מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטן חודשיים וחצי ויציאות מרובותאנונימית29/01/2020
שלום דר', שאלה בבקשה. בת 66. לפני חודשיים וחצי התחילו לי כאבי בטן נוראיים, למטה, באמצע כבר לא מזהה איפה. עשיתי U.s איברים יצא בסדר, מחכה לפאפ מרופא נשים בדיקה ידנית בסדר. חודש הבא יש לי תור לגסטרו ולעשות קולנוסקופיה שלא עשיתי 25 שנה. כאבי הבטן מעירים אותי כל לילה במיוחד בחלק התחתון וגם בימין ובאמצע. הכאבים יוכלים להמשך שעות ופתאם יש הפוגה ואז חוזרים. גם יש לי יציאות מרובות שלא מובנות לי. לפעמים שאני עושה פיפי אז גם יש לי יציאה קצת מוזר. האם אלה תסמינים של סרטן המעי הגס? אני ממש חרדה ומפחדת. לא קרה לי מעולם כאלה כאבים בכלל ובטח שלא נמשכים תקופה כזאת ארוכה. תודה על תשובתך הכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש לא ספציפי לסרטן מעי. יש הרבה סיבות אפשריות, למשל דלקת במעי. תשלימי קולונוסקופיה בשלב ראשון.
ד''ר דני רוזין29/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך. טיפה נרגעתי.
אנונימית29/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונסקופיה קצרה שעשיתי לפני 6 חודש בערךעידן29/01/2020
שלום רציתי לדעת עם בדיקת קולנסקופיה קצרה שעברתי בודקת עם המעי הגס השמאלי רחב גם כי שמקפל רגלים בצד שמאול לוחץ לי ומרגיש שמשו נפוח משמאול האם זה בודק את זה תודה סובל מאוד סליחה על החפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן עד 50-60 ס״מ
ד''ר דני רוזין29/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בטבור לאחר ניתוח כריתת כיס מרהאנונימי28/01/2020
אני כחודש וחצי אחרי ניתוח בשיטה לפרסקופיה לכריתת כיס מרה, בעבר עברתי ניתוח שרוול, אפנדציט ו3 קיסרי, כרגע יש לי התקפים של כאב חד בטבור כמעין דקירות, מה יכול להוות הבעיה לכך ,כירוג בדק אך לא התיחס במיוחד לנושא, אמר תעשי הליכה ופעילות, כמות התקפי הכאב מתרבה, אשמח לעצתך
אם אין סימני דלקת זה כנראה תהליך ההצטלקות באיזור. פרט למשככי כאבים זה לרוב עניין של זמן
ד''ר דני רוזין28/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרויות וסוגי ניתוח פילונידל סינוסדניאל רובינסון27/01/2020
האם ניתוחי פילונידל סינוס מתבצעים רק בהרדמה מלאה, מה הן האפשרויות היום ואיזה סוגי ניתוח קיימים/ מקובלים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט לא, יוצר ויוצר מקובל היום לבצע ניתוח קטן בהרדמה מקומית עם החלמה קצרה
ד''ר דני רוזין27/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת מעיים וכאבים אפשרייםגיא25/01/2020
שלום יש לי שאלה עם הרחבת מעיים גורמת לכאבים, הכירוגית אמרה שלא מה אתה חושב תודה
לא הבנתי את השאלה.
ד''ר דני רוזין25/01/2020תלוי מה הגורם להרחבה ואם יש חסימה. סתם הרחבה לא כואבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס פריאפנדיקולרי ודלקת בתוספתןירדן לנדאו23/01/2020
לפני חודשיים אובחנתי עם אבצס אפנדיקולרי ודלקת בתוספתן. במשך חודש וחצי טופלתי באנטיביוטיקה והייתי במעקב. לאחר חודש וחצי ללא שינוי ברמת הכאב וגודל האבצס שהיה קטן מידי לניקוז הוחלט להפסיק את האנטיביוטיקה ולחכות להחמרה או להחלמה טבעית של הגוף.
במהלך השבועיים ללא אנטיביוטיקה המותן שלי התנפחה (התוספתן שלי גבוהה באופן יחסי), והכאבים התגברו.
בבדיקת אולטרסאונד בתום השבועיים נראה שהאבצס אכן גדל ועברתי ניקוז. שוחררתי מבית החולים הביתה עם אנטיביוטיקה והמצב כרגע הוא שלאחר חמישה ימים ממועד הניקוז אני עדיין בכאבים ואיזור המותן ממנו נוקז האבצס עדיין נפוח ואני עדיין באותם כאבים כפי שהיו לי לפני הניקוז.
ללא חום.
האם המצב תקין ואופייני? עלי להאזר בסבלנות או לגשת למיון לבדיקות חוזרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר לחכות עוד כמה ימים, ביחוד אם אין חום
ד''ר דני רוזין23/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על העטרה משהו לבנבן בשדייםשולה23/01/2020
שלום לך אני אשה מבוגרת שמתי לב שבערה תמיד היה לי משהו לבנבן בשני השדיים ולאט לאט גדול הייתי בבדיקה לפני 3וחצי חודשיים והרופאה בדקה טוב ולא נתנה לעשות עוד בדיקות טענה שזה הגיל וזה גם בשני הערות אבל באחד יותר נפוחים מעט יש הסבר רפואי שזה לא חס ושלום סרטן למה זה קורה והייתי רוצה לדעת זה יכות להיות להרבה נשים מבוגרות
זה לא סרטן, זו מין בלוטת חלב נפוצה שקצת מתמלאת אולי
ד''ר דני רוזין23/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטציה בכיס מרה ללא תסמיניםדוד22/01/2020
שלום, בבדיקת us שגרתית ללא תסמינים
אובחנה מחיצה בכיס המרה, שאר הבדיקות תקינות.
