מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחט שנפלה על הריצפהדלית03/11/2015
שלום האם יש סיכוי הדבקה בחיסון שפעת שהמחלט לרגע נפלה על הריצפה של המרפאה לפני ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחט שנפלה על הריצפה - תגובה
ד``ר יסמין מאור09/11/2015אם המחט היתה מכוסה כשנפלה אין סיכון להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידקיםעדי01/11/2015
אני בשבוע 20 להריון. אכלתי היום אבוקדו שבבשרו( כלומר לא רק על הקליפה) היו נקודות שחורות. רק לאחר שאכלתי חשבתי כי זה חיידקים, עובש, פטריות.
האם מסוכן להריון ולעובר? מצורפת תמונה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידקים - תגובה
ד``ר יסמין מאור09/11/2015לא צרפת תמונה. אני לא חושבת שיש סיכון בפעולה שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה ל-HIVדני01/11/2015
שלום,
אני בחור גיי,
מיתנצל מראש! על תיאור המגע המיני , בו רציתי לדעת עד כמה קיימת חשיפה ל-HIV, אם בכלל.:
המגע המיני לא כלל חדירה , אך אני חושש מזה שליקק וממש מצץ לי את פי הטבעת, כולל החדרת אצבע, שגרם לי תחושת "שריפה" באיזור פי הטבעת,
לאחר שגמר על הבטן שלי, נגע בזרע עם אצבעותיו וא"כ כנראה החדיר לי שוב אצבעות שנגועות בזרע שלו לפי הטבעת שלי ש"שרף"...
האם יש סיכוי להידבקות במצב זה?
האם עליי לקבל טיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה ל-HIV - תגובה
ד``ר יסמין מאור09/11/2015הסיכון הוא נמוך. בדרך כלל לא מציעים טיפול מונע במצב זה. בכל מקרה טיפול מונע יעול רק ב-72 השעות הראשונות לאחר המגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון כלבתגל30/10/2015
שלום דר
האם חיסון כלבת יכול, במקרים מסויימים, לגרום לאדם לחלות בכלבת? האם יכול להיות מצב שבו יוצרים חיסון מנגיפים חיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון כלבת - תגובה
ד``ר יסמין מאור30/10/2015אין שום חשש. החיסון אינו מכיל רכיבים חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ועוד שאלה
גל31/10/2015האם שימוש בתרופות בתקופת החיסון יכולים לבטל את השפעת החיסון? הכוונה לתרופות פשוטות כמו כדורים או טיפות נגד הצטננות או תרופות מקבוצת SSRI
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטרובקטר אירוגנסדיקלה27/10/2015
שלום לפני 3 חודשים היה חשד לדלקת בשתן עשו בדיקה בלאומית ובמקביל נתנו זינט. התוצאה יצאה שלילית. בדיעבד מסתבר שזאת היתה בדיקה כללית ולא תרבית. מאז קיבלתי אופלודקס. ובמוסף נתנו לי דוקסילין עבור יורופלזמה פרבום שהיה פןזיטיב. גיליתי שאני בהריון נסעתי לביהח שם לקחו תרבית יצא חיובי אי קולי מעל 100000. נתנו לי אןגמנטין 10 ימים 875 מג פעמים ביום. תרבית חוזרת צמח חיידק חדש אנטרובקטר אירוגנס. אשפזו אותי שבוע 7 הריון. עם רוצפין לווריד כי אמרו שאין טיפול תרופתי לא בווריד שחיידק לא עמיד ושמותר בהריון. שוחררתי שלשום. אתמול חזרו כאבים. כל השבוע היו לי שלשולים סחרחורות חרדות והזיות ודופק מהיר בלילה. מה לעשות? אני כבר מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטרובקטר אירוגנס - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015ללא בדיקה ומעבר על כל התרביות עם הרגישויות קשה לתת המלצות.
