מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בירור כאבים ברבע ימיני של הבטןגלי04/05/2020
שלום יש לי כאב בצד ימין חלק עליון מאמצע הצלע לכיוון החיצוני. כאב של תחושה כמו פצע כאילו אני נאכלת מבפנים. (סליחה על התיאור אבל זה כך מרגיש) הפצע מקיץ אותי משנתי. לעיתים הכאב חזק מאוד מאוד ולעיתים נשאר עמום.
ביקת דם עמילאז 130 .. נתרן גבולי. ואולטרסאונד תקין. נשלחתי לגסטרו.
שאלתי האם פצע באזור הזה רואים זה לא איזור הקיבה בכלל.. מתוסכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה יכול דוקא להתאים לאיזור הקיבה והתרסריון. בירור גסטרו זה כיוון נכון
ד''ר דני רוזין09/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בטבור ושימוש במי חמצןדנה02/05/2020
ביום שני בוצעה לי צריבה בטבור והתבקשתי להשתמש פעמיים ביום במי חמצן 3% לחיטוי.
ההפרשות פסקו,כמה זמן עלי להמשיך להשתמש עם המי חמצן?
האם זה בסדר שהטבור עדיין כואב כנראה מהצריבה? עברו כבר 6 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול להיות רגיש עדיין. כדאי להמשיך בחיטוי עד לביקורת
ד''ר דני רוזין02/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לתיקון בקע והשפעה על פרופיל צבאיגלעד01/05/2020
אם מישהו עבר פעם ניתוח לתיקון בקע, האם זה משפיע לו על הפרופיל הצבאי? האם יש מניעה משירות בקרבי או יחידה מובחרת וסחיבת משאות כבדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא אחרי תקופת ההחלמה.
ד''ר דני רוזין01/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בטבור וצריכה אצל כירורגמזי29/04/2020
לפני חודש דלקת בטבור אשר חלפה עם אוגמנטין ,בוצע אולטראסונד בטן ודופן הבטן ובדיקת רופא נשים שיצאו תקינים לפני כשבוע שוב דלקת בטבור הפעם יותר סוערת לאחר בדיקה של רופא עור ושימוש באופלקסצין וטרידרם האודם והכאב חלף אך ההפרשות לא פסקו
לפני יומים בדיקה אצל כירורג אשר צרב את האזור
הגיוני שעדיין האזור מפריש ? ההפרדה לא הייתה אמורה להעלם מרגע הצריבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא מפסיק מייד- גם אם עוזר, אבל לעתים קרובות זה לא עוזר ודורש התערבות משמעותית עותר, בהרדמה.
ד''ר דני רוזין29/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בטבור וצריבה אצל כירורג
מזי29/04/2020האם ההפרשות יכולות להיות קשורות למשהו אחר מלבד דלקת בטבור ?
יש צורך לבצע בדיקות נוספות מעבר למה שכבר בוצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פעמים רבות מבצעים הדמיה כדי לשלול מקור עמוק יותר, כמו קשר למעי או לשלפוחית השתן (בעיות מולדות),
ד''ר דני רוזין29/04/2020אבל זה נדיר ולרוב פשוט נובע ממבנה עמוק של הטבור והצטברות שיער, תאי עור מתים או שאריות אחרות שמזינות חיידקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילונידל סינוס - לקיחת אנטיביוטיקהאלי27/04/2020
שלום. לפני מס' ימים שאלתי אותך בעניין ניתוח פילונידל סינוס לאחר צינתור עם לקיחת פלויקס ואספירין בהמלצת רופא המשפחה אכן אדחה את הניתוח בחצי שנה לפחות.
מכייוון שיש לי התקפים חוזרים ונשנים של פילונידל לקחתי אוגמנטין מס' פעמים בחודשים האחרונים ,ונאמר לי שאצטרך להמשיך לקחת במקרה של התקף.
שאלותי :
1. האם אין סכנה בלקיחת כמות גדולה של אוגמנטין מבחינת תופעות שונות על הגוף וכן מיכולת ההשפעה של הכדור.
2. איך אדע אם מתפתח במקום מעבר לדלקת גם אבצס המצריך הגעה מידית למיון והאם ניקוז האבצס בבית החולים מצריך אשפוז (במיוחד בגלל נטילת הפלויקס והאספירין) ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לאנטיביוטיקה תופעות לואי אבל אין ממש ״סכנה״ משמעותית
ד''ר דני רוזין27/04/2020כשיש אבצס יודעים... כאב חזק, חום גבוה, נפיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילונידל סינוס - לקיחת אנטיביוטיקה
אלי27/04/2020תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון בקע טבורירינה27/04/2020
ד"ר שלום וברכה!
