מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזזת והריוןליאת04/11/2013
שלום רב,
אני נמצאת שבוע 29 להריוני ולפני שבועיים אני ובעלי הצלנו גור חתולים בן כשבועיים שנעזב בגינתו ע"י אימו והכנסנו אותו לביתנו.היום הבחנו בקרחת בגופו והתברר שהגור חולה בגזזת. אשמח לדעת מה השלכות הדבר על אישה בהריון? האם זה מסוכן? אם אדבק אז האם הטיפול מסוכן לעובר? האם ניתן להדביר את הנבגים מהבית לפני בוא התינוקת? האם הדבר מסוכן במיוחד לתינוקות יותר מילדים גדולים יותר? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזזת והריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור12/11/2013הכתובת המתאימה היא רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Pseud.aeru וגם Klebsiella spחן01/11/2013
שלום רב,
אני בת 28, בריאה בדרך כלל וללא מחלות ברקע.
לפני כשבוע החל לי כאב גרון קל, ליחה סמיכה, שיעול וחום גבוה - שירד אחרי כ24 שעות. יום לפני שהחום עלה עשו לי ספירת דם וראו עליה בערכים של MPV ו-NEUT% (שניהם קצת מעבר לנורמה) וירידה בערך של LYM%. באחד הימים יצא לי גוש גדול של ליחה צמיגית מאד עם דם ולכן ניגשתי לרופאה. עשיתי תרבית ליחה ובתשובות ראו שיש צמיחה של שני חיידקים Pseud.aeruginosa וגם Klebsiella sp.
הרופאה התקשרה אלי בבהלה וביקשה שאקח אנטיביוטיקה (ציפרודקס). התחלתי לקחת לפני יומיים והיום יש באמת שיפור במצב. קראתי באינטרנט כל מיני דברים מפחידים על החיידקים האלה ושאשמח אם תוכלי לעשות לי קצת סדר... האם הם מדבקים? מה חשוב לדעת עליהם...? תודה רבה. חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Pseud.aeru וגם Klebsiella sp - תגובה
ד``ר יסמין מאור12/11/2013החיידקים לא מפחידים בקונטקס כזה. נראה שבאמת במקרה זה היית זקוקה לטיפול אנטיביוטי ומן הסתם תרגישי טוב בעוד יום יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע ושריטות מחתול רחוב - חשש לכלבתדנה30/10/2013
שלום
נגעתי בגור חתולי רחוב, החתול עשה לי שריטות משטחיות קטנות על הידיים. לא זוכרת אם אחרי זה נגעתי עם הידיים באזור הפנים שלי. השאלה עד איזו סבירות במקרה כזה יכולה להיות ההדבקה? כרגע אחרי יום השריטות כמעט עברו אבל כואבת לי לפעמים היד באזור השריטה ואני מאוד מפחדת וזה כאילו כאב של שרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע ושריטות מחתול רחוב - חשש לכלבת - תגובה
ד``ר יסמין מאור12/11/2013הסיכוי להדבקה בכלבת מחתולים נמוך מכלבים אך קיים. השאלה היא האם יש כלבת באזור בו החתול מסתובב. ממליצה לפנות ללשכת הבריאות המקומית לברור מצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק אצינו בקטר.ענת30/10/2013
לחבר שלי יש סרטן תאי הקשקש בקרקפת הראש, עשו לו ניתוח ובניתוח גילו שיש לו את החיידק אצינו בקטר, גם לפני שנתיים החיידק הזה היה אצלו, עכשיו הוא חזר. אני לא ידעתי את זה בכלל. אני היתנשקתי איתו המון פעמים ברוק בלשון ואם עשיתי לו אוראלי ללא קונדום, לא היינו במגע מיני הוא רק החדיר לי את האצבע שלו אונן לי. שאלתי היא האם יכול להיות שנידבקתי בחיידק ממנו? ואם כן מה עליי להרגיש? אני מאוד פוחדת שנידבקתי. תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק אצינו בקטר. - תגובה
ד``ר יסמין מאור12/11/2013יכול להיות שהפכת לנשאית לתקופה קצרה. לא נדבקת כי את לא חולה. לחיידק זה אין משמעות באנשים בריאים כך שאין לך סיבה להיות מוטרדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשךרעות ע29/10/2013
אני כרגע בבית והעניין הוא כאשר יש לי טיפול פולשני אני אמורה להיות אחרונה בגלל הקלבסיאלה וזה נאמר לי בבית החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך - תגובה
ד``ר יסמין מאור12/11/2013נכון - כאשר יש חיידק עמיד בכדי להקטין את הסיכוי להעברה לחולים אחרים מעדיפים לבצע פרוצדורות בנשאים בסוף היום, לאחר מכן מנקים את אתר הפרוצדורה באופן יסודטי ומקטינים את סיכויי ההעברה לחולים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלבסיאלהרעות ע28/10/2013
שלום רב
בת 32 היה לי חיידק קלבסיאלה פעמים במשך חודשים קיבלתי טיפול באנטיביוטיקה גנטמיצין לוריד
היה לי סוג של קלבסיאלה שעמיד כמעט לכול האנטיביוטיקןת
השאלה שלי
מדוע אני צריכה לדווח לרופא או אחות לפני כול פעולה שמבצעים דוגמא לטיפול מסוים
אני הבנתי שאני נשארתי נשאית של החיידק וזה נקרא cre kpc
האם אני עדיין עלולה להדביק אנשים שבאו איתי במגע ??
