מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איסוף שתםטל01/06/2008
בוקר טוב,
התבקשתי לעשות איסוף שתן 24 שעות (קורטיזול).
אני נוטלת אומגה 3, אומגה 6, B REST (קומפלקס C+B בשחרור מושהה , כך שבמהלך כל היום השתן שלי כהה מאד).
האם יום לפני איסוף השתן וביום עצמו אוכל לקחת את הויטמינים / התוספות הקבועות שלי או שכדאי לא לקחת אותם ביומיים אלו?
תודה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
ד''ר אופיר אביזהר02/06/2008לא ידוע לי שחומרים אלה משפיעים על הפרשת קורטיזול.
מאידך - אלה תוספי מזון שאם לא נוטלים אותם יומיים לא נגרם נזק, ואולי כדאי להמנע מהם כדי למנוע ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת לילהקרן30/05/2008
בני, בן 10. בשבועיים האחרונים סובל מהזעה מרובה בלילה. בבדיקות דם הכל תקין למעט
EOS 11. הוא רזה מאד (ירידה במשקל לאחר טיפול בקונצרטה) אך אין בלוטות למפה מוגדלות בגוף. אני בחרדה נוראית. האם יש בדיקות נוספות אותן עליו לעבור? (תפקודי בלוטת תריס- תקינים).
אשמח לתגובה מהירה, אני לא מצליחה לתפקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת לילה- שכחתי לציין
קרן30/05/2008לפני כחודש בני חלה בדלקת ריאות שטופלה על- ידי אנטיביוטיקה והחלים. האם יש קשר להזעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
ד''ר אופיר אביזהר02/06/2008שלום קרן,
אני מבין את הדאגה שלך, אך אני לא יכול לאבחן או להרגיע דרך האינטרנט, ואיני רופא ילדים.
ריבוי יחסי של אאוזינופילים יכול להצביע על מרכיב אלרגי.
לגבי המשקל - חשוב לדעת אם הוא תמיד רזה או שיש ירידה חדה (שבירת אחוזונים) במשקל.
אם יש ירידה חדה צריך לחפש סיבה. יש הרבה סיבות אפשריות, ורובן לא "סיבות קשות".
את צריכה לפנות לרופא ילדים שאת סומכת עליו, להציג את כל הממצאים והתלונות, ושבירור יעשה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםמישהי29/05/2008
היי
ביצעתי בדיקת דם ביום השלישי של המחזור לראות שאין בעיה הורמונלית בצמיחת השיער,התחלתי טיפול באינפרא אדום באיזור הפנים הבטן והמפשעות במכשיר הנקרא רקורד 618 רציתי יעוץ ממך לגבי התוצאות האם הם תקינות ואיך אני צריכה להמשיך את הטיפול במקרה ויש בעיה הורמונלית.
בדיקת lh: תוצאה-3.73, יחידות-iu/l, ערכי יחוס-1.6-10.2, תחום-(........#..)
בדיקת fsh: תוצאה-7.53, יחידות-iu/l, ערכי יחוס-2.0-12.0, תחום-(....#......)
אשמח אם תוכל לעזור לי תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הבדיקות שציינת תקינות
ד''ר יובל רבינוביץ02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בשוקייםנעם29/05/2008
שלום רב
בן 34, סובל מזה תקופה ארוכה מכאבי שוקיים בזמן הליכה מאומצת.
מיפוי עצמות תקין
לפני 10 חודשים, בדיקת עורקי גפיים תקין :
,בבדיקת עורקי הגפיים התחתונות ע"י דופלר
בשני הצדדים אין מפלי לחצים בעלי משמעות, התרשימים תקינים ואין כל עדות לפגיעה
.באספקת הדם במנוחה
Ankle/Arm Index:1.20
החזר זרימה עורקית לאחר איסכמיה
בשני הצדדים ההחזר של הדם לאחר שלוש דקות של איסכמיה הוא מיידי ואין כל עדות
.לעיכוב באספקת הדם גם בעת זרימה מוחשת.
אורטופד מומחה לכף רגל העלה את האפשרות שכנראה מדובר בתסמונת מדורים כרונית (שבמידה ומתבררת ככזו, הטיפול לזה ניתוחי).
לפני כחודש הייתי אצל כירורג כלי דם, בדיקה פיזית תקינה, ושוב שלח לבדיקת עורקי, וורידי, רגליים (ששוב יצא תקין).
