מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי אכילת פירות וירקות מזיק למערכת העיכןל והמעי?יניב01/02/2019
שלום יש לי שאלה עם לא אוכל ירקות בככל כבר שנתים שלוש לא נגעתי בזה בככל האם זה יכול לזיק לי למערכת העיכול והבטן התחלתי לסבול מעצירות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול לגרום לעצירות, אבל לא לנזק קבוע. מומלץ לשנות את ההרגל הזה
ד''ר דני רוזין01/02/2019יש גם השפעות אחרות כמו חסר ויטמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הרופא בבקשה תודהעידן31/01/2019
שלום דדוקטור רציתי לדעת עם באופן כללי מנהל בית.חולים יכול למנוע ממני ליכנס למיון בגגל שאני מגיע הרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עקרונית לא, אלא אם יש התנהגות לא נאותה
ד''ר דני רוזין31/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות מעיים כאבים שם והתחיל לי פריחה בידים ופצע בלשון עליתי תמונהקןבי30/01/2019
שלום סובל מכאבים במעיים כבר חצי שנה התחיל לי עכשיו בעיות בעור פצעים בלשון ופריחה בכןל הידים וזה שורף בידים עליתי תמונה תודה
לא קשור לכירורגיה, יש לפנות לרופא פנימי
ד''ר דני רוזין30/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד תוצאה עם דופלר צבעלילית30/01/2019
תוצאה של בדיקה אולטסאונד, הודגמו מס' בלוטות לימפה בגודל 1.8*0.7 ס"מ עם קורטקס מעובה עד 0.6 ס"מ עם הפרמיה בדופלר צבע . אני בת 47 עם שתל סיליקון
מה המשמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לומר לפי התיאור, הבלוטות חריגות בגודל ובמבנה, אבל
ד''ר דני רוזין30/01/2019סבירות גבוהה שהן רק תגובתיות ולא גידוליות. אם התמונה לא ברורה ויש מקדם חשד לגידול כדאי לעשות ביופסיה. כדאי גם לבדוק את שלמות השתלים (ממתי הם?), לפעמים דליפת סיליקון גורמת לתגובה כזו וצריך להחליף שתלים. זה רואים באולטרסאונד או ב-mri
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דברקוליטיס נדבק לשלפוחית השתן טיפול?ניר28/01/2019
שלום סבא שלי אובחן עם דברקןלטיס בדרגה די חמורה נאמר לו שזה נדבק גם לשלפוחית השתן כי לקח זמן עד שגילו את זה וזה הסיבוך שלו האם הוא יצטרך לעבור ניתוח לתיקון הבעיה הזו?
תלוי מה הכוונה ב״נדבק״, אם זה רק צמוד אז לא בהכרח מחייב ניתוח אבל
ד''ר דני רוזין28/01/2019אם יש נקב ביניהם אז כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לולאות מעי שלי מורחבותיניב25/01/2019
שבת שלום יש לי שאלה עם בדלקתת במעי זה גורם למעיים לתרחב ?בצילום סיטי רשום לולואת מעי מורחבות וכןאבת.לי הבטן ומחכה לעוד בדיקה תודה
לעתים כן. אבל זה לא אבחנתי לדלקת, יש סיבות רבות להרחבה
ד''ר דני רוזין25/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על דברוקלטיס שיש לירון25/01/2019
שלום יש לי דברוקליטיס דלקת סעיף שחכתי לשאול רופא הבעא לי אנטביוקתיה מותר לי לאכול ירקות שיש לי את הדבורלקטיס כמו תפוח גזר ןירקות תודה
בזמן הדלקת רצוי להימנע מאוכל עתיר סיבים, ואחרי שחולפת לחזור. מבושל לא בעיה
ד''ר דני רוזין25/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כירורג מתמחה שעדין לא מומחהשניר23/01/2019
שלום יש לי שאלה לא קשורה קול כך עם כירוג מתמחה שעדין לא מומחה מבצע גם ניתוחים באנשים תודה לך
כן- בהשגחה, ולפי דרגת ההכשרה שלו ומורכבות הניתוח
ד''ר דני רוזין23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע בדופן הבטן בצלקת ניתוחמיכל23/01/2019
ערב טוב אחרי ניתוח כיסמרה עברו 6 חודשים החלו כאבים בטבור ומתחת לטבור עברתי אולטרסאון שכתב בקע טבורי קטן מכיל שומן בגודל 0.4 סמ וצוואר הבקע בגודל 0.8 סמ ובסיטי מצאו בקע טבורי זעיר בקוטר 7 ממ וצוואר הבקע בקוטר 4 ממ הבקע מכיל שומן אומנטלי וכאב לא מפסיק האם הגיוני שבשני בדיקות הממצאים בגודל שונה ומה זה בקע שומני אומנטלי האם אפשר לנתח בקע בטבור שהכאב ממשיך עדיין מודה על היחס
המדידות אף פעם לא מדוייקות וזה גם לא משנה כל כך- זה בקע קטן,
ד''ר דני רוזין23/01/2019יש בו רק קצת שומן מתוך הבטן ולא מעי, לא מאד מסוכן אל אם כואב ומפריע ניתן לתקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשד שמאל שממשיכים מעל חודשמיה23/01/2019
שלום דר
כתבתי פה לגבי כאבים בשד שמאל
הכאבים עדיין ממשיכים
רופא כירורג שבדק טען שאלו שינויים הורמונליים סירב לשלוח ל Us נוסף .
