מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנושא: CMV, פצע הרפס בוגינה בהזרעהשרונה18/10/2011
שלום,
אני בת 41, סבלתי מהתקפים של הרפס סביב שפתי הפה מגיל 22
והחל מגיל 34 התקפי הרפס בוגינה (אני לא יודעת איזה סוג), מטופלת בולטרקס 500 מ"ג ומריחת זובירקס מקומית.
בבדיקות דם מ 3/10 הופיע:
CMV IgG = Au/ml 14.8 גבולי עשוי פעמיים
CMV IgM שלילי מומלץ מעקב
אתמול הופיע פצע הרפס בוגינה. נטלתי ולטרקס ומרחתי זובירקס.
היום עברתי הזרעה, מחזור טבעי. אחרי ההזרעה צריכה להחדיר קרינון 8% .
הרופא בבי"ח אמר שאין מניעה להזרעה מבחינת פצע ההרפס.
לא השגתי את הרופא שלי בשל החג.
אני שואלת:
1. האם להמשיך הטיפול הרגיל בפצע ההרפס?
2. האם יש בעיה עם החדרת הקרינון כשיש גם משחת הזובירקס?
3. מה משמעות הבדיקות הנ"ל - מה מצבי מבחינת חשיפה לנגיף ההרפס וסיכונים אפשריים לעובר?
רוב תודות,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנושא: CMV, פצע הרפס בוגינה בהזרעה - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/10/2011אין בעיה להמשיך בתהליך ההזרעה כפי שהומלץ לך. יש להתיעץ בטרימסטר השלישי לגבי משמעות ההרפס שלך ללידה עצמה - זה השלב שבו יכולה להיות הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוקסופלסמה-בשר כבשלילך18/10/2011
שלום,
אני בשבוע 27 ואתמול אכלתי באירוע קציצות מבשר כבש שהיו עשויות מבחוץ אך בפנים היה חלק גדול ורוד (מדיום-מדיום וול). אין לי נוגדנים לטוקסופלסמה, נבדקתי בתחילת ההריון כיוון שיש לי חתול.
1.האם יש צורך לבצע בדיקת נוגדנים נוספת נוספת?
2.אם כן, מתי כדאי לבצע את הבדיקה?
3.מה הסבירות להדבק בטוקסופלסמה כתוצאה מכך?
לא ממש אכלתי את הקציצה אלא נגסתי וזרקתי מיד...
תודה רבה!
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוקסופלסמה-בשר כבש - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/10/2011הסיכוי להדבקה בטוקסופלסמה בצורה שתארת נמוך מאד ולכן אין המלצה לברור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvיונת17/10/2011
עד איזה שבוע של הריון יש לבדוק הידבקות בcmv?
2. האם הידבקות משבוע מסוים כבר לא מסוכנת לעובר?
3. במידה וניתנה ספירת דם רגילה ולא ספציפית לcmv האם גם בה ניתן לראות שינוי כלשהו במידה והתרחשה הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/10/2011לא ניתן לאבחן הדבקה ב-CMV על סמך ספירת דם רגילה.
הסיכון לעובר כאשר נדבקים ב-CMV נמוך באופן משמעותי בטרימסטר השלישי של ההריון. אין הנחיות ברורות עד איזה שבוע יש לבדוק וזה תלוי גם בסרולוגיה קודם לכן ובשבועות המדוייקים בהם נלקחו הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמה בשתן STDלילי לאברמוב14/10/2011
20 ןבריאה .לאחר מערכת יחסים עם חבר שהיה לי ושקיימנו יחסים בלי קונדום .,בצעתי בדיקות .הכל תקין פרט לשתן STD ,ששם יצא
MYCOPLASMA HOMINIS PCR=POSITIVE
MYCOPLASMA GENITALIUM PCR=POSITIV
יש לציין ,שאיני סובלת מכלום ואין לי תלונות.
שאלתי היא:1)מהו המיקופלסמה ולאלו בעיות הוא גורם במידה ולא מטופל?
2)האם יש צורך בטיפול ומהו הטיפול?
3 )האם דוקסלין מטפל במיקופלסמה?
4)האם טיפול אחד עוזר או צריך יותר?
