מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרפורי לבלבגימל17/08/2011
לפני כשנה אושפזתי עם פנקריאטיטיס אקוטית.
עדיין יש לי כאבים ועוד ואני נמצא בבדיקות לברר מדוע זה נמשך.
לאחרונה התחלתי לעבוד במקום מלחיץ( האנשים נפלאים, אופי העבודה מלחיץ).
שמתי לב שכשאני לחוץ יש לי מעין רעידות היכן שהרופאים היו ממששים את הלבלב- בצד שמאל מתחת לצלעות. כאילו איזה שריר "מפרפר" שם.
זה משהו שצריך לשים לב אליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפורי לבלב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011זה לא נשמע קשור לדלקת בלבלב וכאבים ממקור הלבלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי usעליזה16/08/2011
שלום רב,
אימי בת 78, עברה ביולי בדיקת us בטן בממצאים עלו הממצאים הבאים:
כבד לא מוגדל, באונה הימנית בכבד, סמוך לסרעפת 2 הסתיידויות גודל 0.8 ס"מ.
כליה ימנית - פנרכימה שמורה. ציר אורך 10.6 ס"מ, ציסטה בקוטר 2.5 ס"מ, גבולות מסויידים. ציסטה נוספת קטנה 0.9 ס"מ פשוטה.
כליה שמאלית - ציר אורך 11.0 ס"מ, פנרכימה שמורה. ציסטה פשוטה קוטר 5.1 ס"מ בקוטב תחתון.
לציין כי בינואר 2010 עברה בדיקה דומה בכליה ימנית אובחנה ציסטה פרפלבית 1.5 ס"מ וציסטה קורטיקלית 1.4 ס"מ. בכליה שמאלית ממצא ציסטי קורטיקלי 4.7 ס"מ.
הוצע לה לבצע בדיקת אנדוסקפיה אולם היא חוששת. לחילופין הוצע לה לבצע בדיקת סי.טי תלת פאזי.
אשמח לקבל חוו"ד על מה מעידים הממצאים ומה הבדיקה המומלצת? (לאימי רגישות ליוד). האם קיים סיכון בבדיקת סיטי תלת פאזי ביחוד בשל הרגישות ליוד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי us - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011אני לא בטוח שיש שינוים משמעותיים בגודלים - לעתים us תלוי במבצע.
אם רוצים הדמיה יש מקום לשקול mri שלא משתמש בחומר ניגוד של יוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים גבוהים של איזימי הכבדכוכי קמחי16/08/2011
שלום רב,
אני בת 57 וזה 4 שנים מאובחנת בקרוהן(לא פעיל במיוחד)*
לפני כחצי שנה עלו מאד האינזימים של הכבד והרגשתי מאד חלשה ללא תיאבון ואז הוברר לי שלקיתי במחלת הנשיקה.מאז הערכים ירדו אל לא לגמרי לדוגמא ה-GGT 92, GPT 71 ,GOT 47 , היום אני מרגישה טוב, עליתי במשקל ועובדת הרבה.
השאלות הן:
1. האם יתכן עדיין שיש השפעה לאינזימי הכבד ממחלת הנשיקה?(חצי שנה)
2. האם זה יכול להצביע על מחלות אחרות?(US תקין, CT מוקד היפודנסי זעיר בכבד)
3. לתשובתך המהירה אודה,
כוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים גבוהים של איזימי הכבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011לא נראה שיש קשר למחלת הנשיקות לאחר 6 חודשים.
יש צורך לחפש סיבה אחרת- ממליץ להפנות לרופא גסטרו ורופא כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןדנה3516/08/2011
שלום אני בת 35, בחודשים האחרונים התחילו לי כאבי בטן , נפיחוית, וגזים
ושינוים ביציאות (זה התחיל עם עיגולים קטנים, ועם ריר..ואז זה הפך להיות כמו ארוך וצר, ללא ריר, אני חייבת לציין שאין לי דם בצואה, או צואה בצבע שחור), ואני נכנסת לשירותים כל יום...
הכאב שייש לי מתחיל לי ברוב המקרים לקראת הערב, עד שאני פורשת לישון, בבוקר שאני קמה אני מרגישה הרבה יותר טוב. (אני שמתי לב שאני שוכבת על הבטן, אני מרגישה הקלה..אבל עדיין הכאבים מתפרסים לאורך כל הבטן, אתמול למשל הכאבים היו בבטן התחתונה..כמו כאבי ביוץ, וזה היה מהגזים, אני גם חייבת לציין שייש לי גזים גם במשך היום.
ניסתי לבדוק אם זה קשור לאכול מסויים, אבל לא משנה מה אני אוכלת , הכאבים מתחילים (בעבר זה היה במינון נמוך, כיום זה ממש כמעט כל ערב...)
