מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טפילים בקיבהרחלי10/01/2011
שלום רב,
לפני כשלוש וחצי שנים התחילו אצלי בעיות של שלשולים, בחילות והרגשה רעה.
בבדיקות צואה התגלו dientamoeba ו - blastocystis hominis
בתחילה רק אחד מהם ואח"כ גם השני. לקיחה של אנטיביוטיקה שיפרה את המצב לתקופה קצרה ושוב הכל חזר. נאמר לי ע"י הרופא שטפילים אלו, אם אינן גורמים לסבל, אינן מזיקים לגוף וכי הם נמצאים בצורה רדומה אצל רוב בני האדם. גם אני עצמי, לא כל הזמן מרגישה רע אבל יש תקופות קשות. הייתי מבקשת לדעת האם אכן הם אינם מזיקים לגוף ואפשר לחיות איתם בשלום ושאלה שניה, האם תוכלו בכל זאת לתת רעיון איך גומרים עם הצרה הזאת.
תודה,
רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טפילים בקיבה - תגובה
ד``ר יסמין מאור13/01/2011כן זה נכון וטפילים אלו לא נחשבים כגורמים לבעיות קליניות. אני ממליצה לפנות לגסטרואנטרולוג ולבצע ברור לגבי סיבות אחרות לשלשולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה זהומיתרות08/01/2011
שלום רב
בדיקת דם נמצא ש-EOSINOPHIL
ברמה של 7.5 מה המשמעות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה זהומית - תגובה
ד``ר יסמין מאור08/01/2011כפי הנראה שאת מתכוונת ל-7.5 אחוז. בכדי לראות מה משמעות העליה צריך להסתכל על המספר עצמו של האאוזינופילים.
האאוזינופילים יכולים לעלות מסיבות רבות - תגובות אלרגיות שונות, מחלות טפיליות ומגוון של מחלות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלמונלה או קלקול קיבה?נטע07/01/2011
שלום, לפני 4 ימים אכלתי קצת ביצה שמסתבר שהייתה מקולקלת ומלבד פעם אחת שהקאתי (אני לעולם איני מקיאה) אני סובלת משלשולים, חולשה, כאבים בגוף, צמרמורות וחולשה. נאמר לי שבשביל קלקול קיבה עברו ימים רבים מידי, האם יש לי סיבה לדאגה או שעליי לעשות משהו בנדון מלבד להבדק אצל רופא?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלמונלה או קלקול קיבה? - תגובה
ד``ר יסמין מאור08/01/2011במידה והשלשולים נמכשים יש להבדק אצל רופא ולבצע תרבית צואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום בטבוריוחאי05/01/2011
שלום,
לפני שבוע שמתי לב שהטבור שלי מפריש מוגלה ודם וריח נוראי...
האם זה מסוכן?
מה אני צריך לעשות בנידון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בטבור - תגובה
ד``ר יסמין מאור08/01/2011ככל הנראה שיש שם זיהום. יש להבדק אצל רופא ולשקול הצורך בטיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרון03/01/2011
אני בן 46 .
סובל מזה כשנתיים מתופעה מוזרה .
חום בגוף בלתי מוסבר דהיינו חום שבא והולך בגוף וכן תופעת תכיפות בשתן וכאב בלסת תחתונה השמאלית (בא והולך ) .
עשיתי כמעט את כל הבדיקות , בדיקות דם , צילומים ....
אשמח לקבל הסבר לתופעה שרופא משפחה לא יכול להסביר .
אוליי זו דלקת כלשהיא ? ואם כן כיצד אני יודע ?
אשמח לכל תגובה בענייו כי זה משגע אותי ולא נותן לי מנוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור08/01/2011לא ברור לי האם יש קשר בין התסמינים השונים.
גם לא ברור לי מזה כל הבדיקות...
דלקת בדרך כלל לא נמשכת שנתיים ללא התקדמות או הרעה במצב.
אני חושבת שאתה נמצא ביידים טובות מאחר ובוצע ברור. במידה ואתה לא שבע רצון ניתן להתייעץ עם רופא/ה נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שמדובר באיזה זיהום ?
רון12/01/2011יש לי גם לחץ במתן שתן .
כמעט כל יום .
