מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Ferritin : מ 0 ל 214 תוך חודשייםViki10/08/2010
שלום!
אני צימחונית (לא אוכלת שום מוצרי בשר, אבל כן אוכלת דגים, ביצים ופרות ים) 14 שנה.
כנאה כתוצאה מכך, Ferritin בפברואר היה נמוך מ 2.0 וביוני כשהגיע ל- 0, ירד גם Hemoglobin.
התחלתי באינפוזיה של Venofer - קיבלתי עד עכשיו 900 מ"ג והייתי אמורה לעשות עוד בערך את אותה הכמות. בחודשיים האלה אכלתי כמה פעמים כבד עוף (לראשונה אחרי 14 שנה)
במקרה הלכתי לעשות בדיקת דם ויצא Ferritin = 214
(Fe - Iron = 163)
פתאום - ערך מאוד גבוה. האם זה מסוכן או מאוד לא בריא?
לפני מתן תרופה Venofer הרגשתי מאולה, ולא הרגשתי חוסר ברזל.
עכשיו יש לי נשירת שיער רציני פתאום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקי
ד''ר אבישי אליס11/08/2010אם בדיקה יוצאת חריגה כדאי לחזור עליה ולא בסמוך למתן עירוי הברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקותשושנה09/08/2010
שלום רב,
קיבלתי תוצאה של בדיקהU SAMPLE CREATININE התוצאה : 58 MG/DL.
לפי הדף שבידי זה מתחת לנורמה. על מה זה מראה.
אני בת 72.
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושנה
ד''ר אבישי אליס09/08/2010שהכל תקין!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בערכי WBCד.09/08/2010
שלום.ברצוני לדעת האם לירידה כמעט עיקבית של ערכי WBC (מ10 ל5 תוך 6 שנים) יש משמעות כלשהיא והאם עליי לדאוג.שאר הבדיקות תקינות למעט אנמיה קלה ו-ANA חיובי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה קודמת
ד.09/08/2010קיבלתי עכשיו תוצאות של שקיעת דם -44.האם יש קשר בין הדברים והאם ערכי שקיעת דם גבוהים עד כדי כך שמצביעים על בעיה חמורה.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד.
ד''ר אבישי אליס09/08/2010עקרונית אין סיבה לדאגה.
אני סבור שכדאי לפנות לרופא ולסקור את הרקע וכל הבדיקות ולהגיע למסקנה סופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעבדה חריגותאלכס08/08/2010
שלום. בבדיקןת שיגרה (ילד בן שנה ושלושה חודשים) יתברר שיש תוצאות חריגות. רופה ילדים הפנה אותנו ל גסטרואנטרולוג. אני מצרף קובץ תוצאות של הבדיקות. מה המשמאות של תוצאות?
אלכס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס
ד''ר אבישי אליס09/08/2010הטופס לא קריא לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
אלכס10/08/2010Glucose (B) 78 mg/dl 70 - 100 .(..*.......).
Urea (B) 12 mg/dl 9 - 36 .(*.........).
Creatinine (B) 0.20 mg/dl 0,26 - 0,77 *(..........).
יוניש לח 19.05.08 ךיראתמ לחה
,שדח לויכ בקע סוחייה יכרעב
.םידדמנה םיכרעב הדיריל םרוגה
Uric Acid (B) 4.6 mg/dl 2,0 - 5,5 .(......*...).
Protein Total (B) 7.0 g/dl 5,7 - 8,0 .(.....*....).
Albumin (B) 4.1 g/dl 3,4 - 4,4 .(......*...).
ALKP-Alkaline Phosphatase 237.6 u/l 104,0 - 345, .(.....*....).
ALT (GPT) 105 U/l 0 - 41 .(..........)*
AST (GOT) 54 U/l 10 - 37 .(..........)*
CK 65 u/l 0 - 160 .(...*......).
==============
יללכ-היגולוטמה
==============
ESR 1 hour 26.00 mm/hr 0,00 - 5,00 .(..........)*
========================
רישכמ-םד תריפס-היגולוטמה
========================
WBC-Leucocytes 11.0 10*3/micl 6,00 - 17,5 .(...*......).
