע שבבדיקה מנפחים את המעי באויר, ומופעל לחץ על הבטן,
מטבע הבדיקה,ולכן, האם יתכן וכתוצאה מכך, עלול הבקע לחזור?או להיווצר אחד אחר?עד מידה שידרש ניתוח תיקון נוסף?
או אפשרות מסוג זה,?קיימתעקב הקולונוסקופיה?
ואם אכן כן, באיזו סבירות? ובמה זה תלוי?
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבירות קלושה ביותר. אל תהסס להיבדק
ד''ר דני רוזין04/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן עליונה צד שמאלהדר03/02/2020
שלום ד"ר
בת 32 בריאה. ברקע ריפלוקס. וחשד למעי רגיז. בתקופה האחרונה כאבים בבטן שמאל עליונה קצת מעל הפופיק. מגיע בגלים כמו דקירות צביטות. לכמה שניות בא והולך. בלילה לא מעיר בשינה אך במהלך היום מציק.היה לי את זה לפני שבועיים לכמה ימים נבדקתי אצל רופא המשפחה שטען שהבטן רכה אך מפוצצת בגזים. ועכשו זה חזר שוב. בנוסף כשאני
נוגעת במקום של הכאב אני מרגישה שהבטן עושה רעשים.האם כאב כזה במיקום כזה יכול להיות קשור לגזים כלואים ? ואם כן מדוע זה כואב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעי מלא בגזים ונפוח יכול לכאוב, בגלים, עקב התכווצויות וניסיון המעי להעביר אותם.
ד''ר דני רוזין03/02/2020זה יכול להיות קשור למעי הרגיז, ניתן לנסות שינוי תזונתי להפחית גזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים 3 חודשים לאחר כריתת תוספתןיבגני01/02/2020
שלום רב.
אני בן 33 , לפני כ3 חודשים עברתי ניתוח אלקטיבי לכריתת תוספתן (Interval appendectomy ). הניתוח עבר ללא סיבוכים ושוחררתי יום לאחריו. פתולוגיה תקינה. בשבוע האחרון התחלתי לחוות כאבים שמזכירים מעט את הכאבים שהיו שהתוספתן היה מודלק מלווים בשלשולים . ללא חום , בטן רכה.
האם ישנה סיבה לדאגה? ומה לפי דעתך יכולה להיות הסיבה לכאב לאחר 3 חודשים ? תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בטוח שבכלל קשור, אולי סתם בעיית מעי חולפת.
ד''ר דני רוזין03/02/2020אם ימשך כדאי לפנות לבירור נוסף- מעבדה, אולי אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
יבגני08/02/2020בוצעו בדיקות דם ואולרסאונד ללא ממצאים. הופנתי לביצוע mri . מה הסיכוי לדעתך שזה Stump appendicitis או אבצס שנוצר באיזור?
שוב תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכוי נמוך- אם כי גם דברים נדירים קורים לפעמים... האם היה בירור של מערכת העיכול לפני הניתוח?
ד''ר דני רוזין09/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אי נוחות ונפיחות - האם היפרדות בטנית?ליאור חיים01/02/2020
הי, אני סובלת מכאבי בטן, אי נוחות ונפיחות תמידית, האי נוחות מקרינה לגב, והבטן שלי שינתה את צורתה, לא הייתה עלייה במשקל האם זה יכול להיות היפרדות ביטנית? גם אם מעולם לא הייתי בהריון?(בת 20) מי מאבחן את זה?
לא סביר- בגילך וללא הריון. מציע להגיע לגסטרואנטרולוג לבירור
ד''ר דני רוזין01/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח ct לאחר ניתוח בקע הרניה, סובלת מכאביםעינב30/01/2020
עברתי ניתוח הרניה לפני כ-5 חודשים בצד שמאל. מאז אני סובלת מכאבים בכל נגיעה בעור או באזור הבטן בצד שמאל. כאשר אני עושה מאמץ אני מתקפלת מכאבים חזקים. ביצעתי ct בטן לאחר הזרקת חומר ניגוד דרך הוריד ודרך מתן שתיה. אשמח להבין מה אומר הממצא- " רושם להרניאציה של הרשת לתיקון הבקע לתוך הטרנסוורס פציה משמאל. מישור אקסיאלי חתך מ-421 מתוך 213. ללא הדגמה של קולקציה באזור הרשת.
מצב לאחר תיקון בקע מפשעתי משמאל קיימת הסננת שומן קלה באזור זה.
שינויים סקרלוטיים ב- sij משמאל ושינויים סקרלוטיים וציסטות סובכונדרליות ב- sij מימין.
אשמח לדעת מה הפירוש אני סובלת מכאבים ולא מצליחה לתפקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היתכן והרשת התקפלה או זזה לתוך אחת ממעטפות השריר
ד''ר דני רוזין30/01/2020וזה מה שגורם לכאב.
יש שינויים במפרק האחורי של עצמות האגן (בגב)- לא משמעותי.
אין סימני זיהום.
ניתן לנסות טיפול דרך מרפאת כאב, אם לא עוזר לעתים שוקלים הסרת הרשת, אבל עדיף לנסות למשוך את זה כי לרוב חולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיענוח ct לאחר ניתוח בקע
עינב30/01/2020אתה יכול להגיד לי לאחר כמה זמן בערך זה יעבור?? אני אמא ל-5 ילדים קטנים ובקושי מתפקדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה לומר, לעתים זה שנה ויותר, לפעמים לא פוחת. כדאי בינתיים לטפל בכאב
ד''ר דני רוזין30/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיענוח ct לאחר ניתוח בקע
עינב30/01/2020אוקיי, תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטרסאונד בלוטת המגןרונית מורג30/01/2020
ולטרא סאונד בלוטת תריס
אונה ימנית : . 12 AP קוטר מ"מ .גודל ומרקם תקין 3 * 6 , קשריות אנאקואיות הגדולה מ"מ ,גבולות חדים. . 4 * 6 וקשרית מעורבת איזואקואית מ"מ אונה שמאלית : . 26 AP קוטר מ"מ . 22 * 35 אונה מוגדלת ,תפוסה ברובה ע"י קשרית קולואידית מ"מ איסטמוס :. ברוחב תקין
ללא לימפאדנופטיה צווארית . חשודה
לסיכום:
קשריות בשתי האונות ,אונה שמאלית מוגדלת.
TIRADS 1
*בדיקת האולטראסאונד כ וללת . גם שימוש בדופלר
אשמח לפיענוח התוצאה בת 30 לפני 7 חודשים ילדתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר גושים קטנים במראה שפיר שאינם חשודים ואינם דורשים ביופסיה.
ד''ר דני רוזין30/01/2020ניתן לחזור על אולטרסאונד למעקב עוד חצי שנה (אין מידע למה בוצע מלכתחילה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה בדיקה בודקת את הצקום חוץ מקולונסקופיהגיא29/01/2020
אהלן יש לי שאלה איזה בדיקה רואה את הצקום החלק הראשון של המעי הגס חוץ מבדיקת קולונסקופיה תודה מראש
קולונוסקופיה
ד''ר דני רוזין29/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה צד נמצא הצקום תודה
שלומי30/01/2020באיזה צד נמצא הצקום דוקטור תודה
ימין
ד''ר דני רוזין30/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)