בבדיקת עורקי הגפיים התחתונות ע"י דופלר
בשני הצדדים אין מפלי לחצים בעלי משמעות, התרשימים תקינים ואין כל עדות לפגיעה
.באספקת הדם במנוחה
Ankle/Arm Index:1.18
-------------------- למקור אי ספיקה COLOR CODED DUPLEX SCANNER-בבדיקת הגפיים התחתונות ב
ורידית
:בשני הצדדים אין עדות לאי ספיקה ורידית בעלת משמעות המודינמית ב
וריד הפמורליס השטחי
וריד הפופליטאל
וריד הספנה הארוכה במוצאו
וריד הספנה הקצרה
-------------------- אצל אורטופד נוסף, והוא שלח לבדיקת EMG, והיא יצאה תקינה, וכן שוב לבדיקת כלי דם להחזרי זרימה עורקית (מה שנעשה בבדיקה לפני כעשרה חודשים, אבל לא בבדיקה של לפני כחודש).
התוצאות כלדלהלן :
-------------------- החזר זרימה עורקית לאחר איסכמיה
בצד ימין ההחזר של הדם לאחר שלוש דקות של איסכמיה הוא איטי והדבר מתאים לצליע
.לסירוגין בולטת אבל לא מסכנת
בצד שמאל ההחזר של הדם לאחר שלוש דקות של איסכמיה הוא מיידי ואין כל עדות
.לעיכוב באספקת הדם גם בעת זרימה מוחשת
-------------------- לשאול מספר שאלות בבקשה :
א. מה המשמעות של תוצאות הבדיקה האחרונה ?
ב. איך ניתן להסביר את זה אם למעשה הכאבים הם בשתי הרגליים ?
ג. הכאבים לא חדשים, ולפני 10 חודשים ביצעתי את אותה בדיקה והיא היתה תקינה על אף הכאבים, האם יכול להיות שאחת מהבדיקות לא נעשתה בצורה נכונה ?
ד. האם בעיות עיצביות (אולי עמו"ש) יכולות לגרום להפרעות באספקת הדם בגפיים, או שבמידה ובדיקת EMG תקינה זה שולל בעיות עיצביות ?
ה. והאם אולי הלחץ התוך מדורי עצמו הוא זה שגורם להפרעה באספקת הדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בשוקיים
ד''ר יובל רבינוביץ02/06/2008לא מובן לי מדוע שולחים אותך שוב ושוב לבדיקות דופלר עורקי ברגליים. חסימות עורקיות בגיל 34 אינן דבר שכיח. האם ידוע על מחלות רלוונטיות? עישון כבד? מחלות כלי דם במשפחה?
EMG תקין שולל תסמונת מדור.
העובדה שמדובר בכאב סימטרי מכוונת לכך שככל הנראה לא מדובר בבעיה מקומית, כמו זרימת דם ברגליים, תסמונת מדור או לחץ של דיסק בעמוד השדרה.
כדאי לבדוק את רמת ויטמין B12. מתן B12 יכול לעתים לשפר תסמונות כאב, אפילו אם אין חסר שלו, אבל כדאי לבדוק את הרמה לפני הטיפול, כדי שניתן יהיה לעקוב.
השאלה מדוע בדיקת דופלר מגיעה לתוצאות שונות מאשר בעבר הקרוב כשמדובר בתלונה שלא השתנתה היא בהחלט במקומה. אני מאמין שהתשובה האחרונה, הלא תקינה, היא שגויה, בהתחשב בגיל הצעיר, בבדיקה הגופנית התקינה ובסימטריה שבתלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת EBVמיה29/05/2008
שלום,
בעקבות סחרחורות ובחילות בצעתי בדיקת דם, בניהם מחלת הנשיקה.
התוצאה:
ebv ebna ab IgG 168.5
רופאת המשפחה שלי אומרת שהיא לא יודעת מתי היתה לי המחלה.
בעיקרון סבלתי ממחלת הנשיקה לפני 10 שנים
האם היא חזרה, ו שפשוט יש לי נוגדנים בדם? מה דעתך??
