מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מדובר בשלבקת חוגרתאורח17/08/2018
שלום
כבר שבוע וחצי שאני סובל מכאב באזור שכמה שמאל, ותחושת שריפה ורגישות בעור באזור בית שחי שמאל, כולל אזור השכמה וחלק מחזה שמאל.
לאחר מספר ימים מתחילת הכאב הייתי אצל רופא עור שלא מצב בעיה בעור, ולאחר מכן אצל רופא משפחה שלא ראה דבר, שלח לבדיקות דם שיצאו תקינות, ובהתאם לכך נתן הפניה לנוירולוג.
בערך מאתמול אני חש גרד בנקודה מסויימת באזור השכמה שמאלית, כעת אני רואה שיש שם כמה נקודות אדומות (לא צמודות), ובמקום אחד משהו שאולי שלפוחית.
האם הסיפור מתאים לשלבקת חוגרת?
יכול להיות שלבקת חוגרת וספירת דם ומדדי דלקת תקינים לגמרי?
במידה וכן, מה הדחיפות בטיפול? (כעת ערב שבת ועד יום ראשון אין קופת חולים)
והאם יש משהו שאני צריך להישמר ממנו?
מטבעי אני נוטה להזעת יתר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת
ד``ר רגב כהן23/08/2018הסיפור מאוד מתאים לשלבקת. כדאי לטפל מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובות חוזרות מהפיןעומרי17/08/2018
היי, מזה שנה יש לי הפרשות צהוב-ירוק מהפין לסירוגין ,בערך פעם בחודשים
לאחר כל מקרה בדיקות std תקינות
ההפרשות נעלמות תוך יום לאחר שזה קורה בהדרגה
שימוש בדוקסלין לא הטיב
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חוזרת
ד``ר רגב כהן23/08/2018לפנות לרופא עור או אורולוג או זיהומאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למחלת העכברתיעקב15/08/2018
שלום וברכה..אשתי היתה לפני שבועיים ברמת הגולן בקיאקים ולפני כמה ימים הרגישה לא טוב אחרי בדיקה במיון הודיעו לה שחלתה בעכברת ונתנו לה אנטביוטיקה ושחררו אותה הביתה.שאלתי בבקשה האם ניתן להדבק במחלה גם לשאר בני הבית ולילדים כמו שפעת והאם צריך להמנע ממשהו מיוחד בקרבה עם אשתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכברת -הדבקה
ד``ר רגב כהן23/08/2018המחלה עוברת דרך השתן. אין סיבה שתהיה הדבקה בתוך המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכברת סכנת הדבקות בכנרתאמא מודאגת15/08/2018
שלום רב.
הנחלים המזוהמים בחיידקים הגורמים למחלת העכברת נשפכים לכנרת. האם שחייה בכנרת מסוכנת לילדים?
האם יש סכנה בשתיית מי ברז?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכברת בכנרת
ד``ר רגב כהן23/08/2018אין בעיה במי השתיה. כרגע הכנרת לא חשודה כמקור הדבקה אבל יש לעקוב אחר הודעות המשרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ישנו צורך להתחסן?הלחוצה15/08/2018
בוקר טוב,
אתמול נשרטתי באופן שטחי ע"י הכלב של חברה שלי.
הכלב מחוסן.
שטפתי את המקום, חיטאתי באלכוהול ומרחתי פולידין.
הבוקר השריטות כמעט ולא נראות בכלל.
האם עלי לגשת להתחסן בכל מקרה?
אני מצרפת תמונה מהבוקר ...
