מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם ל G-6PDגלית22/09/2010
שלום רב,
ערכתי בדיקת דם ל G-6PD וקיבלתי את התוצאה הבאה:
תוצאה: U/g.Hgb עילות חלקית 4.6
תוצאה לעומת טווח הנורמה: 4.6 עילות חלקית
מה התוצאה מסמלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ד''ר אבישי אליס22/09/2010הערכים לא ברורים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחן22/09/2010
שלום, יש לי שאלה..
האם קיימת איזשהי דרך לשנות תוצאות של בדיקות דם או להשפיע עליהן?
אני עוברת בדיקות רפואיות לקורס דיילי אוויר ויש לי אנמיה שבגללה יכול להיות שלא אעבור את הבדיקות, למרות שזה לא מפריע בכלל לתפקוד..
אודה לעזרתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ד''ר אבישי אליס22/09/2010כמה אנמיה?
תקני את האנמיה!!!!!!11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנמיה
חן02/10/2010מדובר באנמיה חרמשית קלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש את אותה הבעיה ואני חוששת מאוד
דורין04/11/2010למרות שאצלי האנמיה קצת יותר גרועה ואני לוקחת כדורים יום יום
מה קרה איתך בסוף? העבירו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל בעודף וESR בעודף אצל גבר מבוגראורי22/09/2010
שלום. בן 65 עם ESR 30
ופי-אירון (ברזל) 200!
הרקע לבדיקות דם מעט כאבי בטן במשך תקופה, ללא סיבה הגיונית.
שאר הבדיקות תקינות.
ממה זה יכול לנבוע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
ד''ר אבישי אליס22/09/2010אין קשר בין התוצאות לתלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יש בעיה עליה מעידות החריגות
אורי23/09/2010בבדיקה לפני שנה הברזל היה 100 , האם ייתכן שישנה בעיה שגרמה לכך שהברזל הוכפל ל200 במהלך השנה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי
ד''ר אבישי אליס23/09/2010לא נראה לי
כדאי לבדוק ברזל טרנספרין ופריטין
ולבצע הערכה עם הרופא שלך
שוב, לא נראה שישנה בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות דם חריגותמיכל22/09/2010
ד"ר שלום רב,
הנני בת 28 נמצאת בבירור מטיש למחלת טרשת נפוצה בעקבות טשטוש בעין שהיה לי לפני כשנה בערך ועבר לאחר אשפוז וטיפול בסטרואידים.
בבדיקות MRI שביצעתי דאז נתגלו מ"ס נגעים לא ספציפיים בחומר הלבן.
כיום לאחר כשנה הנני סובלת מעין רדימות או לחץ על הגפיים התחתונות שלעיתים הולכת וגוברת ולעיתים נחלשת ,אך כבר כחודשיים זה לא עובר לי.ואני מרגישה כמו רדימות בגפיים התחתונות .
בבדיקות MRI שביצעתי כיום נתגלה נגע חדש בחומר הלבן וכן הנגעים שהיו נשארו ללא שינוי. כמו כן בבדיקות דם שביצעתי לווירוסים השונים וספירת דם,תפקודי כבד,כליות הכל יצא תקין ,מלבד החריגות הבאות:
EBV .EBNA-POSSITIVE
C-REACTIVE PROTEIN -1.08 (כאשר הגבול הוא 0.5)
ADENO VIRUS IGG-POSSITIVE
LYMPHOSITE-47%
השאלה שלי היא:(אני מצטערת מראש על ריבוי השאלות אך יש לי טור לרופא רק בעוד שלוש שבועות ואני כבר ממש לחוצה מהתשובות)
1.מה היתה המטרה של הרופא לטרשת נפוצה כאשר הוא שלח אותי לבדיקות דם (EBV,ADENO,C-REACTIVE POSITIVE)?-שאר הבדיקות תקינות לכן זה לא משנה כרגע?
2.על מה יכולה להצביע החריגות בתוצאות שציינתי?
3.האם ישנו איזשהו טיפול(כדורים,טבעי,זריקות) על מנת לטפל בחריגות הללו ?והאם הטיפול הוא דחוף או לא ?
4.אילו בדיקות נוספות הנני זקוקה לעשות על מנת לברר ממה נובעות החריגות ההללו יותר לעומק?איזה רופא מטפל בנושאים הללו?
4.האם בעקבות החריגות בתוצאות לא יכול להגרם לי כרגע איזשהו נזק בלתי הפיך ואני צריכה לקבל טיפול כלשהו במהירות המירבית?
