מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות CRP בדלקת בכליהמתן08/12/2015
שלום,
הייתי במיון עקב דלקת בכליה, תוצאת ה-CRP הראתה 15. כעבור 4 ימים ותחת טיפול אנטיביוטי (דרך הוריד ולאחר מכן פומי) התוצאה ירדה ל-3, אך עדיין מעל הנורמה.
רציתי לשאול- מה המשמעות של התוצאה מעבר לקיומו של זיהום? התוצאה הראשונית גבוהה מאוד וזה מדאיג אותי. אציין שאני לוקחת גלולות, וקראתי היכנשהו שהן עלולות להטות מעט את הבדיקה (ועדיין, היא גבוהה מאוד).
בנוסף, כל זאת היה לפני כחודשיים. בדיקת אולטראסאונד בעת הדלקת הייתה תקינה, בעוד שבדיקה משבוע שעבר העלתה חשד לצלקת בכליה.
האם יכולה להתרחש צלקת מדלקת אחת?
אציין כי כשהדלקת הופיעה היה לי חום 39.5, כבר באותו ערב התחלתי לקחת זינאט 500X2 פומי, ויום למחרת כשלא ירד החום- התחלתי לקבל זינאט לווריד. קיבלתי 4 מנות לווריד, והחום ירד לאחר יומיים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות CRP בדלקת בכליה - תגובה
ד``ר יסמין מאור12/12/2015CRP עולה כאשר יש תהליך דלקתי זיהומי או אחר.
בדרך כלל הירידה של ה-CRP גם כאשר יש תגובה לטיפול היא לא מיידית ולוקח זמן עד שהרמה חוזרת לנורמה כפי שהיתה לפני הזיהום.
גם זיהום בודד עלול לצלק את הכלייה אבל לפעמים מריך להתרחק מהזיהום עצמו בכדי לראות האם נותר נזק כי לוקח לכליה זמן להחלים. זה לא מיידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירה ממחט מאוד מודאגתמיכל08/12/2015
שלום. אני בהריון. במסגרת עיסוקי בדיקור סיני נדקרתי היום באצבע ממחט שהיתה בתוך בטנה של מטופלת. ירדה לי טיפת דם.שטפתי את המקום במים וסבון.
בדיקות הדם של המטופלת מלפני כחצי שנה מראות על
Cmv igg 52
Cmv igm שלילי
Positive varicella zoster igg
Rubella igv 66
שאר התוצאות היו תקינות. לאדמת חוסנתי לפני כשנתיים. אבעבועות אינני יודעת אם היו לי. Cmv שלי שלילי. אף פעם לא היה לי. מה הסיכון שבדקירת מחט אדבק בנוגדנים של אחד הדברים. במיוחד cmv. אני ממש דואגת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה ממחט מאוד מודאגת - תגובה
ד``ר יסמין מאור12/12/2015דקירה ממחט לא מקושרת להדבקות של המחלות שרשמת.
יש מחלות אחרות שמטרידות אותנו בהדקרות ממחטים - במקום ראשון צהבת מסוג B. אני מקווה שאת מחוסנת ואם לא אז כדאי להתחסן. חשוב גם לברר זאת כי יש לכך משמעות גם לעובר.
כמו כן צהבת C ו-HIV - הסיכוי להדבקה במחלות אלו יותר נמוך.
כדאי להשלים בדיקות למחלו אלו גם אצלך וגם את המטופלת ממנה נדקרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם CMV עובר מכלב לאדם?מיכל06/12/2015
שלום. קצת מודאגת. אתמול במהלך טיול עם הכלב ביער הוא אכל צואה. לא יודעת אם זה של ילד או מבוגר או של כלב.
אני בהריון וחוששת מאוד מCMV.
היום הוא ליקק אותי על הפה.
