מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רקמת גרעון מדממת לאחר לידהשירלי02/06/2020
שלום,
לפני 3 חודשים ילדתי, בוצע חתך יזום אחד.
עדיין יש לי כאבים בצלקת ורופא אבחן שייש לי רקמת גרעון שמדממת וצריך לנתח על מנת להסיר אותה.
האם זה הכרחי?
רקמת גרעון זה שלב טבעי? מתי יעבור ואיך לטפל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא מאד נדיר ביחוד בפצע פתוח או שלא מתאחה היטב-
ד''ר דני רוזין02/06/2020זה חלק מתהליך הריפוי. זה לא מסוכן ולא הכרחי לנתח שוב, לעתים זה מציק וניתן לקצר את ההחלמה. לפעמים מספיק לצרוב את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא עבר מספיק זמן?
שירלי02/06/2020תוך כמה זמן לערך זה ייעלם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפעמים זה נמשך חודשים, ורקמת הגירעון מפריעה לאיחוי.
ד''ר דני רוזין02/06/2020אבל לשאלתך האם חובה- לא, אין בזה סכנה. אם מפריע כדאי לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בזקיק השיערה - בנוגע לתשובתך לגבייתומר שנל01/06/2020
איך אתה יודע שזה דלקת בזקיק השיערה או בבלוטת חלב ולא גידול לפי מה? הרי יש בליטה מורגשת כרגע האם כדאי לפנות לכירורג? זה פשוט שאני נוגע כואב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ששכיח שכיח. אודם וכאב הם סימנים של דלקת ולא של גידול.
ד''ר דני רוזין02/06/2020אם אתה לא שקט גש להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה אדומה בבית שחי קצת כואבתתומר שנל01/06/2020
שלום דוקטור לפני כמה ימים יצא לי בלוטה מתחת לעור קצת כואבת ואדום לי שמה, מה זה יכול להיות? אני ממש מפחד ישנו אדום גם דמה שתראה בתמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת בבלוטת זיעה או בלוטת חלב בשורש השיער- לא דבר מדאיג, אפשר לשים משחה אנטיביוטית
ד''ר דני רוזין01/06/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בשדיים - נפיחות, קילוף עור מדי פעםפלורה01/06/2020
לסבתי יש שינוי שהיא שמה לב אליו בשני השדיים. הצבע של הפיטמות יותר מזדקרות מעין קילוף עור ונפיחות מידי פעם בשני השדיים אבל לא בו זמנית. הלכתי איתה לכירורג ששלח לעשות ממוגרפיה וגם אולטרסאונד כל מה שהוא שלח לעשות הכירורג יצא תקין, אמר לחזור עוד שנתיים לבדיקה. אני דואגת לסבתי ורוצה לשאול אותך כשיש שינוי בשני צדדים זה בדרך כלל יותר טוב מאשר בצד אחד? הסתכלתי אצלך בפורום וחיפשתי שאלות ותשובות שנתת לנשים שכתבו לך ולפי זה הבנתי כשיש בדרך כלל שינויים בשני הפטמות או השדיים זה בסדר
כן לרוב כשהשינוי הוא דו״צ זה מסיבות כלליות כמו בעיות של העור, שינויים הורמונליים וכו׳-
ד''ר דני רוזין01/06/2020ולא סביר שמדובר בגידול- ביחוד אם הצילומים תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטרזיה של הוושט וממצאי בדיקותלילך30/05/2020
הבת שלי נולדה עם אטרזיה של הושט עם פיסטולה לקנה הנשימה type c.בת שנה ו 3 עברה ניתוח בהצלחה השקה מוצלחת ללא מתח. בדיקת בריום לפני חצי שנה הראתה היצרות 0.6×0.3 מ"מ. מה אומרים המספרים? היא אוכלת דרך הפה עדיין נתקע לה לפעמים. הכירורג אומר שזאת היצרות של הניתוח ואין צורך בהרחבה ולעומתו הגסטרו אומר שכן צריך.