תודה מראש, מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדני EBNA בבדיקת EBV
ד''ר יובל רבינוביץ02/06/2008נוגדני EBNA הם תמיד נוגדנים ישנים ונוכחותם מצביעה על כך שהמחלה אינה פעילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשולה28/05/2008
שלום אני בת 49 עשיתי בדיקות דם 3 דברים חוץ מהסוגריים:glucose 104.49(אני כל יום מתעמלת) bilirub.total 1.65 ןphosphorus -4.90 מה יכוליות משהו לא בסדר בבקשה תרגיע אותי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן ערך הסוכר מעט גבוה.
ד''ר יובל רבינוביץ02/06/2008האם הבדיקה נעשתה בצום, כנדרש?
אם כן, ערכי הסוכר (Glucose) והזרחן (Phosphorus) מעט גבוהים. ברוב המקרים, אם נבדקו creatinine, TSH והם תקינים, לא סביר שתהיה בעיה בזרחן.
מבחינת הסוכר, יש צורך בהשלמת נתונים: האם יש עודף משקל? האם יש סוכרת במשפחה? יתכן שרופא המשפחה ירצה לבדוק גם HbA1c בחשד לסוכרת. בהחלט יש מקום להעמקת הבירור.
מבחינת הבילירובין, הערך הזה אינו גבוה במיוחד ולא נראה שהוא מעיד על מחלה כלשהי.
כאמור – אני חושד שאולי הצום לא היה מלא. במקרה כזה יש פשוט לחזור על הבדיקה בצום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- antistreptolysin---798??????????סירינה28/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה בדיוק השאלה?
ד''ר יובל רבינוביץ02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, מה זה ????????
סירינה02/06/2008השאלה מה זה שיצא לי 790 והתחום שלו הוא 200!!!!!!!!!!!!!!!!! אצלי esr-----62
עכשיו esr-----35
בתקופה של 3 חודשים ירד ?מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסירינה
ד''ר אופיר אביזהר03/06/2008יתכן שעברת זיהום סטרפטוקוקלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RHEUMATOIDaua27/05/2008
כאבי פרקים מטורפים בבדיקה RHEUMATOID תוצאה 12
האם יש בעיה?
מאד אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש
ד''ר אופיר אביזהר02/06/2008במעבדה שלי רמת Rheumatoid Factor מעל 9.5 IU/ml נחשבת מוגברת.
יתכן ויש משמעות.
אבחנות - לפי תלונות, ממצאים ובדיקות נוספות.
פני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב הזעות לילהדפנה27/05/2008
האם גם בדיקות דם יכולות להעיד על לימפומה אם כן אלו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדפנה
ד''ר אופיר אביזהר02/06/2008האבחנה של לימפומה לא נעשית לרוב על פי בדיקות דם.
בשלבים מסוימים של לימפומה יש עדויות מסוימות בספירת הדם - אך זה לא אבחנתי.
הדיון חורג לדעתי מתחום הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דםעידית27/05/2008
לפני זמן מה הופיעה לי בליטה רכה על הברך (שהספיקה להיעלם בינתיים) האורתופד שלח אותי לבדיקות דם.
התוצאות:
antinuclear ab- שלילי
antistreptolysin 0 - 323
c-reactive protein- 0.2
rheumatoid factor- 0
complement c3 - 117
complement c4 - 15
בתודה מראש,
עידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידית
ד''ר אופיר אביזהר27/05/2008הבדיקות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופלודקסרפי27/05/2008
רציתי לדעת האם אופלודקס במינון של 200 מיליגרם
יכול להעלות את תפיקודי הכליה בבדיקת דם (קראטנין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרפי
ד''ר אופיר אביזהר27/05/2008פגיעה בתפקוד הכלייתי אינה תופעת לואי שכיחה או מקובלת של OFLODEX.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- EBV.EBNA = HIGH POSITIVEש'26/05/2008
שלום ,
מה המשמעות של תשובת הדם :
EBV.EBNA = HIGH POSITIVE
הערה : השאר תקין
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חולה במחלת הנשיקה?
יעל11/03/2014שלום
האם לפי התוצאות הנ"ל אני חולה במחלת הנשיקה?
BV-IGM NEGATIVE
NEGATIVE<20
BORDERLINE 20-40
POSITIVE>40
EBV EBNA (IGG) POSITIVE
>300
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלש
ד''ר אופיר אביזהר27/05/2008כנראה היה זיהום ב-EBV בעבר, אך הייתי מצפה גם לנוגדנים IgG ואולי אף IgM (שרידים) בנוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ש'27/05/2008תודה לך ,
מה זה בכלל EBV ?