5.האם החריגות בבדיקות הללו יכולות לרמוז על הבעיה שיש לי בגפיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ד''ר אבישי אליס22/09/20101)אין לי מושג, וזה לא משנה
אני מניח שחפש סיבות אחרות לתלונותיך
2)החריגות שוליות ביותר ומצביעות על מגע בעבר עם הווירוסים , כמו לרובנו
3)היות והחריגות שוליות ולמעשה נורמליות - אין מה לברר ומה לטפל
4-5) הרגעי ואין קשר לגפיים ולטרשת אם ישנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה חריגה בבדיקת שתןגיא21/09/2010
שלום, לבתי בת 5 ערכו בדיקת שתן, עקב תלונה על כאב-בטן.
כל בדיקות הדם והשתן יצאו תקינות, למעט בבדיקת דם : אוזנופילים גבוה (12) , ובבדיקת שתן Leucocytes (U) - 25
תרבית השתן - שלילית.
בדיקת השתן :
PH (U) 5.00 5,00 - 8,00 .(*.........).
Nitrit (U) NEGATIVE
Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00
Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00
Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00
Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00
Protein (U) NEGATIVE 0,00 - 30,0
Leucocytes (U) 25.00 cell/µl 0,00 - 10,0 .(..........)*
Erythrocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0
===========
היגולוירטקב
===========
Urine Culture (Diaslide) תילילש תיברת
מה אומר הערך Leucocytes (U), והאם הערך כשלעצמו לבד מעיד על
בעיה רפואית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אאוזנופילים בדם
מוסא עאוני21/09/2010הממצאים יכולים להצביע על דלקת בדרכי השתן. אאוזנופילים גבוהים יכולים להצביע על תגובה אלרגית זיהומית. מומלץ מעקב רופא מטפל ולחבר את הסימנים הקליניים לממצאי המעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה
גיא21/09/2010התרבית של השתן , יצאה שלילית.
האם יכול להיות לה דלקת בדרכי השתן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאאוזינופילים
מוסא עאוני21/09/2010תרבית שתן שלילית משמעותה שאין זיהום חיידקי בדרכי השתן.
ישנם מצבים בהם דלקת בדרכי השתן מקורה בזיהום ויראלי.
זיהומים בדרכי השתן אצל ילדים היא תופעה ידועה ובנות סובלות יותר מבנים מהתופעה (8% לעומת 2%).
בכל אופן אי אפשר להסיק מסקנות מבלי להיוועץ עם רופא ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקותמייק21/09/2010
אני בן 27
לפני מספר חודשים עשיתי בדיקת דם והכולסטרול הכללי שלי היה 233 ואמרו לי שזה גבוה מהמותר. מאז הלכתי לדיאטנית והתחלתי לעשות ספורט ולשמור על אורח חיים יותר בריא. עשיתי את הבדיקת דם שהייתי במצב נפשי קצת קשה. הבנתי שיכול להיות שהכולסטרול גבוה גם בגלל זה. עברה כחצי שנה מאז הבדיקה האחרונה ובזמן הזה אני נוטל גם תרופת פאקסט. רצית לדעת האם ללכת לעשות עוד בדיקת דם והאם זה שגם עכשיו אני בחרדות קצת ישפיע על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת כולסטרול
מוסא עאוני21/09/2010קודם כל, יפה לך שאתה שומר על אורח חיים בריא ונשמר.
אתה צעיר מכדי להיות מוטרד מתוצאת הבדיקה. הסר דאגה מליבך, לך תיבדק שוב ותוודא שרמת הכולסטרול יורדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CK 213אבי21/09/2010
בבדיקת דם שגרתית נמצא כי CK=213.
אני בן 31 ללא בעיות לב (ככל הידוע לי) ומסת שריר נורמאלית לגילי. (לאחרונה התחלתי לעשות קצת ספורט הכולל ריצה והרמה מתונה של משקלים).
שאלותיי:
1. האם רמה כזו של CK מצריכה בירור רפואי? (באופן כללי אני מרגיש טוב).
2. האם עשוי לנבוע מכך שלאחרונה חזרתי לפעילות ספורטיבית?
3. האם החריגה (213) היא משמעותית או מינימלית? (כלומר שאומרים רמות גבוהות של CK מתכוונים ל213 או למשהו כמו 300-400)
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CK
מוסא עאוני21/09/2010רמות גבוהות של CK יכולות להצביע על פגיעה בשרירים או בשריר הלב. הרמת משקולות ופעילות מאומצת של השרירים מעלה את רמת ה- CK בדם.
עלייה של רמת CK בדם שנובעת מהתקף לב תהיה מלווה בכאבים בחזה.
