מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לבדיקת שתןרינת24/04/2008
שלום,
בבדיקת שתן כללית רמת הליקוציטים שלי היתה 100. והתרבית תקינה. הרופא שלח אותי שוב לבדיקה חוזרת. הפעם רמת הליקוציטים בכללית היתה 25 והתרבית תקינה גם כן. האם זה שולל דלקת בשתן? מה יכולה להיות הסיבה לתוצאה והאם יש צורך בבדיקות נוספות? אציין שאין לי כל צריבה בעת מתן השתן, אך לעיתים יש לי תחושה עמומה של אי נוחות באיזור אחרי.
כמו כן, שאלה נוספת, האם דרגת הPH תלויה בכמות השתיה? הרמה אצלי היתה 5, כלומר שתן חומצי, האם זה רע ואיך גורמים לשתן להיות קצת יותר בסיסי אם זה בכלל חשוב לבריאות?
תודה ומועדים לשמחה, רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת
ד''ר אופיר אביזהר28/04/2008אם התרבית עקרה ואין סימפטומים קרוב לודאי שהבדיקה תקינה.
הבדיקה נלקחת מאזור שאינו נקי לחלוטין, ולעיתים קרובות רואים כדוריות לבנות ואך חיידקים ממש בבדיקה כללית. כשעושים בדיקת שתן מומלץ להתחיל להשתין לאסלה ולאסוף את אמצע הזרם. זה מקטין את הטעות.
יש עקרונית זיהומים מסוימים שצריך תרביות מיוחדות לאתרם - אך הן נעשות כאשר יש חשד קליני ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםשלומית24/04/2008
mg/dl 44 CHOLESTEROL- HDL
mcg/dL 24 IRON
אשמח לדעת מה זה אומר? האם הערכים הם בגדר הנורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומית
ד''ר אופיר אביזהר28/04/2008רמת HDL כולסטרול מעט נמוכה. השתדלי להיות פעילה גופנית. לנשים מומלץ על רמה מעל 50 מ"ג%.
גם רמת הברזל מעט נמוכה. האבחנה המבדלת שונה על פי הגיל וגורמים אחרים, ויש להתייעץ ברופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה היא רמת כולסטרול חריגה?אורן23/04/2008
שלום בבדיקת דם שנערכה לי הסתבר כי:
רמת הכולסטרול - 219
כולסטרול רע - 130
כולסטרול טוב - 52
טריגלוצרידים - 186
סוכר - 85
יתר הנתונים פחות מעניינים, גם לא היה שום דבר חריג..
שאלתי היא - בחלק מהמקומות ראיתי שהטווח התיקני של הכולסטורל הו עד 200 ובחלק כתוב עד 250, כמובן שמבחינתי השוני בין ההגדרות הוא משמעותי שכן הוא עושה את ההבדל בשאלה האם אני "חריג" או תיקני?
במידה ואני חריג מה מידת החומרה של המצב ומה הטיפול המומלץ?
באופן כללי אשמח לחוות דעת על התוצאות מאחר ויקח לפחות שבוע עד שאראה עד הרופא שלי.
עוד קצת רקע עלי: בן 29, עודף משקל קל, פעיל ספורטיבית, יש היסטוריה של בעיות לב וסכרת במשפחה (אבא שלי).
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורן
ד''ר אופיר אביזהר28/04/2008שלום,
המקובל באנשים בריאים ללא סיכון גבוה למחלת לב וכלי דם - כולסטרול כללי עד 200 מ"ג%.
כיום מקובל להתיחס לפרקציות השונות של הכולסטרול LDL ("רע") HDL ("טוב") וריגליצרידים.
רמות הכולסטרול הטוב והרע שלך סבירות בהחלט. רמת הטריגליצרידים מעט מוגברת (נורמה עד 150 מ"ג%), וזה כנראה עקב עודף המשקל. רמות היעד של הכולסטרול "הרע" תלויות בסיכון הכללי שלך, שאצלך כנראה אינו גבוה.
באופן מעשי - השתדל להגיע למשקל גוף תקין. הקפד על תזונה מתאימה, דלת כולסטרול ושומנים רויים, ועסוק בפעילות גופנית סדירה. המנע מעישון. אין בשלב זה, על סמך הנתונים שמסרת, אינדיקציה לטיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סידןסיגל21/04/2008
אם רמת הסידן בדם היא תקינה. האם יש טעם לשלוח לבדיקת סידן דרך איסוף שתן?
