מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיב, פצע, דלקת האם רואים בסיטי או mri?נדב19/12/2018
האם כיב/פצע בבטן או בקיבה/ דלקת רואים ב mri או ct בטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוב לא, לעתים רואים ממצאים משניים כמו נפיחות באיזור.
ד''ר דני רוזין19/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזור הקיבה למעלה וצד שמאל בטן אמצע למטה וצרבותנדב19/12/2018
כבר שבועיים יש לי כאב באזור הבטן בצד שמאל חמעחה באוזר הקיבה ולפעמיים בצד שמאל ליד המותן והמפשעה.
שמתי לב שאני אוכל יותר כואב לי באזור הקיבה ואחרי 10 דק אחרי האוכל הקלה משמעותית בכל הכאבים הקבועים שציינתי ואחרי כמה שעות שוב חוזר הכאב, מה זה יכול להיות מאיפה הכאב ולמה? איזה איברים יש בצד שמאל ? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש שם מעיים. תתייעץ עם רופא גסטרו
ד''ר דני רוזין19/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה: א.ס. US בטן ואגןאיליה19/12/2018
לא הבנתי תוצאות בבקשה
תסברו לי האם יש לי סרטן או צריך לניתוח?
האם יש מסוכן משהו?
דופן הבטן מכוונת לקו האמצע :
בקו האמצע מעט מעל הטבור הודגמה מלאות היפואקוגנית בגודל 0.9X0.5 ס"מ- ממצא יכול להתאים לבקע טבורי קטן מכיל שומן
מזינטריאלי.
יש לציין מספר בלוטות לימפה בעובי עד 5.0 ס"מ עם צורה אבלית של הרניה ימין
6.0 ס"מ הרניה שמאל
רטרופריטונאום – מוסתר ע"י גזים במעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין פה שום סימן לסרטן, אבל לפי הניסוח לא העתקת נכון את התשובה
ד''ר דני רוזין19/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אשלח לך מסמכים?
איליה19/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צלם ותעלה פה
ד''ר דני רוזין19/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרף מסמך
איליה19/12/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה תקין, אולי בקע קטן, אבל לא רואה כלל את הקטע שכתבת על בלוטות (״יש לציין...וכו׳)
ד''ר דני רוזין19/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיליה
איליה19/12/2018מסמך ככה, צריך שוב לפנות US?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהודה מגנטית בטן mri - בטןמשה19/12/2018
היי,
מה שמחפשים זה למה יש לי כאב בטן בצד שמאל.
הרופא כתב לי בקשה ל mri מגנטית בטן, השאלה שיבדקו את כל הבטן זה יכלול גם את הקיבה ודרכי העיכול? והאם יבדקו גם האם הכאב אולי מהגב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רואים את אברי הבטן אבל לצורך אברים ספציפיים כמו מעיים צריך פרוטוקול מיוחד
ד''ר דני רוזין19/12/2018כדי לראות את הפרטים שרוצים. MRI זה לא תרופת פלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולנסקופיה ורטולאית ורגילה מה הבדלקובי19/12/2018
שלום רציצי לדעת מה עם הבדל בין קולנסקופיה רגילה לורטולאית ? עשיתי פעם רגילה והיה ממש כואב רוצה לעבור אותה הפעם את הורטולאית האם זה קרינה גדולה הבדיקב הזאת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וירטואלית זה למעשה בדיקת סיטי, שבה המחשב משחזר את מראה המעי, בלי שממש מכניסים מצלמה
ד''ר דני רוזין19/12/2018זה די מדוייק ביחוד לגידולים אבל פחות לדלקות. יש קרינה כי זה סיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהודה מגנטית בטן mriמשה18/12/2018
שלום,
איזה חלקים זה כולל ה mri הנ"ל בבטן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל אברי הבטן- אבל צריך לפרט מה מחפשים כי יש פרוטוקולים שונים לבדיקה.