האם יש קשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות מוגדלות במפשעבת 2702/01/2011
ערב טוב,
כבר כחודש סובלת משני אבצסים בכף הרגל השמאלית לקחתי שני סוגי אינטוביוטיקה ללא הטבה במצב אף גרוע יותר , מאיתמול התחילו לי כאבים בכל הרגל עד המפשע ואי יכולת דריכה על הרגל , וחייה עם תרופות נגד כאבים חזקים ...
היום בבוקר הלכתי למיון שמה אושפזו אותי לניגוז האבצס בלילה ונאמר לי שיש בלוטות לימפה מוגדלות במפשע !!!
מה זה בכלל בלוטות לימפה מוגדלות ? והאם זה מסוכן ? והאם בכלל יש טיפול לזה ?!!!
והאם זה נגלה במישוש המפשע ללא בדיקות עזר ?
תודה ולילה טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות מוגדלות במפשע - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד02/01/2011במקרה המתואר הבלוטות המוגדלות במפשעה הן כתוצאה מהזיהום בכף הרגל. ניתן לאבחן בלוטות לימפה מוגדלות ע"י מישוש. כאשר הזיהום יחלוף, יעלמו איתו גם בלוטות הלימפה. במקרה של ספק כאשר תרפאי מהאבצס תפני לרופא המטפל לודא העלמות הבלוטות (הן לא באמת נעלמות אלא חוזרות לגודלן המקורי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיהודית01/01/2011
ככה רק אחי משתמש במכונת תספורת לא ידוע לי שאחי חולה אבל ככה אחי שבוע לפני שסיפר את בינ הוא הסתפר ונפצא מהמכונה וירד לו דם הוא לקח את המכונת תספורת ושטך אותה אם מים וסבון נוזלי ואחרי שבוע הוא סיפר את ביני והבן שלי נשרט מהמכונה וירד לו קצת דם האים ככה הוא יכול להיידבק ?אני לא יודעת אם לאחי יש מחלה הוא לא עושה בדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד02/01/2011כמו שכתבתי בעבר, יש סיכוי לא גבוה להדבקה אם אחיך חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאהיהודית01/01/2011
שלום לבעלי לפני שנה גילו שחפת עמידה והוא היה מאושפז בשמואל הרופא ואיך שבעלי הגיעה עשו לו בדיקת איידס שיצא שלילי שאלתי היא ואם יש מצב שיש חולים גם שחפת וגם איידס האים משארים אותם באותה מחלקה אני נורא חוששת לבעלי שאולי לא נדבק ממהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאה - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד02/01/2011שחפת הינה מחלה מאד מדבקת (דרך חלקיקי אויר קטנים), איידס מדבק רק דרך מגע של נוזלי גוף. האישפוז בשמואל הרופא נועד למנוע הדבקה בשחפת. לא מבודדים חולי איידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוקסופלסמה והריוןהילה01/01/2011
שלום,
אני בשבוע 32 להריון ולפני מס' ימים אכלתי במסעדה קציצות מבושלות ברוטב. לאחר שאכלתי כשתי קציצות הבחנתי כי מרכז הקציצה מעט ורדרד. אינני מחוסנת לטוקסופלסמה ורציתי לדעת:
א.תוך כמה זמן מתפתחים נוגדנים לטוקסו' כדי שבדיקת דם תיהיה אמינה?
ב. מה הסיכוי להדבקה מאכילת הקציצות כפי שתיארתי?
ג. מה הססיכון בהדבקת עובר בשלב זה של ההריון?
תודה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוקסופלסמה והריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור02/01/2011הסיכון להדבקה במצב שתארת הוא נמוך.
נוגדנים מופיעים לאחר כחודש או יותר.