4)האם המיקופלסמה נגרם ממגע מיני ?
המון תודה על העזרה!!!!חג שמח!!!!!!
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה בשתן STD - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/10/2011תתכן נשאות של פתוגנים אלו ללא מחלה פעילה ולכן בהעדר תלונות לא מקובל לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה14/10/2011
עשיתי בדיקת איידס בוועד למלחמה באיידס,מי שבדק אותי לא החליף את הכפפות מהאדם שנבדק לפניי אלא חיטא אותם עם נוזל שאיתו שפשף את כפות ידיו זו בזו,אני הבנתי שאין סיכון במקרה כזה ושהכפפות מטרתן להגן על הבודק ולא על הנבדק,בכל זאת אני שואל האם יש בזה סיכון?
דבר נוסף,נבדקתי אחרי 7 חודשים מהמגע החשוד, האם זה מספיק או כדאי לחזור עליה?יש כל מיני דעות אודה על הבהרה בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/10/2011לא ניתן להדבק ב-HIV בדרך שתארת.
7 חודשים הם מספיק זמן לשלילת הדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ומזונות מעושניםשרון ו.09/10/2011
שלום רב,
הנני בשבוע 13 להריוני.
במהלך ההריון עד כה - יצא לי לאכול כריכים עם סלמון מעושן ופעם אחת עם בשר מעושן.
היום התווגעתי לנושא הליסטריה וקצת נכנסתי להיסטריה... איך אוכל לדעת אם נחשפתי בכך לחיידק ? איך אוכל לדעת אם אני / עוברי בסיכון עקב כך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ומזונות מעושנים - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/10/2011לא ניתן לדעת אם נחשפת. הסיכון להדבקה בכל מקרה קטן אבל מומלץ להמנע מאכילת מאכלים מסוג זה במהלך ההריון. במידה ויופיע חום או שלשול יש לידע את הרופא המטפל לגבי פרטים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסתיו09/10/2011
אני מנסה להבין מדיי פעם (ולא מצליח) את השאלה הפשוטה:,האם יש הבדל בין דקירה מסיכת ביטחון עם דם מזוהם בנגיף האיידס(שזה הרגע זוהם),או מכל כלי חד אחר שיש עליו דם טרי מאוד ומזוהם באיידס ואז מישהו נדקר ממנו (או גם שריטה עמוקה כאשר לשורט דם טרי ומזוהם בדיוק על הציפורן בה הוא שורט) לעומת דקירה ממחט רפואית שלקחה דם ומזוהמת באיידס. השאלה פשוטה -אם על שניהם דם מאוד טרי ומזוהם האם יש הבדל בהסתברות ההדבקה.
האם תוכלי להשיב לי רק על זאת כדי שאוכל סוף סוף להניח לזאת ?
המון המון תודה להתייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/10/2011יש הבדל בהסתברות להדבקה. דקירה ממחט חלולה המשמשת ללקיחת דם מסוכנת יותר מדקירה מחפץ שאינו חלול דוגמת סכין או סיכת בטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVותכנון הריוןבקי07/10/2011
שלום,
בדצמבר 2010 היו תוצאות בדיקה:
CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM POS
CMV IgG Positive>2.5
CMV IgM positive
0.18 CMV AVIDITY Low avidit
כעת בספטמבר 2011 התוצאות:
CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM Bord
CMV IgG Positive>10
CMV IgM negative
CMV AVIDITY 0.74 Borderline
האם ניתן כבר להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMVותכנון הריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/10/2011נראה שהבדיקה הראשונה ב-2010 היתה סמוך להדבקה. ההמלצה היא לא להכנס להריון בין 6 חודשים עד שנתיים אחרי ההדבקה. כדאי במקרה כזה להתיעץ באופן מסודר מה רמת הסיכון ומתי באמת כדאי להכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפהיובל05/10/2011
הבת שלי קיבלה פצעים לבנים בשקדים בפה ובלשון עם חום גבוה (שירד לאחר שבוע).
לאחר מספר ימים החניכיים שלה התנפחו נעשו אדומות ומדממות במגע של מברשת שיניים.
רופא אחד אבחן זיהום ויראלי עם זיהום חיידקי משני ונתן אנטיביוטיקה.