פניתי לגסטרולוג ועשיתי בדיקות דם ,ובדיקת נשיפה לראות את כמות הגז בגוף
אני אמורה לקבל תשובות רק עוד שבועיים...
הרופא גם רוצה שאני אעשה את בדיקת המצלמה, אבל קודם לראות את תוצאות הבדיקות
אני מאוד לחוצה מלקבל תשובות מלחיצות...אני כבר סובלת ככה בערך 4 חודשים, ובחודש האחרון זה רק מחמיר....
האם לפי התיאור זה יכול להיות משהו רציני? סרטני? אני כולי לחוצה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011לא נשמע כמו מחלה מסכנת חיים- יתכן תסמונת המעי הרגיז למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גנטיתלילי16/08/2011
שלום, ביצעתי בדיקה לנשאות בגן APC למוטציה I1307K - יצא שאני נשאית.
בת 41. פוליפ הוצא בגיל 23.
ביצעתי מאז מס' קולונוסקופיות. ב-2 מהן נמצא פוליפ.
כלומר: הוצאו עד היום 3 מסוג טובולר אדנומה.
לאחר קבלת התוצאה של המוטציה היום - כל כמה זמן עלי לבצע קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה ואולי גם בדיקות נוספות?
האם יש גידולים נוספים במקומות שונים בגוף הקשורים לגן זה?
במידה ובני ימצא נושא המוטציה הנ"ל מאיזה גיל עליו להיבדק? היום הוא בן 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה גנטית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011אני מציע להתייעץ עם גנטיקא.
אין תשובה פשוטה אך על פניו הסיכון שלך נראה נמוך מאחר שלא נמצאו פוליפים רבים ומתקדמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבתא16/08/2011
אני בן 29, כבר שנים אני סובל ממיחושים בבטן, יציאות לא סדירות וכו'.
אבל בחודשים האחרונים התווספו לעיתים צרבות, בדרך כלל בשעות הבוקר.
הרבה פעמים קורה שאני מתעורר בבוקר והכל בוער לי בוושט עד כדי כאב. לרוב מה שקורה אחר כך זה שאני מתחיל לשלשל ואחרי היציאה הצרבת נרגעת.
רופאת המשפחה לא חושבת שצריך לטפל בזה (רק לא לאכול כמה שעות לפני השינה, לרדת במשקל ולאכול בריא) ורק כשהתעקשתי שאני לא יכול לסבול שהכל בוער לי בפנים היא נתנה לי תרופה בשם לנטון, שעוד לא הספקתי לנסות אותה.
האם זהו הטיפול המקובל ?
וממה יכול להיגרם השילוב הנוראי הזה של צרבת ושלשול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011יש חשד לרפלוקס של חומצה מהושט ולנטון טיפול מקובל חהקטין יצור החומצה.
אין קשר ישיר לשלשול אך יתכן תגובה לכאב למשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לחולה סרטן הכבד אחרי ניתוחמאירה16/08/2011
תזונה לחולה סרטן הכבד אחרי ניתוח במעי הדק
שלום רב,
אבי בן ה-84 חולה בסרטן הכבד ועבר TACE ו-RFA לטיפול בשני גידולים. בנוסף הוא עבר ניתוח עקב נקב במעי הדק לפני כ-5 שבועות. מאז הוא בדיאטה של אוכל רך – בעיקר תפוחי אדמה, גזר, בטטה, קישואים וכן מותר לו בשר בכל הצורות אך לא ירקות או פירות למעט תפוחים מבושלים בלפתן. נאמר לו שאחרי כ-5 שבועות הוא יוכל לחזור לאט לאט לאכול דברים נוספים. עד שנגיע לדיאטנית, האם מישהו כאן יודע אם הוא יכול כבר להתחיל לאכול ירקות כמו עגבניה, מלפון, פלפל? האם אפשר לאכול אותם חיים או שצריך לבשל? האם חייבים לקלף? מה עם הגרעינים שבתוך העגבניה? צריך להוציא אותם?
מה לגבי פירות? האם ניתן כבר לאכול פירות מסויימים?
קבענו תור לדיאטנית אולם רצינו לדעת אם אפשר כבר להוסיף פריטים לתזונה בינתיים.
המון תודה על כל עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לחולה סרטן הכבד אחרי ניתוח - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011אני חושב שלאחר 5 שבועות אפשר כבדר להוסיף דברים ולהחזור לכלכלה רגילה בהדרגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת קרבוסילן וקולפרמין בייחדblock16/08/2011
האם אין בעיה לקחת את השניים בייחד לפני האוכל ?
