מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות (ALT (GPT ותוצאות AST GOTאלי07/09/2009
בבדיקות האחרונות נמדדו אצלי ערכים מאוד גבוהים ALT - 125 ו- AST-55
מה משמעות הדבר?
תודה
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלי
ד''ר אופיר אביזהר08/09/2009אלה אנזימי כבד.
הערכים גבוהים אך לא מאוד גבוהים.
הסיבות האפשריות רבות - מחלה וירלית, תרופות, אלכוהול ועוד ועוד.
יש לעקוב, ולפי צורך לברר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם שעדיין לא בוצעוליאורה07/09/2009
שלום,
אתמול בבוקר עשיתי כ-30 בדיקות דם שונות על מנת לאבחן תופעה של עור יבש ומגורה בכפות הידיים שלי כתוצאה ממגע עם מים.
מאז כבר הספקתי לקבל את כל התוצאות חוץ מ-3 שלגביהן כתוב "טרם בוצע".
הבדיקות האלו הן:
THROAT-BACT טרם בוצע
VDRL טרם בוצע
ANDROSTENED. טרם בוצע
הרופא שלי אמר להתקשר אליו רק אחרי שכל הבדיקות יבוצעו, אבל 3 הבדיקות האחרונות מתעכבות, והייתי רוצה לדעת מה פרק הזמן הסביר שלוקח לסיים אותן?
או שיכול לקרות מצב שלא יבצעו בכלל את הבדיקות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאורה
ד''ר אופיר אביזהר08/09/2009THROAT-BACT - אני מניח שהכוונה למשטח או תרבית גרון. תרבית לא אמורה לקחת מעל 3-4 ימים.
VDRL היא בדיקת דם וניתן לעשותו ביום.
את הבדיקה השלישית איני מכיר.
באופן מעשי זה כנראה לוקח מעט יותר כי יש זמן שינוי למעבדה המרכזית וסיבות אחרות. תשאלי איפה שלקחו את הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות של בן 78 המשך מלפני כמה ימיםדליה07/09/2009
חמי עובר סדרת בדיקות ומאחר וקשה להבין ממנו דברים אני ביקשתי שיבקש סיסמא לאינטרנט וכך אני מסוגלת לראות את התוצאות.
לפי מספר בדיקות שניתנו לו יש לי תחושה שהרופא שלו מחפש "משהו" והשאלה אם תוכל להאיר אור על חלק מהתוצאות הדווקא חריגות שקיבל :
FERRITIN 259 שזה גבולות התקינים)
לפני כמה ימים נתתי לך תוצאות אלו מתחת לקו תשובות נוספות - שלדעתי מעודדות האם תוכל להאיר ולהעיר
HAPTOGLOBIN - 427
עשוי פעמיים כתוב כהערה
ESR 1 HOUR - 90
AMYLASE - 114
HEMOGLOBIN - 12.4
C.R.P - 2.4
כל השאר בגבולות הנורמה
היום אני יודעת שהוא מגיש איסוף שתן של 24 שעות
כמו כן תוך כשבועיים יש לו תור לאולטר סאונד בטן עליונה כולל כליות ודרכי שתן
האם הוא מחפש דלקת ? משהו ממאיר ? אני פשוט מנסה לבין לאן זה הולך
cea- 1.5
psa- 1.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדליה
ד''ר אופיר אביזהר08/09/2009קשה לקבוע.
אני מעריך שהוא מחפש סיבה לאנמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםדנה06/09/2009
שלום,
בבדיקות דם נמצא ערך MCH 31.1 (ערכים תקינים 27 -31 ).
וכן ערך RDW 10.8 (ערכים תקינים 11.5-14.7)
על מעידות תוצאות אלה ומה ניתן ללמוד מכך ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר אופיר אביזהר08/09/2009אם כל השאר תקין - אין משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםדנה06/09/2009
שלום רב,
בבדיקות דם נמצא ערך creatinie 0.97 (ערכים תקינים 0.5-0.9).
