מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- sepsisst20/02/2014
אבא שלי כבן 60 מאושפז בCCU בבי"ח כרמל בחיפה, חולה סכרתי עם פגיעה נרחבת באיברי מטרה ותפקוד לבבי ירוד מזה 9 שנים.
התקבל לבי"ח לפני 10 ימים עם קוצר נשימה ובהכרה מלאה ובאבחנת עבודה של דלקת ריאות אושפז בפנימית והוחל טיפול ברוצפין. אחרי יומיים דה סטורציות וחשש לVT והוחלט להרדימו ולהנשימו והועבר לCCU.מאז ספסיס, ירידה בתפקוד הכליות, אנוריה, דיאליזה.
ללא צמיחה בתרביות דם וכיח, ללא לויקוציטוזיס, חום ממושך סביב 39,הוחל טיפול במגקסין 5 מנות עד כה ללא הטבה. בCT -תסנינים בילטרליים מרובים.
לא כ"כ יודעים איך להמשיך מכאן.מומחה הזיהומיות של הבי"ח לא חושב שמקור החום מהריאות. ביקשתי שיעשו PCR ויבדקו גם כל מיני אופורטוניסטיק אינפקשנס, ובנוסף אמרתי שהוא מתעסק בתור תחביב עם חיות-בעיקר כלבים, עופות ויונים. לא ממש התייחסו אלי.
יש רעיון אולי מה לעשות הלאה?
אפשר להכניס מומחה נוסף מבחוץ? מישהו מתנדב?
אני באמת אובדת עצות וזקוקה לכל עזרה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sepsis - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/02/2014לא ניתן לתת יעוץ לחולה מורכב באופן כזה. יעוץ רציני כולל מעבר על התיק הרפואי ובדיקת החולה.האפשרויות להסבר מצבו כוללות גם מצבים זיהומים וגם מצבים לא זיהומיים שיכולים לעיתים לגרום לחום.
יש לכל חולה אפשרות להזמין חוות דעת שנייה. זה כמובן כרוך בתשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבתAאיתן18/02/2014
שאלתי שאלה פשוטה וענית לי משהוא על אקטימור אני שואל שנית במיידה ועברתי בדיקת נוגדנים וקיימים אצלי נוגדנים לצהבת A האים אני העשה שוב את החיסונים זה יכול להזיק מבחינה רפואית תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבתA - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014החיסון לא יזיק.
דרך אגב ענת אינה רופאה, מדובר בפרסומת לא חוקית באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי קשות מחיסון נגד שפעתגבריאלה18/02/2014
אני בת 65, בלי מחלות כרוניות, יחסית בריאה. עד לפני כחמש שנים עשיתי חיסון נגד שפעת בתחילת כל חורף בלי תופעות לוואי. לפני חמש שנים, במשך שנתיים רצוף, כשבוע לאחר החיסון הופיעו תסמינים שאובחנו בבדיקות דם כמחלת הנשיקה: תחילה הופיע כאב גרון חזק ונפיחות בבלוטות הלימפה בצוואר, ולאחר מכן תשישות כרונית מתמשכת שנטרלה אותי מכל פעילות כמעט, בפעם הראשונה למשך כחודש, ובשנה שלאחר מכן למשך שלושה חודשים ברציפות. בעקבות זאת רופאת המשפחה המליצה לי להפסיק לעשות את החיסון נגד שפעת ולנסות חיסונים אלטרנטיביים. עד השנה זה עבד, כלומר נטלתי תרופות הומיאופטיות ועברתי את החורפים בשלום. השנה החיסון ההומיאופטי לא עזר כלל וחליתי בברונכיט קשה, זאת לאחר שנה שבה חליתי בשפעת קשה מאוד ולאחריה פעמיים בהתקררויות קשות. עקב כך אני רוצה לבחון את האפשרות לחזור לעשות את החיסון הרגיל, אבל אני חוששת שאחלה שוב במחלת הנשיקה. השאלה שלי היא לאיזה מומחה מאיזה תחום עלי לפנות לייעוץ כדי לברר מה גרם לתופעת הלוואי הזו - אולי יש לי כשל חיסוני כלשהו - והאם אני אכן מסתכנת בכך שאחלה שוב במחלת הנשיקה אם אעשה את החיסון נגד שפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטובה
ענת18/02/2014טובה אך לא חייבת להיות כל כך מיואשת.