רמות האימונוגלובולינים ( ב- MG% ) תקינים וערכם :
(IGG=822 (600-1600
(IGA=157 (100-431
(IGM=165 ( 40-200* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלש'
ד''ר אופיר אביזהר27/05/2008EBV הוא וירוס נפוץ למדי שעלול לגרום בין השאר גם לה שמכונה "מחלת הנשיקה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשלגן בדםש'26/05/2008
ערב טוב ,
מה תפקיד האשלגן (K) בדם ? ומה מעידה כמות קטנה ( 0.8-2.9 ) ? ואיך אפשר להעלות אותו חוץ מקבלת אותו בעירוי ?
ושאלה אחרונה , האם יש סימפטונים לחוסרו בדם ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לש'
ד''ר אופיר אביזהר27/05/2008לאשלגן תפקידים רבים, בשמירת אוסמולאריות הדם, בפעילות חשמלית בלב ובעצבים ועוד ועוד.
כאשר הרמה בדם נמוכה יש לחפש את הסיבה, ולטפל בסיבה. יש כדורי אשלגן (SLOW K) , אך כאמור יש למצוא את הסיבה לאשלגן הנמוך. יש תרופות, בעיקר משתנים מסוימים, שיכולות לגרום לרמה נמוכה, למשל.
רמות נמוכות מאוד יכולות לסכן חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש, סחרחורות חולשה ועודשני26/05/2008
שלום רב
שמי שני אני בת 26
סובלת לאחרונה מכאבי ראש במשך שבוע וחצי ללא הפסקה (באופן שגרתי סובלת ממגרנות מדי פעם בפעם) חזקים מאד שמתחזקים בשינה, ולא מרפים לרגע
לכאב ראש נלווה כאב בטן בצד אחד, כאב בלסת, סחרחורת, הפרעות בראיה, קושי להרדם, חולשה עצומה
עברתי בדיקה נוירולוגית פעמיים שהייתה תקינה. כשההתקף התחיל הייתי קרובה לעלפון ולא יכולתי לאכול ולשתות ולכן גם הגעתי למיון שם ניתנה לי אינפוזיה וזריקה לשיכוך הכאבים. נעשו לי בדיקות כגון אקג, אף אוזן גרון, שתן ודם היו תקינות. כיוון שכאב הראש נמשך ניתנו לי תרופות כמו אקרוקסיה שלקחתי פעם אחת ומאז מדי פעם לקחתי פוינט, כדור לכאב ראש סטנדרטי.
בבדיקת דם שעשיתי אתמול אחרי צום של 12 שעות (עם שתיית מים) כפי שנתבקשתי היו מספר דברים שרציתי לשאול
1. רמת האינסולים שלי היא מתחת ל-2, בעוד המינימון הוא 6. האם מדובר בטעות? יתכן כזה דבר?
(רצוי לציין שאני סובלת מנטייה להתעלפות -וזו וגל, והתעלפתי 25 פעמים בחיי...וכמו כן אם אינני אוכלת בערך כל 4 שעות אני מתחילה להרגיש לא טוב).
2. רמת הלימפוציטים 53.7% , רמת ה- neut הינה 36.1% רמת הסודיום 135.7 כל הערכים שציינתי חורגים מהנורמה. האם יש לך משמעות?
אודה לכם על התייחסותכם ועצתכם, שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזכרתי בעוד שאלה
שני26/05/2008מה פירוש HYPER - 1.2%
HYPO - 0.2% התחום בשניהם הוא 0.0-10.0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת כימיה בדם Urea (Bטלי26/05/2008
שלום !
בבדיקת כימיה בדם קיבלתי תוצאה של 46* כאשר היא צבועה באדום ויצאה מגבול עליון.
וזה די מלחיץ אותי.
א. מה זה אומר ?
ב. יש דרך שאני יכולה להוריד את התוצאה הנ"ל לתוצאה יותר טובה....אם על ידי שינוי תזונה או
טיפול תרופתי ?
לתשובתך אודה לך מאוד!
טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
ד''ר אופיר אביזהר26/05/2008הערך לא מאוד גבוה.
אם רמת הקראטינין בדם תקינה קרוב לודאי שאין בעיה אמיתית, ואם תחזרי על הבדיקה עם שתיית מים (פשוטים, ללא תוספות) נאותה הבדיקה תהיה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)