RBC-Red Blood Cells 4.59 10*6/micl 3,90 - 5,50 .(...*......).
Hemoglobin 10.6 g/dl 11,10 - 14,1 *(..........).
Hematocrit 33.1 % 28,00 - 50,0 .(.*........).
MCV-Mean Cell Volume 72 fl 72 - 88 .(*.........).
MCH-Mean Cell Hemoglobin 23.1 pg/cell 24,00 - 35,0 *(..........).
MCHC-M.Cell Hb cont. 32.0 g/dl l 32,00 - 37,0 .(*.........).
RDW-Red Cell Distri.Width 13.9 % 11,60 - 15,0 .(......*...).
Platelets 327 10*3/micl 150,00 - 450, .(.....*....).
MPV-Mean Platelet Volume 8.9 fl 8,5 - 12,9 .(*.........).
ןוכדעל בל םיש 4.11.08-מ לחה
.סוחייה יכרע
Neutrophils % 32.8 % 17 - 48 .(....*.....).
Lymphocytes % 46.7 % 33 - 48 .(........*.).
Monocytes % 12.8 % 3 - 13 .(.........*).
Eosinophils % 7.5 % 0 - 3 .(..........)*
Basophils % 0.2 % 0 - 1 .(.*........).
519/88015178 :השירד
:תואצות
-------
הקידב האצות 'חי קדבנל המרונ תולובג חווט
---------------------------------------------------------------- # 3.61 # 1,00 - 8,50 .(..*.......).
Lymphocytes # 5.14 # 4,00 - 13,5 .(*.........).
Monocytes # 1.41 # 0,60 - 1,10 .(..........)*
Eosinophils # 0.82 # 0,30 - 0,50 .(..........)*
Basophils # 0.02 # 0,00 - 0,20 .(*.........).
CBC Remark לבקתת יפוקסורקימ חטשמ תאצות
דחא הדובע םוי ךות
=========================
יפוקסורקימ חטשמ-היגולוטמה
=========================
Neutrophils % confirm. 37.6 % 17 - 48 .(......*...).
Lymphocytes % confirm. 43.6 % 67 - 77 *(..........).
Monocytes % confirm. 11.4 % 3 - 13 .(.......*..).
Eosinophils % confirm. 7.4 % 0 - 3 .(..........)*
Basophils* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכס
ד''ר אבישי אליס11/08/2010לא ראיתי משהוא חריג במיוחד
לפרוט רב יותר פנו לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי, אשמח לדעת מה המשמעות של הבדיקותרגינה08/08/2010
הי, אשמח לדעת מה המשמעות של תוצאות הבדיקות הבאות::
Mucous (U) | | +
|
Squamous Epithelial Cell | | ++* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגינה
ד''ר אבישי אליס09/08/2010קיום תאים מהשלפוחית בשתן
אין לכך משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענת08/08/2010
אני בהריון שבוע 27
לפני שבוע וחצי פריחה בכל הגוף שאובחנה כ-PUPPP.מטופלת בפרדניזון 5כבר ימים ולורטדין
בבדיקות דם נמצאו ערכים חריגים שאשמח אם תשפוך עליהם אור.
WBC-Leucocytes=11.7
Eosinophils =8%
Neutrophils=8.05
Eosinophils =0.94
CRP=1.2 mg/dl (גבול עליון עד 0.5)
לחץ דם ושתן תקינים וכל שאר בדיקות הדם תקינות.שקיעת דם תקינה
1.האם WBC גבוה בגלל הפרדניזון?
2.מה אומרות תוצאות אלו? האם יש קשר לפריחה?