G.F.R 66 (לפני כחודש 72 - לא מצויין רמות ערכים תקינים).
בבדיקות שתן שערכתי לאורך השנים תמיד נמצאו כדוריות דם אדומות ברמות שונות בשתן.
הייתי אמורה לעשות בעבר בדיקה אצל אורולוג (ציטולוגיה ??) ולא עשיתי.
זה זמן רב שלא ערכתי בדיקות שתן.
אשמח לשמוע תגובתכם לגבי תוצאות בדיקות הדם ואם יש קשר לבדיקות השתן שהיו בעבר ?
מה הייתם מציעים לעשות ? האם הבדיקות מעידות על בעיה כולהשהי ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר אופיר אביזהר08/09/2009איני יודע את כל העובדות ועל כן תשובתי מסוייגת.
רמת הקראטינין 0.97 בדרך כלל בתוך הנורמה.
רמת eGFR היא הערכה בלבד, ואך היא תקינה.
אני לא חושב שיש קשר לדם בשתן.
לדעתי ראוי שתעשי מה שרופא מומחה מציע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים חריגים של כולסטרול בבדיקות דםשלי06/09/2009
שלום רב,
בבדיקת דם שערכתי לצורך התחלת טיפול ברואקוטן הופיעו הערכים הבאים:
אני בת 27, בריאה בדרך כלל, ללא נטיה להשמנה.
CHOLESTEROL 110.11 MG/DL ( 120.00- 200.00)*(.........)
HDL-CHOLEST. 28.61 MG/DL ( 40.00- 85.00)*(.........)
LDL-CHOLEST. 67.00 MG/DL ( 60.00- 130.00) (*........)
NON HDL CHOLES 81.50 MG/DL ( 60.00- 160.00) (.*.......)
LDH 105.59 U/L ( 98.00- 192.00) (*........)
PHOSPHORUS 4.48 MG/DL ( 2.50- 4.60) (.......*.)
האם אני צריכה לשנות משהו באורח החיים שלי, לדאוג אולי..?
האם הנתונים הנ"ל יהוו גורם מפריע בנטילת רואקוטן?
אשמח לתשובות
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלי
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009למעט רמת HDL כולסטרול שהיא די נמוכה אבסולוטית אם כי סבירה יחסית לכלל שומני הדם - פרופיל שומני הדם שלך מעולה. פעילות גופנית סדירה מומלצת עם ובלי קשר.
לגבי הרואקוטן - יש לוודא שתפקודי הכבד תקינים - ALT, AST.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן לפני ואחרי עיסוי ערמוניתמוטי05/09/2009
שלום רב
אני מאובחן זמן רב (8 שנים) בדלקת ערמונית כרונית.
מעולם לא קיבלתי בדיקה הכי חשובה לאבחון דלקת ערמונית -"תבחין כוסות" - הכוונה לבדיקת שתן לפני ואחרי עיסוי ערמונית.
אלא להפך נאמר לי ע"י אורולוג הקופה שלי (מאוחדת) שזה בדיקה ישנה וכבר לא עושים אותה בגלל אי חיוניותה !!!
בבקשה, איפה ומי יכול לעשות לי את הבדיקה הזאת ?
גם באופן פרטי.
רק אל תגידו לי לברר בקופה - כי אני כבר שנים מנסה לברר דרכם - ללא הצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=282 id=link]אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדורל ובדיקות שתןאליעזר05/09/2009
אישתי לוקחת סדורל בגלל חשש לדלקת שתן
האם מותר לקחת סדורל ולבצע בדיקות שתן , האם זה לא מטעה את התוצאות?
תודה
אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאליעזר
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009באופן עקרוני כדאי לקחת בדיקות לפני התחלת טיפול.