מה משמעות הממצא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ספטציה (לא אפטציה) זו מחיצה שהיא חסרת משמעות. רק עניין מיבני
ד''ר דני רוזין22/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע נפוחה לאחר ניקוז מוגלהדורון22/01/2020
שלום, לפני יומייים עברתי ניקוז באצבע בשל מוגלה שהצטבר באזור בשל זיהום. הניקוז נעשה כירורגית בהרדמה מקומית. נדרשתי להשאר יום שלם עם החבישה ולאחר יום לשים משחת מופרסין ולחבוש קלות.
העניין הוא שעשיתי זאת וגם היום, יומיים אח"כ, האיזור מאוד נפוח ועדיין נראה מודלק (צירפתי תמונה)
יש לציין שעברתי כבר פעמיים תהליך כזה ולא זכור לי שהאצבע הייתה כלכך נפוחה יומיים לאחר התהליך.
מחכה לדעתך המקצועית, תודה רבה.
לגמרי נורמלי שיהיו עוד סימני דלקת ונפיחות מספר ימים לאחר הניקוז
ד''ר דני רוזין22/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס בחלק החיצוני של השדיעל21/01/2020
היריון שבוע 21 פעם ראשונה בחיים נתקלת באבצס זה בחלק החיצוני של השד ...כואב במגע... מה רצוי למרוח בהיריון? האם זה יכול לעבור לבד? מצרפת 2 תמונות לשמוע חוות דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס...תמונה שנייה...
יעל21/01/2020האם זה נראה משהו פשוט לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה לראות- נראה סתם פיצעון. ניתן לחכות כמה ימים ולראות אם עובר
ד''ר דני רוזין21/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבסס בפות שחוזר אחרי ניתוחהדר111121/01/2020
הי, לפני כחודשיים בערך עברתי ניתוח מקומי להוצאת האבסס ולאחר מכן לקחתי אנטיביוטיקה עד לסיום כדי שלא אחזור.. אני מרגישה שאני מתאמצת בשירותים מין גולה קטנה כואבת ולא מוסברת באותו אזור שהיה לי.. האם זה חזר? יעשו לי שוב את הניתוח? למה זה חוזר כל פעם?
האבסס נגרם מגילוח המקום אולי?
חייבת תשובות , לא מצלחחה למצוא את עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעתים זה אכן משורש השערה, מבלוטות חלב, ויש נטיה להישנות.
ד''ר דני רוזין21/01/2020אבל הציסטות הקטנות האלו לא מחייבות התערבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי חזקים בבטן שנוגעים לי אפילו בעדינותשון20/01/2020
שלום שאני נוגע בבטן לא משנה איפה יש כאבים חזקים רק שם יד על הבטן רק ויש כאבים חזקים סיטי בטן לפני חודשים תקין האם זה מעיד על בעיה כירוגית חריפה רק נוגעים לי בבטן יש כאבים מאוד חזקים וגם שאני נוגע מזה יכול להיות תודה שעשו לי סיטי פעם לא היה ככה
לא נשמע כבעיה כירורגית, ביחוד אם סיטי תקין
ד''ר דני רוזין20/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן כאבי גב ואבחון מעי רגיזלילך20/01/2020
שלום בת 35 רציתי לדעת האם כאבי גב תחתון יכולים להקרין לבטן ? והאם יש דרך לאבחן מעי רגיז ?תודה
יכולים לעתים. ומעיד רגיז זה לרוב על דרך השלילה-
ד''ר דני רוזין20/01/2020תופעות טיפוסיות ושלילת מחלות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות שומניות מציקות בבית השחימודאג20/01/2020
שלום ד"ר רוזין!
שלחתי כאן בפורום לפני מספר שבועות את אותה השאלה שאשאל כאן.
השאלה היא כזו: כבר כמה ימים אני מרגיש משהו מציק בבית שחי ימין. בפעם הקודמת הייתי אצל הכירורג בקופת חולים והוא מישש את האיזור ואמר לי שמה שמציק לי זה המון בלוטות שומניות ושאני צריך להוריד במשקל. עכשיו ההרגשה הזו המציקה שוב חזרה. מה עושים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבלוטות השומניות זו לעתים נטיה של העור. אין הרבה מה לעשות- אם דלקתי לעתים יש מקום
ד''ר דני רוזין20/01/2020לטיפול אנטיביוטי, לעתים נהיה מוגלתי ומנקזים. לא משהו מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בבטן וכאבי בטןאודל19/01/2020
בת 34
האם תופעות של דקירות בבטן יכול להיות קשור לגזים? למאכלים מסויימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט. זו תחונה שכיחה ולא ספציפית
ד''ר דני רוזין19/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)