מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב ונפיחות באזור מעל עצם הזנב/גב תחתוןאיריס09/01/2019
שלום רב
אני בת 43 ולפני שבועיים היה לי דלקת/זיהום בדרכי שתן וקיבלתי מונורול (אבקה חד פעמית) ואנטיביוטיקה ציפרודקס 500 פעמיים ביום ל-7 ימים.
במהלך כל התקופה היו לי גם כאבי גב תחתון אך לאחר מס' ימים בנטילת הציפרודקס היה לי כאב בישיבה וגם בנגיעה מעל חריץ הטוסיק ואז הופיעה נפיחות בגודל אליפסה .
סיימתי אנטיביוטיקה ותרבית שתן היתה תקינה.....אך הנפיחות נותרה.
ברצוני לציין שאני נוטלת באופן קבוע הורמון דואביב בשל הפסקת מחזור.
אשמח לקבל את דעתך במה מדובר ? האם יש קשר כלשהו לתרופות? ןמה עליי לעשות?
עליי לציין שעשיתי צילום גב תחתון ואולטראסאונד באזור והיה תקין.
תודה מראש
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן ומדובר על אבצע פילונידלי, נובע מ״שערה הפוכה״ וטיפוסי לאיזור המתואר.
ד''ר דני רוזין09/01/2019בדיקת רופא לאבחן את זה, אם באמת יש שם מוגלה אז מנקזים, אם לא אז לפעמים זה חולף ולפעמים חוזר על עצמו ומנתחים לפתור את הבעיה. אבל כמובן שקודם צריך לאבחן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ונפיחות באזור מעל עצם הזנב/גב תחתון
איריס09/01/2019תודה על תשובתך המהירה.
שללו "שערה הפוכה" ואין מוגלה אמרו רק שכבת שומן.
האם מסוכן להשאר כך מבלי לעשות דבר?
ולאיזה רופא עליי לפנות?
תודה איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ונפיחות באזור מעל עצם הזנב/גב תחתון
איריס09/01/2019תודה על תשובתך המהירה.
שללו "שערה הפוכה" ואין מוגלה אמרו רק שכבת שומן.
האם מסוכן להשאר כך מבלי לעשות דבר?
ולאיזה רופא עליי לפנות?
תודה איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם נבדקת ואין שם דלקת אז ניתן פשוט לעקוב לראות מה קורה עם זה, לא נשמע מסוכן
ד''ר דני רוזין09/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ונפיחות באזור מעל עצם הזנב/גב תחתון
איריס09/01/2019תודה רבה לך, יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפים בבדיקת קולונסטופיהיניב09/01/2019
שלום,
עשיתי בדיקת קולונוסטופיה בגלל כאבי בטן והרופא טען שהכל תקין חוץ מטחורים פנימים ו 2 פוליפים קטנים שהוציא בגודל 2 מ"מ שנראים לו לא מסוכנים אך בכל זאת שלח לבדיקת ביופסיה כי חייב.
השאלה שלי.
1. מה זה פוליפים האם זה מסוכן ? זה משהו שיכול לחזור או שעושה נזק?
2. האם בגלל שמצא 2 פוליפים זאת בדיקה שצריך לעשות כל הזמן עכשיו ולהיות במעקב, או בעצם אין מה לחשוש ופוליפים זה כלום ויש כמעט לכולם ?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוליפים הן בליטות בדופן המעי, חלקן חסרות משמעות וחלקן עם פוטנציאל
ד''ר דני רוזין09/01/2019לגדול ואף להשתנות לגידול ממאיר. לכן חשוב לראות את הביופסיה ולאבחן מאיזה סוג- פוליפים זעירים של שני מ״מ הם לרוב חסרי משמעות. יש לפעמים נטיה של המעי לייצר פוליפים- ולכן לרוב ממליצים בדיקת מעקב אחרי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולנסקפיה קצרה לבדיקת מעי גסישראל08/01/2019
שלום האם קולנסקופיה קצרה תספק מידע רב לגבי אבחנה של קוליטיס כיבית או אסמכית במקום מלאה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוב כן כי קוליטיס כיבית תמיד מתחילה מהרקטום ואיסכמית לרוב בקולון שמאלי
ד''ר דני רוזין08/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אולטרסנד מעייםשי08/01/2019
שלום יש לי מחר אולטרסןנד בטן הבדיקה הזאת יכולה לאבחן דלקות מעיים מעי גס או דק הרופא משפחה הפנה לסדיקה זו עקב כאבי מעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בדיקה טובה למעי. לפעמים רואים רמזים
ד''ר דני רוזין08/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים דוקרים בבטן התחתונה מצד ימיןדינה07/01/2019
דוקטור ,שלום רב!