אני לפני שלושה וחצי חודשים עברתי ניתוח לפרוסקופיה לתיקון בקע טבורי והתפרדות שרירי הבטן.
בעקבות כאבים חזקים ונשנים באזור הניתוח.
בתאריך 28.02.20 בוצע סונר דופן הבטן שבו הודגם ממצא נוזלי בגודל 3.7 ז"מ מאים להימטומה.
יש לציין שאני עדיין חווה כאבים חזקים בלתי נסבלים באיזור הניתוח לא משנה באיזו תנוחה אני נמצאת.
לאור זאת בתאריך 26.04.30 בוצע CT בטן להלן הממצא :
סימני תיקון בקע ויטאלי בגובה הטבור ומתחתיו.
כמו כן יש לציין שאני שלושה שבועות בעצירות.
שאלותיי הם:
1. מדוע אני עדיין חווה כאבים חזקים באיזור הניתוח?
2. האם יש סיכוי לבקע חוזר למרות שלא צויין הפיענוח אלא יכול להראות בדיסק?
3. האם יכול להיות מצב של בקע טבורי כלוא למרות שלא צויין בפענוח אלא יכול להראות בדיסק?
4. מה יכול להיות מקור הכאבים אם לא צויין כלל ממצא????
בברכה מרובה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים יכולים להימשך כמה חודשים עקב תפרים פנימיים או סיכות שמחזיקות את הרשת.
ד''ר דני רוזין27/04/2020לא סביר שיש בקע משמעותי אם לא מצויין בפיענוח- אבל כמובן שיש אחוז מסויים של טעות בפיענוח... אבל זה נדיר
בקע כלוא זה מצב חריף שמתבטא בכאב פתאומי והקאות- לא מתאים לכאב המתמשך שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע דו צדדי תחושת מלאות באשכיםיקי26/04/2020
בן 53
בוצע ניתוח לפרסוקפי לפי שש שנים בצד שמאל
לפני שנת ים התחלתי לחוש מעין כבדות לאחר ריצה וספורט בכיס האשכים
בבדיקת א. ס אשכים תקינים וישנם שני בקעים דוצ
השבוע גם הגברתי את הריצה וחשתי את אותה כבדות שחלפה במנוחה
הייתי אצל כירוג והוא הפנה גם לבדיקת הבקע כדי לאבחן וגם לאשכים עם דופלר
אני יודע שהשאלה קצת חרדתית ויותר
א. האם הבקעים יכולים להקרין מעין תחושת כבדות לאחר ביצוע ספורט
ב. הוא אמר שכדאי כבר על ההזדמנות לעשות א. ס אשכים
אף על פי שעשיתי לפני שלוש שנים
האם המחשבה נכונה או שלדעתך רוב הסיכויים לגיל ולהופעת הכבדות כתוצאה מדוצ הם המקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן בהחלט סביר שהתחושה באשכים נובעת מהבקע. תשלים בכל מקרה את הבירור המלא-
ד''ר דני רוזין26/04/2020אין בו שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לאחר צינתור לבאלי22/04/2020
שלום . יש לי פילונידל סינוס זמן רב שטופלו מס' פעמים באנטיביוטקה , כרגע החמרה במצב והתקפים חוזרים ונשנים הגורמים לי לסבל רב.
לפני חודש עברתי צינתור לב עם השתלת 2 סטנדים ולוקח אספירין ופלאביקס.
האם ניתן לבצע ניתוח שמרני של הפילונידל ההרדמה מקומית בלבד תחת לקיחת אספירין ופלאביקס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא רצוי, עלול להגביר דימום ולא מומלץ להפסיק את הטיפול לאור הסטנטים הטריים.
ד''ר דני רוזין22/04/2020יש להתייעץ עם הקרדיולוג מתי זה נחשב בטוח. אם חייבים- עוצרים אחת מהתרופות לכמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פילונידל לאחר צינתור
אלי23/04/2020האם ניתן בשלב הזה כפי שציינתי בשאלה הראשונה , לבצע את הניתוח בשיטה של ד'ר גיפס תוך הרדמה מקומית בלבד ?
האם אתה מנתח גם בשליטתו של ד"ר גיפס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר (וכן), אבל עדיין עלול לדמם (למרות שהניתוח די קטן)
ד''ר דני רוזין23/04/2020ולכן מה שעניתי עדיין רלבנטי. אם יחסית דחוף- אפשר, אם לא מעדיפים לדחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת אנטיביוטיקה -בהמשך לפילונידל סינוס
אלי26/04/2020אני מאוד מודה לך על תשובותייך המהירות. הייתי היום אצל רופא המשפחה שקיבל את עמדתך והמליץ להמתין לפחות חצי שנה וכן אמר שבמידה ותהיה דלקת היא תטופל באנטיביוטיקה ובמידה ויגדל אבצס ישלחו אותי למיון לטפל בו.