מאידך - סדורל הוא טיפול סימפטומתי, ולא נראה לי שהוא ישנה תרבית שתן למשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר כאבי שרירים ותוצאות בדיקותיפה05/09/2009
אני בת 53, שוקלת 52 ק"ג ,סובלת מזה שנתיים מגלי חום המלווים בהזעה נוראית ,פתאומית כאילו שופכים עלי דליי מיים - ככל שחולף הזמן זה הולך ונעשה תכוף יותר עם דפיקות לב מואצות ומתישות. לאחרונה ( בחודש האחרון )אני סובלת מכאבים חזקים ב שרירי השוקיים ללא כל פעילות ספורט. בבדיקות דם שערכתי -CK CREATINE KINASE 195 ומעט כולסטרול. אציין שמזה שנים אני אוכלת אוכל דל שומן,( ללא בשר וללא גבינות שמנות ובצקים) ושומרת על תזונה נכונה. רמת הסוכר שלי תקינה לפי תוצאות הבדיקה, התרופות אותן אני נוטלת- פמוטידין, סידן, ויטמין D , אומגה 3. רופא הנשים לא המליץ לי לקחת טיפול הורמונלי בגלל ציסטות רבות בשדיים ובריחת סידן שיש לי.עם זאת ניסיתי אלטרנטיבות אחרות ללא הועיל.
האם יש קשר בין ההזעות המוגברות לכאבי השרירים שיש לי?מה לגבי תוצאות הבדיקה? מה ניתן עוד לעשות כדי להקלעלי? אשמח לעזרתך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפה
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009CPK מקורו בשריר כך שעקרונית יתכן קשר. מאידך ה-CPK גבולי, הסטייה אם בכלל מינימלית וקשה להגיד דבר. כדאי לעקוב ולראות אם יש עליה ברמה. זה יכול להיות ממצא מקרי. כדאי להמנע ממאמץ שרירים לפני הבדיקה. כדאי לודא גם שתפקוד בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם בעקבות שלשול כרוניאיילה04/09/2009
לרופאים שלום
בני בן 13.5 וסובל משלשול כמעט 3 חודשים. מעט עייף אבל בסך הכל מרגיש טוב
השלשולים נעים בין 3 ל-9 פעמים ביום עם שתי הפוגות של 3 ימים בכל התקופה שלשולים מימיים. לפני כשבוע וחצי בניגוב טיפות דם על הנייר. סובל מעט מבחילות וכאבי ראש. בבדיקות שעשינו אולטרסאונד בטן וכליות הכל תקין, צילומי רנטגן בריום ללא מימצאים. המוגלובין ערכים 13.1-17.2 תוצאות הבדיקה 11.7. אנו מחכים לתוצאות בדיקות מעבדה נוספות. אודה לך באם תוכל להמליץ לי על בדיקות נוספות וכן אם תוכל לאבחן ממה השלשולים מאוד מודאגת לדעת רופאת הילדים הכיוון הוא קרוהן או ציליאק ברצוני להוסיף שעשינו בדיקות צואה ותרבית והכל תקין. כמו כן הפסקנו חלב ומוצריו בשבוע האחרון. ובשלושה ימים האחרונים שוב הפוגה בשלשולים אודה מאד לתשובתך
שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
כימיה בדם
Fe - Iron | micg/dl | *
(23)
50
120
|
Vitamin B12 | pg/ml | (
211
(383)
911
|
Folic Acid | ng/ml | *
7.5
|
המטולוגיה-כללי
ESR 1 hour | mm/hr |
0 *
(14 )
15
|
אימונולוגיה
C.R.P | mg/dl |
0
0.5 *
(0.6)
|
TransGlutaminase (IgA) Ab | | לחץ לתוצאות
|
Atypical pANCA | | (NEGATIVE
|
Immunoglobulin A | mg/dl | (
52 *
(116)
300
תוצאות הבדיקה בסוגריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=61 id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםרמי04/09/2009
האם ישנם בדיקות בקופת חולים מכבי ,בדיקות דם או בדיקות אחרות לגילוי מחסור בויטמנים ?