קרבוסילן זה שני כדורים למניעת גזים, וקולפרמין זה כדור עם תמצית מנטה להרגעת המעי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת קרבוסילן וקולפרמין בייחד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011אין בעיה לקחת ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
block17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהחן16/08/2011
שלום רב
התנשקתי צרפתית ארוכות עם חולה בהפטיטס סי , לא היה קיום יחסי מין.
כאשר שוחחתי עם רופא שלי בנושא הוא הסביר לי אין לי כלל מה לדאוג, וכי ההדבקות היא דרך דם לדם בעיקר, ובכמות שמצריכה הדבקה, ואפילו דרך יחסי מין מלאים זה נדיר ביותר שזה עובר.
האם זה נכון?? אין מה לדאוג?
למרות זאת לאחר שבועיים ביצעתי בדיקת HCV AB ויצא שלילי.
האם אפשר להיות רגוע? אני חרד מאז הארוע.
האם אני צריך לעשות עוד משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011אני מסכים עם הרופא.
מציע לעשות עוד בדיקה לhcv בעוד שבועיים מאחר שלוקח מעט יותר זמן לפתח נוגדנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!חן16/08/2011
לפני 3 ימים אכלתי בערב אוכל שומני ולמחרת בבוקר עלה לי החום ל-38.5 וכבר שלושה ימים יש לי בחילות אפילו לאחר שאני שותה מים. מה זה יכול להיות ואני אני אמורה לעשות בהתאם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!!!!! - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011אני לא חושב שיש קשר לאוכל שומני. יתכן מחלה נגיפית רגילה ויש להתייעץ עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאול15/08/2011
אני סובל מבעיה של ריח פה כתוצאה מבעיה של הסוגר ושט התחתון... זה מלווה גם בצרבות פה ושם, והייתי אצל רופא, הביא לי כדורים שיורידו לי את החומציות בקיבה וזה באמת עזר קצת לצרבות.
הבעיה שהריח פה מאוד חזק ואין לי מושג מה לעשות נגד זה... יש איש אמון וניסיתי את המנקה לשון + מי פה אורביטול
הייתי שואל את הרופא אבל יש לי תור אליו רק עוד חודש וזה מצב ממש לא נעים להסתובב ככה... במקום עבודה במיוחד.
אם יש עצות זה יעזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/08/2011בדרך כלל קשור לדלקת בחניכיים.
מציע לעשות חוט דנטלי ואם יש דימום בטוח שיש דלקת.
שתיפות פה גם יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציאליק...? מעי רגיז? הליקובקטורטליה15/08/2011
שלום רב
נעשתה לי בדיקת ציליאק סקרין - תוצאה נתנה 160. טווח הנורמה עד 23.
התחלתי לצרוך בפרוביוטיקה .
לאחר חודש שוב נעשתה לי בדיקת ציאליק סרין והערכים ירדו ל 73 .
טווח הנורמה לפי המעבדה הוא עד 23. כלומר אני בחריגה/
מה פירוש הבדיקה הזאת\? ולמה לפי דעתך יש שינויים חדים כאלה..?
אולי בגלל הפרוביוטיקה.?
ערך נוסף בבדיקה שאנני יודעת את פירושו- TRANGLUTAMINASE IGA
ערכים- נמצאו תקינים. בתוך הנורמה,
ערך נוסף בבדיקה שאנני יודעת את פירושו- TRANGLUTAMIASE SCR
ערכים - נמצאו תקינים בתוך הנורמה
שאלותי בבקשה הן- מהם הם הבדיקות הללו ומה הן בודקות? ואם הן תקינות אז הבדיקה של הציאליק סרין לא מובנת לי.
האם נתון זה של ציליאק סרין יכול לרמוז על טפילים במעיים? או מעי רגיז?
האם בדיקות דם אלו יכולות לרמז על בעיות עיכול למינהם
חשוב לי לציין שבני בן ה 8 אובחן עם ציליאק.
אני בת 36. ,תודה רבה על העזרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציאליק...? מעי רגיז? הליקובקטור - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2011לא תמעד כל הבדיקות של צליאק חיובי.
יש חשיבות לעשות האבחנה וזו דרך ביופסיה של מעי הדק בזמן גסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובסלקסמיקה15/08/2011
שלום רב,
בעקבות החלמה מאנורקסיה אני סובלת מעצירות כרונית. ניסית המון תרופות משלשלות שונות שלא עזרו, הדבר היחיד שעזר לי במשך 5 השנים האחרונות היה יובסלקס. נבהלתי לגלות היום שהתרופה ירדה מהמדפים.
אנא עזרו לי,
האם יש תרופה אחרת עם מרכיבים דומים שיכולה להיות תחליף מתאים??