רופא אחר אבחן זיהום ויראלי - הפה והטלפיים אבל אמר שחניכיים נפוחות מדממות הן סימפטום אופייני ואין צורך לקחת אנטיביוטיקה.
האם חניכיים נפוחות ואדומות הן אכן סימפטום אופייני של המחלה?
האם לפי הנתונים האלה אפשר להפסיק את האנטיביוטיקה? (ברור לי שהתשובה אינה תחליף לבדיקה רפואית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפה - תגובה
ד``ר יסמין מאור07/10/2011התמונה שאת מתארת יכולה להתאים או למחלת הפה והטלפיים או להרפס.
לעיתים יכול להיות גם זיהום משני המצריך אנטיביוטיקה.
ללא בדיקה של הפה לא ניתן לתת יעוץ לגבי הצורך באנטיביוטיקה
המחלות הויראליות עוברות בעצמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים להודואלינור05/10/2011
שלום
אני רוצה בבקשה לברר, אנחנו זוג בני 30 טסים להודו ל12 יום אנחנו ניהיה בעיקר בניו דלהי מתארחים אצל משפחה, בין הייתר נגיע גם לראגסטן, לשווקים ולטאג מאהל
ברצוני לדעת אם צריך חיסונים ואם כן כמה זמן לפני ואיפה מבצעים זאת?
תודה אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים להודו - תגובה
ד``ר יסמין מאור07/10/2011בעקרון צריך לודא כי חיסוני השגרה בתוקף. כמו כן מומלץ על חיסון להפטיטיס A ולשקול מתן חיסון לסלמונלה.
ממליצה מאד לפנות למרפאת מטיילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקה בהרפסשירי04/10/2011
הייתי מעוניינת להתייעץ מאחר ואני מאוד מוטרדת, מה שקרה הוא שאתמול בערב הרגשתי שצומחת לי בליטה קטנה על השפה העליונה אך לא הרגשתי צריבה או כל סימפטום אחר המעיד על תחילתו של הרפס (בעבר הייתה לי התפרצות אחת של הרפס בפה וזה היה לפני כשנה). באותו יום אני ובעלי קיימנו יחסי מין אוראליים (אני לו) והיום התחלתי להרגיש בתחושת הצריבה הזו בשפה וראיתי שיש לי נקודה לבנה קטנה באותו מקום. אני לא יודעת בוודאות אם מדובר בהרפס מאחר ואני לא יכולה לזהות אם יש שלפוחית או לא (זה יחסית מאוד קטן) וזה נמצא בשפה העליונה אך לא בממשק של השפה עם העור אלא יותר לתוך השפה פנימה (לא בתוך הפה אבל בחלק היותר תחתון של השפה העליונה) אני מאוד מאוד מודאגת שאולי הדבקתי את בעלי וזה יוביל להרפס באיבר המין.
1. תוך כמה זמן אפשר לדעת אם הוא נדבק?
2. אם אכן מדובר בהרפס, האם זה מדבק בשלב שלפני הצריבות?
3. האם הרפס של הפה מאוד מדבק גם באיברי המין?
4. מה הסיכוי שמפעם אחת ובשלב הזה בעלי ידבק בהרפס באיבר המין?
אודה לתשובתכם המהירה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להדבקה בהרפס - תגובה
ד``ר יסמין מאור07/10/2011יתכן כי מדובר בהתחלה של הרפס. ללא בדיקה של הנגע קשה לחוות דעה.
בעקרון את יכולה להדביק את בעלך, שני סוגי ההרפסים יכולים לפגוע גם באזור הפה וגם באברי המין.
