מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשני07/05/2015
Blood Groups
ABO Group
A
Rh Type
Pos
Antibody Screening
Indirect Coombs
Neg
האם התוצאות תקינות הרופאה אמרה אם זה מינוס לבוא מהר לעשות זריקה ואם זה פלוס זה בסדר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
יעל אבנון07/05/2015שלום שני,
סוג הדם הוא A פלוס.
הראי את התוצאות לרופאה בכל מקרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CMVאיה07/05/2015
שלום וברכה.
ביצעתי בראשית ההריון בדיקה ל - CMV, ויצא שאני מחוסנת לכך (IGG חיובי מעל 250 ו - IGM שלילי)
אני מצויה כעת בשבוע 27 ונזכרתי שלפני כחודשיים (בערך שבוע 16-18) הייתי חולה ומעט מצוננת לתקופה של כשבוע ימים (לא היה חום גבוה).
האם לדעתך יש צורך לבצע בדיקה זאת פעם נוספת? הרופא שלי סבור שזה מיותר בנסיבות אלו והסיכוי להדבקה משנית (שגם השפיעה על העובר - הוא קלוש ביותר) ואני רק מבקשת לוודא...
בתודה ובברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת CMV - תגובה
יעל אבנון07/05/2015שלום איה,
אני הייתי מקבלת את עצת הרופא בנושא הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץץהילה06/05/2015
בבדיקת דם עקב כאבים שונים וחולשה יש עליה מחוץ לטווח הנורמה בויטמין בי 12 ובקלציום האם זה מרמז על משהו מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץץ - תגובה
יעל אבנון07/05/2015אני לא יכולה לדעת בלי לראות בדיקות מלאות, אין טעם להילחץ סתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוספטאז -ALP 141יוסי05/05/2015
שלום יצא לי בבדיקת דם ALP 141 שתחום הנורמה המקסימלי הוא 115. מהבדיקת דם הראשונה שעשיתי (גיל 9) ועד הבדיקות האחרונות יצא לי ערך גבוה, פעם יצא לי מעל 200. שני רופאים באזרחות ראו את זה ואמרו שזה שום דבר אך בצבא נתנו לי בדיקות חוזרות עוד חודש ומעקב תיפקודי כבד. האם זה דורש התייחסות ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוספטאז -ALP 141 - תגובה
יעל אבנון05/05/2015שלום לירן,
ה- ALP גבוה בקרב ילדים ומתבגרים ואפילו עד גיל 20, שעדיין יש גדילה של עצמות.
האנזים הזה יכול לעלות גם במצבים בריאותיים שונים כמו בעיות בכבד או כיס מרה, נטילה של גלולות למניעת הריון, זיהומים שונים, פעילות יתר של בלוטת התריס ועוד.
כל עוד שאר המדדים בדם תקינים אין מקום לדאגה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגלוביןהילה05/05/2015
האם נטילת בי 12 וויטמין די מעלה בבדיקות דם גם את רמת ההמוגלובין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוגלובין - תגובה
יעל אבנון05/05/2015ויטמין B12 אכן עשוי להעלות את רמת ההמוגלובין. ויטמין D לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלציוםהילה05/05/2015
בת 28 קלציום מעט גבוהה 11.9 הייתכן שהסיבה לכך היא נטילת ויטמין די ובי 12 למעלה מחודש וחצי באופן יומי?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלציום - תגובה
יעל אבנון05/05/2015שלום תהילה,
עודף בסידן עשוי להיגרם עקב מגוון סיבות, ביניהן- עודף בויטמין D, התייבשות, פעילות יתר של בלוטת התריס, שימוש בתרופות נוגדות חומצה, תרופות משתנות, הורמונים וגם במצבי אוסטאופורוזיס שיש בריחת סידן מהעצם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחופה בבקשהחן03/05/2015
HCG, Total
<2.0
:הערות
Ref.value: neg<10 mIU/mL
ולפני כן היה לי 84.משו..מה זה אומר??אני כולי רועדתת בבקשה תעזרי לי..
אולי יצא לי ככה כי אני עם דם אני צריכה עזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחופה בבקשה - תגובה
יעל אבנון03/05/2015שלום חן,
על פי הבדיקה את לא בהריון.
אנא פני לרופא על מנת להמשיך את הבירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצ״ב תוצאות חריגות בבדיקת דםלי03/05/2015
שלום.
מצ״ב תוצאות חריגות בבדיקת דם שערכתי בימים האחרונים.
בנוסף לפני כשבועיים ערכתי בדיקת דם בה הוראו תוצאות חריגות באופן כזה:
WBC נמוך- 3.3
ערך נויטרופילים נמוך - 1.5
ערך לימפוציטים נמוך - 0.94
וערך מונוציטים גבוה - 22.4 אחוז.
