מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה זה קולקציה נוזלית?נועה18/02/2019
שלום רב,
לאחר בדיקת אולטרסאונד בעקבות דימום מהטבור והפרשה לא נעימה התקבלה תוצאה של קולקציה נוזלית קטנה. כמו כן הודגמה הסננה קלה של הרקמה מסביב.
מה התוצאה אומרת? קבעתי לשבוע הבא תור לכירורג שהפנה אותי לבדיקה.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצטברות של נוזל במקום- לרוב זה בתגובה לתהליך דלקתי
ד''ר דני רוזין18/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ליד הפופיק בצד שמאל של הבטןלי15/02/2019
שלום דר
בת 27 אחרי שתי לידות
היום אחרי ארוחת צהריים החלו כאבים בצד שמאל של הבטן כמה כשני סנטימטרים מהפופיק כאבים כמו לחץ פנימי , יש לציין שאני היום מסיימת מחזור אבל אופי הכאב הוא לא מחזורי
אני ממש בלחץ שזה קשור לטחול ,, האם הטחול ממוקם היכן שתיארתי את הכאב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא, הטחול גבוה מאחורי הצלעות
ד''ר דני רוזין15/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעי רגיז לפי הרופא גסטרויניר13/02/2019
שלום דוקטור שומע רופאים רבים אומרים מעי רגיז האם אתה מסכים איתי שאין דבר כסה מעי רגיז וזה סתם כי הם לא יודעים מה הבעיה אז עם זורקים את המשפט הזה לא מוכן לקבל את אבחנה הזאת אשמח לדעת מכ אתה חושב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקובל להתייחס למעי רגיז כדבר אמיתי, רק שהוא מציין הפרעה תפקודית ולא הפרעה אנטומית או ספציפית אחרת כמו דלקת.
ד''ר דני רוזין13/02/2019חושבים שזו אולי הפרעה בתנועתיות המעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות US בלוטת המגן (הצוואר)יוליה13/02/2019
אשמח לפענוח התוצאות בבקשה:
בלוטת מגן:
שתי אונות בלוטת המגן והאיסטמוס תקינים בגודל, מרקם אחרי למעט קשר היפואקוגני, ציסטי, בקוטר כ0.5 ס"מ באונה ימין, ובנוסף, קשר הטרוגני עם הסתיידות זעירה בקוטר כ0.5 ס"מ בחלק אחורי של אונה ימין, ללא זירמת דם בהפעלת דולפלר צבע.
בלוטת רוק תת לסתיות:
בלוטת רוק תת לסתיות מימין ומשאל בגודל ומבנה תקין
בלוטת הפרוטיס:
בלוטת הפרוטיס מימין ומשמאל בגודל ומבנה תקינים.
לאורך הצוואר משני הצדדים הודגמו קשרי לימפה בגודל מרבי עד 0.7*1.8 ס"מ (הגדולה מימין) עם קורטקס מעט מעובה.
משמאל:
TIRDAS1
מימין:
TIRDAS2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממצאים לא חשודים, למעקב בלבד
ד''ר דני רוזין13/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאסג רואה את המעים ואת מעי גסקובי10/02/2019
שלום רציתי לדעת עם בדיקת פאסז בודקת דם את המעי הגס תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיועדת בעיקר למעי הדק אבל מראה גם את הגס
ד''ר דני רוזין10/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרחבות של המעיים בסיטיי בטןאןפק09/02/2019
שלום רציצי לדעת עם סיטי טמופגרפיה ממוחשבת רואה עם יש התרחבות של המעי?
