מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירה במהלך מסיבה מודאג מאודמידן24/09/2018
שלום
הייתי לפני כמה שעות התקרב אליי אדם שטוען שהוא מכיר אותי (כנראה שאכן כך) בכל מקרה הוא החזיק סיגריה ביד וטפח לי על השכם מיד הרגשתי כמו דקירה חזקה..יש לציין שהרגשתי בחולצה כאילו אפר של סיגריה.הלכתי בדקתי את מקום הדקירה המקום מעט אדמומי עם חור מעט לבן בקוטר של סיגריה.יש לציין שלא היה דימום.בחולצה עצמה יש חור בקוטר של סיגריה ונראה שהחולצה נשרפה מסיגריה.שאלתי את הבנאדם אם הוא דקר אותי במשהו והוא ענה תשובות אינפנטיליות...אני דיי חושש מהמצב הזה שאולי נדבקתי במשהו שיכול לגרום לי לצהבת b c או איידס.האם צריך לעשות משהו?מה הסיכון?האם יש מחלות נוספות מלבד אלו שציינתי שאני עשוי להדבק בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה
ד``ר רגב כהן28/09/2018צהבת וhiv יכולים לעבור דרך שימוש משותף במחטים. לא נראה שזה מה שהיה במקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקה לנוגדני עגבתזאב22/09/2018
לאחר כמה זמן מהחשיפה ניתן לבצע בדיקת Treponema PalliD Ab שתיתן תוצאות אמינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרולוגיה
ד``ר רגב כהן28/09/2018כשבוע שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת לאחר נטילת אנטיביוטיקהצבי20/09/2018
שלום לאחר נטילת אנטיביוטיקה של מספר חודשים נתקפתי במרירות בלשון בחילות הרגשה רעה סינוור בעניים בלשון נמצא גלברטה ואלקבינס קיבלתי מספר פעמים פלוקנול כדור בודד עם הקלה מועטה כאשר קיבלתי למספר ימים ניתקפתי בבחילות קשות שהייתי צריך אישפוז לטענת כל הרופאים אין קשר בין הפטריה בלשון לבין כל ההרגשות שאני מרגיש וכבר עברתי הרבה מאד בדיקות שלא נמצא בהם כלום חוץ מריפלוקס עם חומציות ייתר וכל הסותרי חומצה לא עוזרים לבחילות ולשאר התופעות האם אין טעם לנסות תרופות אחרות לפטריות מה גם שאני צריך פיתרון ללשון ומה שמקל זה ניסטטין רדי מיקס אבל לא מטפל בבעיה אני מאד סובל ואודה על תשובה שתוכל לכוון אותי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה
ד``ר רגב כהן20/09/2018שלום. פטריה בתרבית מהלע היא דבר שכיח במיוחד לאחר נטילת אנטיביןטיקה. לא בהכרח זה הגורם לתלונות שלך. אפשר לנסות טיפול ממושך יותר וגם הניסטטין זה טיפול לא רע. אם יש פטרת קשה של הלשון יש מקום להמשיך בירור לראות שאין דיכוי חיסוני ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת לאחר נטילת אנטיביוטיקה
צבי20/09/2018כפי שכתבתי אני אחרי המון בדיקות כולל מערכת החיסון והניסטטין מיקל מעט על הלשון אבל לא פותר את הבעיה ניסיתי אורלטן שלא עוזר ואגיסטן שלא עוזר וגם ניסטטין בהכנה מיוחדת בקפסולות שלא עוזר ופלוקנול שהגבתי קשה אם יש מה להציע אני מוכן לפנות פרטי מכיוון שאני מאד סובל תודה צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הידבקות בהליקובקטורמיטל20/09/2018
שלום וברכה ..האם ניתן להדבק בחיידק הליקובקטר בנשיקה על הלחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקןבקטר
ד``ר רגב כהן20/09/2018לא נראה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליסטריה בהריון שבוע 28עדן18/09/2018
שלום רב
אני בהריון שבוע 28
ככה לפני כחודש אכלתי פיצה בחוץ עם רוטב עגבניות
מעליו
מאותו זמן יום אחרי היו כאבי בטן חולשה כאב קל בגרון כאב
חזק בקיבה ושלשול שחלף מאותו הרגע
שבוע אחרי היה מעין גרד חזק בחזה שעודנו יש לי..
