מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- mri שד לנשים שמנותשרון12/03/2014
שלום,
אני חייבת את עזרתכן הדחופה. אמא שלי בת 65, בסיטי חזה ראו תהליך חשוד בשד ימין ושלחו להמשך ברור, בממוגרפיה שבוצעה לפני 3 חודשים לא ראו כלום וגם בבדיקה ידנית לא הרגישו כלום.
נשלחה לבצע mri שד להמשך ברור
אמא שלי בגובה 1.6 ושוקלת 97 קילו עם בטן גדולה.הגענו לאסותא ושם לא הצליחו לבצע את הבדיקה בגלל מבנה הגוף שלה.
הופננו ע"י קופ"ח לתה"ש ושם נאמר לי שאין להם מכשיר רחב לבצע את הבדיקה.
האם אתן יודעות על בי"ח בארץ - לא משנה איפה - שכן יש לו מכשיר לביצוע?
האם נשים שמנות לא יכולות לבצע את הבדיקה?
אודה לתשובתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mri שד לנשים שמנות - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי13/03/2014א. האם ביצעו אולטרסאונד והאם באולטרסאונד לא הצליחו לראות את הממצא?
ב. מהברור שערכתי לעיתים מקרים שלא הצליחו באסותא כן הצליחו להכניס בהדסה , שווה בדיקה. וכן ניתן לבדוק בשע"צ יטתכן ולמרי שלהם פתח רחב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנהלות הפורום על נהליםאורטל שטרית09/03/2014
האם אתן אחראיות למחיקת הודעות לא הולמות, או שמי שמוחק את ההודעות הוא מטעם האתר עצמו?
במידה ואתן מוחקות את ההודעות, האם יש לכן זכות חוקית למחוק הודעות ליגיטימיות שהן בהתאם לחוקי הפורום למרות שהן נוגדות את התפישות שלכן?
אשמח לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למנהלות הפורום על נהלים - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי13/03/2014אנחנו מנהלות הפורום בד"כ לא מוחקות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש ששינה גודלורוי06/03/2014
לפני שלושה שבועות גיליתי גוש גדול וכואב בשד שמאל. כירורג נתן לי הפנייה לאולטרסאונד, ממוגרפיה וביופסיה ובהפנייה כתב מלאות ברביע חיצוני כ-6 ס"מ.
בשבועיים האחרוניים כבר אין כאבים והגוש קטן הרבה יותר.
בשבוע הבא הבדיקות, אני מאוד בלחץ...
האם גוש סרטני משנה את גודלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש ששינה גודלו - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי06/03/2014סביר להניח שלא מדובר בגידול סרטני , ובכלל גידול סרטני בד"כ לא כואב.בכל מקרה גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיהשרית04/03/2014
היום ביצעתי ממוגרפיה ואולטרה סאונד בבדיקת הממוגרפיה לא נתגלו גושים חשודים ואילו באולטרה סאונד כתב הרופא כך: עקב תהליך סולידי חדש בשד נא המשך בירירים בביופסיה תחת אולטרה סאונד, ברצוני לדעת האם יש מקום לדאגה, ומהי המשמעות, והאם הביופסיה כואבת או מסובכת.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי05/03/2014לעיתים יש ממצאים שלא ניתן לראות בממו וכן נראים באולטרסאונד אין ברירה אלא לברר בביופסיה . מבצעים הרדמה מקומית לפני הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן שד טריפל נגטיב - כימוטרפיהציפי02/03/2014
שלום,
חליתי בגיל 50 בסרטן שד מקומי מסוג טריפל נגטיב, (1 ס"מ, בלוטות נקיות, אחרי כריתת שד), ויש לי מספר שאלות לגבי הטיפול הכימותרפי :
1. האם יש הבדל ביעילות הטיפול בטקסול, בין 12 טיפולים שבועיים לבין 4 טיפולים תלת שבועיים? והאם יש הבדל כנ"ל אם הטיפול ניתן יחד עם קרבו-פלטין?