תכנסי לגוגל ותקישי שם - אקטימור למחלת הנשיקה
את תגיעי לאתר עם טיפול שמציל ממחלת הנשיקה וגם משפעת בתוך ימים בודדים.
תשמרי את האתר במועדפים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
גבריאלה18/02/2014תודה לך על המידע ששלחת לי. האם את נמנית עם צוות הרופאים של הפורום הזה? האם את רופאה בעצמך? חשוב לי לדעת מה מקור המידע הזה שלך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי קשות מחיסון נגד שפעת - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014אכן מומלץ לפנות למומחים למחלת זיהומיות. את מוזמנת לקבוע תור.
דרך אגב לידיעתך ענת אינה מהפורום, היא אינה רופאה ובודאי לא מומחית למחלות זיהומיות. זו פרסומת בלתי חוקית באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדוקטור
ענת19/02/2014שלום דוקטור
אני ממליצה בהתנדבות ועושה זאת בלב שלם ובהכרה כי בדרכי לסייע.
אני לא מופיעה כאן בשם כינוי כזה או אחר אלא בשמי המלא ובזהותי המלאה.
את מוזמנת לחפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה ושם אני רשמתי את המלצתי עם שמי המלא ותמונתי.
אקטימור , הטיפול הזה הוא פורץ דרך ברמה עולמית ואני לא חושבת שבמסגרת רפואה קונבציונלית ניתן להגיע אליו ולצערי כמי שחוותה על עצמה בעיות זיהומיות ואחרות לא מבוטלות הטיפול הזה היה לי לעוגן הצלה שמרופאים למחלות זיהומיות לא זכיתי.
מה שהטיפול הזה עשה ב 3 ימים היה בבחינת נס.
אני מורה ויועצת חינוכית בגמלאות וכאמור את מוזמנת לראות אותי על מנת להבין שאין כאן פרסומת.
החולים השואלים הם אנשים סובלים סבל של ממש.
ענת א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים קונבציונלים אין תרופות לכלום
טובה19/02/2014אין לכם תרופות לשום דבר וחבל על הזמן בכלל להגיע אליכם כדי שתקלידו במחשב
ומעבר לכך אין לכם פתרונות לכלום מלבד אנטיביוטיקה אתם לא יודעים לרפא שום דבר.
מה את מנסה להפחיד אותי דוקטור נכבדה כשמישהו כבר מנדב לי מידע שיוצר עלייך איזה שהוא איום.
שווה לי לנסות כי מכם לא ייצא כלום ואני לא היחידה שחושבת כך.
טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvרעות15/02/2014
היי בחודש ספטמבר עברתי הפלה בעקבות הדבקות בcmv
לפני כחודש עשיתי בדיקות דם- igg49.70
igm-positive
avidity >25
אני לא יודעת איך זה קרה עשיתי בדיקה ביתית ויצא חיובי!
האם לפי התוצאות מוקדם עדיין לעוד הריון והאם ישעדיין סיכון
בגלל הנגיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014ההמלצה הפורמלית היא לחכות 6 חודשים עד להריון. בכדי לתת יעוץ מדוייק ממליצה להוועץ שלא דרך האינטנט עם מומחה למחלות זיהומיות. בכל מקרה אין המלצה במקרה כזה לבצע הפסקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן חודשטלי14/02/2014
שלום, בני הקטן בן חודש בדיוק. בני הגדול בין השלוש כמעט, מקורר מאד עם חופ גבוה ושיעול.הרופא טוען שזה ויראלי ויעבור לבד. לצערי בני הקטן שניזון מהנקה מלאה בלבד נדבק. בוא עם נזלת שלא מאפשרת לו לישון ושיעול. אין לו חום. כיצד עלי לפעול? דואגת מאד לבני התינוק...חרדה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן חודש - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014ממליצה לפנות לרופא ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה חוזרת- CMVיעל13/02/2014
שלום,
גיליתי השבוע שנדבקתי ב-CMV. מדובר בהדבקה חוזרת (הראשונה אירעה לפני כשנתיים וחצי לערך).
להלן התוצאות:
CMV IGG: POSITIVE.גדול מ- 250 au/ml.
AVIDITY- בוצע בעבר והתקבלה התוצאה: גדול מ- 45%.
CMV IGM SCREEN- חיובי חלש.
CMV IGM ADITIONAL ASSAY- NEGATIVE.