הרופא הורה לי לחכות שבועיים ולערוך ספירת דם נוספת- שאת תוצאותיה החריגות צירפתי בתמונה, אציין גם שערך הplatelets היה 151 (כשהטווח 150-400) ובדיקה הקודמת הערך היה 166.
כמו כן, אציין שבזמן האחרון יש לי כאבים בעצמות שהולכים ומתגברים עם הזמן ותחושה כללית לא טובה... חולשה וכו. (אינני יודעת אם הדבר קשור אך לאחרונה שפשופים קלים גורמים לי לשטפי דם בעור, אך לא מדובר בשטפי דם המופיעים ככה סתם ללא סיבה). אם כי אינני חשב בירידה חריגה בתאבון או במשקל.
הנני סובלת לעיתים קרובות מחוסר ברזל- האם תוצאות אלו יכולות להראות על אנמיה וחוסר ברזל? (האם גם תוצאות הכדוריות הלבנות יכולות להצביע על כך?)
האם התוצאות הנל יכולות להצביע ח״ו על לוקמיה או מחלת דם אחרת?
אשמח לדעת את דעתך הרפואית בעניין.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת דם - תגובה
יעל אבנון03/05/2015שלום לי,
רמת הלימפוציטים והמונוציטים גבוהה, אלו תאי דם לבנים הנלחמים במזהמים שונים.
הנויטרופילים נמוכים וזה מרמז על כך שהזיהום הוא לא ממקור חיידקי.
בקשי מהרופא לבדוק את הנגיפים CMV ו- EBV, הגורמים למחלת הנשיקה.
בנוסף, רמת הכדוריות הלבנות באופן כללי נמוכה, כמו כן יש לך אנמיה.
צריך למלא את מחסני הברזל ולוודא כי רמת ויטמין B12 וחומצה פולית תקינות.
כדאי להעשיר את התזונה בחלבונים, מפני שכדוריות הדם האדומות והלבנות בנויות מחלבון. המשיכי בירור רפואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לי03/05/2015תודה רבה יעל! עזרת לי מאד...
האם יש חשש לחשוש מלוקמיה? היית ממליצה לעשות בדיקה של מח העצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
יעל אבנון03/05/2015שמחתי לעזור, אני לא ממליצה לחשוב בקיצוניות, אלה לא ממצאים שמחשידים ללוקמיה. בצעי בדיקות נוספות כמו שהצעתי וחזרי על הבדיקה בהמשך כדי לראות שהמצב התאזן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!
לי03/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירה נוספת
לי04/05/2015לאחר בירור עם רופא עשיתי שוב ספירת דם, מצ״ב התוצאות.
מחלת הנשיקה חליתי בעבר בשני הסוגים כך שלא בזה מדובר.
אשמח אם תחווי את דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירה נוספת - תגובה
יעל אבנון04/05/2015האם את סובלת מסימפטומים כלשהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמפטומים
לי04/05/2015כאבי עצמות הבאים והולכים כבר כמה שבועות.
חולשה כללית.
חיוורון.
נכון לימים האחרונים כאבי גרון (ככל הנראה דלקת). -האם ייתכן שמספר הנוטרופילים ירד עקב דלקת? או ההפך...?-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמפטומים - תגובה
יעל אבנון04/05/2015המונוציטים עולים בזמן שיש דלקות בפרקים.
כדאי לבדוק בכל זאת את מחלת הנשיקה שוב, היא יכולה לחזור למרות שכבר חלית בעבר. הנויטרופילים הנמוכים מרמזים על כך שהדלקת אינה ממקור חיידקי.
תוכלי לבקש מהרופא לבצע בדיקות נוספות בנושא הפרקים- הוא ידע מה לעשות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עזרת לי מאד!
לי04/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
יעל אבנון04/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאות באופן ברור
לי10/05/2015מצ"ב תמונה של התוצאות החריגות הנ"ל כך שתוכלי לראות באופן ברור יותר...
נחתך מהתמונה- hanatocrit 33.9%
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון10/05/2015שלום לי,
התוצאות אינן תקינות ואני מציעה שתקבלי אבחון ישירות מהרופא, עזרתי ככל יכולתי במסגרת הפורום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה עד כה....
לי10/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PTTצחי29/04/2015
מה המשמעות של בדיקת PTT גבוהה מהתחום למבוגר בן 52
בריא בד"כ .
הבדיקה לקראת ניתוח בעינים בהרדמה כללית .