3.מדוע CRP גבוה?האם יש דלקת בגוף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ד''ר אבישי אליס09/08/20101.האם WBC גבוה בגלל הפרדניזון? כן
2.מה אומרות תוצאות אלו? האם יש קשר לפריחה? יתכן, הן מצביעות על אלרגיה
3.מדוע CRP גבוה?האם יש דלקת בגוף? כי תגובה אלרגית היא תהליך דלקתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםפואד07/08/2010
שלום רב,
בבדיקות דם שביצעתי לאחרונה התוצאות מראות:
WBC 4
RBC 3.94
HB 11.6
HCT 33.6
MPV 6.7
הערכים האלה אצלי נמוכים לפחות משנת 2002 , האם יש אפשרות להעלות את הערכים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פואד
ד''ר אבישי אליס08/08/2010עקרונית ספירת הדם תקינה, למעט מעט אנמיה
ברר עם הרופא המטפל את טיב האנמיה הקלה והאם יש לה סיבה בבדיקות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יודשרית07/08/2010
שלום.אני צריכה לעבור CT והבנתי שמזריקים לי יוד.התכוננתי למחרת לעשות גם בדיקות דם(היום החופשי שלי מהעבודה)ושמעתי שזה אולי יכול לגרום לבעיות בבדיקות כי זה בדיקות של הורומונים ,בין היתר של בלוטת התריס ממנה אני סובלת(אבל מאוזן נכון להיום).הCT הוא אח"הצ.
האם זה יכול להוות בעיה?
האם הזריקה יכולה לפגוע לי בכלל בבלוטה?מה עושה הזריקה בדיוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ד''ר אבישי אליס07/08/2010לא אמורה להיות כל בעיה
שלחי בדיקות דם בבוקר ועברי את ה CT אחה"צ.
היוד הוא חומר ניגוד המאפשר "צביעה " של כלי דם ואברים ובכך ניתן לפענח את הממצאים ב CT
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
סוזן09/08/2010הבעיה היא שזה הפוך.אני עטשה CT אח"הצ ולמחרת תכננתי ללכת לבדיקות דם כי זה היום החופשי היחידי שלי.האם זה עלול להוות בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר אבישי אליס09/08/2010היות וזה תירואיד וחומר ניגוד
תאורתית עשויה להיות בעיה, חכי מס ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםרון05/08/2010
בדיקת דם לאשתי שנעשתה אמש מראה על דברים חריגים חשוב לי להבהיר שהיא בחודש שישי וחצי להריון (שבוע 26)
RBC - 3.92 נורמה 4 - 5.2
HB - 10.9 נורמה 12 - 16
HCT - 32.9 נורמה 36 - 46
NEUT - 73.3 נורמה 40 - 70
LYM 17 נורמה 20 - 40
NEUT.ABS 8.1 נורמה 1.8 - 7.7
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
ד''ר אבישי אליס05/08/2010הממצא היחיד המשמעותי היא האנמיה
ממצא אופייני להריון
אנא פנו לרופא לברור הצורך בברזל
לכל שאר הערכים- החריגה היא ללא משמעות קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- WBC נמוךיפעת05/08/2010
שלום,
אני בת 34 בריאה, לפני 3 חודשים עשיתי בדיקות דם שהראו אנמיה של ברזל, חומצה פולית וB 12,
כעת אחרי 3 חודשים של לקיחת תוספים, חזרתי על הבדיקות. הכול יצא תקין, כל מדדי האנמיה וספירת הדם תקינים, HB=13.4 למעט WBC=4.5 . יש לציין שזו פעם ראשונה בה מדדי מערכת החיסון אצלי נמוכים.? על מה זה מעיד? והאם עלי לדאוג?
תודה יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר WBC נמוך
מוסא עאוני05/08/2010אומנם ה- WBC נמוך אבל הוא עדיין נמצא בתחום הנורמה.
ממה שמסרת אני לא רואה שום סיבה לדאגה. את יכולה לעשות ספירת דם חוזרת בעוד כמה ימים ולוודא שספירת הלויקוציטים (WBC) לא יורדת מתחת ל- 3.5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם בנושא WBCזהבה05/08/2010
שלום רב
אני לוקחת תרופה נגד כולסטרול ואספירין (בדיקת הדם מראה תוצאות טובות) מצ"ב תוצאה בדיקת דם ובו WBC נמוך יחסית. אני בת 57 בריאה עוסקת בספורט , משקל גופני סביר.
מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר WBC נמוך
מוסא עאוני05/08/2010לא כל כך הצלחתי לראות את תוצאת הבדיקה.