מדוע אני צריכה לדווח שהיה לי קלבסיאלה ?
אני צריכה להתאשפז בשקום האם גם שם אני צריכה לדווח על החיידק ?
האם אני תמיד יצטרך בידוד ??
האם יש הנחיות מסוימות לגבי נשאים של החיידק ??
אני אשמח לקבל הסבר ??
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלבסיאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2013נשאות של חיידק נמשכת מספר חודשים. בתקופה זו אם את מאושפזת בבית חולים את צריכה להיות בבידוד בכדי להקטין את הסיכוי שהחיידק העמיד הזה יעבור לחולים אחרים. החיידק לא מסכן בני משפחה בריאים. את באופן אישי לא צריכה לנקוט בפעולות מיוחדות אבל בגלל שאנחנו רוצים להגן גם על חולים אחרים שאינם נשאים שלה חיידק העמיד חשוב ליעד אנשי צוות על כך שאת נשאית.
אחרי מספר חודשים ניתן לבצע בדיקות האם את עדין נשאית של החיידק. במידה והבדיקות הללו יצאו שליליות ניתן יהיה להוציא אותך מבידוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםערן27/10/2013
בבדיקת דם משתמשים במחט שמחוברת לצינורית שאליה מחדירים מבחנות עם פקקים צבעים שונים על מנת לשאוב את הדם . השאלה שלי היא כזאת: בהנחה שהמחט +צינורית חדשות , אך קרתה טעות והשתמשו במבחנה משומשת עם דם , האם אפשרי להידבק במחלה כלשהי ? תודה על התיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
ד``ר יסמין מאור29/10/2013החומר בתוך המבחנה בעל צבע, יכול להיות שחשבת שזו מבחנה משומשת אבל היא לא היתה כך למעשה. בכל מקרה אם המחלט והצינורית היו חדשים אין סיכון להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד ואגינלירינת21/10/2013
היי ד״ר, הייתי היום אצל רופא נשים חדש. הרופא ביצע לי בדיקה ואגינלית במהלכה מרח ג״ל על מוט האולטראסאונד, שם כפפה מניילון על המוט והשתמש בידו החשופה, שהייתה בלי כפפה על מנת לקבע את הניילון על המוט. לאחר מכן החדיר את המוט לנרתיק שלי. האם יש סיכוי להידבק כך ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד ואגינלי - תגובה
ד``ר יסמין מאור23/10/2013אין סיכוי להדבק כך ב-HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- eosinophilis 8.6עידית20/10/2013
שלום עשיתי בדיקות דם ומתברר שהן לא טובות. מה הטיפול היעיל ביותר לבעיה שבנדון. אני לא לוקחת שום תרופה ואין לי תופעות של גירוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר eosinophilis 8.6 - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/10/2013לעלייה בכמות האאוזינופילים אבחנה מבדלת רחבה. בכדי לענות דרושים פרטים רבים נוספים וגם בדיקה גופנית. ממליצה לקבוע תור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי19/10/2013
שלום לרופאה
לפני IVF, בבדיקת נוגדנים ל HCV יצא חיובי. HCV AB.
אולם במס' בדיקות נוספות לאחר מכן בשם HCV RNA QUAN תוצאה שלילית.
רופא אמר לי כי אין לי הפטיטיס , וכי אני לא מדבקת ..
כמו כן אמר כי אין שום מניעה להתחיל בטיפול הפריה..
האם זה נכון ואת מסכימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/10/2013כפי הנראה שחלית בעבר והחלמת. מסכימה עם דעתו אל הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותסהר16/10/2013
שלום כבר יומיים אני סובל משלשול כאבי בטן והקאות כולל חום 38 שאני מרגיש כאילו הפנים בוערות יש לי גם שבעיים ליחה צהובה אבל האף סתום ואין נזלת .עשיתי בדיקות האם יכול להצביע על מחלה ויראלית או חיידקית ?
הבילירובין שבבדיקה עולה שיש חסימה בכיס מרה ,כבד ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בדיקות..
סהר16/10/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות - תגובה
ד``ר יסמין מאור17/10/2013הבדיקות אינן חד משמעיות לגבי מחלה וירלית או חיידקית.
עליית הבילירובין לא מבציעה בהכרח על בעייה בכבד.
ממליצה לפנות לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה האחרונה שהגיעה ...
סהר17/10/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת מסוג Bאני15/10/2013
שלום.
אני בת 31, מתכוננת להיריון שני. לשם כך, נשלחתי ע"י הרופא לבדיקות דם שונות לבדוק נוגדנים למחלות מסיומות, בכולם יצא שאני מחוסנת, למעט אלו:
HEPATITIS Bs Ag - NEGATIVE
HEPATITIS C Ab -0.17 NEGATIVE
לא מחוסןHEPATITIS Bs Ab - 0.1
עפ"י מה שהבנתי אינני מחוסנת רק כנגד צהבת מסוג B.