לעיתים קשה להפתר מחיידקים בשתן בפרט בהריון. יתכן שגם במקרה שלך יש צורך בטפול יותר ממושך. חשוב גם לדעת כי לעיתים יש אנטיביוטיקות נוספות שלא מקובל לבדוק להם רגישויות ויכולות להיות רלוונטיות במקרה זה. חלקן גם ניתן לתת בהריון.
לסיכום את זקוקה ליעוץ מסודר לא אינטרנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלמידיה חיובית בדםטלי24/10/2015
לחבר שלי נמצאה קלמידיה חיובית בדם
הערכים שהיו רשומים- IgA- חיובי
IgG- 80 U
מה זה אומר ?
שהוא חולה עכשיו או שהיה לו בעבר ?האם הוא מדבק בשלב הזה ?
מה עליי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלמידיה חיובית בדם - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015לא ברור לי מדוע זה בוצע בדם. בדרך כלל מקובל לבדוק לא נוגדנים אלא את נוכחות החיידק בסרולוגיה או בבדיקת PCR באתרים הרלוונטים.
לכן קשה לי גם לתת פרשנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאיילת13/10/2015
היי, במשך כ-3 שבועות יש לי חום גבוה שמתחיל בשעות אחר הצהריים ונמשך עד שתיים עשרה בלילה לאחר נטילת מוריד חום ובנוסף יש לי כאב בגרון, ובלסת ובצוואר במקביל לזמני החום כאשר הכל חולף בשעות האחרות של היום. כמו כן, אני מאוד עייפה וחלשה לאורך היממה. והתעלפתי פעם אחת. בדיקות הדם מיום שישי הקרוב ספירת דם, כימיה ומחלת הנשיקה יצאו תקינות. מבקשת עזרה באבחנה ואיזה בדיקות נוספות לעשות? אודה לתשובה מהירה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לדחוף
איילת13/10/2015אני בת 37, בריאה בדר"כ, וילדתי לפני כשנה, ובמהלך הריוני הייתה לי רעלת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדחוף - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015הסימנים שאת מתארת יכולים להתאים למגוון רב של מחלות. בכדי להמליץ על ברור יש צורך בשיחה ובדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת ממחלת הנשיקהחוששת11/10/2015
ד"ר שלום ,
אני בשבוע 38 להריוני ברוך השם.
לפני כחודש חברה שלי סיפרה לי שהמבוגרת שבה היא מטפלת ( מכינה לה אוכל וישנה איתה בבית בלילה ) חלתה במחלת הנשיקה לא ידוע לי סוג הוירוס ולכן החשש.
יש לציין שיומיים לפני שגילו לה את המחלה והחלו הסיפטומים החברה לא הייתה איתה בשום מגע .
עבר חודש מאז במקרה המדובר ורק עכשיו נפגשתי עם החברה השתדלתי להתרחק אבל יצא שדיברנו פנים מול פנים למרות שמאד נזהרתי.
היא גם נתנה לי נשיקה על הבטן ( על החולצה ) ומבלי לשים לב נגעתי בסימן הליפגלוס שנשאר ואני חוששת שלפני ששטפתי ידיים נגעתי במקרה בפה או באף .
להבנתי בדיקת דם תהיה אפקטיבית רק עוד שבועיים - חודש ואני כבר מאמינה שאהיה לאחר הלידה בעזרת השם .
1. מה הסיכוי להידבק מ2 הסיטואציות הללו?
2. אם חלילה נדבקתי עד כמה זה מסוכן לעובר בשלב הזה?
3. האם עליי ליידע את צוות חדר הלידה על החשש על מנת שיבדקו ליתר ביטחון?
4. האם מותר להניק במקרה כזה שלא ידוע אם התרחשה הדבקה?
5. עד כמה זה מסוכן לתינוק שנדבק לאחר לידה ?