אם התוצאה של WBC מתחת ל- 3.5x 10^3/uL אז מומלץ לבצע משטח דם פריפרי להסתכלות מיקרוסקופית על תאי הדם ולבדוק שיש להם מורפולוגיה והרכב תקינים. כמוכן, מומלץ לפנות לייעוץ המטולוגי.
מומלץ לעקוב אחרי הספירה ולחזור על הבדיקה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות של בדיקת דםלי04/08/2010
שלום רב
אני בת 18 יש לי בלוטה תת לסתית שיצאה הרופא נתן לי לעשות ביופסיה מחכה לעשות
שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
המטולוגיה-כללי
ESR 1 hour | mm/hr | (
0 )
20 *
30
|
המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר
WBC-Leucocytes | 10*3/micl | (
4.5 *
9.8 )
11
|
RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | (
3.8 *
4.06 )
5.3
|
Hemoglobin | g/dl | (
11.7 *
12.5 )
16
|
Hematocrit | % | (
35 *
36.7 )
47
|
MCV-Mean Cell Volume | fl | (
79 *
90 )
97
|
MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | (
27 *
30.8 )
34
|
MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl l | (
31 *
34.1 )
36
|
RDW-Red Cell Distri.Width | % | (
11.6 *
12.2 )
15
|
Platelets | 10*3/micl | (
150 *
380 )
450
|
MPV-Mean Platelet Volume | fl | (
8.5 *
10.1 )
12.9
|
Neutrophils % | % | (
40 *
71.9 )
75
|
Lymphocytes % | % | *
19.4 (
22 )
44
|
Monocytes % | % | (
3 *
6.6 )
13
|
Eosinophils % | % | (
0 *
1.7 )
6
|
Basophils % | % | (
0 *
0.4 )
2
|
Neutrophils # | # | (
1.8 *
7.02 )
7.7
|
Lymphocytes # | # | (
1 *
1.9 )
4.8
|
Monocytes # | # | (
0 *
0.64 )
1.1
|
Eosinophils # | # | (
0 *
0.17 )
0.6
|
Basophils # | # | (
0 *
0.04 )
0.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת דם
מוסא עאוני05/08/2010ספירת הדם שמסרת תקינה.
תחכי לתשובות הביופסיה ותהיה במעקב רופא א.א.ג.
את יכולה לעשות גם בדיקת סמנים למחלת הנשיקה הנגרמת על ידי וירוס אפשטיין בר גורמת להתנפחות בבלוטות רוק במיוחד אצל בני נוער וצעירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר המשךלימור03/08/2010
למה הכוונה מעקב מסודר הבדיקה הזאת נעשתה לפני 3 שנים לא בצום ולאחר מכן גם לא בצום 85 ו 110 ובצום תמיד 85 מה זה מצריך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ד''ר אבישי אליס03/08/2010הכוונה היא שקשה להשוות בדיקה מקרית הנסיבות עלומות למצב כרגע
ולכן אנא חזרי על הבדיקה בצום ושעתיים לאחר ארוחה, הראי התוצאות לרופא שלך והוא יחליט יחד איתך על הצורך בברור נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמירה03/08/2010
שלום, אני בן 57 ברקע מס' אירועים מוחיים, ויתר לחץ דם , נוטל תרופות כמו פלויקס, אספירין, אטקנד, וסודיפ, ליפיטור, קסטרל...כעת עשיתי בדיקות דם ובהם הופיע אוראה: 46, קריאטינין :1.06 מה המשמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר
ד''ר אבישי אליס03/08/2010הבדיקות קשורות לתפקודי הכליות והן תקינות
הקפד על איזון לחצי הדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת תרופותרפאל02/08/2010
שלום גוקטור
אני שותה טרופה נגד פירקוסים בשם טגרטול 400 מ"ג כדור אחד בבוקר ואחד וחצי בערב
בבדיקות הדם רמת התרופות יצאה 13.2
רציתי לשאול אם זה בסדר או גבוה מדי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפאל
ד''ר אבישי אליס03/08/2010אנא בדוק את ערכי הנורמה במעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)