מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צורך בפעולת מעים אי נוחות בטנית וצורך לתרוקןאופיר20/03/2019
שלום יש לי שלושה ימים דחף לפעולת מעים וצורך לתרוקן גם לאחר יציאה עדין מרגיש שצריך לתרוקן האם צריך ללכת למיון במצב הזה יש לי אי נוחות בבטן גם וכאבים עוד מזמן עכשיו יש אי נוחות וצורך ביציאות כול הזמן סיטי בטן תקין מימב זה יכול להיות ועם צריך מיון בגגל זה..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא צריך מיון. בעיות מעיים הן שכיחות. צריך לחכות שיסתדר
ד''ר דני רוזין20/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות אנטי דלקתית לטיפול בדלקות מעיאופיר19/03/2019
שלום יש לי כאבים במעיים ושלשולים הרבה בזמן אחרון אני לא יודע עם יש לי דלקת במעי אבל אני מעונין לקחת אנטי דלקתי לתקופה של שבוע טיפול כזה יכול לפחית דלקת במעי במידה וקימת כי זה כדור נגד דלקות האם זה גם קשור למעיים יכול לפחית את התסמינים שלי חוסר נוחות שם וכאבים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ממליץ לקחת כדורים בלי אבחנה והנחיית רופא
ד''ר דני רוזין19/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי + הסננה שומנית באזור ניתוחרוית19/03/2019
ד"ר רוזין שלום רב,
אני חולת קרוהן לאחר ניתוח כריתת מעי דק סופי (כ 30 ס"מ) וכריתת כיס מרה. מטופלת טיפול ביולוגי אינטיביו. יש לי כאבים לסירוגין באזור המפשעה הימנית מקרין לירך (במאמץ מתגבר). עשיתי US רקמות רכות: בעת מאמץ, מדיאלית לווריד הפמורלי מופיע בקע מפשעתי, מכיל שומן בגודל כ- 8 מ"מ. כמו כן, בבטן ימינית תחתונה (באזור של ניתוח קיסרי לפני 12 שנה) לאחר ניתוח מעי יש בליטה בUS רשום: הודגם תהליך אינטרפריטוניאלי היפואקוגני/נוזלי בגודל 39*18 מ"מ, טיבו אינו ברור מומלץ המשך ברור CT בטן. עשיתי אתמול CT בטן, לצערי הרב, לא מסוגלת לשתות את השתיה לפני, (שתיתי 2 כוסות והקאתי את נשמתי) ערכו לי את הבדיקה עם הזרקת חומר ניגוד, וציינו לא מסוגלת לשתות את חומר הניגוד. התוצאה של סיטי בטן: רשום איזור הסמוך לניתוח תקין. ההסננה המזנטרית נסוגה לחלוטין. באגן הקטן מימין זקיקים בשחלה, כמות מינימלית של נוזל בסמוך, אין בקעים. הבנתי שאם לא שותים לא רואים טוב. כתוב שאין בקעים באגן, ולא בדקו את המפשעה. האם עליי להיות מוטרדת מהבליטה הקלה בבטן ימינית תחתונה ? האם אפשר לחיות עם בקע מפשעתי למרות הכאבים לסיררוגין? לא רוצה שוב ניתוח, ומוכנה לסבול מדי פעם מכאבים.לפי ה US קיים בקע ולפי הכאבים שלי זה נראה כמו בקע. מה נכון ? תודה רבה מראש וחג פורים שמח,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לכל בדיקה יש את היעוד שלה והרגישות שלה
ד''ר דני רוזין19/03/2019סיטי לא מתאים לבקעים קטנים במפשעות ולכן אינו שולל.
סביר להניח שיש לך בקע קטן אבל אם ההפרעה קלה לא חייבת לנתח.
גם לגבי בטן ימנית- אין שם ממצא מדאיג וניתן לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע מפשעתי - ספורט
רוית19/03/2019תורה בה על תשובתך המהירה !!!
האם אני יכולה לעשות ספורט פליאטיס, חיטוב ?
יכול לגרום לחץ על הבקע ?
בתודה מראש,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על סיכויי החלמה מ- her-2מרב19/03/2019
בביופסיה יצא לי גוש 0.8 סמ סרטני her-2.פולשני. ועוד אחד dsic..לא פולשני. גם 0.8. אין תגובה לאסטרוגן ופרוגוסטן.
מבינה שזה סרטן אלים יותר. אני מנחשת שאני בשלב 1 כי הלימפה נראה נקי. עוד לפני pet ct.
משהו על סיכויי החלמה מלאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
90-95%
ד''ר דני רוזין19/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים סביב הטבורקובי19/03/2019
שלום רציתי לדעת עם בעיות במעי הגס יכולות לגרום לכאב סביב הטבור תודה
לפעמים
ד''ר דני רוזין19/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת כיס מרה והוצאת סטנטסיגל18/03/2019
היי
ב18.2.19 עברתי כריתת כיס מרה.
ב10.3 עברתי ercp להוצאת סטנט
אני מרגישה מצויין וחזרתי לשיגרה.
מתי אוכל לדעתך לחזור לעשות פילאטיס מכשירים?