ניתן להבדיל בין CK שמקורו משריר הלב לבין CK כללי ע"י בדיקת CK-MB.
בכל אופן, מומלץ לחזור על הבדיקה בעוד מספר ימים ולוודא שהרמה מתאזנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין urea ל uric acidאורי20/09/2010
שלום
אתחיל מכך שכבר כמה חודשים יש לי בעיות של שריפה במקומות שונים בגוף שבאה והולכת, וכאב בכף הרגל (במפרק של 2 אצבעות בעיקר) שפשוט מתעקש להשאר. בעיקר מורגש בבקרים.
עשו לי בדיקות דם שלא העלו דבר.
יחד עם זאת שמתי לב שלא בדקו לי uric acid
לאחרונה התחלתי לחשוב שיש החמרה בסימפטומים כל פעם שאני אוכלת בשר ובעיקר כבד. שיטוטים באינטרנט העלו בי מחשבה שאולי זה קשור לחומצה אורית.
יש לציין שנבדק לי urea (b בדם והוא 28 ברמת הנורמה לפי הקופ"ח שבה אני חברה.
רציתי לדעת האם חומצה אורית ו urea זה אותו דבר???
האם עליי לבקש בדיקה של חומצה אורית בדם? לא מזמן עשיתי את הבדיקת דם ואני חוששת שלא יסכימו לתת לי שוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר uric acid
מוסא עאוני21/09/2010מה שאת מתארת יכול להתאים לתופעות הנובעות מעלייה ברמת ה- uric acid.
את יכולה תמיד לבקש להיבדק שוב והרופא יכול להחליט אם יש מקום לביצוע הבדיקה בהתאם לתלונות שלך ולמצבך הקליני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלובין וברזל.הילה20/09/2010
מזה זמן אני סובלת מחולשה, בבדיקות דם שבוצעו בקו"ח נמצא כי רמת ההמוגלבין שלי היא 10.8 ואילו הברזל 15. רופא המשפחה המלית לחת תרופות לברזל במשך כמה חודשים...
כמה שאלות
מה הקשר בין רמת ההמוגלובין לבין הברזל בגוף?
האם אין אפשרות לקבל את הברזל בזריקות? שייספגו יותר מהר בגוף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה מחוסר ברזל
מוסא עאוני21/09/2010הקשר ישיר. חוסר ברזל גורם לאנמיה וירידה ברמת ההימוגלובין בדם.
אין צורך בזריקות ברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםאלמונית20/09/2010
שלום רב
אני בת 27
בעקבות נשירת שיער ביצעתי בדיקות דם
הדבר היחיד שחרג מהנורמה היה HCT
36.2
כאשר הנורמה היא 37-47
האם יש צורך לדאגה?
קראתי ונוכחתי לדעת שהסיבה לערכים נמוכים בספירה זו יכולה להיות גם גידול ממאיר....
זה הלחיץ אותי מאוד, למרות שאני בריאה כללית
האם יש צורך לדאגה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
ד''ר אבישי אליס20/09/2010הערך תקין!!
יתכן ויש לך אנמיה קלה (לא מסרת נתונים נוספים)
הרגעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
אלמונית20/09/2010תודה על התגובה המהירה!!!!!!!!
הנה הבדיקות
7.3 K/ul WBC
4.39 M/ul RBC
12.0 g/dl HB
36.2 % HCT
27.4 pg MCH
33.2 g/dl MCHC
12.8 % RDW
82.6 fL MCV
59.0 % NEUT%
31.6 % LYM%
6.0 % MONO%
1.8 % EOS %
0.2 % BASO %
4.3 K/ul NEUT.abs
2.3 K/ul LYMP.abs
0.4 K/ul MONO.abs
0.1 K/ul EOS.abs
0.0 K/ul BASO abs
0.1 MACRO%
0.9 MICRO %
0.7 HYPER%
2.0 HYPO %
0.5 MICRO%/HYPO%
281 K/ul PLT
10.1 fL MPV
72 ?g/dl IRON
342.0 mg/dl TRANSFERRIN
4.23 ?mol/L DHEA SULPHATE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמונית
ד''ר אבישי אליס20/09/2010הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ESR 1 hourמנחם20/09/2010
שלום,
עברתי לפני 3 חודשים ניתוח היפופיזה עקב פרוקטינומה.
אני סובל מעט מסחרחורות ועייפות ועל כן נשלחתי לבצע בדיקות דם.
הערכים של ESR 1 hour עפ"י הבדיקה שקבלתי הינם 18.
הנורמה 0-15.
מה זה אומר?