אני בת 56.עברתי תיקון 3 בקעים לפני 5 חודשים .היום מעל החתך של ניתוח בקע מפשעתי(ניתוח פתוח שכולל הכנסת רשת)אני מרגישה כאב דוקר שבא וחולף.הכאב נמשך מספר שניות ונעלם.
וכך כבר 8 שעות.הכאב באותה העוצמה והבטן רכה.אין חום.
אני מבינה שלא ניתן לתת תשובה בלי לבדוק אותי אבל:באופן תיאורתי מהי הסיבה לכאביים בעלי אופי כזה?תוספתן?בעיות ברחם?שלפוחית שתן?ביבוכי ניתוח בקע?אולי הידבקויות?כשעשו לי ניתוח 3 בקעים עשו סיור לפרוסקופי ומצאו הדבקויות רבות האיזור תוספתן מימין וגם באיזור הביגמה.טיפלו בהידבקויות.עד עכשיו לא יודעים למה הם נוצרו.כי לא עברתי שום ניתוח לפני כך ולא היה לי אנדומטריוזיס ברחם...
אשמח להמלצתך.פוחדת נורא שאצטרך לנסוע למיון באמצע הלילה בשל הכאבים...
פוחדת מהניתוח חוזר.כי אחרי ההרדמה הדופק שלי הפך להיות מ60 ל46...
תודה רבה.
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נשמע כמשהו מדאיג או שגורש מיון. אם זה חדש מהיום, וללא תופעות נילוות- יכולה לנסות
ד''ר דני רוזין07/01/2019משהו נגד כאבים ולראות מה מתפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו בור כזה בצד שמאל של בטן התחתונהקןבי07/01/2019
שלום בצד השמלאי התחתון של הבטן יש לי מין חןר כסה כמו בור כזה ובצד ימין אין את זה ויש כאבים בצד השמלאי שם יכול להיות בקע ?לפי בדיקה כירוגית אין לי ויש כאבים שם גם
כנראה מבנה של שרירי דופן הבטן, בקע הוא בולט לא שקוע
ד''ר דני רוזין07/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי קולונו דלקת חריפה בכיס המרהסיגל06/01/2019
שלום דר רוזין
שמי סיגל
ב19.12.18עברתי קולונוסקופיה שהתוצאה היתה תקינה.
זה היה ביום ד.ביום ה היתעוררתי מהשינה עם כאבי בטן עזים וכבר לא היצלחתי לישון.
בבוקר נסעתי למיון בשיבא.
עשו לי CT והדיאגנוזה:
"כיס מרה מעט תפוח עם דופן מעובה ואבנים בתוכו.ממצא המתאים לדלקת בכיס המרה .
בהדמייה רושם לדלקת חריפה בכיס המרה.
להשלים US בטן
בUS אבנים בכיס מרה
אושפזתי ל24 שעות וקיבלתי טיפול אנטיביוטי אמפירי ברוצפין
שוחררתי הביתה עם טיפולCIPROCIS TAB
סיימתי את האנטיביו ואין לי כאבים
בשיחרור ניקבע לי תור למירפאה טרום ניתוחית ל:LAPROSCOPIC CHOLECYSTECTOMY
שאלתי:
אם מחוייב לדעתך לבצע את הניתוח להסרת כיס המרה?
ובמה אני מיסתכנת אם אני לא מיתנתחת?