מניח שהתכוונת ל-0.3x0.6 ס״מ... זה צר אבל מה שחשוב זה התפקוד.
ד''ר דני רוזין30/05/2020אם מצליחה לאכול, עולה במשקל ולא מקיאה או פולטת ושואפת- ניתן להמתין, תמיד ניתן להרחיב כשיעלה הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אולטרסאונד בלוטות לימפהאריק28/05/2020
שלום,
אני בן 25.
בשלושת החודשים האחרונים יש לי גירודים בכל הגוף ללא סיבה שקשורה לעור.
בעקבות הגירודים פניתי להמטולוג ששלח אותי לבדיקת אולטראסאונד של בלוטות הלימפה בצוואר, בבתי השחי ובמפשעות.
היום ביצעתי את הבדיקה, בתוצאות הבדיקה צוין כך
הבדיקה: US צוואר:
מימין:
בשרשרת צווארית קדמית נצפו מספר בלוטות לימפה קטנות בגודל 9*2 מ"מ.
שומרות על צורה סונוגרפית תקינה.
לא נצפו זרימות דם חריגות.
משמאל:
בשרשרת צווארית קדמית נצפו מספר בלוטות לימפה בגודל 18*3 מ"מ.
שומרות על צורה סונוגרפית תקינה.
לא נצפו זרימות דם חריגות.
הבדיקה: US בתי שחי
משמאל:
הודגמה בלוטה לימפה בגודל 29*7 מ"מ.
פרנכימה דקה לא נצפו זרימות דם חריגות.
בלוטות נוספות קטנות.
מימין:
נצפו בלוטות לימפה, הגדולה 20*7 מ"מ, אחת נוספת בגודל 13*7 מ"מ, השאר קטנות.
פרניכמה דקה.
ללא זרימות דם חריגות.
הבדיקה: US מפשעות
משמאל:
הודגמו מספר בלוטות לימפה במידות עד 18*5 מ"מ.
שומרות על צורה סונגרפית תקינה.
זרימות הדם בגדר הנורמה.
מימין:
הודגמו מספר בלוטות לימפה, הגדולה 27*6 מ"מ. בלוטות נספות קטנות יותר.
שומרות על צורה סונגרפית תקינה.
זרימות הדם בגדר הנורמה.
מה התוצאות אומרות? ומה המשמעות של - פרניכמה דקה שכתוב בהקשר לבלוטות שבבתי השחי?
האם יש מקום לדאגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התשובה נראית תקינה, מבנה הבלוטות תקין ופר נעימה דקה זה בסדר- עיבוי של הבלוטה היה אולי מדאיג.
ד''ר דני רוזין28/05/2020תחזור להמטולוג, אם בכל זאת יש חשד לבעיה יתכן וימליץ על דגימה (ביופסיה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אריק28/05/2020תודה על תשובתך - אבל לא מוזכר כאן המושג - עיבוי של הבלוטה, נכון ? ( לא במושג אחר) ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא, זה ההיפך מפרנכימה דקה...
ד''ר דני רוזין28/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אין כמוך מבחינת ההתייחסות !
אריק28/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן ותוצאות בדיקת אולטרסאונדשלומי27/05/2020
שלום הרופאת משפחה שלי שלחה אותי לאולטרסאונד בטן תחתונה עקב כאבי בטן ממושכים, רציתי לדעת אם זה רואה מעי הגס מעי הדק ואם לא מה רואים בזה?
ביקשתי ממנה סיטי כי זה בדיקה יותר טובה בהרבה אבל אמרה אולטרסאונד בגלל שלא רוצה שיקבל קרינה. מה רואים באולטרסאונד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחות טוב למעיים אבל אפשר לאבחן הרבה סיבות לכאבי בטן.
ד''ר דני רוזין27/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לניתוח כיס מרה - חשובה מיומנות הרופא בתהליך אינדוסקופי?יוני ציוני26/05/2020
עד כמה יש חשיבות לנסיון ולמיומנות של המנתח בשיטת פרסקויה? האם כל מנתח כירורג טוב לזה?