אשמח אם תדריכי אותי מה עליי לעשות בשלב הזה כאשר להבנתי רק לאחר לידה אוכל לדעת מה המצב ואיך אוכל למזער נזקים ... תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת ממחלת הנשיקה - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015הסיכוי להדבקה ב-CMV בדרך זאת נמוך. בכל מקרה תחלואה בשבוע 38 והלאה להריון אינה מסוכנת לעובר. במידה ותהיה ממש חולה ב-CMV אפשר להתלבט לגבי ההנקה אם כי הדעה הרווחת היא ההנקה מומלצת גם במצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון בעיות בעיכולשמואל07/10/2015
שלום ד"ר נכבדה,
בשנה האחרונה יש לי הרבה בעיות עם מערכת העיכול:
הרגשת חוסר נוחות בבטן עליונה, כאבים ודקירות מדי פעם, קושי בעיכול שומנים, תחושת עייפות מוגברת, חולשה יחסית, יציאות לא סדירות ולא תקינות, לפעמים טעם רע בפה וכו'
מצאו לי פרזיטים בצואה ( BLASTOCYSTS HOMINIS ו- DIENTAMOEBA FRAGILIS) אבל רופא הגסטרו טוען שזה לא מסביר את הסימפטומים.
הוא מדבר על חומציות יתר בקיבה, אפשרות לגסטריטיס ו- דיספפסיה, אבל הוא מודה שהוא לא באמת יודע....
בדיקת גסטרוסקופיה נמצאה תקינה.
בשורה התחתונה עוד אין אבחנה, אז אני לא יודע מה לעשות.
האם פנייה לרופא מחלות זיהומיות יכולה לעזור? אילו בדיקות דם או אחרות אני צריך לעשות לפני?
אשמח לכל טיפ או רעיון שיכול לקדם את האבחנה.
תודה רבה,
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון בעיות בעיכול - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015נראה לי שהתלונות שלך הם יותר בתחום מומחה למחלות מעיים ופחות בתחום של מחלות זיהומיות .
אני בהחלט מסכימה עם הרופא שאמר כי זיהוי של הפרזיטים הללו אין לה משמעות ולא מסבירה את הסימפטומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר שכשלנירה06/10/2015
בת 55 בריאה פרט לתת פעילות בלוטת התריס ומאוזנת.סובלת מרפלוקס הרבה שנים ולעיתים יש לי צרבת . קבלתי שני טיפולים נגד הליקובקטר ועדיין בבדיקה יש לי הליקובקטר.יש לציין שאני אלרגית לפניצילין ובטיפול ראשון קבלתי :לנטון ,פלג'יל, טטרצקלין ,קלבטן משך 10 ימים
ואלו בטיפול שני קבלתי :5 ימים קארין ,טאבניק, לנטון ובהמשך 5 ימים נוספים קארין, פרוטוציד ולנטון .שאלתי היא מה עושים עכשו ,כשעדיין יש לי הליקובקטר. המון תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר שכשל - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015ממליצה לפנות לרופאי גסטרו שבדרך כלל מתעסקים עם נושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוםיובל06/10/2015
האם זה נכון שלאנשים עם מערכת חיסונית חלשה לא אמור להיות חום גוף גבוה?
ובהמשך לשאלה, האם במצב כזה 37.5 מעלות לצורך העניין, נחשב כ"חום"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015חום נחשב כאשר מדובר על 38 מעלות ומעלה. אנשים שונים החום הטבעי שלהם יכול הליות קצת שונה. אין קשר בין חוזק המערכת החיסונית לבין רמת החום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV ושפעתנועה05/10/2015
שלום דר מאור
מה הסבירות למחלת CMV פעילה אצל ילדים ללא חום? אני בהריון ואני מחוסנת ונמצאת בקרבת האחיין שלי ( כמובן כשהוא לא חולה) . האם בגיל 3.5 יכול להיות כי יחלה בCMV אך ללא תסמינים?
כמו כן- מה ההשלכות של הדבקות בשפעת בהריון? החורף קרב ואינני מעוניינת להתחסן
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV ושפעת - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015במידה וכבר נדבקת ב-CMV הסיכוי להדבקה חזורת מאד נמוך.
לעיתים בפרט בילדים יכולה להיות תחלואה ב-CMV גם ללא חום.