רופא משפחה חושב שאלו כאבים ממקור שרירי
הכאב עדיין קיים והתווסף גם חרדה ומצב נפשי ירוד
האם בדיקה ידנית יכולה לגלות ממצאים חריגים ?
האם Us מלפני כחצי שנה מוריד את הסיכון שיש משהו שהתפתח ?
איך בכלל ניתן להבדיל בין כאב ממקור שרירי או כאב בשד עצמו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל בדיקה תורמת למידע- כולל הידנית. ככלל כאב אינו סימן לסרטן ונוסע לרוב ממבנה השד ותגובות הורמונליות.
ד''ר דני רוזין23/01/2019לעתים יש צורך לחזור על הדמיה אך הנתונים עד כה מרגיעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולנסקפיה קצרה סיגמוסקפיהקובי23/01/2019
שלום יש לי תור עתידי לקולנסקופיה קצרה עקב כאבים אשמח לדעת עם קולנסקוםעה קצרה מתבצעת על ידי רופא גסטרו או פרוטולוג והיכן הבדיקה מתבצעת תודה לך
רופא גסטרו במכון גסטרו
ד''ר דני רוזין23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדי דלקת לדלקת במעייםיניב23/01/2019
שלוום עם יש לי דלקת במעיים ואני לוקח נוגדי דלקת זה מפחית מהדלקת והתסמינים בדרך כלל?דלקת שלא על רקע זיהום בלי חום תודה
תלוי איזו דלקת ואילו נוגדי דלקת.
ד''ר דני רוזין23/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ רקטאלי אנאלי חיצונירונן22/01/2019
שלום
לחברתי פוליפ [כנראה פוליפ] אנאלי רקטאלי חיצוני,
שנראה כמו 3 גיבעולי ברוקולי ,או כרובית,קטנטנים,
לא נעים לי לנסות להעיר לה על זה,אולם היא לא עושה דבר בעיניין,
האם הנגע הזה, הוא בר הדבקה ביחסי מין?
אם לחדד השאלה, הם זה נגע שמדביק ביחסים, בנגיעה, בשיפשוף, ?וכדומה
חן חן עבור המענה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לפי התיאור להיות בטוח שלא מדובר בפפילומה, אבל נשמע שמדובר בסתם פוליפ-
ד''ר דני רוזין22/01/2019וזה לא מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיזור הישבן בצדשלומי21/01/2019
היי
לפני 5 חודשים בערך היו לי כאבים באיזור
הישבן/עצם הזנב של שריפה וכאב.
למחרת קמתי עם כאבים ופניתי לכירורג
הוא חשב שזה שערה הפוכה, ואחרי בדיקה
של אולטרסאונד רקמות רכות וחוסר תסמינים
הוא אמר שזה לא שיערה הפוכה.
הכאב בעיקר בישיבה.
כאב מציק כזה.
עכשיו יש לי כמו בצד למעלה של הישבן
נקודה קטנה בצבע חום כהה שממנו יוצאת
שערה שחורה די עבה(אני בכלל לא בן אדם שעיר
ובגוף אין לי שערות כאלה בדר"כ) שכשאני נוגע בזה
אני ממש מרגיש שזה משם הכאב הזה.
כמו כן קצת מעל עצם הזנב ישנה נפיחות קטנה.
מצרף תמונה. אשמח לחוות דעתך
תודה רבה.
לא ברור אם הממצא הוא באיזור הכאב.
ד''ר דני רוזין21/01/2019אם כן אפשר להסיר אותו. אם לא- אין מה לגעת, יש לעתים רגישות באיזור עצם הזנב שאינה נובעת משערה הפוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חמורים בבטן שמאלית תחתונהעידן20/01/2019
שלום דוקטור יש לי כאבי בטן תחתונה רק בצד שמאול הכאבים אין לי שלשולים בכלל לפעמים יציאות רכות עברתי כול בירור קולנסקוםיה לפני שנה וחצי תקינה וסיטי אנטוגרפיה לפני חודש וחצי רק כבד שומני ובלוטת ערמונית מוגדלת הכאבעם בצד שמאול מחממירים לי מיום ליום מה ניתן עוד לעשות אין לי חום ובשיקוף מעי גס צורחב בחלקו וחלקו צר מדי מרגיש גם לחץ הצד השמאלי של הבטן ...תודה
אם הבירור לא מראה מחלה או מצב שניתן לטיפול ניתן פשוט לחיות עם הכאב.
ד''ר דני רוזין20/01/2019אפשר לחפש פיתרון ברפואה משלימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)