תודה סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חובה אין כמובן- את לא במצב מסכן חיים... זוהי המלצה, די מבוססת,
ד''ר דני רוזין06/01/2019שמקורה היכרות עם הסטטיסטיקה של מחלת אבני מרה: לאחר מאורע אחד (שלרוב הוא לא נעים, כואב, לעתים דורש אישפוז-בהחלט משבש אורח חיים) הסיכוי למאורעות חוזרים הוא די גבוה. אם תחליטי לחכות לאירוע הבא- לגיטימי, הוא יכול להיות מאי נוחות קלה ועד דלקת כולל השלכה על הכבד או הלבלב (סיבוכים שונים של מחלת אבנים). רוב המטופלים, בודאי הצעירים ופעילים, עם דרגת סיכון נמוכה לעבור ניתוח בהרדמה, יבחרו לסלק את המיטרד מבעוד מועד. אין טיפול חליפי מוצלח לאבנים פרט לניתוח, ניתן לנסות לצמצם את הסיכוי להתקפים על ידי שינוי תזונתי (פחות אוכל שומני), אבל זה לא מבטיח מניעה ולא מסלק את הגורם.
אבנים שמתגלות במקרה ללא התבטאות קלינית- ממתינים לרוב ללא ניתוח או המלצות מיוחדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיגל06/01/2019תודה על התשובה המפורטת והמהירה...😊
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים שחזרו...
סיגל13/01/2019היי דר רוזין
כ10 ימים לאחר סיום האנטיביוטיקה חזרו הכאבים הנוראיים.
חהגיע לשיבא? כדאי להקדים את הניתוח שמתוכנן לאמצע פברואר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשד שמאל ללא ממצאים כלשהםמיה30/12/2018
שלום דר התחילו לי כאבים בשד שמאל ביולי האחרון ,לכן פניתי לשני כירורגים שלא מצאו שום ממצא אחד מהם ביטל אותי בטענה שבגילי אין ממה לחשוש והשני שלח לסונר מטעמי זהירות ,, עשיתי סונר באוגוסט האחרון שיצא תקין birads 1 . הכאבים נעלמו ועכשיו כמעט שבועיים שחזרו באותו שד פניתי שוב לכירורג שונה שמישש בכמה תנוחות שונות וקבע שאין שום ממצא וכנראה הורמונלי כשביקשתי סונר הוא נזף בי שלפני 5 חודשים עשיתי וזה מיותר ! עד כמה ה Us בדיקה אמינה ? והאם ניתן לראות כל ממצא ? והאם בדיקת מישוש מספיקה כדי למצוא גושים ? יש לציין שאני מרגישה בשני בתי השחי בכל אחד בלוטה קטנטנה אבל משום מה בסונר ובבדיקת המישוש נאמר שלא נמושו גושים . אני בת 27 אחרי שתי לידות אני בלחץ נוראי שמתפספס משהו
האולטרסאונד אמין לשאלות הרלבנטיות בגילך, ומה שנאמר לך נכון,
ד''ר דני רוזין30/12/2018אין סיבה לחשש, מה עוד שגידולים לרב לא מתבטאים בכאב.
ככלל נעשות הרבה יותר מדי בדיקות מיותרות, חלקן הגדול בגלל לחץ לא מוצדק של מטופלים שלא מאמינים לרופאים ומאמינים אמונה עיוורת בבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות במעים בדיקות דם תקינות.קןבי29/12/2018
שלום האם יכולה להיות דלקת במעיים ללא עלית מדדי דלקת בדם בדיקות דם תקינות סיטי בטן תקין וקלפרוצין בצואה תקין ויש דלקת האם יש מקרים כאלה תודה
יש מקרים מכל הסוגים... לפי מה האבחנה של דלקת במעיים?
ד''ר דני רוזין29/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי תקין האם לבקש mriמאור29/12/2018
אני סובל מעל 7 חודשים מכטבי בטן, עשיתי סיטי בטן והכל תקין, האם יש צורך ב mri , יכול לראות משהו שהסיטי לא רואה או שזה מיותר ומבזבז את זמני, יש דברים שmri יכול לראות שסיטי לא? אשמח לעזרה להחלטתי.
לא שניתן לנבא בודאות, אבל הסיכוי שימצא הסבר ב-mri
ד''ר דני רוזין29/12/2018שלא נראה בסיטי הוא קלוש.