לכן יש לי כמה שאלות:
האם דחוף שאתחסן כנגד צהבת מסוג B לפני ההיריון?
כמה מנות?
האם מותר להמשיך את המנות במהלך חודשי ההיריון הראשונים?
או אולי עדיף לדחות את החיסון לאחר ההיריון?
אציין כי בעלי חלה בילדותו בצהבת, ולפי הידוע לי כולם בסביבתי מחוסנים, כולל בני.
בתודה מראש, דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת מסוג B - תגובה
ד``ר יסמין מאור17/10/2013אין בעייה להתחסן לצהבת B בזמן הריון או הנקה.
אם את בקבוצת סיכון אז כדאי להתחסן - עובדת בריאות, מזריקת סמים, במגע אינטימי אם אנשים שהם נשאים של הפטיטיס B, נסיעה מתוכננת לארצות העולם השלישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אני18/10/2013כפי הנראה, אינני מקבוצת הסיכון. אני מבינה שזה לא דחוף כרגע ומוטב לדחות זאת לאחר ההיריון?
וגם כמה מנות עלי לקחת בגילי ובתוך כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/10/2013החיסון לצהבת B כולל 3 מנות, בזמן 0 לאחר חודש ולאחר 5 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שעלתא13/10/2013
שלום, לפני כחצי שנה חוסנתי בTDaP , לא ידוע לי אם זו הפעם הראשונה או לא ( גיל 34) אך כן חוסנתי בעבר ל- DT .
בבדיקת נוגדנים לשעלת שנתבקשתי לעבור נמצא:
Pertussis IgG שלילי, נמדד ערך נמוך מ-5
כיצד זה הגיוני שעשיתי חיסון ובדיקת הנוגדנים מראה שלילי? האם זה מראה על בעיה מסוימת ועלי לבצע בדיקות מסוימות?האם זה יכול להיות בגלל שמדובר רק בחיסון אחד? האם זה לוקח יותר ממספר חודשים עד שיופיעו הנוגדנים? האם יש בעיה לקבל שוב את החיסון? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
א14/10/2013יתכן והחיסון שקיבלתי הוא DTP ולא TDAP, אך אינני יכול לדעת בודאות. האם מבחינת נוגדני השעלת זה אותו חיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון שעלת - תגובה
ד``ר יסמין מאור17/10/2013החיסון נגד שעלת לא תמיד מחזיק הרבה זמן וזו הסיבה שחושבים היום שצריך לתת יותר מנות דחף של חיסון זה לאורך החיים. אין בעייה להתחסן שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת B חשובדניאל11/10/2013
שלום.
כשנולדתי בתחילת שנת 92 קיבלתי חיסון נגד צהבת B.
כיום אני מתחסן לקראת טיול בחול וקיבלתי חיסון אחד של צהבת B בין היתר..
חיסון זה מצריך פעמיים לקבל אותו ולאחר מכן מוגנים ומחוסנים למשך שאר החיים מצהבת B..
השאלה שלי שאם השלמתי את החיסון השני לצהבת B שקיבלתי בילדות עכשיו 22 שנים אחרי זה נחשב לחיסון השני והמשלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים פה בפורום..???
דניאל18/10/2013בבקשה תגיבו פה על השאלה שלי זה ממש חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת B חשוב - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/10/2013השאלה לא ברורה לי. לצהבת B מקבלים 3 מנות חיסון. אולי אתה מכתכוון לחיסון לצהבת A?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לצהבת b
דניאל21/10/2013רשום לי בפנקס חיסונים שקיבלתי רק פעם אחת בגלל זה זה מוזר לי.. יש טעם לקב עוד מנה כיום או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לצהבת b - תגובה
ד``ר יסמין מאור23/10/2013סדרת החיסונים לצהבת B היא 3 חודשים. לא ברור לי מה קבלת. במידה ולא השלמת את הסדרה במעוד מומלץ וניתן להשלים את החיסונים גם בהמשך. אין צורך לחזור על המנה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכ
דניאל23/10/2013כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!עמית10/10/2013
האם קיים סיכון לאיידס אם כמה טיפות של זרע של הבחור איתו הייתי טיפטפו לי על קצה הפין? בעיקרון הוא גמר שהיה מעלי על הבטן אך כמה טיפות שלו נגעו לי בראש הפין. אני מאד לחוץ וחרד. האם יש סיבה לדאגה?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות הדדית
עמית15/10/2013בהמשך להודעה נאמר לי בועד למלחמה באיידס שאפילו אם כמה טיפות של זרע של הפרטנר נגעו לי בקצה הפין או בפתח השופכה הסיכוי אפסי כי ההדבקה נעשית בתנאי ואקום כמו בחדירה וזה לא המקרה. רציתי לשמוע את דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות הדדית - תגובה
ד``ר יסמין מאור17/10/2013הסיכוי להדבקה במקרה זה מאד נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)