2. האם יש הבדל בסיכון לנוירופתיה מטקסול בין 12 טיפולים שבועיים לבין 4 טיפולים תלת שבועיים? והאם יש הבדל כנ"ל אם הטיפול ניתן יחד עם קרבו-פלטין?
3. האם יש הבדל ביעילות הטיפול בין טקסול 12 שבועי, טקסול 4 תלת שבועי וטקסוטר 4 תלת שבועי? האם יש הבדל כנ"ל אם הטיפול ניתן יחד עם קרבו-פלטין?
4. האם מקובל לתת טיפול בציס-פלטין בסרטן שד טריפל נגטיב, ומה הבדל ביעילות וברעילות בין ציס-פלטין לקרבו-פלטין?
5. מהם תופעות הלוואי לזמן קצר ולטווח ארוך (כרוני?) של הטיפול בטקסול, בטקסוטר, באברקסן, בקרבו-פלטין? ובשילוב של "טקסן" עם קרבו-פלטין?
בתודה מראש
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שד טריפל נגטיב - כימוטרפיה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי02/03/2014אני מאד מתנצלת אך השאלות שלך דורשות שיחה ארוכה ולא תשובה קצרה בפורום . בקצרה בלבד. אין בספרות הבדל בין כל 12 ל4 טיפולי טקסול לגבי יעילות תופעות הלואי שונות בעיקר ירידה בספרות . נוירופתיה יתכן דוקא יותר ב12 שבועות אבל נוירופתיה הינה דבר שלא קיים אצל כל הנשים . (נשירת שיער יש תמיד). יש היום סיפרות (מדצמבר האחרון) על עדיפות במתן קרבופלטין בנוסף לציס. לגבי שאר שאלותיך , ובעיקר לגבי תופעות לואי וכו.. רצוי שתקבלי תשובות מעמיקות מהרופא המטפל . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - סרטן טריפל נגטיב - כימותרפיה
ציפי02/03/2014תודה ד"ר ביאטריס על תשובתך. אני מבקשת רק נקודה להבהרה. כתבת שיש ספרות, מדצמבר האחרון המראה עדיפות במתן קרבו-פלטין בנוסף לציס? או שהכוונה היתה בנוסף לטקסול/טקסוטר?
בתודה
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה שגדלהדנה26/02/2014
לפני כשנה וחצי גודל הציסטה באולטרסאונד 2.8 ס"מ. בבדיקה אחרונה 3.1. האם צריך לשאוב ציסטה בגודל זה והאם עצם השינוי שהיא גדלה מהווה איזה סיכון ?
אני בת 46,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה שגדלה - תגובה
ד``ר עינת כרמון27/02/2014באופן עקרוני ציסטות פשוטות (שנראות בUS כמכילות נוזל בלבד), בנשים בגיל הפוריות אינן דורשות טיפול. גודל הציסטות יכול להשנות בתגובה למצב הורמונלי. וממילא מדובר על שינוי מינימלי בגודל. בכל מקרה, מומלץ להבדק ע"י כירורג שד, שיבדוק אותך ויתרשם מבדיקות ההדמיה, ויחליט האם יש צורך בבירור/ טיפול נוסף על סמך הנתונים הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיה ואולסטראסאונדרוי25/02/2014
הייתי אצל הכירורג עקב גוש כואב בשד,
הוא שלח אותי לממוגרפיה ואולסטראסאונד
הכירורג כתב בממצאים שד שמאל רביע חיצוני עליון מעין מליאות בקוטר 6 ס"מ.
התור שקבעו לי לממוגרפיה ואולסטראסאונד רק ב9/3 עוד שבוע וחצי זה בסדר? הם לא הסכימו להקדים לי את התור.
האם זה בסדר להמתין שבוע וחצי?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה ואולסטראסאונד - תגובה
ד``ר עינת כרמון27/02/2014לא נשמע שיש בעיה להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהפיטמהמעיין16/02/2014
שלום,
בת 26 נוטלת גלולות מזה כ-7 שנים.