הסיכון לתינוק בשלב זה של ההריון נמוך ובדרך כלל כבר לא מקובל להשלים ברור בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCV RNAנאדיה30/12/2010
שלום רב
אני בהיריון שבוע 14. עברתי בדיקת HCV AB הייתה חיובית לאחר שלולשה שבועית עברתי עוד פעם בדיקה התשובה היית גבולית. לקחו לי בדיקת HCV RNA והתוצאה הייתה:
שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה
** ** HEPATITIS C RNA GENO
IU/ml
HEPATITIS C RNA QUAN
Not detected Not detected
פירוט תוצאות הבדיקה
:HEPATITIS C RNA GENO הערות לבדיקות
PCR-HCV שלילי
א ניתן לבצע בדיקת גנוטייפ
:HEPATITIS C RNA QUAN הערות לבדיקות
יטת PCR עדיין נסיונית ויש
התחשב בכך בהחלטות קליניות
יטת PCR עדיין נסיונית ויש
התחשב בכך בהחלטות קליניות
האם אני יכולה להיות רגועה.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCV RNA - תגובה
ד``ר יסמין מאור02/01/2011בדיקת ה-PCR יצאה שלילית.במקרה כזה סביר כי לא נדבקת אולם ליעוץ יותר חד משמעי יש להיפגש עם רופא למחלות זיהומיות או מומחה למחלות כבד ולקבל יותר פרטים לגבי הבדיקה והרקע הרפואי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיאלנופריטיס כרוניתדנה29/12/2010
שלום אני בת 26 אמא לתאומים בני שנה ו3 חודשים. מגיל 3 סבלתי מזיהומים חוזרים בדרכי השתן שגררו אשפוזים חוזרים לאורך הילדות המוקדמת. טופלתי במקרודנטין שנים והייתה רגרסיה יפה עד גיל ההתבגרות. בגיל 16 חזרו לי הזיהומים ובגיל 18 קיבלתי זיהום קשה שאף הגיע לדם (אושפזתי עם חום 41.7 אחרי טיפול אנטיביוטי). בצבא ליוו אותי הזיהומים ואז חטפתי שוב זיהום קשה בכליות. אח"כ הייתה לי רגיעה קלה עד השנתיים וחצי האחרונות. לפני כניסתי להיריון היה לי זיהום שדרש אשפוז וסירבתי (זאת היתה טעות) החליפו לי את הטיפול באמצע ולקח לי זמן רב להתאושש. החל משבוע 24 החלו לי צירים סדירים לא מוסברים שצצו בסמוך לדלקת בכיליה. אחרי הלידה קפץ לי הקראטנין והיו לי כאבים חזקים בכליות קיבלתי אנטיביוטיקה ולאחר 3 שבועות שוב עלה לי החום ושוב טופלתי. חודשיים וחצי אחרי הלידה נכנסתי להיריון בטעות ועברתי הפלה יזומה בשבוע 11 (שוב הייתי עם תאומים) אחרי ההפלה קפץ לי החום, היו לי כאבים בכליות ובסוף גילו לי קוקים גרם חיוביים בדם. הייתי מאושפזת חודש. החל מאוגוסט האחרון אושפזתי 3 פעמים (אוגוסט,נובמבר,דצמבר) כל פעם עקב דלקת בכיליה. אין לי בכלל סיפטומים של צריבה בשתן וכיו"ב האופייניים לדלקת בשתן. אצלי זה מתבטא בחום גבוה, שינויים בלחץ דם,בחילות ולעיתים הקאות, צמרמורות וכאבים במותניים. הצרה היא כפולה: אני אמנם מגיבה יפה לזינט אולם כמו שאני מגיבה ככה הזיהום חוזר (אני תחת טיפול מניעתי של מקרודנטין שלא ממש מועיל). כתוצאה מריבוי אנטיביוטיקה כפי הנראה לא מצליחים לבודד חיידק אלא רואים צמיחות מעורבות וכ"ו. הדבר השני הוא מצב הכליות שלי: הכליות שלי מצולקות ואף השמאלית קטנה. בשמאלית הפרנכימה מצולקת ויש הרחבה ונוזל באגן והימנית גם היא מצולקת. לא ברור למה הדלקות מגיעות לכלייה- ברור שזה לא המסלול הרגיל כי אצלי זה תמיד בכיליה ולא בשתן (שללו רפלוקס שהייתי צעירה, כן יש לי מאספות כפולות בשתי הצדדים) . מנהל המחלקה מהאשפוז האחרון אמר לי שבקצב הזה אני אגיע תוך 5 שנים לאי ספיקה (דבר שמפחיד אותי מאד). מה עליי לעשות??? כיצד ניתן למנוע את הזיהומים החוזרים? אני אובדת עצות והאמת לא רגועה. תודה רבה וסליחה על ההודעה הארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיאלנופריטיס כרונית - תגובה
ד``ר יסמין מאור02/01/2011המקרה שלך אכן מורכב ולא בטוח שיש פתרון פשוט.