ומתי בכ"ז עושים זאת? במה יעילה בדיקה זו על הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
ד''ר אופיר אביזהר21/04/2008רמת סידן תקינה אינה שוללת בדיקת איסוף שתן לסידן לא תקינה.
הפרשת יתר של סידן בשתן יכולה לנבוע מיתר סידן בדם, אך גם מבעיות אחרות כגון בעיות כליה.
נעזרים באיסוף שתן לסידן לאבחון מצבים מטבוליים שונים הקשורים בעצם, בבלוטת הפאראתירואיד ובכליות.
מעבר לזה - הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה וכאבי שריריםתומר20/04/2008
בסוף חודש פברואר לערך הרגשתי לא טוב ואף סבלתי מדלקת בגרון, לטיפול קיבלתי אנטיביוטיקה אשר עזרה אך הדלקת בגרון חזרה וקיבלתי שוב טיפול אנטיביוטי מסוג אחר. כיום כחודשיים לאחר מכן אני סובל לסירוגין מחולשה, תשישות וכאבי שרירים קלים, יש לציין כי החולשה, התשישות והכאבים יכולים להמשך מס' ימים ולחלוף אך כעבור כמה ימים חוזרים שוב.
אנא ציינו אם הדבר מוכר לכם והמליצו על דרך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתומר
ד''ר אופיר אביזהר21/04/2008צר לי, אך לא ניתן לבדוק לאבחן ולטפל מרחוק.
פנה לרופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וטמין דיסיגל17/04/2008
מהם הערכים המומלצים לערכי וטמין די, האם זה נעשה בבדיקת דם פשוטה, איך נקראת הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
ד''ר אופיר אביזהר21/04/200825 הידרוקסי ויטמין D
( 25 OH VIT D )
בבדיקת דם פשוטה.
רמה נורמלית במעבדה שלי 10-55 ng/ml, אך מומחי עצם מעדיפים שהרמה תהיה בתחום היותר גבוה של הנורמה.
ניתן לבדוק גם רמת מטבוליט נוסף - 1.25 די-הידרוקסי ויטמין D. כאן ערכי הנורמה משתנים עוד יותר.
אם יש חשד לחוסר (לא נדיר בתקופתנו שבה אנו נזהרים מאוד מחשיפה לשמש) כדאי להתייעץ במומחה בתחום הזה, אנדוקרינולוג שעוסק בעצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם כאבי בטןבת 2916/04/2008
שלום ,
רציתי לשאול...
פניתי לרופא עקב כאבי בטן יומיים (בבוקר עם ההשכמה ובלילה), המון גזים ועצירות ולפעמים בחילות.
בבדיקת דם ושתן (U) קיבלתי את התוצאות הבאות:
ESR 1 hour | mm/hr>>>>34
MCV-Mean Cell Volume|fl<<<<<97
Protein (U)|mg/dL<<<<30
Erythrocytes (U)|cell/µl<<<25
שתן- מיקרוסקופיה
Leucocytes (U)/Field | Leuco/F<<<<<3
Erythrocytes (U)/Field | Ery/F<<<<<<2
Squamous Epithelial Cell<<< ++
אימונולוגיה B + T cells |>>>>נא לפנות למזכירות המעבדה
מה המשמעות של זה? אשמח לקבל קצת מידע
תודה מקרב לב
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
ד''ר אופיר אביזהר21/04/2008שלום,
בדיקת השתן למעשה תקינה.
מבחינת הדם - MCV מעט מוגבר ואולי כדאי לך לבדוק רמת B12 בדם.
לגבי הבדיקה האימונית - לא ברור לי איזו בדיקה עשית ומה התוצאה.
שקיעת הדם תקינה.