ההדבקה יכולה לקרות גם כשאין נגע נראה לעין כי לעיתים את מרפישה את הנגיף גם ללא פצע פעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים חוזרים באיזור בית השחי.ורד04/10/2011
שלום רב,
ביתי בת 3. כבר תקופה ארוכה שאנו מבחינים בפצעים שנראים כמו מורסות בקוטר של כסנטימטר עד חצי סנימטר (כמו חצקונים גדולים) באזור בית השחי (צד ימין בלבד). הפצעים מופעים ונעלמים ומשאירים עור כהה (כמו צלקת) שלאט לאט עובר גם. בהתחלה חשבנו שזה עקיצות שהזדהמו אבל כבר כמה חודשים הפצעים מממשיכים להופיע ולהעלם לסרוגין. הפצעים מופיעים סביב בית השחי לעיתים באיזור של הגבול בין בית השחי לשכמות מאחורה. מכוון שזה לא משהו כואב או מציק לא הלכנו עדיין לרופא. אבל בגלל שזה חוזר על עצמו ולא עובר זה מתחיל להטריד אותי שיש כאן איזו מחלה זיהומית (הגורם להופעת הפצעים איננו חיצוני אלא פנימי). אודה לך אם תוכל להכווין אותי למה זה קשור. תודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים חוזרים באיזור בית השחי. - תגובה
ד``ר יסמין מאור07/10/2011צריך לראות את הנגעים בכדי לחוות דעה. קבעי תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהענת03/10/2011
שלום,
לפני מס' חודשים התגלה אצלי כלמידיה טופלתי בדוקסילין ובבדיקה חוזרת נמצא שוב כלמידיה ובנוסף אורפלסמה (אם אני כותבת נכון) רופאת הנשים הפנתה אותי לזיהומולוג.
עצמאית פניתי לרופא עור ומין שנתן לי שוב דוקסילין אך המשכתי לראות הפרשות הגעתי לזיהומולוג שנתן לי זאטו אך אני חוששת שעדיין זה לא עבר כי עדיין קיימים הפרשות.
אני דיי מיואשת הנושא נגרר כבר חודשים ארוכים אני מבקשת עזרה וייעוץ מה ניתן לעשות כדי להשמיד כלמידיה ואורפלסמה אם האנטיביוטיקות האלה לא עזרו?
אשמח לתשובה תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר יסמין מאור07/10/2011לעיתים קשה להפתר מהחידקים האלו. גם לא תמיד ברור שהם בעייתיים וגורמים למחלה וכי אכן הם הסיבה להפרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעלתמיקה27/09/2011
שלום רב,
בעלי אובחן כחולה שעלת. הרופאה רשמה לו רוקסו 150 למשך 10 ימים. עברו כבר 5 ימים ואין שיפור במצבו. הוא משתעל כל היום ומגיע למצבי חנק קשים.
האם טיפול ברוקסו יעיל למחלת השעלת? האם יש טיפול חזק יותר שישפר את מצבו בהקדם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת - תגובה
ד``ר יסמין מאור30/09/2011הטיפול ברוקוס יעיל לשעלת רק בתחילת המחלה. בשלבים יותר מאוחרים הטיפול פחות יעיל או כלל לא והמחלה חולפת מעצמה. החשיבות בטיפול היא לא רק בחולה אלא גם בכדי למנוע העברה לאחרים ולכן ההמלצה היא להשלים את כל עשרת ימי הטיפול שהרופאה רשמה. אם הוא לא משפר בכל מקרה מומלץ לפנות ליעוץ רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV גבולי בהריוןבהריון27/09/2011
בוקר טוב,
אני נמצאת בשבוע 6 להריון.
בבדיקות CMV :
CMV IgG - חיובי. כך גם בבדיקות קודמות שלי משנים 2003 ו-2002 (לפני ההריון הקודם).
להבנתי, נתון זה הינו מעודד וחיובי.
יחד עם זאת, CMV IgM - גבולי.
ה- AVIDITY גדול מ-45% (אך רשום שמדובר בנתון מבדיקה שבוצעה בעבר).
אני נמצאת בשבוע מוקדם של הריון, ולכן מעוניינת להפסיקו במידה ויש סיכון, אפילו קטן.
האם תמונת המצב מדאיגה? האם העובדה שאני נשאית של הנגיף כבר שנים רבות יכולה להרגיע?
מה משמעות הנתון הגבולי?
תודה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV גבולי בהריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור30/09/2011באופן כללי נראה כי נחשפת ל-CMV בעבר ולכן אין בעיה. אולם בכדי לתת תשובה רצינית יש לעבור בקפדנות על כל הבדיקות - דבר שלא ניתן לעשות דרך האינטנרט להחלטה כל כך חשובה כמו עתיד ההריון שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)