לא ניתן לתת יעוץ רציני למקרה כזה דרך האינטרנט. אני ממליצה לך לקבוע פגישה עם מומחה למחלות זיהומיות כשאת מביאה את כל החומר ההיסטורי כולל תרביות דם ושתן ואז ניתן יהיה לשקול מה הגישה הטובה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיהודית28/12/2010
שלום אחי הסתפר אם מכונת תספורת וירד לו קצת דם הוא לקח את המכונת תספורת ושטף את המכונת תספורת אם מים וסבון אחרי שלושה ימים הוא סיפר בני במכונת תספורת והוא נחתך מהמכונת תספורת האים ככה בני יכול להיידבק בהפטיטיס אוו באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד29/12/2010על מנת להדבק בהפטיטיס או באיידס יש צורך להחשף לדם המכיל נגיפים אלה. ההדבקה קורית במגע של נוזלי - כמו מדם לדם. כך שאפילו אם אחיך נשא (לא ציינת) ואפילו אם נותרו כתמי דם על המכונה (??)- אז רק אם לבנך היה /נוצר פצע פתוח בעת התספורת- קיים סיכוי להדבקה. לסיכום: לא סביר שבנך נדבק, אך שוב, אין לי את כל הפרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV זמן עד להופעת סימפטומיםבמבה28/12/2010
שלום רב,
מהו הזמן המינימלי מרגע החשיפה לאדם החולה ב-CMV ועד להופעת סימפטומים?
האם הגיוני כי שבוע לאחר שהייה בארוע בו היה נוכח אדם שהתברר כחולה יופיעו סימפטומים של צינון וכאב גרון? או שזמן הדגירה המינימלי הינו 3 שבועות כפי שראיתי במקומות שונים?
אודה על תשובה מפורטת,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV זמן עד להופעת סימפטומים - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד29/12/2010כמו שמצאת לבד, מקובל לחשוב שצריך לפחות 3 שבועות מחשיפה לסימפטומים (אינקובציה), כך שקרוב לודאי ומדובר בוירוס אחר. למרות האמור, אם הנחשף נמצא בסיכון (מדוכא חיסון/הריון), יש ללכת להדבק כי הכל אפשרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסאלי27/12/2010
הייתי בטיפול שיניים, כאשר באתי לשתוף את השיניים בכוס החד פעמית החליקה הכוס לכיור הניקוז שמתחתיה. לצערי לא החלפתי את הכוס מיד אלה מילאתי אותה במים ושטפתי את הפה. אם נשאר בכיור שאריות דם ממטופל קודם, האם יכול להתבצע מעבר והדבקות באמצעות המגע של הכוס המזוהמת עם הפה והשפתיים
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד29/12/2010לא סביר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בכול הגוףזהבה לזרוביץ27/12/2010
שלום,אני זהבה ,בת 57 סובלת מ:eosinophlic pneumonia.,כרגע נוטלת סטורואידים-קורטיזון בכמות של 1 מ"ג ליום,משאפים-'קיוואר',סרטייד 50\250,רינולסט,אואמיס(תרסיסים לאף)
בתחילת ספטמבר התחילו כפות רגליי להתנפח.בעקבות כך הפסקתי תרופות לכולסטרול.
לאחן מכן,ירדה הנפיחות והתחילה בקרסוליים, באצבעות הרגליים ובידיים, בחזה,נפיחות שונה מתופעת הלוואי-נפיחות של הקורטיזון.
הנפיחות בפנים מורגשת בתוך הפנים,קשה להניח את הפנים על הכרית.
בקיצור, הנפיחות בכל הגוף,ובנוסף יש תחושה של עקצוצים וזרמים בעיקר באזור כפות הידיים.
עשיתי את כול בדיקות הדם והתוצאות תקינות. בלוטת התריס(TSH) נמצאה בירידה מ-57ל-51.
כולסטרול LDL 155.6,
בדיקות רופא נשים,אוסטאופורזיס תקינות.
הבדיקה הבאה היא EMG.
הנפיחות מפריעה ומדאיגה מאוד
לאן עליי לפנות ? אילו בדיקות נוספות עליי לבצע?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בכול הגוף - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד29/12/2010שלום זהבה, התופעות יכולות להיות מישניות לסטרואידים- האם ניתן להוריד מינון או להתחיל תרופה חליפית? סיבות נוספות- מחלות אוטואימוניות, סכרת, אלרגיה, ..בשורה התחתונה, למרות התיאור המפורט לא ניתן לאבחן המחלה דרך האינטרנט. רופא משפחה טוב צריך לעזר לך לעבור בירור ולכוון אותך לרופאים השונים ורופא הריאות- לייעץ בנוגע להמשך הטיפול בסטרואדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)