ד''ר דני רוזין18/12/2018CT הוא קצת יותר כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה דווקא סיטי ולא MRI?רוי18/12/2018
לד"ר דני רוזין ? למה עדיף דווקא סיטי על mri , סיטי זה לא קרינה ? והאם זה בדיקה שמחסה הכל ? אין צורך לבקש גם אולטסאונד בטן ? גסטרו או קלונסטופיה ? או כל בדיקה אחרת.
במידה ועשיתי סיטי ולא מצאו כלום מה ניתן לבקש? אשמח לדעת את כל הבדיקות האפשרויות שיתנו לי ראש שקט, כי האב בלתי נסבל.
בדיקות גסטרו- קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה.
ד''ר דני רוזין18/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה בדיקות ומה עדיף mri או ct ולמה ?רוי18/12/2018
שלום אשמח לעזרה,
מזה כחודשיים אני סובל מכאב בטן בצד שמאל מאזור המפשעה עד לגובה הצלעות, עם כאב בחלק האחורי של הגב שמקרין לאשך, למפשעה ולירך האחורי של הרגל.
בדיקות דם תקינות.
בדיקת אשכים אולטסאונד ודופלר לטענת הרופא אורולוג תקין .
בדיקת כליות לטענת הרופא תקין.
הרופאת משפחה אומרת לי אין לך כלום וזה יעבור, מזה חודשיים לא עובר כלום.
ברצוני לבקש עוד בדיקות שמכסות אותי מכל הכיוונים, על מנת להיות רגוע, מה ניתן עוד לבקש לכסות הכל מכל הכיוונים שיבדקו את הגב, בטן, אגן, אשכים וירך? כי כאב לא נוצר סתם . חשוב לציין שירדתי 7 קילו ואני מזיע בלילות מאש הכאב, לא יודע האם זה מחרדות או בגלל הכאב.
אשמח לדעת מה כל הבדיקוצ האפשרויות שניתן לעשות ולכסות כל אזור משרירי הבטן לתוך חלל הבטן, גב אשכים וכדומה.
בבקשה אם אפשר לרשום לי כל בדעקה שמכסה סופית את האזורים הכואבים.
ואשמח לדעת בנוסף לאיזה בדיקות לדרוש מה עדיף על לתאור המקרה שציינתי mri או סיטי ? תודה וסליחה על החפירה. מצורף תוצאות האולסאונד אשכים וכליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיטי בטן
ד''ר דני רוזין18/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עדיף סיטי ולא mri ?
רוי18/12/2018למה עדיף סיטי ולא mri ? לא עדיך mri בגלל הקרינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כי סיטי היא בדיקה טובה אמינה וותיקה, קלה לפיענוח ומאד אינפורמטיבית
ד''ר דני רוזין18/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יכול לכופף את הרגלים רק ישרר לחץ אדיר בבטןעידו17/12/2018
שלום שאני מכופף את הרגלים יש לי לחץ אדיר בבטן ובאשכים כיאלו משו לוחץ על המעיים משמאול יותר מרגיש את הלחץ ועכשיו נהיה גם לחץ באשכים וכאב לא יכול לקפל רגלים רק לשכב ישר מזה? עשיתי סיטי אנטוגרפיה הוא היה תקין דלקת יכןלה לגרום לזה נרא לי זה הדבקויות ...
אין לי הסבר לתופעה. אם הבדיקות היו תקינות אז לא נראה שיש משמעות לתחושות האלו
ד''ר דני רוזין17/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע בטן כאבים במפשעהקןבי16/12/2018
שלום רציתי לדעץ עם בקעים מגלים בבדיקת כירוג או צריך אולטרסונד לזה ?יש כאכבים במשפעה ברגלעם קשה לללכת ובבטן התחתונה ואשכים
לרוב בבדיקת כירורג, אם לא ברור אז נעזרים באולטרסאונד
ד''ר דני רוזין16/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרסקופיה אבחנתית לכאבי בטןעידן14/12/2018
שלום דוקטור ראיתי אותך היום בטלוזיה בתוכנית שנקראת מתחמחים ששדורה בערוץ 2 מישי עם סיםור כמו שלי כאבי בטן לא מוסברים ובסוף עשיתם לה ניתוח בטן ומצאץם לה דלקת מאיך אפשר לעבור ניתוח כזה לפרוסקופיה אבחנתית גם?