(יובסלקס מכילה: מים, תמצית זזיפוס ג'וג'ובה, פרופלין גליקול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובסלקס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2011מציע שיזופים וגם סובין כמו konsyl.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקה, אני נמצאת באותו מצב.
אלין23/09/2011ובדיוק מאותה סיבה.
אשמח לדעת אם מצאת משהו ברמה זהה לשל יובסילקס...
קניתי מספר מוצרים טבעיים גם כן, טרם ניסיתי... (לקסין פורטה ו פרי לקס, ו נורמאלקס -אבקה)
מפחיד אותי לחשוב לעבור את הסיוט כמו לפני היובסילקס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא יקר,
אלין27/09/2011ברצוני לציין שלא דיי בהחלמה לא פשוטה ממחלת האנרוקסיה, משרד הבריאות במקום להתעסק ממה שבאמת חשוב במדינה, הרס עכשיו איכות חיים של אנשים שהיובסילקס הציל את איכות חייהם ובכלל זה כל התרופות\התוספים שדורשים עכשיו מרשמים.... איפה הם היום20 שנה????
ברצוני גם להבהיר דבר נוסף, שלרוב, אחרי ההחלמה מאנורקסיה או הפרעת אכילה כלשהי, מערכת העיכול "נדפקת", אין אפילו תחושת צורך ליציאות, המעיים נחלשות והופכות לעצלות,רצפת האגן לא מתפקדת כראוי אם בכלל..
אני כבר מעל 10 שנים נוטלת יובסילקס ומאז איכות החיים שלי השתנתה פלאים!
מאז שזה הוסר מהמדפים, כבר 10 ימים שלא היו לי יציאות.. אין לי תחושה\צורך ליציאות, רק תחושת כבדות, מכנסיים שלא נסגרים מהנפיחות ובימים האחרונים פשוט הפסקתי לאכול כי כבר אי אפשר... ולצערי, שום תכשיר גם לא מזיז לגוף שלי... ומאוד לא היתי רוצה לחזור למצב שבו היתי- אנורקסיה ולהפסיק לאכול כי אין מה שיעזור לי עכשיו.
הרופאה המטפלת נתנה לי נורמאלקס וזה לא עוזר, יתר התכשירים שרכשתי לא עזרו עד כה גם הם, וכבר 3 ימים שגם לא הלכתי לעבודה...
במילים אחרות... המצב קשה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקה, אני נמצאת באותו מצב. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק23/09/2011מציע להתייעץ עם הרופא המטפל- צריך קודם כל להגדיר בדיוק הבעיה. יתכן מספר סיבות לעצירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקה, אני נמצאת באותו מצב. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/09/2011מאחר שזה טיפול טבעי אנני יודע מה זה.
מציע לשאול הרוקח שמוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות גסטרושולה14/08/2011
אני בת 26 בלי בעיות בריאות (קצת שומנים שנדבקו לי מאז הריון),
מאז שילדתי לפני שנתיים יש לי בעיות עם הקיבה- יש לי או שלשול\ או קקי רך כזה. קיבלתי מרשם לתרופה שקורים לה קראון לפני בערך שנה וזה אזר מאוד לכמה חודשים. אבל בימים האחרונים היציאות מסריחות וצפות- כמו שפעם היה. מה זה יכול ליות? והאם זה קשור לגלולות נגד הריון שהתחלתי לקחת לפני חודש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גסטרו - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2011קשה לתת איבחון דרך הפורום.
מציע לעשות בדיקת צואה לתרבית ולפרזיטים ולהפנות לרופא גסטרו.
יש אופציה של משהו זיהומי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל מידי פעם מכאבי בטן ובחילות ללא צרבותפרופ' דורון זמיר14/08/2011
שלום רב,
לפני כחודש וחצי ביצעתי בדיקת גסטרוסקופיה עקב תלונות על צרבות וכאבי בטן.
לאחר הבדיקה הראה לי הרופא שבבדיקה עם "העיגול הצהוב" יצא שיש לי את החיידק הליקובקטר ורשם לי אנטיביוטיקה ל-7 ימים ולנטון לשלושה חודשים.
לאחר הגעת תוצאות הביופסיה נמצא כי אני סובל מגסטריטיס כרוני אך היה כתוב שלא נמצא הליקובקטר.
מה פשר הדבר ומה ניתן לעשות?
כיום המצב השתפר עם הלנטון אך עדיין אני סובל מידי פעם מכאבי בטן ובחילות ללא צרבות, ההרגשה משתפרת לאחר נטילת הלנטון.
לעזרתך אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטריטיס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק14/08/2011מדובר על 2 בדיקות שונות לחיידק עם רגישות שונה וזו הסיבה שאחת יכולה להיות חיובית והשניה שלילית.
אתה מגיב לטיפול ולכן כנראבה שיש קשר ל הליקובקטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)