תודה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה כבר
ד''ר דני רוזין18/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דברקןליטיס זה מחלה מעי דלקץית תודהקובי17/03/2019
שלום יש לי שאלה עם דברקולטיס נחשבת למחלה מעי דלקתית תודה
לא בהגדרות המקובלות, למרות שמדובר על דלקת במעי. מחלות מעי דלקתיות הן
ד''ר דני רוזין17/03/2019על בסיס חיסוני ודיברטקוליטיס לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להיפרדות בטנית- בירורנעמי17/03/2019
שלום רב,
אני בתהליך בירור לגבי ניתוח היפרדות שרירי הבטן. קיבלתי 2 חוות דעת - האחת המלצה לניתוח ללא רשת, והשנייה המלצה לניתוח עם רשת. אשמח לדעת מתי מומלץ לבצע ניתוח עם וללא רשת, ומה ההבדל המהותי. תודה רבה
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין על זה תשובה חד משמעית
ד''ר דני רוזין17/03/2019התיקון הקלאסי, על ידי פלסטיקאים (מתיחת בון) נעשה ללא רשת. כשמתקנים בקע, שזה משהו שונה אבל עם דימיון להיפרדות, משתמשים ברשת.
תיקון היפרדות אנדוסקופי (נעשה על ידי כירורגים) מתואר עם רשת, אבל אין ממש הוכחות שזה חובה.
ככלל מקובל לומר שרשת ואישה את הסיכוי להישנות, זה מוכח בבקעים אבל לא בהפרדות למרות שיש בזה היגיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מעי דלקתיות מותר נוגדי דלקת נורפן וכאלה?יניב16/03/2019
שלום למה במחלות מעי דלקתיןת אסור לקחת תרופות ממשפחת nedis סטומרת ממשפחת אנטי דלקתיות כמו נורפן אדוייל אטופן וכו תודה
יש טענה כאילו NSAIDs גורמים להתלקחות מחלת קרוהן ,
ד''ר דני רוזין16/03/2019אבל היא לא מאד מבוססת, ולקיחת כדור אחד פה ושם לא משפיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור נקסין רוצה לקחת אותו יש לי כאביםםיתיר15/03/2019
שלום דוקטור יש לי כאבים בבטן יש לי נקסין כדור לא יודע לשתות כדורים יכול לפורר אותו בפה ולשתות זה לא מסוכן לבטן ומעיים שמפורר אותו בפה כי לא שותה כדור מפחד תיחנק מיזה תודה
לא מסוכן אבל לא טעים
ד''ר דני רוזין15/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בגב כף היד, באזור המפרקיעל15/03/2019
שלום,
כעת שמתי לב ויזואלית לגוש ממוקד באזור הנ"ל. ממש מעין כדור. לא כואב במגע אך מאד בולט חיצונית. קבעתי תור לכירורג... אבל עד אז- אודה להרגעתך, על מה זה עשוי להעיד? והאם יכול לחלוף ספונטנית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה גנגליון, סוג של ציסטה שפירה על הגיד
ד''ר דני רוזין15/03/2019לא חולף אבל לא מסוכן, לעתים מפריע, אולי קוסמטית.
הכתובת היא כירורג כף יד
לא דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בבית השחי בצד ימיןיעל13/03/2019
שלום ד"ר,
מזה כתקופה שאני מרגישה בזמן המקלחת גוש בבית השחי בצד ימין. לא בטוחה האם זהו המבנה של בית השחי או שזה באמת גוש ולכן לא ייחסתי לזה חשיבות. היום נגעתי בבית השחי כשהיד מורמת מעלה והרגשתי שוב גוש כזה או בליטה, בצד ימין. בצד שמאל זה לא מורגש. העובדה שאין סימטריה קצת מלחיצה אותי ואני תוהה האם יש סיבה לדאגה.
אציין שזה מורגש רק כשהיד מורמת מעלה, כשהיד צמודה לגוף אני לא מרגישה כלום. אין כאבים באזור.
לפני כ3 חודשים הייתי בבדיקת כירורג שד (בדיקה שגרתית) וזכור לי שהיא נגעה מעט מתחת לבית השחי- האם בבדיקה זו הם מאתרים גם גושים בבית השחי (ואז אני יכולה חהיות רגועה ולסמוך על הבדיקה שלה)?
אציין כי אני כרגע בשבוע 36 להריון , בת 36, לא הייתי חולה לאחרונה (למעט וירוס לפני כחודשיים).
האם יש צורך להיבדק בדחיפות?
התכנון שלי להגיע לכירורג עוד כחודשיים (כחודש אחרי לידה) לבדיקה של בקע טבורי שיש לי. השאלה האם יש צורך להקדים. ובכלל האם יש סיבה לדאגה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לענות בלי בדיקה של המקום.
ד''ר דני רוזין14/03/2019אבל התואר עצמו לא נשמע מדאיג או דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סיגמסקופיה קצרה- בירורמוטי12/03/2019
הי יום חמישי יש לי בדיקת סיגמסקופיה קצרה האם זה בדיקה כואבת ובהרדמה?תודה
לא ולא
ד''ר דני רוזין12/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לא קשורה כןל כך לפה תודה בכןל זאתפיני12/03/2019
שלןם יש לי כדורי נקסין לא יודכ לבלוע כדורים לוקח לקסין האם מותר לפרור כדור בפה ולבלוע אותו על ידי ריסוק בפה תודה
לא טעים... אבל אפשרי
ד''ר דני רוזין12/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעקב לאחר LARחיים11/03/2019
שלום רב, CEA לפני ניתוח LAR היה 3 ( מדובר בסרטן רקטום T1). אחרי ניתוח 1.5. עכשיו לאחר חודשיים של סגירת סטומה CEA 2.1. לציין כי אני מעשן. על מה מעידה עליה של CEA? מצ"ב קובץ. תודה
אלו תנודות נורמליות בתוך התחום התקין
ד''ר דני רוזין11/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)