אני יודע על b12 ,d האם ניתן לבצע בדיקה מקיפה לכלל הויטמנים הקיימים ?
מה זה קואנזים q10 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרמי
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009לא בודקים בדרך כלל את כל הויטמינים ולא צריך.
מומלץ לבדוק B12, חומצה פולית לעיתים, וויטמין D. אם יש צורך רפואי ספציפי ניתן לבדוק גם אחרים.
קואנזים Q10, הוא חלק משרשרת יצירת האנרגיה בתא, ומצוי בכמויות גבוהות ברקמות שדורשות הרבה אנרגיה כמו לב שריר אחר וכבד. התרופות להורדת כולסטרול ממשפחת הסטטינים יכולות להוריד את ריכוז החומר ברקמה, ויש הטוענים שזו הסיבה לכאב שרירים או חולשת שרירים כתופעת לואי בתרופה. לידיעתי זה לא הוכח, כמו שגם לא הוכח שתוספת החומר בתזונה משפר משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הדם שליבעילום שם04/09/2009
אני אישה בת 42 שמאז גיל הילדות סובלת מנזלת (כרונית? אלרגית? למרות המדע המתקדם לא אובחן ולא נעשה מאמץ לאבחן).
ב-13.8.09 קיבלתי תוצאות בדיקות דם להלן:
ויטמין B12 719. folic acid 48.6 .
ALK PHOSPHATESE 127
GOT (ast ) 32
GPT (alt) 51
GGT 247
hdl - cholesterol 56
cholesterol -ldl 90.9
non cholesterol 106
בתאריך ה-27.8.09 חזרתי על הבדיקות אולם הרופא לא נבדקה רמת ויטמין B12 שנית
ונבדקו תחומים אחרים:
T.TRANSGLUTAMINASE 8.7 מה המשמעות לגבי צליאק אולי?
EBV.EBNA 600 POSITIVE
HEPATITIS Bs Ab 29.50מחוסן
HEPATITIS Bs Ag Negative
HEPATITIS Be lgM Negative
HEPATITIS Be Ab TOT Negative
HEPATITI S C Ab NEGATIVE
ובנוסף
ALK PHOSPHATESE 142
GOT (ast) 46
GPT(alt) 95
GGT 277
כמו כן הופניתי לבדיקת אולטרסאונד בבטן עליונה וכליות בשל כאבים עזים באיזור הכאבים תוקפים אותי במשך שנים בשנים האחרונות הם התגברו בעוצמה שלהם..
שאלותי הן:
1. מה המשמעות של הערכים שהתקבלו?
2. לאור רמת הערך של ויטמין B 12 לא הכרחי לחזור על הבדיקה של הויטמין?
3. לאיזה רופאים מקצועיים מומלץ לי לפנות?
מבקשת שתתייחסו בעיק לערכים של הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשואלת
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009בבדיקה השניה יש הפרעה קלה בתפקודי הכבד.
אין עדות לדלקת כבד B או C פעילה.
אני מניח שנשלחת לאולטרה סאונד לברור הכבד , כיס המרה ודרכי המרה.
רמת ויטמין B12 הייתה להבנתי תקינה ולא היה צורך בבדיקה נוספת.
לגבי צליאק - תצטרכי לשאול גסטרואנטרולוג.
אני חושב שבדיקת האולטרהסאונד תעזור באבחנה ואז תוכלי לדעת לאן לפנות הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם -iron= 30ריקי04/09/2009
שלום רב!