שאלותיי: האם אכן נדבקתי בשנית?
והכי חשוב- האם ניתן להרות עם התוצאות הנ"ל?
תודה רבה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV סבל מיותר
ענת13/02/2014תחפשי בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה
טיפול פלא פורץ דרך ברמה עולמית
3 -4 ימים בלבד ואין CMV
תגיעי לאתר ותקראי את מיטב ההמלצות של אנשים בכירים במשק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה חוזרת- CMV - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014ככל הנראה מדובר בנוגדנים שנשארו מהזיהום הקודם אולם בכדי לתת יעוץ לגבי כניסה להריון וסיכון לכך יש לקבוע תור ולעבור בצורה מפורטת על הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבתAאיתן13/02/2014
עשיתי בדיקת דם ורופא מישפחה אמר שקימים לי נוגדנים לצהבת A כניראה שממחלה שחליתי בעבר שאלתי האים אני יכול להידבק שוב למרות שקימים אצלי נוגדנים בדם? והשאלה השניה האים יש צורך לקחת דחף והאים דחף נוסף יכול להזיק אם אני מקבל אותו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענת17/02/2014אני ממליצה לך לבדוק אופצייה טיפולית באקטימור נגד וירוסים
תחפש בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה
אתה כבר תגיע לאתר.
זה משהו שאתה לא מדמיין אפילו ( לפני שאתה רץ לטיפולים שכאלה )
יש באתר התייחבות גם להיפטיטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבתA - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014אם יש נוגדנים אין צורך בדחף. נוגדנים אלו אמורים להגן עליך בפני מחלה עתידית. מאידך דחף נוסף אינו מזיק.
דרך אגב - ענת אינה רופאה וודאי שאינה מומחית למחלות זיהומיות. זו פרסומת לא חוקית באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיות?יוליה12/02/2014
שלום רב!
ברצוני להתייעץ לגבי מחלה שפוקדת אותי בימים האחרונים
קצת רקע: אני בת 26, נשואה, לבורנטית במפראה ציבורית (ז"א אני חשופה להרבה אנשים חולים ועובדת עם ההפרשות שלהם, כולל לקיחת משטחי גרון).לוקחת באופן קבוע נורטילין עקב מעי רגיש ודיספפסיה (הכדור מאד עוזר) וגלולות מרסילון למניעת הריון.
לצערי חסרים לי הרבה חיסונים מילדות (אין חיסונים לאדמת, חזרת, חצבת , הפטיטיס A, אבעבועות רוח, נגיף הרוטה). עשיתי חיסון נגד שפעת לפני 3.5 שבועות.
ביום ה' האחרון הופיעו לי כמה כתמים קטנים מאד באיזור הגרון ועל הלחי ( מצד ימין) בצבע ורוד, בלי גירוד. בערב הייתה לי צרבת חזקה. למחרת הכתמים נעלמו לבד אך הופיעה לי נזלת קלה והרגשה של גירוי בגרון, אחה"צ נוסף חוסר תאבון ואי נוחות בבטן. בשבת קמתי עם בחילה וצרבת ,חוסר תאבון, חולשה חזקה, במהלך היום היה לי גם קלקול קיבה קל, ובערב הרגשתי כאבי גרון, נזלת ועייפות רבה.
ביום ראשון קמתי עם כאב גרון (לא חמור), נזלת שהתחזקה, כאבים בכל הגוף, חולשה, כמו כן התחילו לי כאבים קלים בבטן מצד ימין למטה והופיעה לי פריחה אדומה ומגרדת על המד החיצוני של כפות הידיים (אך ורק שם). לקראת הערב עלה החום ל37.7 ואח"כ ירד עצמונית.
ביום שני המשיכו כל התסמינים ( הייתה פחות חולשה ולא היו כאבים בגוף), בערב החום עלה ל38 והייתה לי הרגשה כללית של חולי.
מאתמול אין חום אך יש אי נוחות ניכרת בטן (יציאות רבות מהרגיל אך לא שלשול ,בחילה חמורה וצרבת, חוסר תאבון, עדיין יש כאבים קלים בצד ימין למטה) וחולשה רבה וישנוניות. כאב הגרון משתפר , עדיין יש נזלת ופריחה על הידיים עדיין ישנה אך היא כבר לא מגרדת.