תודה מראש - הלחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטת כלב
ד``ר רגב כהן23/08/2018יש להתחסן כנד טטנוס אם אין חיסון בתוקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מעכברת איך יודעים אם נדבקים?חנה14/08/2018
אני חוששת עכשיו מהסיפור עם העכברת, איך יודעים שנדבקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מעכרבת
ד``ר רגב כהן23/08/2018אם מופיע חום יש לפנות לבירור. אחרת אין מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה בשימוש בשירותים ציבורייםנעם12/08/2018
האם באמת אסור לשבת על אסלה בשירותים ציבוריים? האם באמת זה יכול לגרום להידבקות במחלות ובזיהומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירותים
ד``ר רגב כהן23/08/2018מאוד לא סביר. יש לנהוג כללי היגיינה בסיסיים בשירותים ציבןריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוק מחתול במגע לא ישירמשה11/08/2018
היי ד"ר יקר. במקום העבודה שלי מסתובב חתול משוטט. הוא נוהג לחטט בשקיות הזבל מחוץ למשרד. היום הגעתי למשמרת וראיתי שתי שקיות מנוקבות ואת החתול המבוהל במרחק 10 מטרים ממני. בלי לחשוב לקחתי אותם לפח. יש לי שריטה לא חמורה באצבע אך כזו שאינה סגורה .אלא חתך פתוח ללא דם( שריטה של 10 שעות בערך)לאחר שזרקתי את השקית נזכרתי בכך ומיד בדקתי את היד אך לא ממש ראיתי רוק או נוזל אחר עליה. אני יודע בוודאות שהחתול פתח ונגע בשקית ובאותו רגע שבאתי הוא ברח כך שהמגע היה די מיידי.. האם עלי לנקוט פעולה כלשהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך
ד``ר רגב כהן23/08/2018אין מה לדאוג לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להידבקות בכלבתמשה11/08/2018
עם הייתי בחו"ל ועלה על הכתפיים שלי תוכי שעשיתי איתו צילום והציפורניים של הרגליים של התוכי הזה ניתפסו לי חזק על העור שלי וניכנסו לתוך העור שלי ויצא לי קצת דם כתוצאה מזה , אז התוכי יכול להדביק אותי בכלבת כתוצאה מזה?
תודה לכל מי שעונה על השאלה הזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכי וכלבת
ד``ר רגב כהן23/08/2018תוכים אינם מעבירים כלבת. רק יונקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקה במחלות מיןאלי10/08/2018
יש לי על הגב בליטה כדורית בקוטר 3 מ"מ ששמתי לב לאחרונה שהיא לחה ומפרישה נוזל (לא בטוח שזה דם או משהו אחר). עשיתי עיסוי שוודי בו המעסה העבירה את אמת ידה על גבי מספר פעמים בתנועת גיהוץ כאשר היה מגע מדי פעם עם הבליטה. אם גם למעסה היה פצע בזרוע שנגע בבליטה האים תיתכן הדבקה באיידס,הפטיטיס או עגבת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בגב
ד``ר רגב כהן23/08/2018יש לבדוק קלינית
לא ניתן לענות במייל. סיפיליס היא מחלה שיכולה לעבור כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחול עם שפעת לאדם בן 78נדב09/08/2018
שלום,
אבי בן ה78 עם שפעת מספר ימים עם חום של 38.5 ואמור מחר לטוס לחופשה של שבוע ביוון.
אנחנו מנסים לשכנע אותו שזה מסוכן ולא כדאי שיטוס. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת
ד``ר רגב כהן23/08/2018קשה לדעת. שפעת יכולה להיות קלה או קשה. בגיל כזה אם יש מחלות רקע קשות וגם אם לא זה עלול להסתבך. או שלא. לשיקולכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת שאני סובלת מתולעיםשלומית09/08/2018
גרד ותחושת תנועה בנרתיק ובפי הטבעת ואני חושבת שראיתי תולעת... יש הקלה עם ורמוקס אבל זה לא באמת עוזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים
ד``ר רגב כהן10/08/2018התלונות המתוארות מתאימות. יש לחזור על הטיפול גם אם חלה הטבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזניח 200 סירופ- מינוןיעל09/08/2018
שלום,
אנחנו בטיול בחול וצריכה לתת לילדה אזניל, לא זוכרת מינון שרשם הרופא.
הילדה בת 8 שוקלת 28 קג, מה המינון הנדרש ל 5 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניל.
ד``ר רגב כהן23/08/2018280 או 300 מג ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוש בדיקת דם WBC גבוה ו IMMATURE GRANULOCYTES גבוהויקי08/08/2018
שלום, מצ"ב בדיקת דם, רק שאלה מה זה WBC גבוה ו IMMATURE GRANULOCYTES גבוה
בדיקת דם נעשתה בעקבות הרגשה שפעתית ללא חום, יותר נכון עם חום נמוך של 35.4
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Wbc
ד``ר רגב כהן23/08/2018כדוריות דם לבנות וצורות צעירות שלהן המעידה בדכ דווקא על זיהום חיידקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון כלבת האם יש בדיקה שלפיה יודעים אם נדבקתדפנה07/08/2018
עז ליקקה וקצת נשכה מטיילת באזור דרמסלה הודו. האם יש בדיקות שיכולות לאבחן אם יש חשש לכלבת. האם דחוף ? לאן פונים בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עז בהודו
ד``ר רגב כהן10/08/2018אין בדיקה כזו. כן דחוף לפנות ללשכת הבריאות המחוזית מייד להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)