תודה.
יוני ציוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב- כל פעולה רפואית ובודאי פולשנית מחייבת מיומנות
ד''ר דני רוזין26/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בחוד הטחול שגדלהפנקי26/05/2020
שלום
התגלתה אצל ציסטה בטחול בבדיקת סי.טי ב2017 (10 מ"מ)
לאחרונה עשיתי סי.טי ובו התגלה כי גדלה (17 מ"מ)
למי לפנות? להמוטולוג? המוטולוג כרורג? כמו כן יש גם ציסטה קטנה בכבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגדלים כאלה לא דורש התערבות. אפשר לעקוב עוד שנה.
ד''ר דני רוזין26/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ נוסף מה ההבדל בין רופא כירורג רקטלי לפרוקטולוג?שני26/05/2020
שלום דר',
אני בת 32, סובלת מאי שליטה בסוגרים, בריחת צואה.
ע"פ בדיקות emg, us , מנומטריה
שרירי הסוגרים פנימי וחיצוני כמעט ולא עובדים, הפגיעה ברמה עצבית.
בנוסף ברקע יש NF ויש ממצא הלוחץ על הרקטום.
רופא כירורג קולורקטלי אומר שש הפתרון היחיד סטומה.
אני צריכה ייעוצים נוספים
ומה ההבדל בין רופא כירורג רקטלי לפרוקטולוג?
איזה תחום מתאים לי?
אשמח להסבר
אלו שמות נרדפים במידה מסויימת, פרוקטולוג עוסק בנושאי הרקטום ופי הטבעת.
ד''ר דני רוזין26/05/2020שזה חלק מהכשרתו של הכירורג הקולורקטלי שעוסק גם בבעיות המעי הגס לכל אורכו- אבל יש כאלה שעוסקים בעיקר בחלקו התחתון.
מציע להתיעץ עם פרופ׳ אדוארד רם לגבי האפשרות של השתלת קוצב עצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני26/05/2020תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות מוקד בלבלב לאישה חולת סכרתמודאג25/05/2020
בוקר טוב ד"ר רוזין,
יש לי שאלה עבור אמא. היא בעלת מחלות רקע כגון סכרת ולחץ דם גבוה. בנוסף היא חולה בהפטיטיס סי. היא כל מספר חודשים נוסעת למעקב בבלינסון, הגיל הוא 60. לפני כחצי שנה כחלק מהמעקב היא ביצעה אולטרא סאונד בטן כחלק מהמעקב והכל היה בסדר באופן כללי למעט מציאה של מים בבטן וגזים. אתמול היא ביצעה אולטרא סאונד ונמצא בלבלב מוקד כלשהוא. האם הגיוני שיתפתח חלילה משהו חמור בלבלב בחצי שנה?
אודה לתשובתך,
מודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן אפשרי- אך כמובן שלא אומר שזה תהליך גידולי. זה מחייב השלמת בירור-
ד''ר דני רוזין25/05/2020סיטי וכו׳
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר רוזין
מודאג25/05/2020הבנתי , ד"ר רוזין.
אם הבנתי נכון , הסיכוי לתהליך גידולי הוא נמוך אם כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי ד"ר רוזין
מודאג25/05/2020ד"ר רוזין בהמשך לשאלתי...הצלחתי להשיג את התוצאות של הUS ושם רשום ש: "הלבלב הודגם בחלקו
עקב ריבוי גזים, פרט למוקד היפואקוגני בגודל בגוף הלבלב שגודלו 1.2*0.8 ס"מ, לא ווסקולרי.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול להיות למשל ציסטה שפירה. צריך בירור נוסף.
ד''ר דני רוזין25/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה לומר בלי לראות את הממצאים. אבל לא כל ממצא הדמייתי הוא בהכרח גידול- לכן ממשיכים בירור
ד''ר דני רוזין25/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאג
מודאג25/05/2020תודה רבה עלהתשובה
ד"ר רוזין!