העניין הוא שהיו לי לאחרונה התקפי דלקת חוזרים , אחד לפני שלושה חודשים שעבר לאחר טיפול באוגמנטין ,ונוסף לפני כעשרה ימים שטופל במשך 7 ימים גם באוגמנטין (2*875) , שאומנם גרם להטבה אך עדיין יש לי כאבים.
שאלותי :
1. האם יש סכנה בלקיחת כמות כזו של אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין , גם בהקשר של הפסקת השפעה , במיוחד לאור העובדה שיכול להיות שיהיו עוד דלקות בחצי שנה הקרובה ?
2. עתה יש לי רק כאבים ורגישות האם קיים סיכון , איך אדע מתי מתפתח אבצס באזור (הבנתי שזה מאוד מסוכן) ובאיזה שלב לגשת למיון ?
3. כמה זמן דרוש לפתיחת אבצס במיון והאם זה דורש אשפוז ממושך בבית החולים !
מתנצל על האורך , אך סובל ומודאג.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!! ההבדל בין הבדיקותשואלת20/04/2020
שלום ד"ר
בשל חשש לאבנים בדרכי המרה קיבלתי הפניה מרופא מומחה למחלות כבד וכיס מרה ל mrcp אך רופאת המשפחה כתבה הפניה ל mri בטן . האם יש הבדל בין הבדיקות? האם צריך לבקש מרופאת המשפחה לשנות את ההפניה ל mrcp?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, יש הבדל בטכניקה של הבדיקות. החשוב ביותר זה לפרט את שאלת הבדיקה כדי
ד''ר דני רוזין21/04/2020שהבודקים (רופא וטכנאים) ידעו מה מחפשים ומה לעשות. המכשיר אותו מכשיר, ו-MRCP הוא סוג של MRI בטן, כך שטכנית אולי ההפניה מספקת, אבל שיהיה ברור בהפניה- וגם כדאי להגיד ולוודא כשמגיעים לבדיקה, שעושים את הדבר הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - צהבת חסימתית ומרהשאלה20/04/2020
שלום,
תודה על המענה לשאלה הקודמת בנושא. כאמור סבא שלי מעל גיל 80 סובל מצהבת חסימתית על רקע אבן בדרכי המרה. לאחר צילום של אזור כיס המרה אמרו שהכיס עצמו לא כל כך נפוח אבל שהדופן נפוחה ולכן לא ניתן לעשות ניקוז כמו שהם רוצים. הוא כ- 3 ימים מקבל אנטיביוטיקה ואינפוזיה. הוא מאד מאד חלש ורוב היום ישן, אבל חזר הצבע לפנים.
1. תוך כמה זמן אמורים לראות שיפור במסגרת הטיפול השמרני? ומה בעצם נחשב שיפור? האם יש זמן מוגדר שלאחריו נאלצים ללכת לניתוח (שהם רוצים מאד להימנע ממנו)?
2.האם האנטיביוטיקה ניתנת גם כדי להוריד את הנפיחות בדופן הכיס על מנת שיוכלו לבצע ניקוז?
3. האם יש סיכויי החלמה סבירים לאדם בגילו עם הבעיות כאמור?
תודה רבה והרבה בריאות לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצטער אבל התמונה לא ממש ברורה לי מהתיאור.
ד''ר דני רוזין20/04/2020לא ברור מה רצו לנקז ולמה, ולמה לא ניתן אם צריך.
כיס מרה מנקזים אם יש בו דלקת בגלל חסימה שלו, צהבת חסימתית זו בעיה בדרכי מרה ולא בכיס. יש פה בלבול מונחים, בגל מקרה במקרים רבים השיפור הוא ספונטני תוך כמה ימים תחת טיפול ללא התערבות פולשנית כלשהי. אבל קשה לענן. על סמך נתונים חלקיים, ללא פירוט של המעבדה וההדמיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והבהרה
שאלה20/04/2020יש לו דלקת בכיס המרה וגם צהבת חסימתית על רקע חסימה בדרכי המרה. אמרו לנו שהכיס לא נפוח מידי אבל שיש לו דופן נפוחה בכיס ולכן לא ניתן להכניס נקז.