צריך שרופא (לרוב בירור כאבי בטן הוא על ידי רופא גסטרו) יבדוק ויעריך וישלים בדיקות נוספות שאינן דוקא הדמיה, כגון בדיקות דם, בדיקות אנדוסקופיות וכו׳* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן והפרדות שריריםmmee729/12/2018
שלום
רציתי לשאול בבקשה האם אחרי ניתוח מתיחת בטן (שנעשה לפני כ3 שנים)
יש כאבי מתיחה מאד חזקים שלא מפסיקים והבטן נפוחה באופן תמידי נעשה אולטרסאונד לבקע שנשלל . מה עוד יכול לגרום לכאבים האלו? האם הפרדות שרירים יכולה לגרום לכאבים כאלה? (מתאמנת באופן קבוע וכפיפות בטן למשל לא יכולה לעשות כי זה כואב)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי מתיחת בטן לא אמורה להיות היפרדות. יתכן והתיקון לא החזיק מעמד
ד''ר דני רוזין29/12/2018ולכן הנפיחות.
עקרונית היפרדות כשלעצמה לא אמורה לגרום כאבים, אבל לאחר ניצוח, שינוי מבנה אנטומי, והצטלקות - יתכנו כאבים בעת הפעלת שרירי הבטן.
לא בטוח מה הפיתרון, ועוד התערבות עלולה אף להחמיר. מציע לאבחן טוב את מצב דופן הבטן (בדיקת רופא ויתכן גם בדיקת סיטי), ולפי זה להחליט מה הלאה, אולי תרגולים ספציפיים לחיזוק איזורים מוחלשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק עכשיו שמתי לב בסיטי בטן לא אמורים להתייחס לקיבה?יוני27/12/2018
רק עכשיו שמתי לב בסיטי בטן לא אמורים להתייחס לקיבה? יש פה התייחסות ? מוזר לא? תודה.
לא מוזר, כמו שאמרתי לא תמיד מציינים כל איבר תקין.
ד''ר דני רוזין27/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה גרמי - שינוים ניוונים בע"שיוני27/12/2018
קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה, אך אשמח לדעת מה זה מבנה גרמי - שינוים ניוונים בע"ש
הטם זה יכול לגרום לכאבים בבטן בצד שמאל וסליחה ששיגעתי, מבטיח דאלה אחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרמי מתייחס לשלד, לעצמות. שינויים היווניים הם שינויים של גיל.
ד''ר דני רוזין27/12/2018זה לא גורם לכאבי בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע קטן בצד ימיןיובל27/12/2018
שלום
לאחרונה הרגשתי כאבים במפשעה צד ימין,רופאת משפחה שלחה אותי לבדיקת us מפשעה-הבדיקה הראתה בקה מפשעתי קטן.
הרופאה שלחה אותי לכירורג מומחה בתחום בכיר הוא בדק אותי טען שאין עדות לבקע מפשעתי מימין או בטבור.
יש לי שאלה למה בבדיקה ראו שיש בקע קטן ואילו בבדיקת הפרופסור כירורגיה טען שאיו עדות לבקע מפשעתי מימין ובטבור.
הפרופסור נתן לי טיפול של ארקוקסיה אבחנה שלו הייתה
groin pain.
שולח לך ממצאי בדיקות
יש בקעים קטנים שרואים באולטרסאונד וקשה לאתר בבדיקה.
ד''ר דני רוזין27/12/2018לעתים הם גורמים כאב אך הם אינם מסוכנים כלל ולכן פעמים רבות ניתן להימנע מניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע קטן בצד ימין
יובל27/12/2018דוקטור שלום!
תודה על תשובתך רציתי לשאול האם אפשר להמשיך לתפקד רגיל עם המצב הנ"ל? או צריך להגביל פעילות יומית כגון ספורט?
האם זה יכול להחמיר הבקע הקטן?
בברכה
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר ורצוי להתנהג כרגיל.
ד''ר דני רוזין27/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להודעה הקודמת-מצורף קובץ של הבדיקה הקודמתיוני27/12/2018
מצורף קובץ של הבדיקה הקודמת ,
נראה שכן יש שינוי לא?
בבדיקה הקודמת לא כתוב, כבד שומני, דרכי המרה אינם מורחבות, כיס המרה אינו תפוח, תוכן פקאלי רב.
כל זה לא היה כתוב בבדיקה הישנה, מצורף הבדיקה הישנה .
זה שלא כתוב לא או ר שיש שינוי, זה פשוט פירוט של הדברים התקינים, אבל כשתקין לא תמיד מפרטים... תלוי ברופא המפענח.
ד''ר דני רוזין27/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)