כן
ד''ר דני רוזין09/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכים חזקים כל יוםאופיר07/02/2019
הי כמעט שנה לא קימתי יחסי מין והתחיל להיות לי כאבי אשכים כןל יום כאבים חזקים יש קשר לכאבים האלה למה שאמרתי?היצבטרות זרע באשכים ? תודה
אין קשר ישיר
ד''ר דני רוזין07/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי דופק בבטן בטן קופצת זה מפריע לישלומי07/02/2019
שלום יש לי דופק בבטן שאני שוכב על גב מרגש דופק בבטן ובסיטי אין הרחבה של אורטה למה מרגיש דופק בבטן יכול להיות שיש לי בעיה בבטן ?אני גבוה ורזה..תודה לך
הדופק של אבי העורקים הוא די חזק, וברזים ״ללא ריפוד״ הוא פשוט מועבר לרקמות סביב ולכן מורגש
ד''ר דני רוזין07/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי לבישת תחתונים כי עושה לי כאבים ולחץ שםיניר06/02/2019
שלום עם לא לובש תחתונים ושם בוקסר רק זה מסוכן יכול לגרום לדלקת או משו כי לוחץ לי ששם תודה
לא מסוכן
ד''ר דני רוזין06/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן סיטי אנגיוגרפיה להלשמת הבירורעידן06/02/2019
שלום עם עשיתי השנה הזאת סיטי הזאת סיטי רגיל טמופגרעה ממוחשבת וסיטי אנטוגרפעה ורוצה לעשות אירון סיטי אנגרופיה לבדוק שאין לי בעיה של אי ספיקה מזנטרית שזה מקרה קשה לאבחון מאוד האם זה מסוכן ויכול להיות לי גידול מהסיטי הזה רוצה לעשות לבדוק שאין לי את הבעיה הזו יש לי כאבי בטן עיוותים חמורים מאוד וזה מרגיש לי כמו בעיה של אספקת דם עם רק עיוותים אשמח לדעת מה אתכ חושב כי הכאבים מאוד קשים אני בן 27 אף פעם לא היה לי בעיות כאלה בבטן תחתונה רק בשנה אחרונה זה נהיה לי ..תודה דוקטור.
לא יהיה לך גידול מעוד סיטי... אבל ככלל משתדלים לחסוך
ד''ר דני רוזין06/02/2019סב דירות עם קרינה, ולמרות שזו לא בדיוק אותה בדיקה שני ה-ct שעברת די שוללים בעיה בכלי דם- גם הסימפטומים והגיל לא תומכים בבעיה מסוג זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פראמין דרך הוריד בבית חוליםיוסי04/02/2019
שלום פראמין עוזר לבעיות מעיים יש לי כאבים עיוותיפ בבית חולים הביאו לי דרך הוריד ולא עבר לי העיוותים והכאבים שיש לי תודנ
לא. משפיע רק על הקיבה
ד''ר דני רוזין04/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סיטי אנטוגרפיה מעי הגסשון04/02/2019
שלום יש לי שאלה עם סיטי אנטוגרפיה בודק גם את המעי הגס ?
לא מיועד למעי הגס אבל מדגים אותו
ד''ר דני רוזין04/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות לאחר סגירת סטומהחיים03/02/2019
שלום רב. אני חודש וחצי לאחר סגירת אילאוסטומה. יציאות היו לפעמים מרובות, לפעמים סדירות. אתמול עקב הצתתנות עם שיעול לקחתי פעמיים סירופ כולל קודאין. ואתמול בבוקר ( יוממהנוחצי) אין בכלל יציאות. גזים מעביר חופשי. אין כאב, אין אי נוחות. האם כדאי לשים מיני חוקן? תודה.
לא. פשוט לתת לדברים לחזור לאיזון, זה לוקח זמן.
ד''ר דני רוזין03/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהיצרות מעי דרך בלוןשון01/02/2019
שלום סבתא שלי צריכה לעבור ביום ראשון טיפול להיצורת מעי דרך בלון זה ניתוח?זה הרדמה?הרבה תודה
זו פעולה אנדוסקופית, לא ניתוח. לרוב בטישטוש.
ד''ר דני רוזין02/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין בקע הפרדות שריריםלי7001/02/2019
שלום
הייתי רוצה בבקשה לדעת האם בקע והפרדות שרירים זה אותו הדבר?
האם אולטרסאונד מספיק כדי לאבחן הפרדות שרירים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש לא אותו דבר, אם כי לא נדיר שיש שילוב.
ד''ר דני רוזין01/02/2019אולטרסאונד מראה את שניהם- אבל לרוב לא נחוץ, האבחנה פשוטה בבדיקה גופנית. בבקע יש חסר רקמה, מעין חור בדופן הבטן. בהפרדות יש רק מתיחה של הרקמה ולכן השרירים מתרחקים זה מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)