והוא מתבטא באדמומיות כתצואה מהגרד ומעין עקיצות
כאלה כמו יתוש
אחכ אחרי שבוע הופיע לי כאב בעין אחת ללא הפרשות רק משהו מציק
כל זה קורה לי ללא חום.
אני מאוד מאוד לחוצה כייון שאני בהריון אשמח מה לעשות אני חושדת בליסטריה או בזיהיום כלשהו
אשמח לעזרה
הרופא משפחה שהלכתי אליו לא התייחס אמר אין חום אין בעיה ולא נתן שום טיפול במיוחד שרואה שאני בהריון
תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליסטריה
ד``ר רגב כהן20/09/2018לא נשמע כמו מחלה המתאימה לליסטריוזיס. מציע להרגע ולאכול מזון בטוח במהלך ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות מדקירה מבורג באצבעירון17/09/2018
שלום וברכה .אתמול תיקנתי את הממיר של הטלוויזיה בבית וסובבתי את הבורג שלו ונדקרתי קלות באצבע ..כל הזמן שהטכנאים של יס מגיעים הם נפצעים מהבורג הזה כי הוא חד ..שאלתי היא בהנחה שלפני חודש ככה נדקר טכנאי מהבורג ועכשיו אני נדקרתי האם ניתן להדבק במחלה זיהומית כלשהיא מכך דוגמת צהבת?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה
ד``ר רגב כהן20/09/2018לדאוג רק שיש חיסון טטנוס בתוקף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיכת קוף בחי פארק מוצקיןמיכאל17/09/2018
היי,
גם את בני בן השנתיים נשך קוף סנאי בחי פארק מוצקין. קוף אחד הסתובב באופן חופשי ליד המתחם - אפילו לא במתחם עצמו. בני לא החזיק כלום - לא אוכל ולא כלום. הקוף פשוט קפץ לו על האצבע ונשך אותו. הוא כמובן בכה , וממש נבהל - רצה ללכת. שם לו COLODINE על הפצע. השאלה - אילו חיסונים צריך לעשות? בנוסף, לכל האנשים האחרים - מה עשיתם? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוף
ד``ר רגב כהן20/09/2018שטיפה של הפצע במים ובסבון. חיסון טטנוס אם אין בתוקף של 5 שנים ולפנות ללשכת הבריאות באיזור המגורים להחלטה על חיסון כלבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי יבש וחיידק זיהומיאלעד17/09/2018
שלום ,
אדם עם חיידק זיהומי בעור עשה שימוש בטלית.
השאלה הנשאלת היא האם ניקוי יבש יכול להספיק כדיי להיפטר מחיידקי עור למיניהם . אינני יודע מה בדיוק החיידק ואם הוא סטרפ או משהו בסגנון .בבדיקה יצא שאין לו mrsa.
כביסה לצערי תהרוס את הטלית
וכמו כן , נעשה שימוש בתפילין ואינני יודע איך לנקות אותם . האם בדי אלכוהול יספיק לרצועות העור ? לניגוב?
או שעדיף להחליף רצועות או בכלל לקנות תפילין חדשים?
תודה מראש וחתימה טובנ ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלית תפילין
ד``ר רגב כהן20/09/2018כביסה רגילה או תהליך ניקוי אחר לבדים. חיטוי עם אלכוהול יהיה מספק גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנות בשתייה של חלב לא מפוסטרעומר16/09/2018
האם יש סכנות ממשיות בשתייה של חלב עזים לא מפוסטר (בחוות עזים בארץ)? האם התשובה תשתנה אם מדובר בילדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב עיזים
ד``ר רגב כהן20/09/2018כן אפשר להדבק בהרבה מחלות כולל ליסטריה ברוצלה ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV - תוצאות בדיקות בהריוןקארין13/09/2018
הי
מהלך שבוע 10, הריון 4,אחרי 2 לידות.
קיבלתי היום תשובות של בדיקות דם:
CMV IgG -חיובי חלש. 7/02/18 הדגימה מתאריך והבדיקה הנוכחית-נבדקו במקביל באותם התנאים. התוצאה עבור הדגימה הקודמת היא: שלילי.
כל הבדיקות הקודמות היו שליליות בהריונות קודמים
CMV IgM (Screen) - שלילי ומומלץ לחזור עוד שבועיים שוב.