והשאר - המשך בירור הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
בת 2921/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהליזה סבן16/04/2008
אני בת 53 בריאל בד"כ
לאחר התקררות ו דלקת בדרכי השתן (התחלתי לקחת אנטיביוטיקה זינת לפי הוראות הרופא)
לפני התרבית ולאחר האנטיביוטיקה עשיתי תרבית והיא יצאה שלילית. התחילו לי תופעות של חולשה וכאבי שרירים פניתי שוב לרופא עשיתי בדיקות דם הם יצאו תקינות למעט ה-platelets
בערך של 115מה עלי לעשות
תודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליזה
ד''ר אופיר אביזהר21/04/2008קצת קשה לענות מרחוק...
אם תרבית השתן לפני התחלת האנטיביוטיקה הייתה שלילית איני בטוח שהייתה דלקת חיידקית בדרכי השתן. עקררונית יכולים להיות גורמים זיהומיים לא שכיחים שיכולים לגרום בעיות בדרכי השתן, ויתכן שהאנטיביוטיקה לא הייתה יעילה. יתכן שתלונותיך נובעות מהבעיה הראשונית בדרכי השתן - אם קיימת. כאן אין תחליף לבדיקת הרופא המטפל.
יתכן באופן עקרוני שהתלונות נובעות מהטיפול. זה אמור לחלוף.
יתכן שזה לא קשור לאף אחד משני המקרים.
בכל מקרה - רמת התסיות אינה מאוד נמוכה. הייתי ממליץ לך להשאר במעקב הרופא המטפל, ולחזור על ספירת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות תקופתיותעפר הימן16/04/2008
שלום רב
אודה לכם באם תמליצו לי על סט הבדיקות התקופתיות המומלץ לעובדים חקלאיים חשופים לרעלים שונים שמש ובעיקר פורמלדהיד ומתאם סודיום
תודה וחג שמח
עפר הימן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעפר
ד''ר אופיר אביזהר21/04/2008אני מעדיף שתקבל תשובה מהימנה מרופא תעסוקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - תוצאות ילד בן 9מיכל15/04/2008
נערכו בדיקות דם (בעקבות פריחה בפנים) שרופא עור המליץ על מנת לשלול.
הכול יצא תקין ( בהתאם לנורמה המוצגת ) מלבד המוגלובין שהוצג כ- 12.5 ושקיעת דם שיצאה
28 . האם זה מעורר דאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר אופיר אביזהר21/04/2008ההמוגלובין בתחום הנורמה.
שקיעת הדם גבולית גבוהה - מאוד לא ספציפי.
בכל מקרה - יש לקבל התייחסות רופא הילדים המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lymphocytesב'14/04/2008
מה ההבדל בין lymphocytes # לlymphocytes%
עשיתי בדיקת דם ויצא לי lymphocytes# ברמה תקינה
והlymphocytes% יצא לי נמוך מאוד
Lymphocytes # 1.62
Lymphocytes % 12.6 כשהטווח הוא בין 44-22
קראתי על הLymphocytes והיה כתוב משהו שקשור לאיידס
מישהו יודע ויכול להסביר לי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-ב'
ד''ר אופיר אביזהר15/04/2008שלום,
הלימפוציטים הוא אחד מסוגי הכדוריות הלבנות, המהוות חלק ממנגנון ההגנה של הגוף מזיהומים שונים.
# מציין מספר אבסולוטי - מספר לימפוציטים למ"מ מעוקב.
% מציין מספר יחסי - אחוז הלימפוציטים מכלל הכדוריות הלבנות (WBC).
לפי המספרים שציינת יש חוסר יחסי בלימפוציטים. אני מניח שרוב הכדוריות הלבנות הן נאוטרופילים, ואני מעריך שסך הכדוריות הלבנות 12900 שזה מעט גבוה.
איני יודע את הסיבה לבדיקה, ולא ניתן לעשות אבחנות רק על סמך הבדיקה הזו. בוודאי שלא איידס.
המשך מעקב הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תוצאות בדיקת הדם
ב'15/04/2008WBC-Leucocytes בטווח שבין 4.5 ל11 יצא לי 13
לימפוציטיס כמו שכבר אמרתי בטווח שבין 44 ל22 יצא לי 12
Eosinophils % בטווח שבין 0 ל6 יצא לי 6.2
Neutrophils # בטווח שבין 1.8 ל7.7 יצא לי 8.84
Monocytes # 0-1.1 יצא לי 1.6
Eosinophils בין 0-0.6 יצא לי 0.8
כל השאר תקין
על סמך התוצאות האלה אתה יכול לראות אם יש משהו או שיש צורך במידע נוסף?