האם הוא יכל להדבק אתמול בCMV מאכילת הצואה והאם יכול להעביר את זה אליי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם CMV עובר מכלב לאדם? - תגובה
ד``ר יסמין מאור12/12/2015כלבים לא נחשבים כמעבירים של CMV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס Bדנה06/12/2015
שלום ,
קיבלתי תשובות לhepatitis B surface AB והיה כתוב בתשובה :
Undetectable
10- מחוסן מגדול מ- miu/ml
מזה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס B - תגובה
ד``ר יסמין מאור26/12/2015זה אומר שאת לא מחוסנת לצהבת מסוג B
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקביאס או לא סקביאס ?!מתעקצצת06/12/2015
מזה מספר שבועות גרודים בכל הגוף, אין שום סימנים קלינים נוספים מלבד עקיצות מועטות ספורות ...רופא נתן פרמטרין שעזר להקלה למספר ימים. רופא אחר המליץ על יורקס שעושה לי צמרמורות ועדיין לא פתר את הבעייה. בבהח וולפסון נאמר לי כי זה לא סקביאס אם אין מחילות על העור. אני מיואשת כי לא ישנה בלילה בגלל גרודים אם לא לוקחת תרופות. שני ידידים שלי נדבקו גם ולא מוצאים פתרון.
אנחנו חסרי אונים, לא יודעים מה זה...
יש לציין שהבית עבר ניקויים,שאיבה,הרתחה של כל המצעים והבגדים במהלך הטיפול אך כנראה שגם החתול נדבק. הצילו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקביאס או לא סקביאס ?! - תגובה
ד``ר יסמין מאור06/12/2015הכתובת היא רופא עור טוב - צריך לראות את הנגעים בכדי לאבחן ולעיתים גם לקחת משטח או ביופסיה. האבחנה המבדלת רחבה וכולה בתחום של מחלות עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמה פנאומוניה בהריוןנועה02/12/2015
שלום אני בשבוע 25 להריון ובשל המוליזה בדם הרופא שלח אותי לביצוע בדיקת דם לגילוי מיקופלסמה פנאומוניה
התקבלה תשובה
IGG שלילי
IGM גבולי
אין לי כל תסמינים של חום דלקת ריאות - מרגישה טוב תודה לאל
בנתוני מעבדה כן רואים המוליזה ועליה בתפקודי כבד
מה משמעות החיידק הזה בהריון?
האם מחייב טיפול גם בהעדר תסימינים?
האם מסוכן לעובר ולהריון כמו CMV לדוגמא?
התור שלי לרופא נשים רק בעוד שבוע ואני מאד מודאגת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה פנאומוניה בהריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור04/12/2015ראשית - בשלב זה הבדיות לא ממש תומכות בכך שאכן חלית. לצורך אבחנה יש לחזור על הבדיקות ולראות שינוי בטיטר הנוגדנים.
המחלה לא נחשבת כגורמת נזק לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור פרטידלית01/12/2015
איך אפשר לקבוע תור פרטי לד"ר מאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי לקופת חולים
מישהי01/12/2015בתור אחת שהיתה אצלה פרטי אין הבדל ואין לה משהו להציע לך שלא מוצע בקופת חולים, תרדי מאשליה שיש ריפוי למחלות כשזה נעשה פרטי.
רק עצה עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לקופת חולים - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015ניתן ליצור קשר דרך הפרטים המופיעים בחתימה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור פרטי - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015פרטי ההתקשרות רשומים בחתימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בידיים לתינוקחן30/11/2015
שלום, תינוק בן 4 חודשים, לפני כשבוע אבלנתי באודם ונפיחות סביב האגודל. רופא ילדים חשב שבוג של דלקת באצבע ואמר למרוח בקטרובן ולחבוש חבישה קלה כדי שלא יכניס לפה. לאחר כיומיים החלו להופיע שלפחויות שנריאות כמו הרפס לאורך האגודל ובמקומות נוספים על כף היד, רופא ילדים נוסף ראה ואבחן כהרפטיק וויטלו ואמר למרוח פנליפס. לאחר שלושה ימים של מריחת פנליפס וללא שיפור שוב הגענו לעוד רופא ילדים שאמר שפנליפס לא יעזור כי זה כבר מאוחר ועכשיו נותר לחכות שזה יעבור ולמרוח משחה אנטיביוטית בכדי למנוע זיהום משני. התינוק סובל מאוד והיד נראית נורא בלשון המעטה וזה ממשיך להתפשט גם לזרוע. האם אכן זה הטיפול הנכון? האם יש סכנה ואיך ניתן לשפר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בידיים לתינוק - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015אם אכן מדובר בהרפס (לא יכולה לקבוע זאת ללא בדיקה של היד) ניתן במצבים קשים יותר לתת טיפול ספיציפי באציקלוויר (זובירקס).