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופלקס של הבטן טובה כמו סיטי לבדיקת כלי דם של המעיים?שלומי25/05/2020
שלום, יש לי שאלה - האם דופלקס בטן זה בדיקה טובה כמו סיטי לבדוק את כלי הדם של המעיים אם הם תקינים?
לא, יש כלי דם שקשה לראות באולטרסאונד- תלוי גם במבנה הבטן
ד''ר דני רוזין25/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע ספורטאים האם יש דבר כזה?לי24/05/2020
נותחתי לפני 3 שנים בירך קרע בלברום. במקביל אני עם אנדומטריוזיס פרטוניאלי. מטופל עם גלולות בלי נגעים או הידבקויות! ועדיין סובלת מכאב בטן ימנית תחתונה... 2 רופאי האנדו מתעקשים על הימצאות בקע ספורטאים ו2 כירורגים בקופה אמרו שאין ולא רואים בu. S ואמרו שיש רגישות ואחרי לידות כנראה יהיה בקע... שאלתי היא איזה כירורג מבין בזה איזה בדיקה רואה את הבקע הזה? ואיך אפשר לדעת אם זה בקע או שריר סורר בגלל הניתוח!
אולטרסאונד היא הבדיקה לבקע.
ד''ר דני רוזין24/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול חזק יכול להזיק לאזור בקע מפשעתי שנותח בעבר?אריה23/05/2020
שלום ד"ר.
אני בן 62, לפני 5 שנים עברתי ניתוח לתיקון בקע יפשעתי בלפרוסקופיה, דו צדדי.
קורה שלפעמים משום מה, תוך כדי שתייה, מעט נוזל בורח לאזור קנה הנשימה ואז אני מתחיל רפלקסיבית להשתעל מאוד חזק בניסיון לנשום ולא להחנק.
השיעול עוצמתי וחזק,ה מצב עד עכשיו הסתדר בתוך שניות, יש לי אגב בעיה במיתרי הקול, צרידות מתמשכת וזה במעקב...
אני דווקא מודאג ממשהו אחר,שמא השיעול עלול לגרום נזק שם באיזור הניתוח, האם יש הצדקה לחשוש, שמא ייגרם נזק או למקום הניתוח עצמו, לרשת, או שיידרש בסוף ניתוח חוזר בגלל אולי נזק או בקע חוזר... האם החשש מוצדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי נמוך שיקרה משהו, למרות שהלחץ בבטן בשיעול די גבוה.
ד''ר דני רוזין24/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל בקע מפשעתי אצל חולה מבוגראיתי22/05/2020
היי
לאבא שלי בן 72 יש בקע מפשעתי שהתגלה לראשונה לפני חמש שנים ובעצת מספר כירורגים לא נותח עקב מחלות רקע רבות, סיכון ניתוחי מוגבר בשל גודל הבקע ומצבו הבסיסי והערכת הכירורג שסכנת הכליאה של הבקע על סמך ה ct נמוכה.
שאלותי הן:
א) מה גודל הבקע המפשעתי הגדול ביותר שאי פעם ראית?
ב) האם קצב גידול הבקע או "מקדם ההכפלה" הוא קבוע? כלומר אם הבקע נגיד גדל ב 5 שנים פי 2 האם זה אומר שבעוד 5 שנים הוא יהיה גדול בעוד לפחות פי 2?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
א. עד הברכיים ב. לא, לעתים זה מגיע לנקודת עצירה או האטה, ולעתים הקצב דוקא עולה.
ד''ר דני רוזין22/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה משפיע על כך?
איתי22/05/2020א. האם פעילות מתונה על אופני כושר עם מושב רחב עם משענת יכולה להאיץ את גדילת הבקע?
ב. האם יש דרכים למניעת גדילת הבקע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
א. לא אמור ב. אולי שימוש בחגורת בקע.
ד''ר דני רוזין23/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)