לגבי חיסון השפעת - מומלץ מאד להתחסן בהריון. החיסון מגן גם עליך וגם על התינוק. שפעת בהריון יותר מסוכנת ולעיתים מלווה בסיכונים משמעותיים. החיסון מאד בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים-תינוקת בת שנה ושבעה חודשיםדני05/10/2015
דר' יסמין מאור שלום,
לבתי בת השנה ושבעה חודשים יש תולעים. ראיתי תולעת בעת החלפת טיטול. כבר כחודש וחצי היא חולה לסירוגין, חום, שלשולים , וחוסר תיאבון לחלוטין (מבדיקת דם שעשינו מסתבר שהברזל נמוך מאוד).
הרופא לא נותן לה את הוורמוקס מפאת גילה.
כיצד ניתן לעזור לילדה ללא טיפול תרופתי ?
האם לתולעים יש השפעה על תחושת כאבי בטן, שלשולים, חוסר תיאבון ?
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים-תינוקת בת שנה ושבעה חודשים - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015תולעים יכולים לגרום לאי שקט, גרד או כאב בפי הטבעת. יותר נדיר כי תולעים מסוג זה יגרמו לכאבי בטן חום או שלשול. בגיל זה יוצאות שיניים שהרבה פעמים גורמות לתסמניים מסוג זה וגם ניתן להדבק במגוון מחלות אחרות.
לגבי הטיפול - הטיפול לא מאושר לשימוש בגיל זה אבל ככל הנראה בטוח ובמקרים בהם יש עומס תולעים גדול אנחנו לעיתים כן מטפלים למרות המגבלות שציינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv רדום בהריוןן שבוע 28אתי01/10/2015
מבדיקות גנטיות התגלה אצלי חיידק CMV רדום.
אם קיים סיכוי להתדבקות אצל העובר בזמן שהחיידק אצלי רדום ?
אם במהלך ההריון הופיע אצלי פצע הרפס בשפתיים ללא כל תופעות לוואי כמו חום וכו'
האם צריך לדאוג מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv רדום בהריוןן שבוע 28 - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015אינני מבינה מה הכוונה ל-CMV רדום. נשים שחלו בעבר ב-CMV הדבר בדרך כלל לא מסכן את העובר. הסכנות מיוחסות ברוב המקרים לזיהום חדש ב-CMV.
לגבי הרפס בשפתיים - זה לא מסוכן בהריון. נגע של הרפס יכול להדביק את התינוק לאחר שנולד במגע ועל כן יש להמנע ממגע ישיר בין הנגע לבין התינוק לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולנעם30/09/2015
שלום
בן 40, עם עודף משקל.
לפני כעשרה ימים התחיל אצלי יציאות רבות ומימיות, לאחר 4 ימים (זה היה צום כיפור) נרגע, במוצאי הצום שוב היו שלשולים ואז הפסקה ליומיים, וחזר שוב בשבת לאחר ארוחת שישי בערב.
במוצ"ש הלכתי למוקד לילה של קופת החולים, הרופא בדק והתרשם שלא מדובר בזיהום או וירוס, אלא לדבריו מדובר בעייפות של מערכת העיכול, ונתן לי הוראות לאכול דייסות ומרק ירקות בלבד, ולשתות תה ומים בלבד. ואכן מאז לא היו לי שלשולים, אך עדיין יש אי נוחות בבטן.
רציתי בבקשה לשאול:
א. האם נדרש בירור/טיפול כלשהו?
ב. העובדה שבזמן הצום וכן בימים האחרונים (עם ההגבלות באכילה) אין לי שלשול, זה שולל בוודאות מחלת מעי דלקתית ו/או רגישות למזון-לקטז, וכן זיהום/וירוס ?
ג. מה הכוונה בעייפות של מערכת העיכול? איך זה הופיע לי פתאום?
ד. זה משהו שאמור לעבור ואוכל לחזור לאכול רגיל כמו בעבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2015במידה ואתה עדין משלשל יש בהחלט צורך לבצע ברור. גם לשלול מחלות זיהומיות וגם מחלות דלקתיות אחרות של המעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)