אני מניקה כבר חצי שנה, הנקה מלאה לחלוטין
לצערי כבר מתחילת הלידה הייתי חלשה מאוד וסבלתי מכאבים בכפות הרגליים'בהריון וגם אחרי כן לא בלעתי ברזל וחומצה פולית
לצערי מצבי החמיר מאוד והכאבים התפשטו לכל הגפיים בצורה שממש פוגעת לי באיכות החיים (כאבים וחולשה בכל פעולה בסיסית אפילו צחצוח שיניים או הרמת התינוקת ונהיגה) בבדיקת דם
החריגים הם:
כולסטרול 220,(גנטי) HDL 38
LDL 145
IRON 33
HEMOLOBIN A1C 6.1(סבלתי מסכרת הריונית שטופלה בזריקות אינסולין נראה שלא חלפה)
NON HDL CHOLESTEROL 185
טגליצרידים 190(גנטי)
סידן תקין לדברי הרופאה
בדיקות המטולוגיה יצאו תקינות RBC 4.5
HB 13
HCT 38.8
MCV 85.2
MCH 28.6
MCHC 33.5
RDW 12.6
ESR 31
TSH 3.8
שאלות:1. הרופאה אמרה שאקח כדור ברזל ביום מאחר שיש לי חוסר ברזל
האם תמונת הדם מראה חוסר ברזל והאם הכוונה לאנמיה?
2.איך למרות שיש לי חוסר ברזל עדיין ההומוגלובין תקין ושאר הערכים תקינים?
3.האם יש לי אנמיה חמורה שעדיף להפסיק להניק?
4. יכול להיות שהכאבים בגפיים נובעים מהמחוסר בברזל?
5.אם יש לי חוסר ברזל כדאי לעשות בדיקה לשאר הויטמינים והמינרלים?לפני שאני מתחילה טיפול ניורולוגי הכולל בדיקת EMG ו EEG
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריקי
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009יש חוסר קל בברזל.
אין אנמיה כי ההמוגלובין תקין. בחוסר ברזל ההמוגלובין הוא האחרון שנפגע.
לא נראה לי שיש סיבה בבדיקות ששלחת להפסקת הנקה.
לא נראה לי שיש קשר בין הכאב בגפיים לחוסר הברזל. כדאי לבדוק רמת ויטמין B12.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לאבחון בדיקת דם ושתןדן04/09/2009
נשלחתי לעשות בדיקות דם ושתן לאחר שבוע של הרגשת חולשה חזקה, חום שנע בין 37.5-38, חוסר תאבון והגשה כללית ממש לא טובה
אלו התוצאות החריגות, אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם.
ALT GPT - 43
Neutrophils % - 37.1
Lymphocytes % - 46.1
Protein (U) - 50
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009החריגות שציינת לא מוסיפות הרבה אינפורמציה לגבי תלונתך.
הדבר היחיד שצד את עיני זה חלבון בשתן. איני יודע דבר עליך, אך לא אמור להיות חלבון בשתן.
אם זו לא תופעה חריגה וחד פעמית או אם יש סוכרת או יתר לחץ דם כדאי להמשיך לבדוק בכוון זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת egfrסמדר03/09/2009
לאחרונה שמנתי ב 5 ק"ג.(שלושה חודשים)אני חולת פיברומיאלגיה,מטופלת בציפרלקס 20 מ"ג ליום
וקלונקס 0.5 מ"ג לפי הצורך.
אני מתאמנת בחדר כושר 3 פעמים בשבוע 45 דקות אירובי ו 45 דקות אנאירובי(מוגבל ליכולתי הפיזית בגלל הפיברו והכאבים)
עם ההשמנה באה עייפות נוראה והפסקתי ללכת לפעילות גופנית. אני מרגישה כבדה מאוד ומתקשה לנשום.
נשלחתי לבדיקות דם והegfr יצא גדול מ60mi/min/1.73 m .(מכבי)
לאחרונה אני רצה המון לשירותים וגם קשה לי מאוד להתאפק.
מה המשמעות של הבדיקה הזאת ושל ערכיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסמדר
ד''ר אופיר אביזהר06/09/2009זו הערכה של התפקוד הכלייתי לפי גיל מין ורמת קראטינין בדם.
וזה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)