תודה על המענה המהיר מאד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בטבור פעם שנייהמזי20/04/2020
לפני חודש סבלתי מדלקת בטבור בוצעו מספר בדיקות שיצאו תקינות ,אולטראסונד בטן ובדיקת נשים
לאחר טיפול באוגמנטין הדלקת חלפה אך לצערי חזרה שוב
בבדיקה היום אצל רופא עור קיבלתי אנטיביוטיקה אחרת אופלוקסצין למשך 5 ימים
חוששת מאוד ,האם עלי לבצע בדיקות נוספות ?
מדוע הדלקת חזרה לאחר חודש ?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעתים יש גורם בעומק הטבור- ביחוד אם הטבור עמוק ונכלאים בתוכו הפרשות,
ד''ר דני רוזין20/04/2020תאי עור מתים, סיבי בד וכו׳. לרוב על ידי חיטוי יום יומי ניתן למנוע התלקחויות, אם לא מסתדר לעתים מנתחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת גבינה אפשריאנה20/04/2020
האם יש חשש כלשהו לאכילת מוצרים חלביים וסרטן השד האם רצוי לאכול ושכדאי להימנע
אין שום מניעה
ד''ר דני רוזין20/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mri לגילוי אבני כיס מרהשואלת19/04/2020
שלום
אני אמורה לעשות מחרתיים mri בטן לגילוי אבנים בכיס מרה ואני אהיה עדיין במחזור. האם עלולה להיות למחזור השפעה על תוצאות הבדיקה? האם זה יכול להפריע לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מפריע, אבל מניח שמדובר באבנים בדרכי מרה, אבני כיס מרה מאבחנים באולטרסאונד
ד''ר דני רוזין19/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר על תשובתך ושאלה נוספת
שואלת25/04/2020האם ב mrcp אפשר לראות מצב של מעיים דקים צמודים לבטן שמאלית- בקע טרנסמזנטריאלי ללא חסימה ??
ממצא זה התגלה בבדיקת ct קודמת ורציתי לדעת אם אפשר לראות אותו ב mrcp??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ל-mri יש טכניקות שונות בשאלות שונות, לעתים ניתן לראות מה קורה במעיים אבל
ד''ר דני רוזין25/04/2020יש בדיקה מיוחדת מעיים (MRE). בכל מקרה שווה לבקש שיסתכלו על האיזור- אולי במקרה יראו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בטבור ממה זה נגרם?אנונימי19/04/2020
בן 26 ירדתי הרבה במשקל בספורט ואימונים לפני כמה שנים ומזה יש לי בבטן עודפי עור. מאז יש לי ריח בטבור בעיקר בעלייה וירידה במשקל. אם למשל אני אוכל הרבה או עושה ספורט אז זה מוחמר שאני נוגע שם ריח לא טוב. לאחרונה אולי כי אני אוכל יותר או בגלל שכיבה מרובה, בכל פעם שאני קם מהשינה הטבור מלא בדם זב חדש. לאחרונה זה מוגזם ביותר. הבוקר קמתי עם כמה מ"ל של דם מהטבור חלק נשאר בחולצה.
קראתי שזה יכול להיות זיהום, ולפני שבועיים שמתי אלכוגל לא ממש עזר.
מה זה הדבר הזה? זה מסוכן? לאיזה רופא עליי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לרוב נובע נעבור עמוק שבתוכו מצטברים תאי עור מתים, הפרשה ושערות.
ד''ר דני רוזין19/04/2020הניקוי/חיטוי עם תכשיר אלכוהולי צריך להיות קבוע, לא חד פעמי.
אם לא מסתדר לעתים מנתחים להפוך את הטבור ל״שטוח״ יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי22/04/2020כן התיאור שנתת מתאים. טבור עמוק בגלל קפלי עור, שיערות, סיבים, ריח ולאחרונה דם.
זה לא סרטני? פשוט היה לי שם כמה פעמים דם בטבור ואני מפחד מהדם
האמת חיטאתי וזה אכן פחת עד כה.
לגבי הניתוח איזה ניתוח זה? מתיחת בטן שעושים לטבור? בקע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש לא קשור לסרטן. אין שם בקע, זה סוג של ניתוח פלסטי לטבור להפוך אותו לפחות עמוק
ד''ר דני רוזין22/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח pns תפרים ירדו והפצע פתוח.דוד מורנו19/04/2020
עברתי ניתוח pns לפני כחודש וקצת והשתחררתי עם תפרים נמסים. ביממה האחרונה אני צרגיש שחלק מהתפרים נמסו והמקום קצת פתוח ולא נסגר.
זה בסדר שנשאר קצת פתוח,ככה זה אמור ליהיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, זה יתאחה מעצמו, רק לשמור את האיזור נקי.
ד''ר דני רוזין19/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)