חשוב לציין שכשעשו לי את בדיקות הדם הייתה לי פריחה ולפני כן סינוסיטיס וחום גבוה..
וטופלתי בסטרואידים אבל אני לא זוכרת אם זה היה לפני הבדיקות דם או לאחר מכן, יכול להיות שזה בגלל הסטרואידים? או המחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלב'
ד''ר אופיר אביזהר15/04/2008כמו שחשבתי - עליה קלה בכדוריות הלבנות עם עליה בנאוטרופילים וירידה בלימפוציטים.
אופייני למחלה זיהומית.
אם את בסדר - קרוב לודאי שאין צורך בדבר מעבר למעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PT %שרון13/04/2008
שלום,
אני מטופלת בטרבינאפין לטיפול בפטרת ציפורניים.
אני לוקחת את התרופה בפורמט של שבועיים נטילת התרופה, חודש הפסקה, שבועיים תרופה וחוזר חלילה.
עד כה נטלתי את התרופה שבועיים ואני כרגע בחודש הפסקה. ביצעתי בדיקת דם אשר הראתה תוצאה של 100% עבור הערך PT %.
שאר הבדיקות נראות תקינות.
מה משמעות הדבר?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
ד''ר אופיר אביזהר14/04/2008PT היא בדיקה למערכת הקרישה של הדם, ובעקיפין לתפקוד הכבד.
TERBINAFINE עלול לעיתים לגרום להפרעה בתפקודי הכבד, ויתכן שזו הסיבה שבדיקה זו נלקחה.
100% היא התשובה התקינה למי שאינו נוטל תכשירים נוגדי קרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם וקעקועיםשרון11/04/2008
שלום,
אני בת 19 וברצוני לעשות קעקוע בזמן הקרוב.
הבעיה שאני צריכה לעשות בדיקות דם כל כמה זמן.
שאלתי היא האם זה אפשרי לעשות קעקוע ולאחר מכן לבצע בדיקת דם, האם זה לא יפגום בתוצאות של הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
ד''ר אופיר אביזהר13/04/2008אני לא יודע אילו בדיקות דם את עושה ולמה.
אני גם לא משוכנע בנחיצות הקעקועים.
אם תחליטי בכל זאת לקעקע עשי זאת במקום מסודר ומורשה שעושה זאת במחטים סטריליות ובתנאים סטריליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lipemic indexאביבית11/04/2008
בבדיקות lipemic index -24 בפעם האחרונה שנבדקו שומנים בדם לפני כשנה הערכים היו תקינים, בחלק הנמוך ביותר של הסקאלה. אני בת 30, שמונה חודשים אחרי לידה. בנוסף, קטונים בשתן - 20. יכול להיות בגלל צום של כ-15 שעות לפני בצוע הבדיקה? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביבית
ד''ר אופיר אביזהר13/04/2008קטונים בדם יכולים להיות עקב צום ועקב דיאטה דלה מאוד בפחמימות.
המדד הליפמי - אנו מתייחסים בדרך כלל לשומני הדם הספציפיים. ודאי שרמת הטריגליצרידים תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LYMPHOCYTESדרור09/04/2008
שלום רב
אני בן 44 .בשנה האחרונה ערכתי ארבע בדיקות דם בהפרשים של כארבע חודשים אחת מהשנייה.
תוצאות ה- Lymphocytes הראשונה יצאה 30 השנייה 38 שלישית 40 והאחרונה 44.2 .
הסיבה לבדיקות דם הראשונות היו כמעקב אחר תוצאות קולסטרול ואילו האחרונות בשל לחצים/מיחושים בצד שמאל של הבטן.
שאר הפרמטרים בבדיקת דם הם בטווח הנורמלי.
מה משמעות עליית ה-Lymphocytes ? והאם זה יכול להסביר את הקשר למיחושים בבטן.
בדיקת אולטראסאונד בטן יצא תקין.
תודה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדרור
ד''ר אופיר אביזהר13/04/2008בהנחה שספירת הדם הכללית תקינה, רמות הלימפוציטים בדם ששלחת (באחוזים) בתחום הנורמה.
קשה להתייחס לקליניקה בנתונים ששלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)