כל הבדיקות הקודמות היו שליליות בהריונות קודמים
מה זה אומר? מיותר לציין שאני בלחץ עכשיו...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv הריון
ד``ר רגב כהן20/09/2018לפנות לרופא מטפל/זיהומאי להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מכיני ראש כבר 3 חודש ולא מצליחה להפטר מהם ניסיתי הכלשירי11/09/2018
ניסיתי את כל הדברים הקיימים הדרין, זבנג ,שמפוים, חומץ ,רוזמרין, שמנים,נפט ,החלפתי מצעים כל לילה במשך 10 ימים, סרקתי את השיער במשך 10 ימים כל לילה שעתיים ואחרי שבועיים מצאתי שוב כינה.
קניתי עכשיו מרוב יאוש את ה NOVOKID לא עוזר מה אני עושה יש לי שיער ארוך לא רוצה לעשות גלח מיואשת לגמרי! אני כיבסתי את כל המצעים על הרתחה גם בגדים לא עוזר. הציל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינים
ד``ר רגב כהן20/09/2018מניח שאת פשוט נדבקת שוב ושוב מהילדים או ממקור אחר. טיפול משפחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון להפטיטיס A לפני נסיעה להודואור10/09/2018
האם לקראת נסיעה להודו עלי לקבל חיסון נגד הפטיטיס A?
שרתתי שרות קרבי בצבא ונאמר לי שקיבלתי בצבא חיסון אחד. האם עלי לקבל חיסון נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת הודו
ד``ר רגב כהן20/09/2018לאחר 2 מנות נחשב מחוסן לכל החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע בברך חשש מעגבתזאב09/09/2018
מצ"ב צילום של נגע ליד הברך
האם ייתכן שזה צ'אנקר של עגבת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנקר
ד``ר רגב כהן20/09/2018יתכן למרות שזה לא נראה כיבי. ממליץ לפנות לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש הבהרה
זאב23/09/2018מה כוונתך לא נראה כיבי? שהנגע איננו בעל צורה אופיינית לצאנקר של עגבת. בינתיים הנגע נרפא לאחר טיפול של שבוע בהידרואגיסטן שקיבלתי מרופא עור שסבר שזאת אולי פטריה.
תודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנקר
ד``ר רגב כהן28/09/2018אכן נראה יותר כמו פטרת ופחות דומה לכיב של עגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר רגב
זאב29/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת ליים Lyme DiseaseBarbara Evans08/09/2018
האם יש מישהו בארץ שעושה בדיקת דם של IGeneX, מעבדה הילידה בארה׳ב, לאיבחון מחלת ליים? הם עושים איבחון עד 12-13 סוגי מחלות כרציות, לא רק המחלה ליים. הם עושים בדיקות מחולים בכל העולם.
הבן שלי באילת (חבר מכבי) אובחן בת תרשת שרירים אגרסיבי ולא מגיב לשום טיפול. יש לו את כל הסימפטומים למחלת ליים. לי יש את המחלה ומכירה את זה היטב אבל אני גרה בארה׳ב ומטופלת ע׳י רופא מומחה למחלה. האם אפשר לעשות לו את הבדיקה? אני נואשת כי אין שומע ונרא לי שאין איכפת. אם אני טועה, ניחא. אבל אם יש לא בסופו של דבר אפשר לעזור לטעם אנטיביוטיקות לפי התוצאות וסימפטומים ואולם עם אנטי malarial תרופות.
אני מתחננת לעזרה לבן שלי (בן 40) שלא יוחקר כל מה שאפשרי. ה western blot test טועה על פי רוב ונותן תוצאות שליליות.
במתותא ממישהו עם לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליים
ד``ר רגב כהן20/09/2018אפשר לעשות בדיקות סרולוגיות לליים בארץ בכמה מעבדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה מתרופה נגד מלריהאסף ארטל07/09/2018
היי
אנחנו נמצאים בדרום אפריקה . באסור קרוגר פארק על פי המלצות התחלנו לקחת מאלרון שהאבנו מהבית. לילד בן 12 התחילה פריחה די חריפה סביב האף כבר לאחר היום הראשון.
מעבר לכך אין תופעות נוספות .
האם מצריך התייחסות?
תודה
קוד גישה לנייד 1309
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד``ר רגב כהן20/09/2018יתכן וזו תגובה לא שיחה לתרופה. במקרה זה כדאי ליטול משהו אחר נגד מלריה, ובכל מקרה להתמרח היטב כנגד יתושות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)