מזה תקופה שיש לי הפרשות סמיכות שקופות ומבריקות (לא נוזליות, לא עוברות לחזיה) מהשד, זה בא והולך... לא בכל מבט הן קיימות.
האם קשור לנטילת הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מהפיטמה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי18/02/2014בהחלט יתכן , את זקוקה לבדיקה אצל גניקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כירורג שד בארה"בלורי12/02/2014
שאלה מוזרה אבל לא מצאתי לה תשובה במקום אחר ברשת:
אני חיה בארה"ב, ונחשבת בקבוצת סיכון לסרטן השד, בגלל רקע משפחתי.
בארץ נבדקתי והייתי במעקב ע"י ד"ר אנגלמן שהיא כירורגית שד.
אני צריכה לעבור בדיקה כאן בארה"ב, ולא מצאתי רופא שההתמחות שלו היא כירורגית שד. כשאני מחפשת כאן רופאים דרך הביטוח הרפואי שלי (שהוא הגדול ביותר במדינה בה אני חיה) יש הפניה להתמחויות אחרות, כמו אונקולוגיה וכו', ואין לי מושג איך לחפש מישהו שהוא כירורג שד ויכול לבצע בדיקה ידנית. אפילו סתם "כירורג" לא מצאתי.
האם תוכלו לומר לי איך קוראים להתמחות הספציפית הזו באנגלית, וכיצד לחפש?
אין לי כאן רופא משפחה כללי שאותו אפשר לשאול...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירורג שד בארה"ב - תגובה
ד``ר עינת כרמון12/02/2014עליך לחפש breast surgeon. יש הרבה אתרים שמפרסמים ומדרגים רופאים, בד״כ יש בהם גם דרכי התקשרות ולעיתים גם אילו ביטוחים מקבלים. אם לא מצליחה כך, יכולה לנסות להכנס לאתר של ביה״ח הקרוב למקום מגוריך ולחפש שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל
לורי12/02/2014תודה עינת, חיפשתי כך ולא מצאתי מישהו שמוגדר כך. כמו שאמרתי, רובם מוגדרים כאונקולוגים, גיניקולוגים וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל - תגובה
ד``ר עינת כרמון12/02/2014תנסי breast surgical oncologist
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אני חושבת שמצאתי...
לורי13/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את גרה ? אולי אוכל לעזור ....
יפעת15/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסטון...
לורי15/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממישגן ...
יפעת16/02/2014את עדיין צריכה עזרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשדרוי10/02/2014
אני כבת 36 לפני מס' ימים גיליתי גוש גדול מאוד וקשה.
אני מאוד לחוצה, מחר אלך לרופא משפחה שלי.
האם גוש גדול וקשה כל כך מצביע על משהו(הגודל קובע)?
אני ממש לא רגועה קיבלתי בחילות נוראיות מהלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי11/02/2014אני מאד מצטערת על אי השקט אולם הממצא צריך להבדק, יתכן צריך לבצע ביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש קשה ומאוד גדול בצד השמאלי של השרוי10/02/2014
אני בת 37, לפני מס' ימים הסתיים המחזור ומאז יש לי גוש קשה ומאוד גדול בצד השמאלי של השד. התור לכירורג רק בעוד שבועיים אני מאוד מאוד לחוצה. דבר נוסף ברשימת הרופאים של מכבי לא מצאתי כירורג שד רק כירורג כללי זה בסדר?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש קשה ומאוד גדול בצד השמאלי של הש - תגובה
ד``ר עינת כרמון10/02/2014ניתן בינתיים לפנות לרופא המשפחה שיתרשם ויפנה לבדיקות נוספות במידת הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש קשה ומאוד גדול בצד השמאלי של הש - תגובה - תגובה
ד``ר עינת כרמון10/02/2014ניתן לפנות בינתיים לרופא המשפחה שיתרשם ויפנה לבדיקות נוספות במידת הצורך, או לנסות להגיע לכירורג מוקדם יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לענתסיגל09/02/2014
לא יודעת כבר מה לעשות אני כבר משנת 2011 סובלת ולא יודעים מה לעשות איתי
אני בת 40 ילדתי לפני 5 שנים ונכון להיום יש לי כאבים חזקים כמו שצובתים לי את הפיטמות ומייד לאחר מכן יוצא הפרשה מוגלתית מהשד ללא לחיצה ועים אני לוחצת יוצא כמות מאוד גדולה מהשדיים של מוגלה
העים זה מצב תרום סרטני?