תודה,
מנחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנחם
ד''ר אבישי אליס20/09/2010שזה תקין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מנחם21/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הבדיקות מצורפותרעות20/09/2010
כמובן ששכחתי בהודעה הראשונה לצרף את התוצאות... :-)
CALCIUM SERUM 9.84 MG/DL ( 8.40- 10.40) (.....*...)
TOTAL PROTEIN 7.93 G/DL ( 6.20- 8.50) (......*..)
ALBUMIN SERUM 4.37 G/DL ( 3.50- 5.50) (...*.....)
CRP <5.0 ( 0.00- 5.00)
.בתאריך 23/12/2008 שונו ערכי ההשואה
ESR 33.00 MM/HOUR ( 2.00- 25.00) (.........)*
WBC 6.30 K/UL ( 4.00- 10.00) (..*......)
NEUTROPHILS 4.00 K/UL ( 1.80- 6.60) (...*.....)
NEUTROPHILS % 64.30 % ( 46.00- 68.00) (......*..)
LYMPHOCYTES 1.80 K/UL ( 1.10- 3.50) (..*......)
LYMPHOCYTES % 28.90 % ( 15.00- 45.00) (...*.....)
MONOCYTES 0.30 K/UL ( 0.08- 0.90) (.*.......)
MONOCYTES % 4.10 % ( 2.00- 9.00) (..*......)
EOSINOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.60) (.*.......)
EOSINOPHILS % 2.30 % ( 0.00- 6.00) (..*......)
BASOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.15)
BASOPHILS % 0.40 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)
RBC 4.15 M/UL ( 3.90- 5.40) (.*.......)
HEMOGLOBIN 12.70 G/DL ( 12.00- 16.00) (.*.......)
HEMATOCRIT 39.00 % ( 35.00- 45.00) (...*.....)
MCV 94.10 FL ( 80.00- 98.00) (......*..)
MCH 30.60 PG ( 27.00- 33.00) (....*....)
MCHC 32.50 G/DL ( 32.00- 35.50) (*........)
PLATELETS 197.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (.*.......)
MPV 10.10 FL ( 6.50- 11.50) (.....*...)
RDW 15.30 % ( 11.00- 16.00) (.......*.)
STOOL-BACT NEG.CULT.FOR : SALM/SHIG/CAMP
CANDIDA
TSH 1.17 UIU/ML ( 0.35- 4.94) (.*.......)
VITAMIN B12 269.00 PG/ML ( 157.00- 1060.00) (*........)
STOOL-DIRECT
OTHER YEAST++
ANTI TTG(IGA) 4.53 AU/ML ( 0.00- 20.00) (.*.......)
Negative
ANTI DGP 10.91 IU/ML ( 0.00- 20.00) (....*....)
Nega* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
ד''ר אבישי אליס20/09/2010צר לי שרופא המשפחה לא התפנה אליך
סעי לשלום - הבדיקות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רעות21/09/2010תודה רבה,
עשית לי את הטיול... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכה לד"ר המכובד,אודה לך אםרועי19/09/2010
תוכל לחוות דעתך על הממצאים הבאים שעלו בבדיקת הדם האחרונה.
קצת רקע,בן 25,עישנתי קופסא ליום 4 שנים,הפסקתי לפני כשנה.
אבא חולה דיאליזה,לא בטוח אבל חושב שיש לי שתן יותר מדיי פעמים ביום,מצד שני שותה הרבה.
205 mg/dl CHOLESTEROL
241 mg/dl TRIGLYCERIDES
79.0 fL MCV
26.3 pg MCH
14.9 % RDW
גלוקוז 105
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתון נוסף: גלוקוז בשתן "Norm"
רועי19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתון נוסף: גרף הגלוקוז בדם
רועי19/09/2010שנת 2006: 85
שנת 2007: 89
שנת 2010: 105* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם
ד''ר אבישי אליס20/09/2010הפחת בכמות המתוקים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם
ד''ר אבישי אליס20/09/2010אני סבור שאין משמעות לערך בודד מפה ומשם אלא לתמונה מלאה ומקיפה
אין סיבה לדאגה, אנא פנה לרופא להערכה מקיפה ושיחה על כל תוצאות המעבדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lymp %חיים19/09/2010
16.7 lymp% זה בעייתי? כל שאר הבדיקות בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ד''ר אבישי אליס20/09/2010גם זה תקין קרוב לוודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת OSMcal-Bאיריס19/09/2010
שלום רב רציתי לברר מה פרוש בדיקת הדם שנקראת OSMcal-B
והאם הערך 298 הוא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
ד''ר אבישי אליס20/09/2010אוסמולריות הדם
הערך תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)