כמו כן לאור מה שאת מתארת צריך לשלול שאין זיהום משני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס CMV לפני היריוןמי30/11/2015
שלום,
לפני כעשרה חודשים הודעתי לרופאת הנשים שלי על תכנון הריון, היא הפנתה אותי לבדיקת CMV IGG בלבד (ללא IGM), התוצאה הייתה חיובית עם הערה: "חשד למחלה פעילה, יש לשקול מעקב". הרופאה לא חזרה אליי בעניין ולא יידעה אותי.
לאחר כחמישה חודשים הריתי, בבדיקות הדם אליהם הופניתי לא הופיעה בדיקת CMV כלל.
כעת אני בשבוע 18+4, הדבר נודע לי אתמול ומיד ביצעתי בדיקת IGM אשר יצאה שלילית.
ידוע לי שההמלצה היא שלא להרות חצי שנה לפחות לאחר הידבקות בוירוס, אך מאחר שעד היום לא נבדק IGM לא ניתן לדעת מתי חליתי, ולא עברה חצי שנה מאז בדיקת ה- IGG להתעברות.
האם המצב תקין? האם יש לבצע בדיקות נוספות בכדי לדעת שהעובר לא נדבק בוירוס?
אודה לתשובתך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס CMV לפני היריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015ברוב המקרים במצב זה הייתי מצפה שבדיקת IGM תהיה עדין חיובית במידה ואכן היתה אז הדבקה חדשה ב-CMV. לכן רוב הסיכויים כי לא חלית ב-CMV בתקופה האחרונה ואת יכולה להיות רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרת אצל בעלי ואני בחודש 8טלי29/11/2015
אשתדל בקצרה: בעלי חלה בcmv, והדביק אותי בחודש רביעי. בשבוע שעבר קיבלנו תוצאות מי שפיר ולשמחתנו הגדולה העוברית לא נדבקה. אתמול הבנו שלבעלי יש עכשיו שלבקת חוגרת! זה בת-דודה של cmv, בשלב שאין עדיין שלפוחיות רק כאבים, חצי גוף עליון צד ימין. אני בחודש 8 והבנתי שאפשר לתת תרופה שמקלה על הופעת הפריחה או מונעת אותה. חוששת מאוד שימשיך מעגל ההדבקות ויסכן את התינוקת
מה עושים? help!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת חוגרת אצל בעלי ואני בחודש 8 - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015במידה וחלית בעבר באבעבועות רוח את מחוסנת כנגד הנגיף וגם אם יהיה מופע של שלבקת חוגרת בהריון זה לא מסכן את העובר.
הדבקה בשלבקת חוגרת מתרחשת כאשר יש מגע ישיר עם הנגעים כך שניתן למנוע זאת.
במידה ובעלך בתחילת המחלה ניתן לקחת טיפול בזובירקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום ראשונידלית29/11/2015
מהו זיהום ראשוני HIV האם ניתן לראות בבדיקת קומבו כבר תוצאות בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום ראשוני HIV
חן29/11/2015לפעמים כן ניתן לראות תלוי בזמן שחלף מההדבקה.
אם את חוששת ממליצה לך בחום ובדחיות לקחת אקטימור
זה תכשיר צמחי היחיד בעולם נגד קשת רחבה של וירוסים בעיקר מחלת הנשיקה וגם HIV
תוך 4 ימים לאחר שתסיימים את הטיפול תעשי בדיקה ולא יראו כבר שום וירוס פעיל.
מנסיון ומנדבת בשמחה.