בנוסף נדמה לי שאתמול והיום אני נותנת יחסית מעט שתן אך צבע השתן רגיל (קצת מרוכז).
אני קצת מודאגת כי זה נראה לי מעבר לצינון עונתי רגיל. מה זה יכול להיות? האם חטפתי ח"ו אחת מהמחלות שאין לי נגדה חיסון?
בכבוד רב ובתודה מראש,
יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך סיפור וירלי
ענת13/02/2014יש לך סיפור וירלי שמלשב פריחה שלושול וחום.
תחפשי בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה
זה הפתרון לבעיות וירליות בתוך ימים בודדים ( 3 - 4 ימים מקסימום )
תחפשי בגוגל גם - פיטריאזיס רוזאה ( זו פריחה וירלית )
ממליצה בחום כמי שחוותה על בשרה ארוע וירלי קשה שלא נפתר ברפואה קונבציונלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה יכול להיות? - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/02/2014לא ניתן לתת יעוץ פרטני לחולה ללא בדיקה ומעבר על הבדיקות השונות שבוצעו. ממליצה לפנות לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהאחד11/02/2014
שלום ד"ר,
הייתי אצל רופא עור בשל גירוד בפי הטבעת. הרופא קבע שיש לי קונדילומה והפנה אותי להסרה אצל פרוקטולוג.
שאלתי היא האם באמת חייבים ניתוח אצל פרוקטלוג? הבנתי שיש משחות וחומרים לצריבה והעלמה. מדוע הופניתי דווקא להסרה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך מזל שלא הסרת
דן11/02/2014אם תסיר בלייזר את הקונדילומה אתה תושבת לחודש ימים לא תוכל לזוז מכאבים
יש משחה מצויינת שמחסלת את הוירוס היא צמחית מדהימה.
תחפש בגוגל - קרם קונדרמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014החלטה אם להסיר או לטפל במשחות תלויה ברצון החולה, בגודל הנגע ובמחלות רקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pcr לנגיפיםאלמוני10/02/2014
האם נכון שpcr פחות מתאים לנגיפים, כי בשלבים שונים של התפתחות הנגיף הבדיקה לא יכולה לאתרו? לכן גם באיידס עדיפה בדיקת קומבו כבדיקת סקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pcr לנגיפים - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014בדיקת קומבו נחשבת כבדיקה הנכונה כבדיקת סקר מבחינת התכונות שלה - כלומר רגישות וסצפיפיות של הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון MMRVמיכל09/02/2014
שלום,
ביתי בת ה6.5 אמורה לקבל במסגרת כיתה א' את חיסון ה- MMRV (אדמת, חצבת, חזרת, אבעבועות רוח).
היא חוסנה בגיל שנה בחיסון ובגיל שנתיים וחצי חלתה באבעבועות רוח בצורה קלה מאוד. שאלתי היא - האם לבקש להפריד את החיסון ולא לתת את האבעבועות או שזה לא מזיק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון MMRV - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/02/2014אין סיבה להפריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרו וירוסדנה07/02/2014
היי דר
לפני 10 ימים ביתי חלתה ואובחן אצלה סטרפטוקוק a והיא קיבלה טיפול אנטיביוטי. ביום האחרון לטיפול הופיעה פריחה אדומה על הפנים שלה ולמחורת גם קצת על הרגליים . יום לפני כאבה לה הבטן ....כל השבוע היא עייפה יותר מהרגיל אבל ללא חום. הרופא אמר שזאת פריחה ווראלית ואין מה לעשות. גיליתי לא מזמן שאני בהריון והפריחה נראית לפי התמונות ממש כמו הפריחה בפרווירוס ואני די מבוהלת. האם פריחה כמו של פרווירוס יכולה להיות גם מוירוסים אחרים?הרופא אמר להבדק אצל גניקולוג ואמר לבעלי שאין כל הצדקה לבצע בדיקת דם לילדה. האם הפריחה הזאת ייחודית רק לפרווירוס?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אפרת08/02/2014היה לי פריחה כזאת
זה נקרא פיטריאזיס רוזאה
תחפשי את זה בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריחה על הפנים נראתה כאילו סטרו לה
ק09/02/2014בגוף זה לא דומה ללינק ששלחת לי- כי הפריחה הייתה יחסית עדינה וממש לא הרבה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו וירוס - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/02/2014פריחות כאלו הן לרוב משנית למחלה ויראלית. פרוו וירוס היא אפשרות אחת לא מאד נפוצה. יש וירוסים רבים אחרים שגורמים גם הם לפריחות מסוג זה.