וכן ניקזו לי את המורסה ובלי קשר למורסה שהייתה תמיד השד הפריש מוגלה ודם וכרגע שתי השדיים מוציאים מוגלה ורופא באישפוז שלי זרק שאוליי צריך כריתה של צינורות ומאז לא דיברו איתי על הנושא השמח לקבל את עזרתכם תודה סיגל
אני מוכנה לבוא באופן פרטי רק לסיים תבעיה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה לד"ר עינת - תגובה
ד``ר עינת כרמון12/02/2014סיגל, על מנת להתקדם עליך להגיע לכירורג שד להתייעצות עם תוצאות הבדיקות וכל בדיקות ההדמיה שבידיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הממוגרפיה שעשיתי עקב כאבים בשד שמאליד``ר עינת כרמון08/02/2014
שלום לך ד"ר
ברצוני לברר מה אומרות תוצאות הממוגרפיה שעשיתי עקב כאבים בשד שמאלי
אני בדרך כלל בריאה בת34 עם היסטוריה משפחתית מצד האב של מחלות סרטן שונות 3 דודות חלו בסרטן אחת שד השנייה ריאות והן נפטרו השלישת עברה כריתת רחם והי א מטופלת כעת
והנה התוצאות:
מבנה רקמת השד הוא בחלקו פיברוגלנדורי ובחלקו שומני
רקמה : ברביע עליון UOQ סמיכות אסימטרית קרוב לוודאי פרנכימלית
BIRADS3 ממצא כנראה שפיר
בדיקת סונר תקינה
וההמלצה הייתה ביקורת ממוגרפיה לשד בעוד 6 חודשים והמשך בירור לפי שיקול קליני
אודה לך על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ממוגרפיה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי10/02/2014על פי הכתוב וכמובן אני לא רנטגנולוגית ולא ראיתי את הצילומים , הממצא לא ממאיר כנראה רק סמיכות , מעקב נראה הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- INVASIVE DUCT CARCINOMA-GRADE 3ליליאנה07/02/2014
בת 52,אובחנתי לפני חודש , סיפור משפחתי ,גוש 2 ס"מ,רגיש להורמונים,ללא אימפליקציה,
ב-MRI גוש בודד וידוע ,
- PET CT :RLL בריאה בולה.
עד מתי ניתו לדחות את הניתוח.
האם הממצא בריאה זו גרורה,
מה טיפול הצפוי,
מה ההמלצות לגבי הגוש?,כריתה מלאה?,הסרת הגוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר INVASIVE DUCT CARCINOMA-GRADE 3 - תגובה
ד``ר עינת כרמון07/02/2014בולה בריאה אינה גרורה.
בד״כ איננו ממליצים לדחות הטיפול בסרטן. תזמון ותכנון הניתוח כולל ההחלטה על היקפו, צריכים להיעשות לפי תיאום בינך והכירורג המטפל שבדק אותך וראה את הבדיקות.. הפורום הזה אינו המקום לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמה כואבת באופן משונהגיא06/02/2014
שלום,
אני גבר בן 21,
לאחרונה שמתי לב שאחת משתי הפטמות שלי כואבת כשאני נוגע בה ( השמאלית אם זה משנה ) הדבר הפחיד אותי יותר כשהרגשתי שלעומת השנייה יש סוג של משהו קשה בפנים כשבשנייה אין כלום, הן לא אותו דבר בהרגשה..
האם הדבר מורה על גידול / סרטן השד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמה כואבת באופן משונה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי06/02/2014לא , זה ממש לא מראה על סרטן אבל צריך לגשת להבדק אצל רופא המשפחה על מנת שיתרשם בבדיקה. יש גם דברים אחרים שצריכים בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)