שאר הבדיקות תקינות.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת PTT - תגובה
יעל אבנון30/04/2015שלום צחי,
PTT עד 40 בדרך כלל נחשב תקין.
ערכים גבוהים מרמזים על קרישת דם איטית, משמע דם דליל שנקרש לאט.
לפני ניתוחים חשוב לוודא שאין בעיה בקרישת הדם ולכן ביצעו את הבדיקה.
המנתח יחליט לגבי בטיחות הניתוח על פי מקבץ הבדיקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותנ29/04/2015
ערב טוב
אני בת 43+ בבדיקות האחרונות שביצעתי יצאו הערכים הבאים
VITMIN D -22.8
RBC-5.21
MCV-77.9
MCH-25.2
RDW-16.9
MICRO-10.6
MACRO-0.1 13.2
איירון -273
טרנספרין 364
פריטין-22.1
אשמח לקבל התייחסות על החריגות בבדיקות אם הם משמעותיות ומה הם מסמלות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
יעל אבנון29/04/2015שלום,
יש אצלך רמה גבוהה של כדוריות אדומות אך הן קטנות והברזל גבוה.
לרוב מצב כזה מסמל על סוג מסויים של אנמיה (תלסמיה מיינור).
בנוסף, ויטמין D נמוך.
המשיכי בירור אצל הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריאטנין גבוהאבי29/04/2015
בן 28 יצא לי תוצאה 1.24 כאשר הרף הגבוה הוא 1.17 מה זה אומר? האם יכול להיות קשר לדלקת בעין שממנה אני סובל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאטנין גבוה - תגובה
יעל אבנון29/04/2015שלום אבי,
קראטנין גבוה מרמז על ליקוי כלשהו בפעילות הכליות.
אצל גברים עם מסת שריר גבוהה הקראטנין גבוה יותר.
המשך בירור רפואי על מנת לשלול פגיעה בכליות.
אין קשר לדלקת בעין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות העמסת סוכר 100 גרם בהריוןליאל29/04/2015
שלום,
עשיתי בדיקת דם העמסת סוכר מלאה [100 גרם] בהריון [שבוע 29].
מצ"ב התוצאות.
אשמח לדעת האם התוצאות תקינות, והאם יש סכרת הריון או אין.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות העמסת סוכר 100 גרם בהריון - תגובה
יעל אבנון29/04/2015שלום ליאל,
הבדיקה נראית תקינה אך כדאי להתייעץ עם הרופא בכל מקרה כמובן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מסמל חוסר ברזל בבדיקות הדםדליה29/04/2015
מה ההבדל בין feritin לבין fe iron
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מסמל חוסר ברזל בבדיקות הדם - תגובה
יעל אבנון29/04/2015שלום דליה,
הפריטין הוא חלבון המהווה מאגר לברזל וה- IRON הוא הברזל החופשי עצמו.
הפריטין הוא מדד אמין יותר לרמת הברזל בגוף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MPV נמוך מעטאבי28/04/2015
שלום בן 28 עשיתי בדיקות כלליות הכל תקין ובמסגרת חוץ מMPV שיצא לי 6.8 והמינמום מתחיל מ7. זה משהו קריטי שצריך לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MPV נמוך מעט - תגובה
יעל אבנון28/04/2015שלום חמי,
מדובר בטסיות מעט קטנות, לעיתים זה קורה עקב יצור מופחת של טסיות חדשות במח העצם, אין מה לדאוג אלא רק לעקוב ולשים לב שאין דימום יתר או שטפי דם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת סוכרדליה28/04/2015
אתמול קיבלתי תוצאות בדיקת דם ובפעם הראשונה תוצאת בדיקת הסוכר שלי היתה 11
אני ממש מבוהלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת סוכר - תגובה
יעל אבנון28/04/2015שלום דליה,
לא ברורה לי התוצאה.
בדיקת סוכר יש לעשות בצום של 12 שעות.
תוכלי לצלם ולצרף את הבדיקה עצמה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעיתי והתכוונתי לרמת סוכר 111
דליה28/04/2015רמת סוכר בדר 111
האם זה מדאיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון28/04/2015מדובר ברמה גבוהה, רצוי לעשות בדיקה נוספת והפעם לצרף גם בדיקת HbA1C.
זו בדיקה שבודקת ערכי סוכר בצורה אמינה יותר על פני טווח זמן של 3 חודשים אחורה. ערך הבדיקה צריך להיות מתחת ל-5.5.
במידה והערכים יהיו גבוהים צריך לקבל טיפול להורדת הסוכר, ראשית יש לסדר את התזונה ולנסות תוספי תזונה וצמחי מרפא, בהתאמה אישית ע"י נטורופת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)