בשלב זה באמת אין מה לעשות. קשה מאד לאבחן הדבקה בוירוס פרוו בבדיקת דם וברוב המקרים זה מצריך בדיקה פולשנית שאין הצדקה לעשות לילדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה דחוףאני07/02/2014
לא בטוחה אם אצליח לעבור עוד לילה עם הכאבים האלה.
יש דבר כזה שלבקת חוגרת בפה?
היה לי לפני כשנתיים את המחלה הנוראית הזאת באזורים אחרים בגוף, קיבלתי מורפיום ועוד דברים להרגיע את הכאבים האלה, הייתי מאושפזת, לא יכולתי לעמוד בכלל.
בכל מקרה לפני שבוע התחיל לשרוף לי שוב בצד ימין של הגוף ובצד ימין של הפנים שככה התחילה לי השלבקת אז (שאמרו לי שהיא לא חוזרת)
ביום ראשון (יום אחרי שהתחילה לי השריפה בגוף) עברתי טיפול בהרדמה מלאה בשיניים. ויום אחרי נוצר לי פצע גדול בחך, ממש במקום שבולעים, כאבים מטורפים, חשבתי שזה מהצינור של ההרדמה. בכל מקרה לא רק שזה לא עבר מאז יום ראשון זה רק מחמיר לי והכאבים מטורפים, והם מאוד דומים לכאבים שהיו לי בשלבקת שלא חשבתי שאצליח לעמוד שוב בכאבים האלה.
אני לא יכולה לישון, לא לאכול ולא לשתות וגם לא לדבר כי זה פשוט כואב לי...
הלכתי אתמול למר"מ והביאו לי משחה מאלחשת שעוזרת רק לכמה שניות כי במקום הזה המשחה לא ממש נשארת.
מישהו המליץ לי על אוטימור, רציתי לדעת האם זה מתאים לזה? כי לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה דחוף - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/02/2014לא ניתן לאבחן את מחלתך דרך האינטנט ולכן ממליצה לפנות לבדיקת רופא.
אני לא מכירה את התרופה אוטימור - אולי את לא מאייתת נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה כתבו לי, אני גם לא מכירה
אני11/02/2014בכל מקרה בינתיים השתמשתי במקלות האלה ששורפים רצח, לא יודעת מה החומר שיש שם אבל בינתיים יש הקלה וזה מה שחשוב, מקווה שזה יעבור, כי זה כבר שבוע וחצי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדרהמיכל מרום06/02/2014
שלום אני מיכל בת 45 אחות במיקצועי מזה 25 שנה בבדיקת מנטו לפני שלוש וחצי שנים היה 20 מ"מ וגם לפני חודש אותה תןצאה צילום חזה תקין האם צריכה להתחיל טיפול למרות הגיל ולמרות שעברו כבר שלוש וחצי שנים מתוך חמש שהבנתי שחמש השנים הראשונות הם הקריטיות ? ואם כן איזה טיפול ולכמה זמן? כי הבנתי שאפשר לקחת איזוניאזיד למשך 9 חודשים או טיפול משולב לשלושה חודשים בלבד? אודה על הסדר בבלאגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדרה - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/02/2014בעקרון אם לא קבלת בעבר טיפול מונע ואם צילום חזה תקין יש התוויה לקחת טיפול מונע גם אם חלף זמן.
יש שני טיפולים מומלצים - איזוניאזיד ל-9 חודשים או ריפמפין ל-4 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד כלבתשיר05/02/2014
שלום רב, יש לי משהו שמטריד אותי כבר הרבה מאוד זמן, עשיתי חיסון נגד כלבת לפני כ-9 חודשים, אפשר להגיד שבחצי שנה האחרונה אני ממש לא מרגישה טוב, יש לי בחילות, חוסר שיווי משקל, עקצוצים בראש, ועוד כל מיני תופעות מוזרות, האם יש קשר בין החיסון לבין התופעות הללו? האם יש סיכוי ואפילו קטן שאפשר לחלות בכלבת מהחיסון? מאוד מודאגת.... בבקשה עזרו לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד כלבת - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/02/2014לא ניתן לחלות בכלבת מהחיסון. סביר להניח שאין קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)