זה ניתוח שעושים בכל בית חולים אבל הכירורג צריך להחליט אם יש הצדקה
ד''ר דני רוזין14/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופלסס עורקי המעיםקובי13/12/2018
שלום עשיתי דופלק של המעיים היום בגגל בעיות מעיים היא שמה את המתמר יותר באזור הטבור ואמרתי לה שהכאביים עם במעים מתחת לטבור האם זה בודק גם את הבטן תחתונה את המעיים למרות שלא שמה את המכשיר שם?
זה בודק את כלי הדם לא את המעיים ולכן המיקום מכוון לאן שצריך
ד''ר דני רוזין13/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה משצאול מעי גס מורחב בחלקו וחלקו צר מדי כירוג רואה משו במעי גס שמלאי לפי שיקוףעידן13/12/2018
שלום ביומים אחרונים יש כאבים מאוד חזקים בבטן שמלאית תחתונה מפחד שמתחיל.לתפתח נמק במעי הגס כי הוא גם מורחב לפי הכירוג והכאבים ממש איומים בצד שמאול בבטן עברתי כול הבירור חוץ מאניגירופיה שבודקת זרימת דם למעי מה ניתן לעשות עוד הולך לסורוקה כןל יום ומשחררים אןתי עם כאבים קשים מאוד שמקפל רגלים יש לחץ בצד השמלאי כמו משו שנתפס כזה ...מםחד לתמוטט מכאבים אי אפשר לחיות כך עברתי כול הבירור כבר חוץ מאניגיורגרפיה שבודקת אולי יש בעויה באפסקת של דם למעי גס או למעיים ...אשמח ליעוץ תודה
עברת מספיק בדיקות להוכיח שאין בעיה פיזית מסוכנת. אולי כדאי להתייעץ עם מישהו בכיוון יותר נפשי?
ד''ר דני רוזין13/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן תחתונה חזקים בלתי נסבלים
עידן14/12/2018עברתי סיטי בטן בפעפ הראשונה היה התשפלות בבטן שמלאית עליונה אחר גך mri מעי דק היה תקין אחר כך סיטי אנטוגרפיה רק בלוטץ ערמונית מוגדלת וכבד שומני אחר כך שיקוף קיבה שהראה מעי גס רחב ןוזה הבדיקות שעברתי כירןג ראה במעי גז שמאלי משו אין סימני דלקת בבדיקות הדם אולע יש לי בעיה של אספקת דם למעי הגס ? זה לא רןאים בסיטי בטן רגיל ?ולא בmri גם רק אנגיגרפיה בודק עם קימת בעיה בהפרעת חמצן למעיים או למעי גס?.היתי אצל.פסכטאר הביאו לי לסורוקה אמר שהוא לא רואה אצלי בעיה נפשית. סיטי אנטוגרפיה בודק את המעי הדק רק לפי מה שהבנתי מכירוגים ןלא את מעי גס ..
רואים את כל אספקת הדם
ד''ר דני רוזין14/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה מרובה וגרפסים אחרי ניתוחאבי12/12/2018
אשתי עברה ניתוח לפני שבועיים כריתת תחול וכיס מרה ולאחר שבועיים עדיין יש לה המון ליחה בהירה וגרפסים מרובים האם זו תופעה רגילה אחרי ניתוח של 5 שעות או שמא יש צורך לטפל בזה תודה
די רגיל, עד שמערכת העיכול ומערכת הנשימה חוזרות לגמרי לנורמה יכול לקחת מס׳ שבועות.
ד''ר דני רוזין12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשרירי הבטן התחתונהשי12/12/2018
שלום האם בבטן התחתונה יש שרירים והאם יכול להיות דלקת בשרירי הבטן התחתונה תודה
יש, והכל יכול להיות- אבל לא שכיח ולא סביר
ד''ר דני רוזין12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)