תחפשי בגוגל אקטימור מחלת הנשיקה ( ללא קשר לזה שאין לך מחלת הנשיקה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהום ראשוני - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015ברוב המקרים בדיקת הקומבו תהיה חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהום ראשוני - תגובה - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015זיהום ראשוני - הכוונה להדבקה ב-HIV בתקופה האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות HIVדלית27/11/2015
לאחרונה ביצעתי 2 בדיקות HIV שתיהן יצאו תקינות השאלה שלי אם לא אחרתי את המועד ואני כבר בתוך שלב המחלה (יש לי כל מיני סיפטומים מתאימים) אז הבדיקות hiv לא נכונות איפה בדיקה אפשר לעשות לזיהוי המחלה בשלב מתקדם
יש לי פטרת בלוע והרפס האם זה קשור למחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות HIV - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015לא כל פטרת והרפס קשורים ל-HIV.
אם הבדיקות נעשו לפחות 3 שבועות לאחר ארוע החשיפה אז אפשר להיות רגועים בסבירות גבוהה שלא מדובר ב-HIV. תשובה סופית מתקבלת חודשיים לאחר חשיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידקיםרענן26/11/2015
שלום לך ,
אני עובד כאח בבית אבות באיזור המרכז , ברצוני לברר האם ניתן לשבץ שני דיירים באותו חדר כאשר לאחד יש זיהום MRSA באף והשני VRE ברקטום ? הדיירים ללא פצעי לחץ .
בבקשה ממך דר אשמח אם יהיה לך מצגת שתעזור לי להבין יותר על החיידקים , אם כן אז אעביר לך המייל שלי .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידקים - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015בעקרון עדיף להפריד בין החולים אולם לא תמיד זה אפשרי.
במידה ולא ניתן יש לשמור על תנאי בידוד מגע נפרדים לכל חולה וחולה.
עלפי הנחיות משרד הבריאות לחולה עם VRE צריך להיות חדר לבד עם אחות יעודית.
לצערי אין לי מצגת מוכנה מוכוונת לנושאים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמהליטל23/11/2015
שלום, מזה כשבועיים אני סובלת מסחרחורות שמלוות בכאבי ראש וחולשת שרירים, מעין תשישות כללית. בבדיקות הדם הכל תקין מלבד חומצה פולית מתחת לנורמה וממצא של micoplasma a pneu igm חיובית. בדיקת igg שלילית. הבנתי שמדובר בדלקת ריאות אך אין לי כלל תסמינים של זיהום דרכי הנשימה שיעול או חום.אציין גם שלפני כשנה וחצי גם היה לי ממצא דומה בבדיקת דם אך אז באמת סבלתי משיעול מאוד ממושך.בנוסף, נאמר לי שיד ממצא גבולי בבדיקת ebv igm ולכן עליי לבצע שוב את הבדיקה במהלך השבוע הקרוב. האם יכול להיות ממצא של חיידק מיקופלאסמה ללא שיעול או חום והאם זה יכול להסביר את התסמינים שיש לי? האם טיפול אנטיביוטי שניתן לי עשוי לסייע בהעלמת תסמינים אלה או שדרוש בירור נוסף? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה - תגובה
ד``ר יסמין מאור04/12/2015הממצאים גבולייים לאבחנה של מיקופסלמה. בהעדר דלקת ראות בדרך כלל לא מטפלים והמחלה עוברת מעצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס 2יצחק22/11/2015
בן 52. בעקבות בת זוגתי שנמצאו אצלה נוגדנים חדשים של הרפס 1 ו2 עשיתי גם בדיקה ונמצאתי חיובי להרפס 2 . ( הרפס 1 שלילי)
בשבועות האחרונים השתנה מרובה ביותר עם לחץ בבטן התחתונה . פגיעה באיכות החיים עקב כך
איך ממשיכים מכאן ?
מה הטיפול ? האם השתנה מרובה היא מוכרת במקרה הזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה בחום לך
ליאת23/11/2015היי
יש טיפול פלא לסוג הזה של הרפס והוא במקור נועד לוירוס של מחלת הנשיקה
והתגלה באקראי כיעיל להרפס סוג שלך.
תחפש בגוגל - אקטימו מחלת הנשיקה
ממליצה לך בדחיפות לקחת את הטיפול הזה למשך 4 ימים.
הציל אותי מהרפס סוג 2 אינטימי.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס 2 - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/12/2015לא חושבת שהשתנה מרובה קשרוה להרפס.
ממליצה לפנות לרופא המשפחה לברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)